صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 84

موضوع: آموزش غذاهاي سنتي

  1. #71
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    جوجه کباب بي استخوان

    مواد لازم :
    گوشت مرغ 1250 گرم-آب ليموترش 2.5 فنجان-زعفران قدري-پاپريكا قدري-روغن زيتون 0.5 فنجان-جعفري شاخه اي قدري-فلفل قدري-نمك قدري
    قطعات سينه را از استخوان جدا مينمائيم و پوست آنرا ميگيريم استخوان ران و ماهيچه را نيز جدا ميکنيم و سسي از روغن زيتون آبليمو و نمک و فلفل و کمي آب پياز و زعفران حل شده در آبجوش آماده ميکنيم و قطعات گوشت را در اين سس مي خوابانيم بهتر است چند ساعت قبل از طبخ جوجه ها را اماده نمود و بعد به ترتيب زير آنرا به سيخ ميکشيم ، قطعات سينه را از پهنا لوله ميکنيم و جدا به سيخ ميکشيم و قطعات ران و ماهيچه را هم از لوله کرده جدا به سيخ مي کشيم ، آتش يک نواخت ملايمي را آماده ميکنيم اول قطعات ران و ماهيچه را روي آتش ميگذاريم و گاهي پشت و رو ميکنيم کمي که برشته شد ، قطعات سينه را ميگذاريم و گاهي با قلمو کره آبکرده به دو طرف سيخ ها ميدهيم و سيخ ها را بطور منظم بشکليکه قطعات سينه در رو قرار بگيرند در ديس ميکشيم و اطراف آنرا با پيازچه و تربچه که بشکل گل درست کرده ايم و خيار شور تزيين ميکنيم .
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  2. #72
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    کباب ورقه ای

    مواد لازم :
    گوشت راسته گوساله 1 کيلو گرم-پياز 400 گرم-سيب زميني 400 گرم-سماق 100 گرم

    گوشت را قطعه قطعه نموده بشوئيد ، سپس پوست سيب زميني را کنده و حلقه حلقه کنيد ، پياز را هم ورقه ورقه بريده سپس يک ورقه گوشت يک ورقه سيب زميني و يک ورقه پياز رويهم در قابلمه بچينيد و روي آنها سماق و نمک و فلفل بپاشيد و با دو قاشق سوپخوري روغن و نيم گيلاس آب مخلوط نموده بگذاريد بپزد
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  3. #73
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    اناربيج
    25 Khoresht20Fesenjoon t


    مغزگردوى سائيده شده 350 گرم- سبزى: تره, جعفرى, گشنيز و نعناع يك كيلو- گوشت چرخ كرده گوساله نيم كيلو- پياز متوسط 1 بوته- رب انارترش يا آب انار يا آب غوره به حدى كه خورش ترش شود- نمك و فلفل و زردچوبه به اندازه كافى

    مغزگردو را مثل گردوى خورش فسنجان مىسائيم تا نرم شود. سبزى ها را تميز نموده و شسته مىگذاريم تا آبش برود و بعدا ساطورى ريز خرد نموده با روغن سرخ مىكنيم. پياز را در گوشت چرخ كرده, رنده نموده ونمك و فلفل را اضافه كرده با هم مخلوط مىكنيم, آنگاه گوشت چرخ كرده را با سبزى كوفته هاى كوچك , از يك گردو كوچكتر درست مىكنيم. سپس گردوى سائيده شده را با سه يا چهار ليوان آب و كمى زردچوبه مىگذاريم با حرارت ملايم چند ساعت بپزد تا مثل فسنجان به روغن بيفتد,, آنگاه كوفته ها را يك يك داخل خورش كه در حال جوشيدن است مىاندازيم تا خورش ازجوش نيفتد و كوفته ها باز نشود. ترشى را اضافه مىكنيم روى آتش ملايم چند جوش ديگر كه زد و هنگامى كه كوفته ها پخته شد و خورش جا افتاد برمىداريم. غلظت اين خورش مثل فسنجان است و بايد كم آب باشد
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  4. #74
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    قنبر پلو شیراز
    مواد لازم :
    گوشت، نخودچی گل، مغز گردو، کشمش، شيره انگور، رب انار، پياز، زردچوبه، نمک، برنج و روغن خوبو

    طرز تهيه :
    ابتدا گوشت و نخودچی را جدا جدا در جوقن (هاون سنگی) می کوبند. آنگاه نخودچی را الک می کنند بعد گوشت و آرد نخوچی را مخلوط کرده و چند دانه پياز در آن کوتراش (رنده ) می کنند کوفته ريزه يا کله گنجشکی درست کرده و در روغن سرخ می کنند.
    گردو، پياز و کشمش را هم جدا سرخ می کنند هنگام دم کردن برنج کوفته ريزه و گردو و پياز و کشمش را لای برنج می گذارند کمی دم بکشد آنگاه شيره و رب اناری را روی آن ريخته می گذارند تا برنج خوب دم بکشد حالا قنبر پلو آماده است .
    اين پلو چون با رب انار پخته می شود و تيره رنگ است به اين نام مشهور است .
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  5. #75
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    جعفرى قورمه
    مواد لازم برای 7 نفر:
    گوشت چرخ كرده =نيم كيلو
    سبزى(تره و جعفرى)=750 گرم
    بادنجان قلمى ريز=4 عدد
    آب انار يا آبغوره =يك فنجان
    پياز =1 بته
    نمك و فلفل=به اندازه كافى
    طرز تهيه:
    سبزى را شسته, ساطورى ريز كرده با روغن سرخ مىكنيم و با دو سه ليوان آب مىگذاريم نيمه پز شود. پياز را در گوشت چرخ كرده رنده كرده, نمك و فلفل زده هم مىزنيم. از اين گوشت كوفته هايى به اندازه يك گردوى كوچك آماده كرده و با كمى روغن تفت داده به سبزى نيمه پز شده اضافه مىكنيم. ترشى را مىريزيم تا با هم بجوشد. وقتى كه سبزى و گوشت كاملا پخت و خورش به روغن افتاد, بادنجان ها را كه پوست كنده و سرخ نموده ايم روى خورش چيده, بعداز آنكه يكى دو جوش زد برمىداريم. بادنجان نبايد له شود (اين خورش را با گوشت تكه اى قطعه قطعه شده هم مىتوان تهيه نمود)
    غذاي گيلاني نوش جانتان
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  6. #76
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array
    قیمه آلو

    e1dbcdde 7c70 4030 8394 0cfd439d4012

    مواد لازم:
    گوشت گوسفندی یا سینه مرغ: 750 گرم
    پیاز: یک عدد
    آلو خورشتی: 50 گرم
    رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
    زعفران: یک قاشق چایخوری
    نمک، فلفل، دارچین: به میزان لازم
    آبلیمو در صورت تمایل

    طرز تهیه:
    پیاز را خرد کرده و در روغن روی حرارت ملایم کمی تفت می دهیم، پیاز که طلایی شد گوشت را به ان اضافه می کنیم( می توانید بجای گوشت گوسفند از سینه مرغ هم استفاده کنید) گوشت که کمی سرخ شد رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده دو لیوان اب بریزید و بگذارید تا خورش جا بیافتد، ده دقیقه قبل از سرو غدا آلو ها و در در صورت تمایل آبلیمو را به خورش اضافه کنید.
    خورش شما آماده سرو هست، همانطور که در ایمیل قبلی گفتم این خورش را در زنجان با رشته پلو سرو می کنند اما شما می توانید با برنج سفید هم آن را میل کنید.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  7. #77
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    نــــــازخاتون











    مــــــــواد لازم:

    بادمجان قلمي : 8 تا 10 عدد
    گوجه فرنگي درشت : 4 تا 5 عدد
    آب انار : 2 ليوان
    آبغوره : نيم ليوان
    گلپر : يک قاشق سوپخوری
    نعنای خشک : نيم قاشق سوپخوری
    پياز رنده شده : 2 قاشق سوپخوری





    طـــــــــرز تهيه:


    بادمجانها را در فر يا رویآتش کبابي ميکنيم ، در صورت کباب کردن در فر، بادمجانها را در سيني فر مي چينيم وسپس فر را با حرارت 400 درجه گرم ميکنيم و سيني را به مدت تقريبا" يک ساعت کف فرقرار ميدهيم تا بادمجانها کاملا" پخته شونددبعد آنها را پوست ميکنيم و ساطوری ميکنيمدروی گوجه فرنگي ها آبجوش ميريزيم و پوست آنها را ميکنيم و گوشت آنها را خرد ميکنيمآب انار و آبغوره را با بادمجان ساطوریمخلوط کرده و ميگذاريم آهسته بجوشد و کاملا" به خورد بادمجان برود ، بعد گلپر ونعنا و پياز رنده شده را در آن ميريزيم و بلافاصله از روی آتش برميداريم و تکه هایگوجه فرنگي را داخل آن ميريزيم و بهم ميزنيم و در ظرف ميکشيمدمی توانیم کمي هم گردوی چرخ کرده روی آنبپاشيم
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  8. #78
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array
    سیر قلیه
    DefaultaspxLinkID1
    مواد لازم :
    مرغ متوسط: 1 عدد
    لپه: 2 قاشق غذاخوری
    برگ سیر: 3 تا 4 عدد
    تخم مرغ: 3تا 4 عدد
    روغن: به میزان لازم
    نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
    طرز تهیه :
    مرغ را با کمی زردچوبه و نمک سرخ کنید، تا رنگ مرغ تغییر کند. لپه را بشویید و به مرغ اضافه کنید، و کمی تفت دهید تا خامی لپه گرفته شود، یک تا دو لیوان آب به آن اضافه کنید تا مرغ نیم پز شود. برگ سیر را خوب و یکدست ریز کنید و خوب بشویید تا تندی آن ملایم تر شود سپس با کمی روغن و زردچوبه کمی تفت دهید اما دقت کنید که برگ سیر زود می سوزد و به تابه می چسبد. تخم مرغ ها را خوب بزنید و برگ سیرهای سرخ شده را در وسط تابه جمع کنید و تخم مرغ ها روی آنها بریزید و حرارت را کم کنید تا تخم مرغ ها ببندد، مخلوط سیر و تخم مرغ را با قاشق به قطعه های کوچک تقسیم کنید و به قابلمه مرغ اضافه کنید، نمک، فلفل و دارچین را نیز به غذا افزوده و بگذارید روی حرارت ملایم آرام بجوشد و به روغن بیفتد. این خورش را با گوشت اردک یا مرغابی هم می توان طبخ کرد.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  9. #79
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    بــــــــاقلاقاتق
    1zlagsz

    مـــــــــواد لازم :شوید : نيم کيلوباقلایسبز يا باقلای مخصوص رشتي : 2 کيلو يا نيم کيلو خشکسير : يک تا دو بوتهروغن : 150 گرمتخم مرغ : 4 تا 5 عددپياز سرخ کرده : 2 قاشقسوپخورینمک و فلفل : بقدر کافي
    طـــــــرز تهيه :در صورتمصرف لوبيای رشتي لوبيای خشک را خيس ميکنيم و پوست آن را ميگيريم و يا باقلا را ازپوست دوم در مياوريم و شوید را ريز خرد ميکنيم و با روغن و پياز خرد کرده و کمي سرخميکنيم و دو سه ليوان آب داخل شوید ميريزيمباقلا را اضافه ميکنيمبعد پوست سير را جدا کردهو دانه دانه ميکنيم و داخل خورش ميريزيم و ميگذاريم خورش آهسته بجوشد و به روغنبيافتد و کمي نمک و فلفل نيز اضافه مينماييم
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  10. #80
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    کته تماته

    مواد لازم
    گوجه فرنگی: نیم کیلو
    پیاز داغ: یک عدد پیاز کوچک
    سبزی: نیم کیلو شامل( شوید 300 گرم، سیر تازه 150 گرم، ترخون 50 گرم)
    برنج: سه پیمانه پلوپز
    نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
    طرز تهیه
    گوجه فرنگی ها را در آب گرم بندازید تا پوست انها ترک برداشته و به راحتی پوست گرفته شود، بعد از پوست گرفتن گوجه ها را فیله کنید( پوست و تخم گوجه را جدا کنید) فیله ها را به صورت پوره در بیاورید، پوره گوجه را همراه با پیاز داغ و کمی روغن و زردچوبه روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید، سپس برنج را به آن اضافه کنید و آب برنج را اندازه کنید( حدود پنج پیمانه کافی است) آب که جوش آمد سبزی را که خوب ریز خرد کرده ایید اضافه کنید و منتظر بمانید تا برنج دم بکشد
    اگر سیر تازه در دسترس نبود می توانید بجای سیر تازه از سیر خشک سرخ شده استفاده کنید
    وقتی برنج دم کشید آن را در ظرف ریخته با سالاد شیرازی یا ماست خیار سرو کنید
    این غذا مورد علاقه بچه ها هست همچنین برای کسانی که از رژیم های غذایی بدون گوشت پیروی می کندد مفید است
    اين غذا مخصوص استان فارس مي باشد.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 456789 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/