نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: باشگاه فوتبال آرسنال

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #3
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

    پیش فرض آرم و نماد باشگاه آرسنال

    در سال ۱۸۸۸ از اولین نماد آرسنال که شامل سه توپ بود که از بالا دیده می‌شد، استفاده شد. این نماد پس از انتقال باشگاه به هایبوری در سال ۱۹۱۳ میلادی تغییر کرد، نماد جدید تصویری یک توپ جنگی بود که به سمت شرق اشاره می‌کرد، این آرم تنها تا سال ۱۹۲۲ میلادی باقی ‌ماند. نماد جدید باشگاه باز هم تصویر یک توپ جنگی بود که این بار به سمت غرب قرار گرفته بود، این نماد در سال ۱۹۲۵ انتخاب شد. در سال ۱۹۴۹ میلادی این باشگاه از آرم مدرن و متفاوت رونمایی کرد. در این آرم سه توپ جنگی زیر نام باشگاه به چشم می‌خورد. برای اولین بار، این نماد به صورت رنگی طراحی شده و شباهت‌های زیادی با آرم فعلی باشگاه داشت.[۴۵]

    از آنجا که تجدید نظر‌های متعددی روی آرم صورت می گرفت، آرسنال از کپی رایت آن ناتوان شد. با وجود این که این باشگاه موفق به ثبت آرم به عنوان یک علامت تجاری شده بود و با یک تاجر خیابان محلی که کالا‌های «غیر رسمی» آرسنال را به فروش می‌رساند در یک منازعه قانونی طولانی مدت مبارزه کرده بود (و در نهایت نیز برنده شد)، آرسنال در نهایت به دنبال یک محافظت قانونی جامع تر بود. بنابراین، آن‌ها در سال ۲۰۰۲ آرم جدید خود که دارای خطوط منحنی مدرن تر و سبکی ساده تر بود، معرفی کردند که قابل کپی رایت بود. توپ را یک بار دیگر که چهره‌اش به سمت شرق است و نام باشگاه را در یک نوشته بدون سریف در بالای توپ نوشته شده‌است. سبز جایگزین آبی تیره شد. آرم جدید مورد انتقاد برخی از حامیان قرار گرفت؛ کانون هواداران مستقل آرسنال ادعا کرد که این باشگاه بسیاری از تاریخ و سنت‌های آرسنال را با چنین طراحی مدرن افراطی گونه ای نادیده گرفته‌است و در مورد این مسئله به درستی با طرفداران مشورت نشده است.

    تا دهه ۱۹۶۰، دربازی‌هایی مانند فینال جام حذفی فقط پیراهنی را که شامل مشخصات بالا بود، می‌پوشیدند، معمولاً در طرح حروف نشانه مانند حروف اول اسم باشگاه به رنگ قرمز در پس زمینه سفید دیده می شد.

    مضمون حروف نشانه را به سبک هنری دکو نشان که حروف A و C به جای حرف F در اول فوتبال در قاب توسعه داده شد، کل مجموعه در یک قاب شش ضلعی وجود داشت. در اوایل این لوگو مانند لوگوی شرکت‌های بزرگ بود، در دهه ۱۹۳۰ این قالب به عنوان بخشی از تغییر علامت تجاری هربرت چاپمن از سوی باشگاه معرفی شد، نه تنها برروی پیراهن فینال جام، بلکه به عنوان یکی از ویژگی‌های طراحی سراسری ورزشگاه هایبوری نیز مورد استفاده قرار گرفت، از جمله در بالای ورودی اصلی و منبت کاری در طبقات نیز استفاده شد. از سال ۱۹۶۷، یک توپ سفید به طور پوشیده منظم برروی پیراهن وجود داشت، تا زمانی که توسط آرم باشگاه جایگزین شد، در دهه ۱۹۹۰ علاوه بر این در گاهی اوقات از نام مستعار «توپچی‌ها» نیز استفاده شد.

    در فصل ۲۰۱۲−۲۰۱۱، آرسنال ۱۲۵ سالگرد خود را جشن خواهد گرفت. جشن شامل نسخه اصلاح شده آرم فعلی برروی لباس‌های آن‌ها برای این فصل خواهد بود. آرم تماماً سفید است، به وسیله ۱۵ برگ بلوط در سمت راست احاطه شده‌است و در سمت چپ نیز ۱۵ برگ بو قرار گرفته‌است. برگ بلوط نشان دهنده این است که ۱۵ عضو مؤسس این باشگاه در می خانه بلوط سنتی با یکدیگر ملاقات کردند. ۱۵ برگ بو نشان دهنده جزئیات طرح در شش قطعه پیش پرداخت پدران بنیان‌گذار مؤسس باشگاه است. برگ بو نشان دهنده قدرت نیز می‌باشد. برای تکمیل آرم، در سال‌های ۱۸۸۶ و ۲۰۱۱ شعار «رو به جلو» در هر دو طرف پایین آرم نشان داده شد.

    91397382432960769670

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  2. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/