صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 84

موضوع: آموزش غذاهاي سنتي

  1. #51
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    خورشت آلواسفناج

    مواد لازم :
    گوشت ماهیچه بدون استخوان --- نیم کیلو
    اسفناج ---------------------------- یک کیلو
    پیاز --------------------------------- دو عدد
    آلو --------------------------------- 250 گرم
    آب غوره یا آب‌لیمو ---------------- باندازه دلخواه
    روغن ------------------------------ دویست گرم
    نمک، فلفل، ---------------------- باندازه دلخواه
    طرز تهیه :
    اسفناج را پاک کرده تمیز بشوئید و در آب‌کش ریخته تا آبش کاملاً برود سپس خرد کنید گوشت را خرد کرده و با پیاز کمی سرخ نمائید گوشت که پخته شد اسفناج را به‌آن اضافه کنید و می‌گذارید باز بجوشد سپس آب‌غوره و نمک و آلو در خورشت بریزید بگذارید بجوشد تا کاملاً جا بیفتد .
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  2. #52
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    دلمهٔ گوجه فرنگی
    مواد لازم
    گوجه فرنگی سفت ------------------- 8 عدد بزرگ
    سیر ----------------------------------- یک حبه
    برنج ----------------------------------- 8 قاشق غذاخوری
    نعناع یا جعفری ---------------------- مقداری
    روغن --------------------------------- چهار قاشق غذاخوری
    آب مرغ ------------------------------- 2 لیوان
    رب گوجه فرنگی -------------------- 3 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل ------------------------- به مقدار کافی
    طرز تهیه :
    گوجه‌فرنگی ها را شسته و سر آن‌ها را به شکل یک دایره ببرید و محتویات داخلشان را در آورید و سر گوجه‌فرنگی را برای در پوش نگهدارید جعفری یا نعناع را با سیر له کنید و با برنج و یک قاشق غذاخوری روغن و دو قاشق غذاخوری از محتویات داخل گوجه‌فرنگیها و به اندازه کافی نمک و فلفل مخلوط کنید سپس روغن و نمک و فلفل داخل گوجه فرنگیهای خالی شده بریزید بعد گوجه فرنگیها را در ظرف نسوز که چرب شده باشد بچینید داخل آنها را با مخلوط درست شده برنج پر کنید در آنها را بگذارید سپس رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را داخل ظرف و اطراف گوجه فرنگیها بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید دلمه که آماده شد در ظرف بچینید و اطراف آن را با جعفری تزئین کنید.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  3. #53
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    دلمه بادمجان

    مواد لازم :
    بادمجان دلمه ای ------------------- 3 عدد
    گوشت چرخ کرده ------------------ نیم کیلو
    تره،جعفری، نعاع ،ترخان پیازچه –- نیم کیلو
    پیاز سرخ کرده ---------------------- سه قاشق سوپخوری
    برنج --------------------------------- دویست گرم
    رب گوجه‌فرنگی -------------------- یک قاشق غذاخوری
    آب لیمو و نمک و فلفل ------------ به اندازه دلخواه
    طرز تهیه :
    اول گوشت و پیاز را با هم سرخ می‌کنیم سپس یک لیوان آب نصف قاشق رب گوجه‌فرنگی و نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا آب گوشت تمام شود سبزی را پاک کرده ریز خرد می‌کنیم و با یک یا دو قاشق روغن کمی سرخ نموده داخل گوشت می‌ریزیم برنج را با دو لیوان آب می پزیم و در آب‌کش می‌ریزیم سپس داخل گوشت و سبزی ریخته تمام مایه را خوب مخلوط می‌کنیم آنگاه پوست بادمجان را می‌گیریم سر بادمجان را به شکل دایره بر می‌داریم و داخل آن را خالی کرده کمی نمک می‌زنیم بعد داخل بادمجان را از مایه پر می‌کنیم در بادمجان را که قبلاً جدا کرده‌ایم می‌گذاریم و کمی فشار می‌دهیم سپس بادمجان‌ها را در روغن کمی سرخ می‌کنیم بعد در یک ظرف مناسب یک ردیف می‌چینیم نصف قاشق رب گوجه‌فرنگی را در یک لیوان آب گوشت یا آب ساده حل کرده داخل ظرف بادمجان می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل و آب‌لیمو اضافه می‌نماییم و روی حرارت آهسته قرار می‌دهیم تا بپزد ولی له نشود.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  4. #54
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    دلمه گوجه‌فرنگی با پنیر
    مواد لازم :
    گوجه‌فرنگی --------------------------- یک کیلو
    سیر ----------------------------------- دو حبه
    پنیر پیتزا ------------------------------ چهارصد گرم
    نمک ---------------------------------- یک قاشق‌چای‌خوری
    نان‌خشک‌کوبیده --------------------- شش‌قاشق‌غذا‌خوری
    جعفری ساطوری شده -------------- یک قاشق غذاخوری
    فلفل ---------------------------------- به اندازه دلخواه
    ریحان بنفش ساطوری شده -------- یک قاشق غذاخوری
    روغن زیتون -------------------------- یک قاشق غذاخوری
    طرز تهیه :
    گوجه‌فرنگی‌ها را بشوئید خشک که شد سر آنها را به شکل دایره در آورید سپس داخل گوجه‌فرنگی‌ها را خالی کنید بعد نمک و فلفل بزنید قسمت سر گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کنید سیر را پوست بکنید و ساطوری کنید پنیر را خرد کرده و سپس سیر و نان خشک کوبیده ،گوجه‌فرنگی خرد شده و سبزی‌های ساطوری شده و پنیر را مخلوط کنید. بعد داخل گوجه‌فرنگی‌ها را از این مایه پر کنید و چند قطره روغن روی هر کدام بریزید یک ظرف نسوز را با کره چرب کنید و گوجه‌فرنگی‌ها را در آن بچینید سپس فر را گرم کرده با حرارت دویست درجه ظرف را داخل فر قرار دهید بیست دقیقه که در فر ماند آماده است .
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  5. #55
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    دلمه فلفل سبز
    فلفل دلمه‌ای درشت تهیه کنید و سر فلفل‌ها را به شکل دایره در‌آورید تخم‌های آن را خالی کنید فلفل‌ها را با آب و نمک چند جوش بدهید تا کمی نرم شود سپس با مایه دلمه بادمجان داخل فلفل‌ها را پر کنید و در ظرف مناسب یک ردیف فلفل ها را بچینید و با کمی آبگوشت یا آب ساده فلفل دلمه را بگذارید بپزد .

    فلفل دلمه سرخ کردن لازم ندارد وقتی آماده شد در دیس گردی دلمه‌ها را بچینید.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  6. #56
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    دلمه کلم بزرگ
    برگهای کلم را جدا کنید و در آب و نمک دو جوش بدهید تا برگها نرم شود سپس برگهای بزرگ را دولا و برگهای کوچک را دو تا دوتا درون هم قرار دهید و از مایه بادمجان یک قاشق سوپ‌خوری داخل برگ ریخته و آن را محکم ببندید و بعد در یک قابلمه نزدیک هم قرار دهید و با کمی آبگوشت و روغن و نمک و فلفل بپزید حرارت زیر دلمه باید کم باشد وقتی‌که پخته شد در دیس قرار دهید و با حلقه گوجه‌فرنگی و جعفری تزئین کنید و کمی سس گوجه‌فرنگی مخلوط شده با خامه روی آن بدهید
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  7. #57
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    خورش قورمه سبزی

    مواد لازم :
    گوشت بدون چربی ----------------- 600 گرم
    سبزی:
    جعفری،تره،شنبه‌لیله،خردش �ه --- یک کیلو
    لوبیا قرمز --------------------------- نصف استکان
    لیمو عمانی خرد شده ------------ سه قاشق غذا‌خوری
    روغن ------------------------------- یک پیمانه
    پیاز --------------------------------- دو عدد
    طرز تهیه :
    سبزی را پاک کنید و تمیز بشوئید آب سبزی که کاملاً گرفته شد خوب خرد کنید سپس در روغن سرخ کرده کنار بگذارید گوشت را تکه تکه کنید پیاز را خرد کرده سپس گوشت و پیاز را داخل ظرف بریزید کمی سرخ نمائید بعد لوبیا و چهار لیوان آب گوشت اضافه کرده بگذارید نیم پز شود سپس سبزی سرخ شده را داخل گوشت بریزید بعد کمی نمک و فلفل و لیمو های خرد شده را اضافه کرده می‌گذارید آهسته بپزد و به روغن بیفتد بجای لیمو می‌توانید از آب لیمو هم استفاده کنید.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  8. #58
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    باقلاقاتوق مواد لازم :
    پاچه باقلا : 200 گرم
    شوید : 200 گرم
    سیر : سه عدد
    آب : دو لیوان
    تخم مرغ : سه عدد
    روغن : سه قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل : به میزان لازم

    طرز تهیه :
    حدود دو ساعت قبل پاچه باقلا را خیس میکنیم . سیر را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم بعد از اینکه سیر سرخ شد پاچه باقلا و شوید را کمی در روغن سرخ کرده آب ، نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا به مدت نیم ساعت خوب بپزد .


    بعد از اینکه مواد خوب پخت. غذا آماده است که تخم مرغها را به آن اضافه کنید زیر گاز را کم میکنید سه تا تخم مرغ را در آن میشکنیم در قابلمه را میگذریم تا تخم مرغها خودش را بگیرد بعد زیر گاز را خاموش کرده و غذا را در ظرف مورد نظر سرو میکنیم .
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  9. #59
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    کوفته نخودچی مخصوص بروجرد
    مواد لازم جهت 4 تا 6 نفر:
    گوشت چرخ کرده= 400 گرم
    هویج رنده شده= 5عدد متوسط
    پیاز رنده شده= 1 عدد متوسط
    تره خرد شده= نصف پیمانه
    آرد نخودچی= 4قاشق غذاخوری
    گردو خرد شده= نصف پیمانه
    تخم مرغ= 1عدد
    نمک و زردچوبه دلخواه
    روغن کمی
    مواد لازم جهت سس کوفته:
    پیاز یک عدد کوچک خرد شده -گوشت چرخ کرده 100 گرم تره خرد شده یک سوم پیمانه-سرکه یک سوم استکان -شکر 3 قاشق غذاخوری -نمک و زردجوبه مقداری رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری- آردسفید1 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه سس کوفته-
    ابتداپیاز خرد شده را در کمی روغن تفت داده و گوشت و نمک و زردجوبه و تره و آخر هم رب را نیز اضافه تفت می دهیم آرد را نیز آخرین لحظه اضافه می کنیم و مقدار 3 لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم سس غلیظ و مواد آن پخته شود.یک ساعت که گذشت می توانید سرکه و شکر را (تاحد ترش و شیرین شدن) اضافه تا بجوشد.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  10. #60
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    گمج كباب ( غذاي گيلاني )
    مواد لازم :
    گوشت تكه اي= نيم كيلو
    پياز =3 عدد
    جعفري سائيده شده= نيم كيلو
    انار ترش سائيده شده= به ميزان لازم
    آب= 1 ليوان
    نمك و فلفل و زردچوبه و روغن= به ميزان لازم
    دستور تهيه:
    گوشت را با پياز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفري سائيده شده و كمي آب و 1 قاشق روغن روي شعله ملايم مي پزيم ، در حين پخت به غذا سر ميزنيم اگر آبش كم بود اضافه مي كنيم . وقتي گوشت كاملا پخت آب انار ترش يا انار ترش سائيده شده و نمك را اضافه مي كنيم و صبر مي كنيم تا خورش جا بيفتد .
    غذاي گيلاني نوش جانتان
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


صفحه 6 از 9 نخستنخست ... 23456789 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/