ویژگی های کلیدی
پشتیبانی چهاربانده از GSM و سه بانده از 3G با HSDPA با سرعت 7.2 مگابیت بر ثانیه و HSUPA با سرعت 5.76 مگابیت بر ثانیه
صفحه نمایش لمسی خازنی TFT با نور پس زمینه LED و قطر 3.5 اینچی ،قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ و پشتیبانی از رزولوشن 960*640 پیکسل
سطح ضد خش جلو و پشت گوشی و مجهز بودن به پوشش ضد لک
پردازنده یک گیگاهرتزی Apple A4 SoC ، 512 مگابایت حافظه RAM
دوربین 5 مگاپیکسلی با فوکوس خودکار ، فلاش LED و قابلیت فوکوس لمسی
ضبط ویدیویی با رزولوشن 720p و نرخ 30 فریم بر ثانیه
پشتیبانی از Wi-Fi 802.11 b/g/n
مجهز بودن به گیرنده GPS با پشتیبانی از عملکرد AGPS ، قطب نمای دیجیتال
عرضه شده در دو نسخه 16 و 32 گیگابایتی
سنسور شتاب سنج ، مجاورت و سنسور سه محوره Gyro
الگوریتم خنثی سازی نویز صدا به همراه میکروفن اختصاصی ثانویه
سوکت صوتی 3.5 میلی متری استاندارد، بلوتوث استریو v2.1
کیفیت خروجی صدای عالی
ضخامت بسیار کم گوشی (تنها 9.3 میلی متر)
دوربین ثانویه جهت برقراری تماس های ویدیویی
پشتیبانی از چند وظیفه گی Multi - tasking در حد کم
فروشگاه نرم افزاری غنی AppStore
نقاط ضعف اصلی
طراحی سخت افزاری به نحوی است که ممکن است باعث اختلال در آنتن دهی شود
تنها از microSIM Card پشتیبانی می شود
عدم پشتیبانی از فلش در مرورگر وب
نبود قابلیت چندوظیفه گی Multi - tasking در مورد تمامی نرم افزارها
تماس های تصویری FaceTime تنها از طریق Wi-Fi قابل استفاده هستند
عدم امکان انتقال فایل از طریق بلوتوث و عدم وجود حالت Mass Storage در حین اتصال به کامپیوتر
تعبیه نشدن کلید سخت افزاری به عنوان شاتر دوربین
نبود رادیو اف ام
نبود اسپیکرهای استریو
تعبیه نشدن اسلات کارت حافظه microSD
عدم پشتیبانی از قابلیت شماره گیری هوشمند
وابستگی بسیار زیاد به iTunes جهت بار گذاری فایل های مالتی مدیا
عملکرد ضعیف در بخش بلندی صدا
همانطور که مشاهده می کنید بسیاری از معایب به آسانی از نسلی به نسل دیگر انتقال می یابند اما از هر نسلی از آیفون که باشید شماره چهار بیشتر جاهای خالی را برای شما پر خواهد کرد. ارتقاهای صورت گرفته ،برخی از نواقص را پوشش می دهند و به همین دلیل منتقدان عرصه تنگ تری برای خرده گیری از آیفون جدید خواهند داشت.
تنها این چنین به نظر می رسد که برخی از قابلیت ها برای همیشه نادیده گرفته خواهند شد. حافظه ذخیره سازی آیفون قابل گسترش دادن نیست و شما نمی توانید از آن به عنوان یک حافظه ذخیره سازی خارجی بهره بگیرید(این به آن معنا هم هست که بار دیگر برای انتقال فایل ها به گوشی، به iTunes نیاز دارید). بلوتوث کمی پیشرفت کرده است و در آن نه تنها از موسیقی و تماس ها ، بلکه این بار از صفحه کلیدهای بلوتوث هم حمایت می شود. گرچه بازهم خبری از امکان انتقال فایل ها توسط آن نیست.
عدم پشتیبانی از فایل های فلش در مرورگر وب Safari با توجه به مشکلاتی که میان اپل و Adobe وجود دارد ، اصلا چیز عجیبی نیست. خوشبختانه همچنان نرم افزار خوب و قدیمی YouTube وجود دارد و تا حدودی این مشکل را رفع می کند اما نمی توانید به اجرای بازی های فلش دل ببندید.
اکنون دوربین دیگری برای تماس های تصویری در آیفون تعبیه شده است اما تماس های تصویری FaceTime که مجددا توسط اپــل اختراع شده است(!) تنها از طریق Wi-Fi و تنها بین دو گوشی iPhone 4 کار می کند.
در مورد چند وظیفه گی هم باید گفت که این آیفون بیش از دیگر نسخه ها به این هدف نزدیک شده است اما باز هم خبری از چندوظیفه گی واقعی نیست و البته این قابلیت تنها برای تعداد محدودی از نرم افزار ها کار می کند.
احتمالا شِکوه های کاربران در مورد آنتن دهی iPhone 4 به گوش شما هم رسیده است و احتمالا به دنبال اینکه این امر تا چه حد حقیقت دارد، هم بوده اید . این مشکل را با جزئیات بیشتری در ادامه بررسی خواهیم کرد.
![]()
![]()
اگر همه این ها را کنار بگذاریم ،به نظر می رسد که امکانات جدید iPhone 4 تا حدی کاربران را راضی خواهد کرد.صفحه نمایش Retina فوق العاده است، صفحه نمایش لمسی TFT خازنی 3.5 اینچی رزولوشنی چهار برابر صفحه نمایش آیفون های قبلی را داراست. با رزولوشن 960*640 پیکسل ، این صفحه نمایش به بهترین صفحه نمایشی تبدیل می شود که تا به حال دیده ایم(البته از نظر آماری). اما شاید به دلیل عملکرد بسیار خوبش بتوانیم آن را در زمره بهترین صفحه نمایش های موجود قرار دهیم.
ارتقای صورت گرفته در بخش دوربین هم بسیار مشخص است. نخستین آیفون ها به دوربینی 2 مگاپیکسلی با فوکوس ثابت مجهز بودند. 3GS در سال قبل با یک دوربین 3 مگاپیکسلی با فوکوس خودکار عرضه شد و بالاخره با عرضه iPhone 4 اپـل هم حرف هایی برای گفتن در زمینه عکاسی خواهد داشت. دوربین اصلی گوشی 5 مگاپیکسلی است و نه تنها عکس های خوبی ثبت می کند بلکه قادر به ضبط ویدیوهای HD با رزولوشن 720p است. یک فلاش LED هم این دوربین را همراهی می کند.
بهتر است نگاهی به محتویات جعبه ای که گوشی در آن عرضه می شود بیاندازیم و پنل های صیقلی گوشی را هم با جزئیات بیشتری بررسی کنیم. در قسمت بعد به باز کردن جعبه iPhone 4 خواهیم پرداخت.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)