نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: استقلال 2 - پیروزی 0 + تصویر

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

استقلال 2 - پیروزی 0 + تصویر

استقلال 2 - پیروزی 0

عصر ایران - مسابقه فوتبال استقلال و پیروزی در ورزشگاه آزادی تهران با نتیجه دو بر صفر به سود مردان آبی پوش استقلال به پایان رسید.

گل های تیم استقلال را فرهاد مجیدی و مجتبی جباری وارد دروازه پیروزی کردند.

دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس در هفته هفتم لیگ برتر فوتبال امروز جمعه در ورزشگاه آزادی با حضور حدود 100 هزار تماشاگر برگزار شد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

189373 418

189374 232

189375 100

189376 762

189377 431

189378 908

189379 311

189380 259

189381 367

189382 951

189383 261

189384 469
    [SIGPIC][/SIGPIC]

4. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

حواشی خواندنی دربی 71 پایتخت: استقلالی ها هم علی دایی را تشویق كردند!

تماشاگران استقلال در لحظاتی علی دایی، سرمربی سابق پرسپولیس را تشویق كردند. آنها پس از گل مجیدی این كار را شدت بخشیدند. / در حدود 500 هوادار پرسپولیس با ماندن در ورزشگاه علیه حبیب كاشانی شعار دادند و از او خواستند از پرسپولیس برود. /
    تماشاگران پرسپولیس پس از شكست 2 بر صفر استقلال روی سكوها مات و مبهوت نشسته و همچون استقلالی ها علی دایی را تشویق كردند.
    به گزارش آینده و به نقل از ایسنا و فارس؛ جواد خیابانی در واكنش به شعار هواداران استقلال و پرسپولیس گفت: همه آنها را دوست دارم.

جواد خیابانی در گفت و گو با ایسنا، درباره‌ی شعارهایی كه تماشاگران دو تیم پرسپولیس و استقلال پیش از شروع بازی شهرآورد علیه او سر دادند، واكنش جدی نشان نداد.

گزارشگر شهرآورد درباره‌ی این مساله گفت: فقط می توانم بگویم همه آنها را دوست دارم و چیز دیگری نمی گویم.

* پیش از شروع بازی، زمانی كه خیابانی برای گزارش اولیه بازی به كنار زمین چمن آمد تماشاگران حاضر در ورزشگاه علیه او شعار سر دادند.
    در ابتدای بازی بازیكنان دو تیم به سمت جایگاهی كه برای شهدا تعبیر شده بود، رفتند و به مقام آنها ادای احترام كردند.

* تماشاگران و بازیكنان دو تیم برای ناصر حجازی دروازه‌بان سابق استقلال فاتحه خواندند.

* اكبر غمخوار مدیرعامل سابق پرسپولیس با حضور در جایگاه ویژه بازی را از نزدیك تماشا می‌كند. به گفته مدیر روابط‌عمومی پرسپولیس حبیب كاشانی سرپرست این باشگاه به دلیل كمردرد نتوانست به ورزشگاه بیاید.

* آتیلا حجاز و مولایی، مربیان پرسپولیس به دلیل اینكه روی نیمكت استقلال جا نبود، به روی سكوها رفتند.

* در غیاب خوردبین كه به دلیل كسالت نمی‌تواند پرسپولیس را همراهی كند، عاشوری كار سرپرستی این تیم را در این بازی بر عهده دارد.

* پیش از شروع بازی هیچ بازیكنی از 2 تیم به سمت نیمكت‌های حریف نرفت.

حمید استیلی در صحنه‌ای كه معتقد بود باید خطای منتظری روی علی كریمی گرفته می‌شد و نشد به محسن تركی، داور بازی اعتراض كرد.

* تماشاگران استقلال در لحظاتی علی دایی، سرمربی سابق پرسپولیس را تشویق كردند. آنها پس از گل مجیدی این كار را شدت بخشیدند.

* هواداران حاضر در طبقه دوم به دلیل كمبود جا ایستاده بازی را تماشا می‌كنند.

* در صحنه‌ای پرویز مظلومی سرمربی استقلال یك توپ را به صورت ناقص كنترل كرد كه جالب بود.

* تماشاگران استقلال در لحظاتی به چشم غلامرضا رضایی مهاجم پرسپولیس لیزر انداختند.

* در اواخر نیمه اول مهدی رحمتی و آندرانیك تیموریان بازیكنان استقلال با یكدیگر جر و بحث پیدا كردند.

* 13 دكتر در بین هواداران مستقر شده‌اند كه تا پایان نیمه اول 70 نفر به دلایل مختلف برای معالجه به آنها مراجعه كردند.

* محسن تركی، داور بازی به دلیل انداختن لیزر در چشمان رحمتی از سوی تماشاگران پرسپولیس با ناظر بازی صحبت كرد. استقلالی‌ها هم هنگام زدن ضربه پنالی لیزر را در چشمان نوری، هافبك پرسپولیس انداختند.
    * همچنان افرادی كه خبرنگار نیستند در جایگاه خبرنگاران حضور داشتند و تعداد زیادی از خبرنگاران به ناچار ایستاده بازی را تماشا می‌كردند.

* كارلوس كی‌روش، سرمربی تیم ملی فوتبال و مهرداد اولادی، مهاجم پرسپولیس با حضور در جایگاه ویژه بازی را تماشا می‌كنند.

* علیرضا محمد در اواسط نیمه دوم از ناحیه كتف دچار مصدومیت شد كه به دلیل حاد بودن آسیب دیدگی‌اش با آمبولانس به بیمارستان انتقال داده شد.

* مهدی رحمتی در دقیقه 65 دچار مصدومیت شد و با اشاره به نیمكت استقلال اعلام كرد كه نمی‌تواند بازی را ادامه دهد، اما پس از درمان به بازی بازگشت.
    * یگان ویژه حاضر در ورزشگاه پس از پایان بازی فاصله زیادی بین هواداران دو تیم ایجاد كرد تا از درگیری بین آن‌ها جلوگیری كند.
    * تماشاگران تیم فوتبال پرسپولس در دقیقه 78 علی دایی سرمربی فصل گذشته این تیم را تشویق كردند.

* حمید استیلی سرمربی پرسپولیس به دلیل وقت‌كشی بازیكنان استقلال به داور بازی اعتراض كرد.

* تماشاگران پرسپولیس پس از دریافت گل دوم این تیم ورزشگاه را ترك كردند.

* در صحنه‌ای كه هواداران پرسپولیس به استقلالی‌ها بی‌احترامی می‌كردند علی كریمی آنها را به آرامش دعوت كرد، آنها پس از دریافت گل دوم كم كم ورزشگاه را ترك كردند.

* فرهاد مجیدی هنگامی كه از میدان خارج می شد، با علی كریمی كاپیتان تیم پرسپولیس خوش و بش كرد.

* احمد رضا عابدزاده، دروازه‌بان سابق پرسپولیس كه در ورزشگاه حضور داشت، پس از دریافت گل دوم این تیم به شدت ناراحت شد.

*حمید استیلی، پس از دریافت گل دوم پرسپولیس بر روی زمین زانو زد.

* در اواخر بازی چند تماشاگر دچار مصدومیت شدند كه امدادگران هلال احمر به وضع آنها رسیدگی كردند.

* هواداران پرسپولیس كه از باخت این تیم مقابل استقلال ناراحت بودند، آتش روشن كردند كه نیروی انتظامی با آنها برخورد و به بیرون هدایت كرد.

* نیمكت نشینان استقلال پس از صحنه‌ای كه مازیار زارع خطایی را بر روی بازیكن استقلال انجام داد، به شدن به وی اعتراض كردند.
    * تماشاگران تیم فوتبال پرسپولیس روی سكوهای ورزشگاه مانده‌اند و مات و مبهوت زمین چمن را نگاه می‌كنند. در طرف دیگر هواداران استقلال به جشن و پایكوبی پرداختند. اشك در چشم برخی بازیكنان پرسپولیس نیز جمع شده بود.

* پس از پایان بازی بازیكنان استقلال به سمت تماشاگران خود رفتند و تمام آنها روی زمین شیرجه و برای آنها دست زدند.
    *در حدود 500 هوادار پرسپولیس با ماندن در ورزشگاه علیه حبیب كاشانی شعار دادند و از او خواستند از پرسپولیس برود.

* بازیكنان پرسپولیس نیز مات و مبهوت بودند و به سمت رختكن رفتند. هنگام خروج آنها مهرداد اولادی و محسن عاشوری به وسط زمین آمدند و به آنها خسته نباشید گفتند.

* پیش از پایان بازی نیز احمدرضا عابدزاده، دروازه‌بان اسبق پرسپولیس با عصبانیت ورزشگاه را ترك كرد.

* پس از این شكست هواداران پرسپولیس بنری را روی سكوها پهن كردند كه نوشته بود "ما 950 كیلومتر راه آمدیم فقط به عشق پرسپولیس".

* مهدی رحمتی و علیرضا حقیقی هنگام خروج با یكدیگر خوش و بش كردند و به سمت رختكن رفتند.

[SIGPIC][/SIGPIC]

6. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

استیلی: هواداران از این بازی لذت بردند!

استیلی در مورد اینكه با این باخت شرایط پرسپولیس بدتر از گذشته می‌شود هم گفت: «این حق هواداران است كه اعتراض كنند و من از روز اولی كه آمده بودم، همیشه حق را به هواداران دادم. اما به هر حال این فوتبال است و چنین اتفاق‌هایی هم ممكن است در فوتبال رخ دهد. اصلا فكر نمی‌كردم كه با این نتیجه ببازیم چرا كه ما تمرین‌های خوبی در این هفته پشت سر گذاشته بودیم اما امروز متاسفانه از ابتدای بازی در حد و اندازه‌های خودمان نبودیم.»
    20110917002746cb 11 9 16 181745img 3469 حمید استیلی سرمربی پرسپولیس، كنفرانس خبری را با عذرخواهی شروع كرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ استیلی گفت: «اول از همه از هواداران و پیشكسوتانی كه در این یك هفته در كنار ما بودند و ما را تنها نگذاشتند عذرخواهی می كنم. ما امروز اصلا در حد و اندازه‌های پرسپولیس نبودیم. موقعیت‌های زیادی داشتیم اما آن بازی جلوی ذوب آهن را نتوانستیم ارائه دهیم. اگر محمد نوری پنالتی را گل می‌كرد همه چیز عوض می شد. تعویض اجباری علیرضا محمد اندیشه‌های تاكتیكی ما را خراب كرد. در كل نیمه‌ دوم بهتر بازی كردیم. این یكی از بهترین بازی‌های پرسپولیس و استقلال در چند سال اخیر بود و هواداران از این بازی لذت بردند.»

استیلی ادامه داد: «پرسپولیس امروز حتی 50 درصد از توانش را ارائه نداد. متاسفانه امروز روز بد بازیكنان پرسپولیس بود و هیچ كدام از بازیكنان ما غیر از دو، سه بازیكن در حد و اندازه‌های خودشان نبودند.»

استیلی در مورد این‌كه چرا ضربه پنالتی را محمد نوری زد گفت: «پنالتی زن اول ما كریمی است كه مصدوم شد و نتوانست ضربه را بزند. پنالتی زن دوم ما هم محمد نوری است. مطمئن باشید پرسپولیس با بازگشت اولادی و دیگر بازیكنان مصدوم بهتر از قبل می‌شود.»

استیلی در مورد اینكه با این باخت شرایط پرسپولیس بدتر از گذشته می‌شود هم گفت: «این حق هواداران است كه اعتراض كنند و من از روز اولی كه آمده بودم، همیشه حق را به هواداران دادم. اما به هر حال این فوتبال است و چنین اتفاق‌هایی هم ممكن است در فوتبال رخ دهد. اصلا فكر نمی‌كردم كه با این نتیجه ببازیم چرا كه ما تمرین‌های خوبی در این هفته پشت سر گذاشته بودیم اما امروز متاسفانه از ابتدای بازی در حد و اندازه‌های خودمان نبودیم.»

حمید استیلی در پایان در مورد شایعه قهر علیرضا حقیقی گفت: «چنین اتفاقی نیفتاده. اگر كسی از تیم‌مان برود، دیگر نمی‌تواند برگردد. حتی امروز پیش از آغاز بازی میثاق معمارزاده به سمت حقیقی رفت و آن‌ها همدیگر را در آغوش گرفتند. من همیشه گفته‌ام كه در تیم ما نظم و انضباط حرف اول را می‌زند.»

[SIGPIC][/SIGPIC]

8. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)