صفحه 5 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 84

موضوع: آموزش غذاهاي سنتي

  1. #41
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    کوکوی کدو
    مواد لازم :
    کدوی سبز متوسط ----------------------- 5 عدد
    تخم‌مرغ --------------------------------- 5 عدد
    پیاز ------------------------------------- 3عدد
    زعفران سائیده در آب‌جوش -------------- یک قاشق‌چایخوری
    روغن ---------------------------------- 4 قاشق
    طرز تهیه :
    پیاز را از رنده درشت رد کرده و با دو قاشق روغن کمی سرخ می‌کنیم بعد پوست کدو را می‌گیریم و از رنده درشت رد می‌کنیم و داخل پیاز می‌ریزیم و به هم می‌زنیم تا کدو نیز کمی سرخ و آب آن کاملاً کشیده شود آنگاه زعفران را داخل کدو می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل به آن می‌زنیم سپس مایه را از روی آتش برمی‌داریم و تخم‌مرغها را در ظرفی می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم و کمی نمک و فلفل به آن می‌افزائیم مایه کدو که کاملاً سرد شد داخل تخم‌مرغ می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم و در تابه یا ظرفی نسوز بقیه روغن را می‌ریزیم و می‌گذاریم روغن داغ شود بعد مایه را داخل روغن می‌ریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف می‌کنیم و در آن را می‌بندیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم کوکو کاملاً برشته شود . سپس کوکو را به هر شکلی که خواستیم می‌بریم و قطعات کوکو را برمی‌گردانیم تا روی دیگر آن نیز کاملاً برشته شود.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  2. #42
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    کوکوی بادمجان

    مواد لازم :
    بادمجان ----------------------------- چهار عدد
    تخم مرغ ---------------------------- چهار عدد
    زعفران سائیده -------------------- یک قاشق چایخوری
    روغن ------------------------------- یک پیمانه
    پیاز --------------------------------- سه عدد
    نمک و فلفل -----------------------به اندازه دلخواه
    طرز تهیه :
    پوست بادمجان را می گیریم و و از رنده درشت رد می کنیم و پیاز را تمیز کرده و از رنده رد می‌کنیم بعد پیاز را در سه قاشق روغن سرخ می‌کنیم آنگاه بادمجان را در پیاز و روغن کمی سرخ کرده سپس زعفران سائیده شده را با کمی آب گرم حل می‌کنیم داخل بادمجان می ریزیم و نمک و فلفل به مایه اضافه می‌کنیم و از روی حرارت آتش بر‌می‌داریم تخم‌مرغهارا در ظرف جداگانه می شکنیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم مایه بادمجان که سرد شد داخل تخم‌مرغها می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شود سپس روغن را در ظرف نسوز یا تابه می ریزیم و می‌گذاریم خوب داغ شود بعد مایه را داخل روغن می‌ریزیم یک طرف آن که برشته شد به قطعات کوچک در می آوریم و برمی‌گردانیم تا طرف دیگر مایه بسته شود.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  3. #43
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    آبگوشت ساده
    مواد لازم :

    گوشت گوسفند سینه و ماهیچه و دنبه --- نیم کیلو
    نخود و لوبیا -------------------------------- یکصدوهفتاد گرم
    پیاز ---------------------------------------- یک عدد
    زرد چوبه ---------------------------------- یک قاشق‌چایخوری
    سیب‌زمینی ------------------------------ سیصدوپنجاه‌گرم
    گوجه‌فرنگی ----------------------------- چهار عدد
    طرز تهیه :
    گوشت را تمیز شسته و با نخود و لوبیا و مقداری آب روی حرارت قرار دهید سپس پیاز را پوست کنده و چهار قسمت کنید و گوجه‌فرنگی را پوست کنده با پیاز داخل آبگوشت بریزید زرد چوبه را اضافه کنید گاهی کف روی آبگوشت را بیرون بریزید بعد از دو ساعت نمک داخل آبگوشت بریزید گوشت که پخته شد سیب زمینی را پوست کنده در آبگوشت بریزید تا پخته شود یک قاشق چایخوری ادویه در آخر به آبگوشت بریزید دو جوش که زد آماده است.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  4. #44
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    آبگوشت لپه ولیمو عمانی
    مواد لازم :

    گوشت ماهیچه سر دست ----------------------- هفصد گرم
    لپه ------------------------------------------- یک پیمانه سر خالی
    سیب زمینی ------------------------------ شش عدد
    لیمو عمانی ------------------------------- پنج عدد
    روغن آب کرده ---------------------------- سه قاشق سوپخوری
    پیاز ---------------------------------------- سه عدد
    نمک و فلفل و زرد چوبه ----------------- به اندازه دلخواه
    طرز تهیه :
    پیاز را با روغن سرخ کنید لپه را در پیاز تفت دهید گوشت را تکه تکه کنید و با پیاز و لپه کمی تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود زرد چوبه را اضافه کرده و با شش لیوان آب سرد می‌گذارید جوش بیاید در ظرف را ببندید و حرارت آن را ملایم نمایید وقتی نیم پز شد لیمو عمانی را تکه تکه کنید و هستهٔ آن را بگیرید داخل آبگوشت بریزید گوشت که پخته شد در اواخر طبخ سیب زمینی پوست کنده با کمی فلفل داخل آبگوشت بریزید ممکن است در این آبگوشت یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی کنید.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  5. #45
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    آبگوشت بزباش
    مواد لازم :
    گوشت ماهیچه سر دست ---------- هشتصد گرم
    سبزی،تره،جعفری،کمی‌شنبلی �ه --- نیم‌کیلو
    لوبیای قرمز -------------------------- یک پیمانه
    سیب‌زمینی ------------------------- شش عدد
    روغن -------------------------------- چهار قاشق
    پیاز ---------------------------------- یک عدد
    لیمو عمانی ------------------------ پنج عدد
    زردچوبه نمک و فلفل -------------- به اندازه دلخواه
    طرز تهیه :
    گوشت را چند تکه کنید و پیاز را خرد کرده همراه با لوبیا با شش لیوان آب روی حرارت ملایم بار کنید سپس سبزی را خرد کرده و با روغن کمی سرخ نمائید و داخل گوشت بریزید گوشت که پخته شد در آخر شش عدد سیب زمینی پوست گرفته با کمی نمک و فلفل زردچوبه به آن اضافه کنید.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  6. #46
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    آبگوشت گندم
    مواد لازم :

    گوشت ماهیچه با استخوان سر دست --- هشتصد گرم
    لوبیای سفید و نخود------------------------ دویست گرم
    گندم پوست گرفته ------------------------- یک قاشق سوپخوری
    پیاز ------------------------------------------ دو عدد
    رب گوجه‌فرنگی ----------------------------- یک قاشق سوپخوری
    سیب‌زمینی -------------------------------- سه عدد
    نمک و فلفل و زرد چوبه ----------------- به اندازه دلخواه
    طرز تهیه :
    گوشت و لوبیا سفید و نخود و پیاز خرد شده و کندم را با شش لیوان آب می‌گذاریم پخته شود پخته که شد سیب زمینی پوست گرفته و رب گوجه‌فرنگی و کمی نمک و فلفل و ادویه به آبگوشت کنید.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  7. #47
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    خورشت لوبیا سبز
    مواد لازم :
    گوشت --------------------------- 600 گرم
    لوبیا سبز ------------------------ نیم کیلو
    روغن ---------------------------- 200 گرم
    پیاز ------------------------------ 2 عدد
    رب گوجه‌فرنگی ---------------- یک قاشق غذاخوری
    آب لیمو ------------------------- دو قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل -------------------- به اندازه دلخواه
    طرز تهیه :
    گوشت را قطعه قطعه کنید و بشوئید پیاز را خرد کرده و با روغن و گوشت کمی سرخ نمائید سپس با سه لیوان آب بگذارید گوشت نیم پز شود . لوبیا را پاک کرده و بطول دو سانتیمتر خرد کنید و بشوئید داخل گوشت بریزید بگذارید آهسته بجوشد اگر آب خورشت کم بود مقداری آب نیم گرم اضافه کنید بعد نمک و فلفل و رب گوجه‌فرنگی و آب لیمو ریخته بگذارید خورشت کاملاً جا بیفتد .
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  8. #48
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    خورشت کرفس
    مواد لازم :
    گوشت ------------------------------- نیم کیلو
    کرفس ------------------------------- دو عدد
    نعناع و جعفری ---------------------- نیم کیلو
    روغن آب کرده ---------------------- چهار قاشق غذاخوری
    پیاز سرخ شده ---------------------- چهار قاشق غذاخوری
    آبلیمو ------------------------------- یک استکان
    نمک و فلفل ------------------------ به اندازه دلخواه
    طرز تهیه :
    گوشت را قطعه قطعه کرده و با پیاز سرخ کنید و با چهار لیوان آب بگذارید بپزد سپس ساقه های کرفس را از برگ جدا کرده و ساقه ها را به اندازه دو بند انگشت ببرید و بشوئید و با چهار قاشق روغن سرخ نمائید نعناع جعفری را پاک کرده بشوئید و خرد نمائید سپس با کمی روغن سرخ کنید بعد کرفس و سبزی را داخل گوشت بریزید تا کرفس و سبزی پخته شود سپس نمک و فلفل و آبلیمو را اضافه کرده بگذارید خورشت آهسته بجوشد و جا بیفتد
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  9. #49
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    خورشت قیمه
    مواد لازم :
    گوشت بدون استخوان ------------- 800 گرم
    لپه ---------------------------------- یک استکان
    پیاز سرخ کرده --------------------- چهار قاشق غذاخوری
    سیب‌زمینی پشندی -------------- 750 گرم
    لیمو عمانی ----------------------- 5 عدد
    رب گوجه فرنگی ----------------- 2 قاشق غذاخوری
    ادویه ----------------------------- 1 قاشق مربا خوری
    نمک و فلفل و روغن ----------- به مقدار لازم
    طرز تهیه :
    لپه را پک کرده و بشوئید سپس گوشت را به قطعات کوچک در‌آورید بعد پیاز را با دو قاشق روغن و لپه در ظرفی ریخته ظرف را روی حرارت قرار دهید تا پیاز و لپه کمی سرخ شود گوشت را بشوئید داخل پیاز و لپه کمی سرخ شود گوشت را بشوئید داخل پیاز و لپه بریزید در ظرف را بگذارید تا آب گوشت گرفته شود . بعد دو لیوان آب به گوشت اضافه کنید و لیمو عمانی را بشوئید داخل گوشت بریزید بگذارید گوشت آهسته بجوشد و بپزد سپس کمی نمک و رب گوجه‌فرنگی و ادویه اضافه کرده می‌گذارید خورشت کاملاً جا بیفتد سیب‌زمینی را بصورت خلال نازک خرد کنید و آن را بشوئید و کمی نمک بزنید و در روغن فراوان داغ سرخ کنید خورشت که آماده شد در ظرف بریزید و روی خورشت سیب‌زمینی سرخ کرده بریزید.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  10. #50
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    خورشت بامیه
    مواد لازم :
    گوشت --------------------- نیم کیلو
    بامیه ----------------------- یک کیلو
    پیاز ------------------------ یک عدد
    نمک و فلفل -------------- به مقدار لازم
    طرز تهیه :
    مقداری از دم بامیه را بگیرید و تمیز بشوئید گوشت را قطعه قطعه کنید سپس با پیاز کمی سرخ کنید بگذارید نیم پز شود بعد بامیه را در کمی روغن سرخ کرده به گوشت اضافه کنید بعد کمی نمک و فلفل بریزید حرارت را ملایم کنید تا خورشت جا بیفتد.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


صفحه 5 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/