پوره سیبزمینی
مواد لازم :
سیبزمینی -------------------- یک کیلو
شیر ---------------------------- یک فنجان
کره ----------------------------- پنجاه گرم
گوجه فرنگی ------------------ سه عدد
فلفل سبز دلمهای ------------ دو عدد
سیر ---------------------------- چهار حبه
کالباس خشک یا کالباس ژامبون------- هشت حلقه
جعفری خرد شده ------------- یک قاشق غذاخوری
روغن -------------------------- یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ------------------- به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا فلفلها را بشمئید و خرد کنید و بگذارید در آب جوش بپزد. پس از پنج دقیقه از آب بگیرید. سیر را نیز خرد کنید و کالباس را به صورت قطعات در آورید.
گوجهفرنگیها را بشوئید و به صورت حلقههای نازک ببرید و در روغن کمی تفت دهید. سپس سیر و کالباس و فلفل سبز را اضافه کنید و تفت دهید و بگذارید چند دقیقه با حرارت ملایم بپزد . سپس از آتش بردارید و کنار بگذارید.
سیبزمینی را پوست بگیرید و بشوئید و بگذارید در ظرف آب خوب بپزد. بعد سیبزمینیها را پوست بگیرید و رنده کنید. توجه داشته باشید که سیبزمینی باید کاملاً نرم شود. سپس سیبزمینی رنده شده را در طرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. سیر را بتدریج داخل آن بریزید و مرتب به هم بزنید تا شیر کاملاً جذب سیبزمینی شود . آنگاه کره را داخل سیبزمینی بریزید، کمی هم بزنید و از روی آتش بردارید. پوره سیبزمینی را در ظرفی بکشید و مخلوط گوجهفرنگی و کالباس و فلفل را روی آن بریزید. جعفری خرد شده را روی آن بپاشید و بلافاصله سرو کنید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)