کوکوی بادمجان

مواد لازم :
بادمجان ----------------------------- چهار عدد
تخم مرغ ---------------------------- چهار عدد
زعفران سائیده -------------------- یک قاشق چایخوری
روغن ------------------------------- یک پیمانه
پیاز --------------------------------- سه عدد
نمک و فلفل -----------------------به اندازه دلخواه
طرز تهیه :
پوست بادمجان را می گیریم و و از رنده درشت رد می کنیم و پیاز را تمیز کرده و از رنده رد می‌کنیم بعد پیاز را در سه قاشق روغن سرخ می‌کنیم آنگاه بادمجان را در پیاز و روغن کمی سرخ کرده سپس زعفران سائیده شده را با کمی آب گرم حل می‌کنیم داخل بادمجان می ریزیم و نمک و فلفل به مایه اضافه می‌کنیم و از روی حرارت آتش بر‌می‌داریم تخم‌مرغهارا در ظرف جداگانه می شکنیم و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم مایه بادمجان که سرد شد داخل تخم‌مرغها می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شود سپس روغن را در ظرف نسوز یا تابه می ریزیم و می‌گذاریم خوب داغ شود بعد مایه را داخل روغن می‌ریزیم یک طرف آن که برشته شد به قطعات کوچک در می آوریم و برمی‌گردانیم تا طرف دیگر مایه بسته شود.