خوراک ماهی
مواد لازم :
ماهی متوسط ----------------------------- چهار عدد
آبلیمو ترش ------------------------------- دو قاشق غذاخوری
نمک --------------------------------------- یک قاشق چایخوری
آرد گندم ---------------------------------- چهار قاشق غذاخوری
روغن ------------------------------------- شش قاشق غذاخوری
سرکه ------------------------------------ یک و نیم لیوان معمولی
آب ---------------------------------------- یک و نیم لیوان معمولی
فلفل سیاه ------------------------------ یک و نیم لیوان معمولی
پیاز متوسط ------------------------------ دو عدد
برگ بو و میخک ( در صورت تمایل برای از بین بردن بوی ماهی ) به مقدار کم
طرز تهیه :
فلس ماهیها را بگیرید شکمشان را خالی کنید و آنها را با آب سرد بشوئید و در آبکش بگذارید تا آبشان برود روغن را داغ کنید و ماهیها را در آرد کندم بغلتانید و به مدت سی دقیقه در روغن سرخ کنید در موقع سرخ کردن دقت کنید که ماهی خرد نشود سپس ماهیها را در ظرف گودی بچینید و کنار بگذارید. حالا آب،سرکه،برگ بو،میخک،نمک و فلفل را در یک فابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید، پیاز را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید و در قابلمه بریزید. بگذارید پنج دقیقه دیگر بجوشد. سس را از روی حرارت بردارید، صبر منید تا خنک شود . سپس آن را روی ماهی بریزید و بیست و. چهار ساعت در یخچال بگذارید. سپس آن را سرو کنید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)