صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16

موضوع: باز شدن کلاه فوتبالیست دختر ایرانی در اثر ضربه توپ

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    912
    تشکر تشکر شده 
    2,362
    تشکر شده در
    1,072 پست
    قدرت امتیاز دهی
    263
    Array

حجاب چهره جان می شود غبار تنم
    خوشا دمی که ازین چهره پرده برفکنم
    --------------------------------------------
    حال درون پرده بسی فتنه می رود
    تا آن زمان که پرده برافتد چه ها کنند
    ( حافظ )

نه همين غمكده، اي مرغك تنها قفس است
    گــر تــو آزاد نباشي همــه دنيــا قفس است

60187146022645756403

آرزوی من اینست ؛ خداوند هیچگاه شاهد لبخند ابلیس بابت اشتباهات من نباشد

EmAd.M

2. کاربر مقابل از emad176 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

حالا این حرفهارو ول کنید دخترو سنگسار کنید تا برای بقیه ورزشکارها درس عبرت بشه تا دفعه بعد بتونه کلاهش رو درست حسابی بذازه توی سرش

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

4. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array
    به نام خدایی که جان را فکرت آموخت
    با توجه به صحبت تمام دوستان بعنوان یکی از افرادی که در این جامعه زندگی می کنم خارج از جنسیت افراد، خوشحالم هنوزم افرادی در این جامعه حضور دارن که از قدرت تفکر خودشون استفاده می کنن و نظر می دهند نه با قوانین ... سال قبل... نمی گم حجاب بده ولی نه حجابی اجباری باشه ... این شعر توصیف خوبی برای حجاب اجباری است
    واعظان کین جلوه در محراب و منبر می کنند
    چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند

با آرزوی آزادی بیان

6. کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    7,087
    تشکر تشکر شده 
    8,503
    تشکر شده در
    2,353 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1937
    Array

خوب دوستان خودتون قضاوت کنید اگه همه ی مسولامون اینطوری مساحبه بکنن وای به حال زنان کشور
    بی ربط به همین موضوع حجاب نیست

معاون رییس جمهور: حجاب در ایران آزاد است/ توریست های ایرانی در ترکیه می توانند با مایو بگردند/ لغو پرواز تهران -آنتالیا کار من و احمدی نژاد نبود
    آدرس نسخه چاپي اون خبر : http://www.tik.ir/print/?ID=22995

خوب حالا اين خبر چي بود ؟ ظاهر امر آقاي اسفنديار رحيم مشايي معاون اول رئيس جمهور فعلي و رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري باز هم فعلي مصاحبه اي با روزنامه صباح چاپ ترکيه انجام مي ده و در اون پرده از حقايقي بر مي داره که ما در ايران هم از اون بي خبريم ! حالا چند قسمت از صحبتهاي ايشون رو بررسي مي کنيم .

----------------------------------------------------------------

مشايي : در ايران استفاده از حجاب بدون اجبار است و هيچ فشاری از طرف حکومت در استفاده از حجاب اعمال نمی شود ، اين يک انتخاب کاملا شخصی است ، اگر شما در ايران از روسری و حجاب استفاده نکنيد هيچ مقام دولتی به شما تذکری نخواهد داد ، البته شايد به شما بگويند که اين کار برخلاف عرف و عادات ملی ماست و اگر استفاده کنيد بهتر است ، ولی باز تاکيد می کنم که هيچ اجباری در کارنيست.

نتيجه : اگر در خيابون جلوي شما رو مامور نيرو انتظامي گرفت ( خانوماي بد حجاب ! ) و بهتون گير داد مطمئن باشين اينا يک عده پليس نما (!) هستند که مي خوان وجهه مملکت رو خراب کنن و اصلا ايناها ماموراي مخفي سيا هستند که با اين کار هيچ هدفي رو به غير از تلاش براي مخدوش کردن چهره ي انقلاب انجام نمي دن ... يکي از هدفهاي اين همه مامور سيا تو مملکت اسلامي ما اينه که با اين کار صنعت توريسم رو در ايران نابود کنن. و دليلش هم اينه که اگه جهانيان با زيبايي هاي ايران آشنا بشن ديگه کسي به خرابه هاي بعد از سونامي در ميامي و نيواورلئان نمي ره و همه چي برميگرده به سرمايه داري و کاپيتاليسم !

روش حل : به محض ديدن اين ماموران سيا لطف کنين و از هر تلفني که مقدور بود شماره 113 رو بگيرين و جزئيات رو با برادران وزارت اطلاعات درميون بزارين. اين حداقل خدمتيه که مي تونيم در حق وطنمون انجام بديم !

خبرنگار می پرسد: «ايرانی هايی که به قصد تفريح به ترکيه می آيند ، يعنی توريستهای ايرانی در ترکيه، مشروبات الکلی استفاده می کنند و حجابی هم ندارند و در آب، خانمها با مايو می روند. اين شما را ناراحت نمی کند؟»
    مشایی با خنده زیاد می گوید: اين مسائل شخصی شان هست و اگر دوست دارند ميتوانند هم مشروبات الکلی استفاده کنند و هم بی حجاب باشند و هم با مايو بگردند! درايران بخاطر دستورات دينی استفاده از مشروبات الکلی ممنوع است به همين علت ايرانی ها ميتوانند در خارج از ايران از اين نوشيدنی ها استفاده کنند . اين يک ترجيح شخصی است، الگوی ما در صنعت توريسم کشور ترکيه است!

نتيجه : اين مردم ! فهميدين يا نه ؟ چند بار بگم ؟ مسئله مسکرات و حجاب و استريپ تيز يک مسعله ( مسئاله ، مساله ، ... من عربيم خوب نيست !) کاملا شخصيه ... البته با اينکه اينا شخصي هستند اما فقط مشروبات الکلي ممنوعه ! يعني حجاب و استريپ تيز ممنوع نيست

! شماها کي مي خواين ياد بگيرين ؟ ضمنا اعتقادات ديني يک چيز منطقه اي هستش ( اينو خودم هم الان فهميدم ! ) يعني شما از يک کشور به کشور ديگه مي تونين دينتون رو تغيير بدين و اصولا شما در هر کشوري بايد يک دين داشته باشين .. به همين دليل شما بايد از همين الان اگر هدفتون جهانگرديه ( هرچند که درآمد ايراني جماعت به اين طور سوسول بازي ها نمي رسه ! ) يک کتاب مکاتبيسم بخرين و با اصول مواردي چون سکولاريسم ، کمونيسم ، سوسياليسم ، انترناسيوناليسم و حتي empowerism آشنا بشين !

روش حل : زياد نياز نيست شما راه حل رو بدونين .. اصولا ما از اونجايي که دستمون به هيچ جا بند نيست دونستن Solution بزرگتر از دهنمونه ! اما همين رو بگم که مشکلات حل مي شه و اگه من يک چيزي مي گم شما ها هم گوش کنين و قبول کنين ، چون هيچ وقت رو باد هوا ( نمي دونم باد و هوا در کنار هم چه معني داره ! ) صحبت نمي کنم و دليل دارم . دليل اينکه آقاي مشايي گفتن : الگوي ما در صنعت توريسم کشور ترکيه است ! يعني ما هم تا چند وقت ديگه اسامي شهرهاي ساحلي درياي خزر به آنتانزلي ، آنتاساري ، آنتالوس تغيير پيدا مي کنه ! و شما مي تونين با رفتن به اون مکان ها مسائل کاملا شخصيتون رو آزادانه پيگيري کنين !

مشایی در ادامه در مورد لغو پروازهای تهران - آنتالیا تاکيد می کند: اين لغو پروازها هيچ ارتباطی به من و يا آقای احمدی نژاد ندارد . من مشاور رئيس جمهور و مسئول توريسم در ايران هستم و مطمئن باشيد که آقای احمدی نژاد هيچ دستوری برای لغو اين پروازها نداده است، اين کار کسان ديگر است! و ما اين کار را انجام نداده ايم ولی برای حل شدن اين مشکل حداکثر تلاش خود را انجام می دهيم .

نتيجه : اصولا تو اين مملکت هيچي به هيچي ربط نداره و همه ي ارتباط ها به صورت Wireless ايجاد مي شه .. اين نشان دهنده ي تکنولوژي جامعه ي ماست ! باز بگين ما جهان سوميم ! آخه بدبختا کجاي دنيا رو سراغ دارين که ارکان دولتيش به صورت بيسيم با هم شبکه شده باشن ؟ حتي اين اجنه ي آمريکايي هم که سرتاپاشون ادعان هنوز دارن از شيشه ( فيبر نوري ) براي اينکار استفاده مي کنن ! شرکت هاي هواپيمايي ايران که بايد با ميراث فرهنگي و دولت در ارتباط باشن با هم رابطه اي ندارن ! اصلا طياره راني کجا و اداره دولت کجا ؟ حالا اگه اين قاليباف رييس جمهور شده بود شايد يک ارتباطي پيدا مي شد.

روش حل : ايشون خودشون گفتن که براي حل شدن اين مشکل حداکثر تلاش خود را انجام خواهيم داد ... شماهم باز نگران نباشين . دوستان حرفه اي در امر ارتباطات راديويي مي دون که امواج شبکه هاي بيسيم به دليل هوا و اتمسفر مرتب دچار افت و خيز ميشه .. مطمئن باشين به محض اينکه اين هوا گرم تر بشه و هوا صاف بشه اين مشکلات هم حل مي شه ... شما تنها کاري که از دستتون برمياد اينه که فعلا آخر نماز دعا کنين که زودتر هوا گرمتر بشه !

خوب ديگه حسابي آگاه شدين ؟ خوب شوخي بسه .. اين هم تيکه آخر خبر :
    گفتني است بنا بر شنيده ها در پي توصيه يكي از وزرا به مشايي مبني بر تكذيب اين خبر، وي گفته است: اين اخبار چندان اهميتي ندارد كه بخواهم آن را تكذيب كنم.

خوب اصولا هيچ چيز اهميتي نداره و ما همه تو توهم سير مي کنيم. اما اگه يادتون باشه اول پست گفتم رکن اول سياست دروغه .. خودتون رو ناراحت نکنين .. حرف هاي آقاي مشايي اينطوري ها هم نبوده که فکر مي کنين.. يعني از يک طرف اهميت نداشته و از طرفي هم اهميت داشته ... از اون طرف که ما جدي نگيريم اهميتي نداشته ... ولي از اونجا که مصاحبه با موجودات بي دين و امپرياليست انجام شده هدف اين بوده که با اين کار صنعت توريسم رشد کنه ... طرف بره بليط تهران بگيره بياد اينجا پياده شه و خوشحال زماني که خواست بره ايرانگردي مچش رو مي گيريم ! اينطوري مي تونيم طرف رو در زمين خودي امر به معروف و نهي از منکر کنيم و هم ثواب کنيم و هم صنعت توريسم رو رشد بديم !

93365739541900062743
    profilephpid100002248043280

22771097565880345367
    facebook

23759482593804762228
    NewGame7191

8. کاربر مقابل از Behzad AZ عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فیلم و موسیقی
    تشکر تشکر کرده 
    344
    تشکر تشکر شده 
    572
    تشکر شده در
    175 پست
    قدرت امتیاز دهی
    67
    Array

حالا اونا که حجاب ندارن هیشکی دقت نمیکنه ... همین که یکی پوشیدس یه تار مو بیاد بیرون ملت 4 چشمی نگاه میکنن

10. کاربر مقابل از Sheva7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    بهشت زمینی خدا روستای همیشه سر سبز جواهردشت گیلان
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    27 پست
    قدرت امتیاز دهی
    34
    Array

ای بابا خدا رحم کنه صد درصد آقای مغالطه جان یه حکم انظباطی میده که طبق قانون ماده 150 casدادگاه جهانی فوتبال این بنده خدا میره لیگ یک کاموا بافی و گل دوزی میکنه تا درس عبرتی بشه برا خانم های فوتبالیست یه دوتا جوراب زنانه زیر کلاهشون بذارن و با چسب برق و یکمی قیر ایزوگامش کنن دیگه موی همدیگه رو هم بکشن ها.... کلاهه چیییییییییی در نمیاد...
    اما در مورد ع ر ب ها سگ اصفهان در بیابان آب یخ می خورد ع ر ب در بیابان ملخ...
    اصلا با ایرانی ها مقایسه نکنیداین بادیه نشین ها رو...
    می قبرَ بکن کنارِ نرکهَ روخونه مر
    دامون میین خرس و پلنگم تو بَده جا
    یک ویجه شَرَم جنگلَ جی مر نُبونه مر
    معنی فارسی
    قبرم را ای مادر کنار رودخانه "نرکه" بکن
    در دل تیره جنگل(دامون) به خرس و پلنگ هم جایگاه داده ای
    به اندازه یک وجب هم از جنگل نمی توانستی به من جا بدهی، مادر(منظور گیلان

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)