صفحه 2 از 9 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 84

موضوع: آموزش غذاهاي سنتي

  1. #11
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    حليم بادمجان (اصفهاني)
    مواد لازم:
    1- 500 گرم كشك ساييده شده.
    2- 2 كيلو بادمجان
    3- 750 گرم گوشت راسته و گردن كه ترجيحا اگه همش گردن باشه خيلي كشدار و خوشمزه ميشه
    4- 400 گرم برنج
    5- نمك و زرد چوبه هم به ميزان لازم زعفران هم فراموش نشود.


    بادمجان را اول پوست بكنيد كه با پوست خوردنش خريتيست بس عظيم بعد سرخش كنيد و بعد از سرخ كردن با مقداري آب و نمك و زرد چوبه بپزيدش (حسابي پخته شه)
    گوشت را هم جداگانه بپزيد ( بگم با آب و نمك و زرد چوبه يا بلديد؟؟؟)
    سپس برنج را هم جداگانه بپزيد (برنج بايد خيلي پخته بشه يه جورايي شل شل بشه)
    وقتي هر سه خوب پخته شدند هر يك را جداگانه در ظرفي حسابي بكوبيد ( اين كوبيدن خيلي مهمه من يك وقت ميبيني 3 ساعت فقط با گوشت كوب ميكوبم چون اگه نكوبي كشدار نميشه خوشرنگ هم نميشه مزش هم انگار يه حالي ميشه) پس خوب بكوبيد از چند نفر ديگه هم كمك بگيريد چون تجربه نشون داده كه يك نفر از پسش بر نمياد.
    بعد كه كوبيديد هر سه را با هم مخلوط كنيد و دوباره بكوبيد ( نكته: يه وقت شيطون گولتون نزنه از اول قاطي كنيد با هم بكوبيدا چون اگه اين كارو بكنيد خيلي خراب ميشه) . باز هم بكوبيد . يه خورده ديگه هم بكوبيد آهان الان خوبه ديگه ( نكته: عمل كوبيدن بسيار مهم است) . حالا كشك را هم اضافه كنيد و همه را توي يك قابلمه بريزيد و 10 دقيقه روي اجاق بگذاريد تا با هم پخته شوند . سپس كمي هم زعفران به آن اضافه كنيد .
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  2. #12
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    وابیشگاي بادمجان تبریز
    بادمجان --- 2 عدد متوسط

    مخلوط گوشت چرخ كرده و سويا --- 100 گرم

    گوجه فرنگي --- 3 عدد

    سيب زميني --- 1 عدد متوسط

    دل و جگر مرغ* --- 100 گرم خرد شده

    پیاز--- يك عدد متوسط

    فلفل دلمه اي --- يك استكان نگيني خرد شده

    قارچ --- 4-5 عدد

    پنير موتزارلاي رنده شده ---50 گرم ( يك استكان سر خالي )

    نمك ، فلفل ، زرد چوبه ---به مقدار لازم

    جعفري – شويد --- روي هم يك قاشق غذا خوري







    طرز تهيه :

    سويا را چند دقيقه خيس كنيد و بعد از آب كش كردن با گوشت چرخ كرده ميكس كنيد تا كاملا يك دست شود .

    بادمجان را پوست بگيريد و نگيني خرد كنيد و در آب نمك غليظ بگذاريد تا تلخي آن گرفته شود .

    گوجه فرنگي ، سيب زميني ، دل و جگر مرغ ، فلفل دلمه و قارچ را نگيني ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد .

    پياز را خلال خرد كنيد و در مقداري روغن و زردچوبه سرخ كنيد تا كمي طلايي شود بعد مخلوط گوشت چرخ كرده و سويا را به آن اضافه كنيد و بعد از چند دقيقه گوجه نگيني خرد شده ( يا ميكس شده ) را به آن اضافه كنيد.

    اگر لازم بود يك الي دو قاشق روغن به تابه اضافه كنيد و بعد دل و جگر خرد شده را اضافه كنيد و تفت دهيد.

    بادمجانها را آبكش و خشك كنيد . سيب زميني نگيني خرد شده و بادمجان و قارچ را جداگانه سرخ كنيد .

    بادمجان ، قارچ و فلفل دلمه اي نگيني را به تابه اضافه كنيد و هم بزنيد . سبزي را همراه پنير رنده شده اضافه كنيد و خوب هم بزنيد . نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد .

    5 دقيقه آخر سيب زميني نگيني سرخ شده را داخل غذا بريزيد هم بزنيد ( طوري كه سيب زميني ها له نشوند ) و درب ضرف را ببنديد . بعد از 5-6 دقيقه غذا كاملا آماده است .

    غذا را همراه نان در ظرف مناسب سرو كنيد .
    نكته :
    * استفاده از دل و جگر مرغ اختياري است .
    مدت طبخ اين غذا حداكثر 35 – 40 دقيقه است .

    استفاده از آب نمك غليظ براي مواقعي كه وقت كافي براي گرفتن تلخي بادمجانها نداريد ، راه مناسبي است . به اين ترتيب كه در ازاي هر يك ليوان آب ، دو قاشق غذا خوري نمك داخل ظرف بريزيد و بادمجانها را داخل آن قرار دهيد و بعد از 15 دقيقه آنها را آب كش كنيد . دقت كنيد كه اين زمان براي اين مقدار بادمجان كافي است . هرچه اندازه بادمجانها بيشتر و سايز آنها بزرگتر باشد اين زمان نيز به نسبت افزايش پيدا ميكند .

    دقت كنيد كه دل و جگر مرغ به اندازه كافي سرخ شود و بعد بادمجانها را به تابه اضافه كنيد .

    استفاده از رب گوجه به جاي گوجه فرنگي باعث ميشود براي جلوگيري از خشك شدن سويا و گوشت چرخ كرده ، از روغن بيشتري استفاده كنيد . در نتيجه سعي كنيد از گوجه فرنگي استفاده كنيد .
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  3. #13
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    رشته ختائی تبریز
    مواد لازم

    رشته ختائی : به میزان لازم
    گردوی خرد شده: نصف پیمانه
    دارچین : یک قاشق سوپخوری
    زنجبیل : یک قاشق چای خوری
    پودر گل محمدی: یک قاشق مربا خوری
    شکر: یک لیوان
    آب : نصف لیوان لیوان
    گلاب: سه قاشق غذاخوری
    روغن مایع : مقداری


    طرز تهیه

    رشته ختائی به ورقه های مشبکی گفته میشه که موقع ماه رمضان تو بازار تاریخی تبریز پخته میشه ، این رشاه ها شبیه رشته خشکار شمال هستند و درماه رمضان دسر خوشمزه ای ازشون تهیه میشه ، این دسر رو میتونید به صورت بقچه ای ( مثل دلمه برگ مو ) رولتی ، سه گوش ( مثل سمبوسه ) و یک تکه تهیه کنید ، چون این ورقه هارو میتونید به هرشکلی خواستید برش بزنید ، مدلی که تو شکل میبینید مدل رولتی هست.


    شکر . آب رو بجوشونید تا قوام بیاد بعد گلاب رو بهش اضافه کنید وازرو گازبردارید وبزارید خنک بشه ، گردو وادویه جات رو با هم مخلوط کنید ، رشت ها رو به هرشکلی که خواستید برش بزنید و از مواد ادویه ای نوش رو پرکنید بعد یا بپیچید یا رول کنید و یا سمبوسه پرکنید ، تورورعن مایع این رشت ها رو سرخ کنید داخل ظرف بچینید و درحالکه هنوز داغه شربت خنک رو با قاشق روی اونها بریزید.

    یه نوع دیگه هم میتونید این رشته ها رو شیرین کنید ، وقتی همشون رو سرخ کردید ، داخل ماهی تابه بچینید ، شکر و آب رو بریزید روش و بزارید بجوشه و درآخر گلاب رو هم بهش اضافه کنید ، دراین روش رشته ختائی ها نرم میشوند.

    برای درست کردن مدل یک تکه رشته ختائی ؛ ته ماهی تابه روغن رو داغ کنید و چهار لایه از رشته ها رو به اندازه ته ماهیتابه برش بزنید و بخوابونید ته ظرف بعد مواد ادویه ای رو روش بپاید و مجددا چند لایه رشته بزاری روش و فشار بدید ، درظرف رو بزارید تا کمی رشته ها خمیر شده وبه هم بچسبند ، مثل کوکو هردوطرفش رو سرخ کنید و به یکی از دوروشی که گفتم شیرینش کنید.


    توجه داشته باشید چون رشته ها مشبک هستند چند لایه ازاونها رو ، رو هم قرار داده واستفاده میکنند تا مواد داخلش ازسوراخهای رشته بیرون نریزه!
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  4. #14
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    کوکوی رشته ختائی
    مواد لازم
    رشته ختائی خرد شده : دو لیوان

    گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه

    خلال بادام: یک قاشق سو پ خوری

    دارچین : یک قاشق غذاخوری

    روغن مایع : مقداری

    مواد لازم برای شربت

    شکر : یک لیوان

    آب : یک دوم لیوان

    گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

    آبلیمو: یک قاشق غذاخوری



    طرزتهیه

    آب ابلیمو وشکر روبزارید بجوشه وقوام بیاد گلاب رو بهش اضافه کنید وازرو گاز بردارید بزارید کاملا خنک بشه.

    رشته ها رو خرد کنید کمی آب بپاشید تا نرم بشن



    کمی روغن مایع رو تو ماهیتابه داغ کنید نصف این رشته ها رو بریزید توش و با پشت قاشق فشار داده و صاف کنید ، گردو بادام ودارچین رو مخلوط کرده بریزید روی اون طوریکه ازاطراف یک سانت خالی بمونه


    بعد نصف بقیه رشته هارو هم بریزید و خوب با پشت قاشق صاف کنید ، درماهیتابه رو بزارید واجازه بدید با حرارت ملائم سرخ بشه وخودش رو بگیره ، بعد برگردونید وطرف دیگه ش رو سرخ کنید نگران نباشید به راحتی برمیگرده وخیلی خوب خودش رومیگیره

    وقتی هردوطرفش سرخ شد شربت خنک رو بریزید روش و حرارت رو زیاد کنید و دودقیقه با حرارت بالا بجوشونید وقتی اطراف ظرف شربت کف کرد ازروگاز بردارید


    بکشید توظرف چند قاشق شربتی رو که ته ظرف مونده بریزید روش ، تزئین کرده وبزارید یخچال تا کاملا خنک بشه
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  5. #15
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    دیشلیق ( آش دندونی تبریز)
    مواد لازم :

    گندم پوست كنده 1 لیوان
    نخود 1 لیوان
    لوبیا سفید 1 لیوان
    عدس 1 لیوان
    ماش 1 لیوان
    پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
    آب گوشت به مقدار لازم
    نمك به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می كنیم تا كمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.
    سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد.
    پس از اینكه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه كرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد.
    باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم كاملا نرم شود و لعاب بیاندازد.
    وقتی آش خوب لعاب دار شد، یك قاشق پیاز داغ و نمك را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد.
    در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین كرده و سرو می كنیم.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  6. #16
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    قیمه نخود یزد
    مواد لازم :
    نخود ( نخود خیس خورده ) : 200 گرم
    گوشت گوسفند ( تکه تکه شده ) : 200 گرم
    رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپخوری
    لیمو عمانی : 5 عدد
    روغن : 1 فنجان
    زعفران دم کرده : 1 چهارم فنجان
    سیب زمینی : 200 گرم
    پیاز داغ عسلی : 4 قاشق سوپخوری
    زردچوبه : به مقدار لازم
    نمک و فلفل : به مقدار لازم


    طرز تهیه :

    ابتدا مقداری آب روی گوشت تکه تکه شده بریزید و آنها را نیم پز کنید . نخود ها را دو روز قبل خیس و آب آن را عوض کنید . زعفران دم کرده را به آن بیفزایید و به هم بزنید . وقتی گوشت نیم پز شد نخود ، پیاز سرخ شده ، نمک ، فلفل و لیمو عمانی را اشافه کنید و بگذارید به طور کامل بپزد حرارت را کم کنید که غذا جا بیفتد . می توان به جای لیمو عمانی از آبلیمو استفاده کرد .

    هنگام کشیدن غذا سیب زمینی های سرخ شده را اضافه کنید .
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  7. #17
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    كال كباب ( غذای شمالی )
    كال كباب یك غذای اشتها آور شمالی است كه از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست می‌شود.
    كال كباب را با كته و ماهى شور سرو می‌كنند. بعضی‌ها هم از آن به جای ترشى در كنار سایر غذاها استفاده می‌كنند.
    اگر بخواهید این غذا را برای دو نفر درست كنید؛ باید به شرح زیر عمل كنید:



    مواد لازم:
    بادنجان درشت........... 4 عدد
    آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار.......... نیم فنجان
    سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشك ............ 1 قاشق غذاخورى
    (سبزی‌های معطری مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست. بنابراین می‌توانید به جای آن‌ها از نعناع استفاده كنید)
    سیر.......... نیم بوته
    نمك و فلفل.......... به اندازه كافى
    مغز گردوى ساییده شده........... 75 گرم


    طرز تهیه:

    بادنجان‌ها را از وسط چاك دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) كباب كنید. برای اینكه بادنجان‌ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانید.
    بعد باید پوست بادنجان‌ها را بگیرید. برای این‌كار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را می‌توانید به راحتی جدا كنید.
    اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا كنید.
    سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌كوب له كنید.
    حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بكوبید.
    بروید سراغ سبزى‌هایی كه شسته‌اید و آبش رفته است. سبزی‌ها را هم كاملا خرد كنید و بعد بادنجان‌ها، سیر، سبزى، نمك، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط كنید.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  8. #18
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    می یَدُم (لــَخ لــَخ) یک غذای اصیل بوشهری
    مواد لازم:
    برنج 2 پیمانه = برنج پخته یک کفگیر
    ماهی= ۵۰۰ گرم یا تن ماهی 1 عدد
    ماهی 100 گرم
    پیاز متوسط= 1 عدد
    سیر= 6 حبه
    شوید/ گشنیز 1 پیمانه => شوید 100 گرم
    نمک/ فلفل/ ادویه به میزان دلخواه => فلفل سبز یا قرمز 100 گرم

    برنج رو خیس میکنیم. تن ماهی رو میگذاریم 20 دقیقه توی آب بجوشد. یا ماهی رو میگذاریم توی آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه آبپزش میکنیم. پیازها رو خلال میکنیم و سرخش میکنیم. سیر و ادویه جات و فلفل رو توی غذاساز میکس میکنیم و توی پیاز میریزیم. وقتی کمی سرخ شدن سبزی رو اضاف میکنیم و میگذاریم خوب سرخ شه. و در آخر تن ماهی و یا ماهی جوش داده که ریز ریزش کردیم رو توی مواد میریزیم و میگذاریم 6-7 دقیقه سرخ بشن.

    برنج ( به دلخواه کمی زردچوبه و به اندازه 4 قاشق غذاخوری شوید برای خوش رنگ شدنش) میگذاریم جوش بیاد. آبکش میکنیم و برنج رو با مواد بالا مخلوط میکنیم و توی دیگ میریزیم که دم بیاد.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  9. #19
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    دال عدس ( خوزستان )
    عدس‌ قرمز: يك‌ و نيم‌پيمانه‌
    سير كوبيده‌: 3 حبه‌
    پياز خردشده‌: 1 عدد بزرگ‌
    سيب‌زميني‌: 2 عدد متوسط
    رب‌گوجه‌ فرنگي‌: 2 قاشق‌ غذاخوري‌
    روغن‌، نمك‌، فلفل‌ و زردچوبه‌: به‌ ميزان‌ لازم‌
    تمرهندي‌: 1 پيمانه‌

    طرز تهيه‌:
    ابتدا عدس‌ را پاك‌ كرده‌ و خيس‌ مي‌كنيم‌. پس‌ ازگذشت‌ ده‌ دقيقه‌ عدس‌ را با سيب‌زميني‌ خردشده‌به‌ همراه‌ 2 تا 3 ليوان‌ آب‌ مي‌گذاريم‌ بپزد.تمرهندي‌ را نيز خيس‌ كرده‌ و كنار مي‌گذاريم‌. دراين‌ هنگام‌ پياز را سرخ‌ كرده‌ و سيركوبيده‌ شده‌ رابه‌ آن‌ اضافه‌ مي‌كنيم‌. وقتي‌ كه‌ بوي‌ سير بلند شد،به‌ مقدار لازم‌ رب‌گوجه‌فرنگي‌ و همچنين‌ نمك‌ وفلفل‌ و زردچوبه‌ رابه‌ مواد مي‌افزاييم‌. دراين‌مرحله‌ تمرهندي‌ را از صافي‌ رد كرده‌ و به‌ باقي‌مواد اضافه‌ مي‌كنيم‌. البته‌ ميزان‌ اين‌ مواد به‌ تعدادنفرات‌ مصرف‌ كننده‌ بستگي‌ دارد. در مرحله‌ آخراين‌ مواد را به‌ عدس‌ و سيب‌زميني‌ كه‌ در ابتداپخته‌ بوديم‌، اضافه‌ كنيم‌. پس‌ از اينكه‌ غذا جوش‌خورد و آب‌ آن‌ گرفته‌ شد، غذاي‌ ما آماده‌خواهد بود.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  10. #20
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    کلم پلو شیرازی
    طرز تهیه کلم پلو شیرازی
    کلم پیچ 1کیلوسرخ کرده
    گوشت چرخ کرده 500گرم
    آرد 1قاشق غذا خوری
    سبزی (ریحان و ترخون) تازه 2لیوان یا خشک کرده 1لیوان
    برنج آبکش کرده 4لیوان
    نمک،فلفل،آویشن،زیره و زرد چوبه به میزان لازم
    روغن به میزان لازم

    1.کلم را خرد کرده وسپس سرخ می کنیم وکمی نمک وفلفل میزنیم تا طلایی رنگ شود.
    2.سبزی اگر تازه باشه خرد می کنیم. که ما از خشک استفاده کردیم. چون در همه ی فصل سال داریم.
    3.گوشت چرخ کرده را همرا با آرد و ادویه های معطر مخلوط میکنیم که حالت چسبندگی پیدا کند. وبه صورت کوفته ریزه در می آوریم و سرخ میکنیم.
    4.برنج را آبکش کرده و با سبزی مخلوط می کنیم .
    5.کلم و کوفته ریزه را با هم مخلوط می کنیم.
    6.ته قابلمه را روغن و کره می ریزیم.
    7.برنج را ته دیگ میریزیم و یک لایه مواد میریزیم این کار را تا آخر ادامه می دهیم ودمکنی را روی آن میگذاریم تا یک ساعت دم بکشه.
    8.و در آخر روغن روی برنج میدهیم و در دیس می کشیم.

    این پلو را با سالاد شیرازی میل کنید.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


صفحه 2 از 9 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/