به نام خدا
دوستان مساله آنتی ویروسها و اینکه کدام تو مجامع بین المللی امنیتی اول میشند و چرا ؟ و چه شاخصه هایی وجود داره که اونها را برنده میکنه و رتبه اونها را بالاتر میبره بحثی کامل و مفصل هست و مفصلترز از اون اینکه کدام را ما انتخاب کنیم ؟
و موردی حساستر از همه اونها بحث ایران و مساله ایرانی بودن ماست !
دوستان در این مجامع برای اینکه یک کمپانی را اول کنند چندین و چند مورد را شاخصه قرار میدهند ، مثالا شرکت هایی مانند مایکروسافت هماهنگی با نرم افزارها و سیستم عامل شرکتش را نشان برتری یک آنتی ویروس و کلا بهتر هست عنوان کنیم یک نرم افزار امنیتی میدانه و در عین حال داشتن رابطه با شرکتها هم در رای اون تاثیر داره .
پیدا کردن ویروس ها و تروجانهای جدید و کلا فن آوری پیدا کردن و کشف کرزدن شاخصه دیگه ای هست .
سریعا به روز شدن و آپدیت سریع توسط وب سایتهای شرکت و ارتباط سریع با نرم افزارهای امنیتی تولیدی برای معرفی باگ ها و ویروسها هم مورد دیگه ای هست ....
و در کل شاخصه های زیادی وجود داره که ما نه صاحب نظر هستیم و نه کاری به این شاخصه ها داریم .
ولی دوستان هر فردی باید توجه داشته باشه که از چه طریقی سیستمش در خطر هست ؟ مثلا ما بیشتر به نت میایم پس از طرف تروجانها بیشتر تحت خطر هستیم و یک نرم افزار ضد اسپای لازمه سیستم های کامپیوتری ما هستش و ....
اما دوستان نکته ای را که لازمه عرض کنم این هست که متاسفانه اکثر این شرکت ها با کانالهای زیر زمینی هکر ها در ارتباط هستند و در تلاش و همکاری با اونها سعی در برتری جویی نصبت به رقبا هستند .
در عین حال وابسته به سازمانهای امنیتی و کار درست استکبار جهانی که همه چیز را تحت کنترل خود دارند :دی
یادمه مدتی قبل متوجه شدیم همین نرم افزار معروف nod 32 که نزدیک به هفتاد درصد ایرانیها از اون استفاده میکنند به جای صفحه آپدیت اصلی که همه کاربران دنیا به اون وصل میشدن کاربران ایرانی را به صفحه آپدیتی جداگانه هدایت میکرد که خوب دلیل اون کاملا مشخص هست !
از نظر ویروس یابی مشکلی وجود نداشت ولی خود نرم افزار تبدیل به یک نرم افزار جاسوسی در سیستم هر ایرانی میشد !
شرکتهای امنیتی بین المللی و تولید کننده این نرم افزارها برای بقا خود و در عین حال حمایت از طرف دولت های خودشان مخصوصا در مورد کشورهایی مثل ایران بی رحمانه عمل میکنند تا هم گروههای هکر وابسته به سازمان های امنیتی اونها را زودتر در جریان همین مسایل امنیتی قرار داده و اونها در رقابت با شرکت های رقیب بتوانند در جایگاه بالاتر قرار بگیرند .
خوب راه حل چیست ؟ چه باید کرد ؟
بهترین کار این است که در سیستم های خود که به اینترنت وصل میشویم به هیچ عنوان مدارک امنیتی و کلا مدارکی که برای اونها مهم هست را نگه نداریم .
اگر هم اینچنین مدارکی را داریم از نرم افزارهایی برای پنهان کردن اونها استفاده کنیم .
البته هر نرم افزار قفلی امن نیست و پیشنهاد من مخفی کردن و قفل پارتیشن توسط نرم افزار پارتیشن مجیک و سپس قفل پوشه ها هستش .
دوستان به شخصه به همه شما پیشنهاد میکنم تنها از نرم افزارهایی استفاده کنید که سیستم شما را کند نمیکنند .
خود من هم تنها از نرم افزارهای ضد هک در سیستمم استفاده میکنم و البته نسخه ای از نرم افزار ضد اسپای بر روی سیستم بنده هست که به امید و لطف خدا تا امروز هیچ مشکلی برای سیستمم پیش نیامده و این را هم متذکر بشم که نرم افزار یاد شده یک نرم افزار تجاری موجود در بازار نیست .
همگی شاد و پیروز باشید![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)