نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: بحث درباره نرم افزارهای امنیتی کاملا تخصصی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    9,600
    تشکر تشکر شده 
    10,334
    تشکر شده در
    2,560 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6929
    Array

اینم یک نقل قول در مورد نسخه 2010 این که سوم شده بود. نسخه 2011 امسال تا الان اول هست.

من بعد از اینکه توی نتایج av-comparatives دیدم که نورتون سوم شده با خودم گفتم اگه این نورتون چی داره که شده سوم یعنی آنتی ویروسی هایی مثل جی دیتا ، بیتدفندر و حتی کسپر بهتر از این نورتون نیستند با خودم این حرف ها را می زدم که گفتم بگذار تستش کنم آنتی ویروس را دانلود کردم اما مونده بودم چطور تستش کنم ( چون من ویروس های مختلف روی کامپوتر نداشتم ) که یک راهی به نظر اومد با استفاده از نرم افزار VirtulBox که می شه روش چندین ویندوز نصب کرد 3تا ویندوز XP نصب کردم روی یکی آویرا ، یکی اوست و یکی نورتون و هر سه را آپدیت کردم اما حالا می خواستم تستشون کنم .

یک نسخه از ویروس Sality که یکی از سریشمترین ویروس ها هست را آماده کردم و در حالی که آنتی ویروس ها فعال بودند روی ویندوز ها کپی کردم ، خوب طبیعتا هر 3 آنتی ویروس خیلی خوب تشخیص دادند و پاکش کردند.
    اما تست اصلی هنوز شروع نشده بود من آنتی ویروس ها را غیر فعال کردم و ویروس ها را روی هر 3تا ویندوز اجرا کرد که هر 3تا ویندوز کاملا ویروسی شد ( یکی از راه هایی که میشه فهمید سیستم ویروسیه یا نه اینه که معمولا ویروس ها پس از ویروسی کردن سیستم Windows Task Manager را که با کلید های ترکیبی Ctrl+Alt+Delete اجرا میشه را غیر فعال می کنند و به جاش یه اخطار نشون میدند ) بعد بدون فعال کردن آنتی ویروس ها هر 3تا ویندوز را ریستارت کردم

از اینجا به بعد برای هر آنتی ویروس تفاوت داره پس جدا مینویسم

ویندوزی که روی اون اوست نصب بود
    اومد بالا اما سردرد گرفتم از بس اوست داشت اخطار میداد که فلان فایل ویروسی بوده و پیداش کرد و به خاطر همین اخطار ها هم سیستم سرعتش اومده بود پایین با هر بدبختی که بود گزینه Scan Boot-Time را فعال کردم و سیستم را ریستارت کردم تا قبل از بالا اومدن ویندوز اون را اسکن کنه خوب اسکن هم کرد و از من نظر خواست که فایل های ویروسی را چکار کنه من هم گفتم همه را Repair کن یعنی همه فایل ها را از ویروس تمیز کن ولی باز دوباره اخطار داد که نمیشه من هم گفتم همه را قرنتینه کن بعد از اتمام اسکن ویندوز اومد بالا و دیگه خبری از اون اخطار های دفعه پیش نبود و سیستم به نظر میرسید کاملا پاک شده ولی وقتی دوباره از کلید های ترکیبی Ctrl+Alt+Delete استفاده کردم دیدم Windows Task Manager باز هم اجرا نمیشه و به جای اون یک اخطار نشون میده دوباره سیستم را به صورت معمولی ویروس یابی کردم چیزی پیدا نکرد نشون میداد که همه زورش را زده
    در کل سیستم را پاک کرد ولی نتونست اثرات مخرب ویروس را از بین ببره

رفتم سراغ ویندوزی که آویرا ( دومین آنتی ویروس سال 2010 ) نصب بود :
    ویندوز اومد بالا خدای من چی میبینم آویرا دیگه اصلا اجرا نمیشه ، درسته که این ویروس فایل های اجرایی را داغون میکنه ولی این که دیگه آنتی ویروس اجرا نشه جای خجالت داره ( این بود آنتی ویروس محبوب من ؟؟؟؟ )

خوب حالا اصلا بریم سراغ آنتی ویروسی که به خاطرش این تست را راه انداختیم . رفتم روی ویندوزی که
    نورتون روی اون نصب بود
    ویندوز اومد بالا و نورتون خیلی به قول معروف ریلکس یک اخطار داد که حملات ویروس ها خنثی شد به خودم گفتم سیستم با این همه فایل ویروسی چطور میتونه یک اخطار داشته باشه اما خوبیش به این بود که سیستم مثل اوست به خاطر اخطار های متعدد سرعتش نیومد پایین ولی مشخص بود که ویروس تاثیرش را گذاشته و سرعت سیستم را خراب کرده وارد نورتون شدم و دستور اسکن کامل سیستم را دادم . شروع به اسکن کرد 1000تا فایل ، 8000تا ، ... ، 15000 تا ... هنوز هیچ خبری نبود یک جایی نوشته شده بود تعداد ویروس های پیدا شده که اونجا عدد صفر را نشون میداد . مگه میشه 16000تا فایل اسکن بشه ولی هیچ ویروسی پیدا نشه گذشت و گذشت آخر کار 27000 تا فایل را جستجو کردم اما در آخر چی یک پنجره باز کرده که """یک""" ویروس پیدا شده از من میخواد تا بهش دستور بدم چیکارش کنه گفتم Fix کن یعنی همون تعمیر کن بعد از چند لحظه اخطار داد که اسکن سیستم شما تکمیل شد و الان سیستم شما تمیز تمیزه لطفا سیستم را ریستارت کنید
    اگه میشه ویندوزی که اوست حدود 100تا ویروس از توش پیدا کرد الان یک ویروس داشته باشه به خودم گفتم بر چه اساسی این کمپانی معروف این آنتی ویروس را سومین آنتی ویروس کرده و خودش را زیر سوال برده
    توی این فکرا بودم که گفتم بگذار یک ریستارت بکنم ببینم چی میشه باورتون نمیشه وقتی ویندوز اومد بالا مثل این بود که ویندوز را تازه نصب کردم و یک آنتی ویروس انداختم روش هیچ مشکلی نداشت اصلا داشتم شاخ در می آوردم که چطور این نورتون تمامی اثرات این ویروس مخرب را از بین برده حتی Windows Task Manager هم به راحتی باز می شد

اینجا بود که پی به قدرت نورتون بردم و فهمیدم آنتی ویروس واقعا خوبیه اما یه چیز جالب بگم این که آخر اون تست ها به خودم گفتم چطور شد که فقط یک ویروس نورتون پیدا کردم وقتی رفتم دید در حقیقت یک دسته ویروس پیدا کرده و چون نوع همشون یکی بوده یک اخطار بیشتر نداده یعنی در حقیقت اون یک اخطار مال حدود 100 تا فایل ویروسی بود
    توی یک سایتی آنتی ویروس ها را با 6000 تا ویروس تست می کردند توی اون سایت نورتون حدود 2500 تا ویروس از 6000 تا ویروس را پیدا کرده بود که همه اون را مسخرش می کردند و اینجا من فهمیدم که در حقیقت نورتون 2500 "نوع" ویروس پیدا کرده ولی ممکنه از "یک" نوع ویروس مثلا 2تا فایل بوده با نام های مختلف که خداییش هم همینطور بود من اون 6000 تا ویروس را گرفتم و با آویرا چک کردم بعضی ویروس ها چندتا فایل بودند ( یک نوع ویروس که چندتا فایل با نام های مختلف ازش ساخته شده بود )

نتیجه :
    آویرا قبل از ویروسی شدن سیستم خیلی خوبه و صد در صد هم بهترین اما اگر سیستمتون یک ویروس مثل اینی که من تست کردم بگیره دیگه کارش تمومه و دقیقا زمانی که نیازش دارین دستهاتون را میگذاره توی حنا
    اوست خوبه ، شناسایی خوبی هم داره اما توی تعمیر ویندوز ویروسی نتونست کاملا نظرم را جلب کنه
    نورتون آنتی ویروس مرموزیه تا کار نکنی نمی فهمی اما واقعا کارش توی تعمیر سیستم ویروسی اون هم سیستمی که ویروس به اون بدی داشت خیلی خوب بود

من خودم کسی بودم که تا دیروز طرفدار آویرا بودم هنوزم دوسش دارم اما از وقتی که دیدم بعد از ویروسی شدن ویندوز و دقیقا زمانی که آدم به یک آنتی ویروس مطمعن نیاز داره اینطور کنف و یکون میشه یکم نظرم ازش برگشت

الان هم که دارم برای شما مینویسم از نورتون استفاده می کنم و راستیاتش نمی خواستم این مسئله تست را جایی بگم چون برای خودم بد میدونستم که منی که این همه از آویرا تعریف می کردم حالا یاید اینطور ببرمش زیر سوال اما گفتم که به دوستان هم بگم تا شاید بتونم به اون ها کمکی کرده باشم

من فایل ویروسی را که تست کردم را به صورت فایل زیپ شده با رمز :
    Virus
    ( توجه کنید حرف اول به صورت بزرگ نوشته شده )
    می گذارم اگر کسی فکر می کنه میتونه این تست را انجام بده ، خواهشا انجام بده و نتیجه را به همه بگه . فقط اگر هنوز کاملا به عملکرد ویروس ها آشنایی ندارید اصلا این کار را نکنید چون ممکنه به جز از دست دادن ویندوزتون ، فایل های اجرایی مثل فایل نصب نرم افزار ها و حتی بازیهاتون را هم از دست بیدید پس حواستون باشه.
    دقت کنید که فایل درون آرشیو مخفی هست و باید قابلیت رویت فایل های مخفی را فعال کنید ( اگر از WinRAR استفاده کنید به صورت اتوماتیک فایل مخفی را هم نشون میده )

http://npshare.de/files/106e13b3/Sality-Virus.zip
    http://hotfile.com/dl/96531430/41bbd...Virus.zip.html

Password : Virus

--------------------------------------------------
    به هیچ وجه توصیه نمیکنم این ویروس ها را تست کنید و هیچ تعهدی در قبال آن ندارم.

2. 6 کاربر مقابل از Sada عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)