
نواختن با ساطور
امريل لگاسي (Emeril legasse)
امريل لگاسي متولد 15 اکتبر 1959، سرآشپز معروف آمريکايي، رستوراندار، شخصيت تلويزيوني و مولف کتابهاي آشپزي است. او از پدري کانادايي (کبکي) و مادري پرتغالي به دنيا آمد. امريل ابتدا در يک نانوايي پرتغالي مشغول به کار شد، و همين سبب شد استعداد او در آشپزي کشف شده و از آنجا به هنرستان آشپزي ديمان رجيونال براي ادامه تحصيل برود. استعداد او در نوازندگي ساز «پرکاشن» باعث شد تا بورسيه کنسرواتورا نيوانگلند به او تعلق گيرد. اما او اين شانس را ناديده گرفت و به دانشگاه جانسون و ويلز رفت تا به آرزوي خود، که همان سرآشپز شدن بود، برسد و سرانجام در 1978 از آنجا فارغ التحصيل شد. او در سال 1982 به عنوان سرآشپز Commandel’s palace استخدام شد، سپس در سال 1990 اولين رستورانش را در شهر لوييزياناي ايالت نيواورلئان افتتاح کرد. رستوران او در همان سال از سوي مجلهي اسکواير به عنوان رستوران سال انتخاب شد. او در حال حاضر سرآشپز و مالک 13 رستوران است. سبک آشپزي امريل لگاسي نوين و منحصر به فرد است. آشپزي او به سبک ايالات جنوبي آمريکاست، اما تحت تأثير سبک آشپزي پرتغالي، شرق دورو کاهون (Cajun) است. در حال حاضر رستورانهاي بسياري در سراسر جهان از سبک امريل براي آشپزي تبعيت ميکنند. امريل از سال 1993 تاکنون 12 کتاب منتشر کرده است که همگي جزو پرفروشترينها بودهاند. جالبترين نکته قابل ذکر راجع به امريل آن است که در آگوست 2006 به سفارش ناسا، منو غذايي مورد استفاده فضانوردان ايستگاه بينالمللي را تهيه کرد که تاکنون استفاده ميشود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)