خورش هويج تبريز
مواد لازم :
گوشت سينه مرغ بدون پوس 700 گرم
هندوانه 800 گرم
پياز داغ عسلي 3 قاشق سوپخوري
زعفران 0.5 فنجان
روغن 100 گرم
كره 100 گرم
آلوبخارا , خشك شده 50 گرم
شكر قدري
زردچوبه قدري
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
سينه مرغ يا گوشت با استخوان باشد , پياز سرخ شده باشد , زعفران سائيده و آبگرفته غليظ باشد , روغن يا كره باشد , آلوي خشك باشد .
مرغ پاك كرده يا گوشت با استخوان را مقداري سرخ كرده و با پياز سرخ شده و مقداري نمك , زردچوبه و آب مي گذاريم بپزد , هويج را خلال باريك و بلند مي زنيم و در روغن يا كره سرخ مي كنيم و داخل مرغ نيم پز مي ريزيم ( زيرا هويج زود پخته مي شود ) زعفران , شكر و كره را داخل مرغ ريخته تا بپزد و جا بيفتد در آخر اگر مايل باشيد مقداري آبليمو به خورش اضافه مي كنيد .
ميزان شكر و ابليمو بستگي به ذائقه شما دارد .