دلمه بادمجان

مواد لازم :
بادمجان دلمه ای ------------------- 3 عدد
گوشت چرخ کرده ------------------ نیم کیلو
تره،جعفری، نعاع ،ترخان پیازچه –- نیم کیلو
پیاز سرخ کرده ---------------------- سه قاشق سوپخوری
برنج --------------------------------- دویست گرم
رب گوجه‌فرنگی -------------------- یک قاشق غذاخوری
آب لیمو و نمک و فلفل ------------ به اندازه دلخواه
طرز تهیه :
اول گوشت و پیاز را با هم سرخ می‌کنیم سپس یک لیوان آب نصف قاشق رب گوجه‌فرنگی و نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا آب گوشت تمام شود سبزی را پاک کرده ریز خرد می‌کنیم و با یک یا دو قاشق روغن کمی سرخ نموده داخل گوشت می‌ریزیم برنج را با دو لیوان آب می پزیم و در آب‌کش می‌ریزیم سپس داخل گوشت و سبزی ریخته تمام مایه را خوب مخلوط می‌کنیم آنگاه پوست بادمجان را می‌گیریم سر بادمجان را به شکل دایره بر می‌داریم و داخل آن را خالی کرده کمی نمک می‌زنیم بعد داخل بادمجان را از مایه پر می‌کنیم در بادمجان را که قبلاً جدا کرده‌ایم می‌گذاریم و کمی فشار می‌دهیم سپس بادمجان‌ها را در روغن کمی سرخ می‌کنیم بعد در یک ظرف مناسب یک ردیف می‌چینیم نصف قاشق رب گوجه‌فرنگی را در یک لیوان آب گوشت یا آب ساده حل کرده داخل ظرف بادمجان می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل و آب‌لیمو اضافه می‌نماییم و روی حرارت آهسته قرار می‌دهیم تا بپزد ولی له نشود.