نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 242

موضوع: پیشنهادات و انتقادات شما در مورد سایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط S.M.P نمایش پست ها
    سلام صبح بخیر

ممنون
    smilies azardl202818229
    دارندگی > برازندگی هست و ما هم در انتخاب دچار دوگانگی شدیم و از این یکی بیشتر خوشم میاد و این رو دیفالت برای استفاده قرار دادم :دی

آپلودسنتر سایت پی سی اسک

برای ریموت آپلود هم میتونید یه سقفی رو در نظر بگیرید که بیشتر از اون حجم ریموت نکنه ؟ البته اگه برای اعضا به نظر من فعال بشه بهتر هست .!!!
    امتیازی برای کسی هست که عضو سایت هست .
    والله فعلا که فضا اضافه داریم و این نامردها هم که پولش را از ما میگیرند پس گفتیم بزار خلق الله برند حالش را ببرند :دی
    خلاصه برای کلیه سلیقه ها یک آپلودسنتر در نظر گرفتیم و انشاالله اگر عمری باشه در آینده در نظر دارم این اسکریپت XFileSharing ( همان آپلودباز و .. ) را هم روی یک سرور اختصاصی عرضه کنیم ، البته بیشتر برای کاربران خودمان ، چون در گذشته خواستیم رپیدلیچ عمومی بزاریم که به دلایل امنیتی مجبور شدیم اون مورد را بیخیال بشیم ولی این اسکریپت مدیریت کاربریش راحت هست و میشه فقط برای کاربران خودمان گروه vip بزاریم .
    البته همه اینها وابسته به این هست که مجموعه چقدر رشد داشته باشه و چقدر بتونیم با کمک هم کاربر را جذب کنیم چون هزینه یک سرور جداگانه به همراه مدیریت اون چیزی نیست که به راحتی بشه در اختیار گرفت .
    البته خوب خدا را شکر در یک ماه گذشته که وقت آزاد من در اوقات غیر کار به منافع انجمن و نه منافع عده ای سودجو در سایت تعلق گرفته رشد سایت قابل توجه بوده و خدا را شکر با ادامه این روند میتونیم امیدوار به رشد بیشتر در آینده باشیم چون در یک ماه گذشته هم عید بود و ایام دید و یازدید و هم اینکه هر دو قالب نرم افزاری و فیلم پرتال ها نیاز به رسیدگی داشت و اینها تقریبا کارشون به اتمام رسیده ....
    ماه گذشته تنها ماهی بوده که بیشترین وقت را برای مجموعه گذاشتم و خدا را شکر شماها هم کمک زیادی تو انجمن کردید و سهم خیلی خیلی زیادی تو روند رو به رشد سایت داشتید .
    این مجموعه نیاز داشت تا چند عضو مهم ولی متاسفانه بیمار شده را با وجود درد از خودش جدا کنه و نیاز به یک عمل جراحی داشت تا بتونه دوباره سر پا بایسته .
    از همگی شماها واقعا ممنونم
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. 15 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)