به نام یزدان پاک
سلام دوستان و همکاران عزیز
نزدیک به ده بار به این تاپیک سر زدم و خیلی سعی کردم خودم را کنترل کنم و جوابی ندم ولی آخر سر طاقت نیاوردم و تصمیم گرفتم حرف خودم را بزنم ...
دوستان در جامعه ای که ما زندگی میکنیم به بیرون ماندن دو تار مو گیر میدن ولی یک نفر نیست از همین آقایان به اصطلاح خوش غیرت بپرسه که شماها چرا به فروش دختران ایرانی مانند یک کالا در کشورهای پست عربی و توصط اعراب بی مصرف و ... ران که معلوم نیست اگر فردا چاهای نفتشان به ته برسد چه خاکی بر سر خواهند کرد اعتراض نمی کنید و چرا چاره ای برای این مشکل پیدا نمی کنید ، هر چند شاید خودشان هم دستی از دور بر آتش دارند ...(به عقیده من اگر نفت اعراب تمام بشه بهترین استفاده از این مردمان بی مصرف همان چال کردن اونهاست تا قرنها بعد دوباره در کشورهایشان نفت از وجود بی وجودشان بیرون بیاد )
خلاصه به عقیده من بزرگترین مظلومان تاریخ همان پدر و مادران پیر و زحمتکش ایرانی هستند که نیمه شبان به دنبال فرزند و ناموس و آبروی خود هستند و جگر گوشه های این عزیزان چون کالا خرید و فروش می شوند و در این هنگام است که برخی از رجال کشور هنوز در پی اینند که در رفتن به wc اول پای چپ خود را بگذارند و یا پای راست خود را !!!1و چه دردناک است که با این اوضاع در فکر درست تلفظ کردن کلمات قلقله آمیز عربی هستند و خود را خوش غیرت و مسلمان هم خطاب می کنند ...
فقط میتونم بگم افسوس خورن حدااقل برازنده نسل آگاه ایرانی نیست و امیدوارم روزی دوباره جهان شاهد عظمت ایران و ایرانی باشد و سران کشور نه در پی گریه و زاری برای بیگانگان که به فکر ایالتهایی باشند که توصط خارجیان تحت فشار برای جدایی هستند و چه ناجوانمردانه کشورمان مورد حملات دشمنان به ظاهر دوست داخلی و خارجی قرار میگیره ...
به امید آزادی ایران و ایرانی از چنگال پان عربیسمها و پان ترکیسمها و پان کردیستها و ...
عرب در بیابان ملخ می خورد
سگ اسپهان آب یخ می خورد
ز سوسمار خواران ، مردار خوار
عرب را به جایی رسید است کار
که تخت کیان را کند آرزو ؟
تفو بر تو ای چرخ گردون ، تفو
همگی شاد و پیروز باشید![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)