توآ هنر رزم پدران و نیاکان ماست که باخون و شمشیر تاریخ پر افتخارمان را ورق زدند
اهداف دانشکده انشاء تن و رواندانشکده انشاء تن و روان جایگاه تعلیم راهدانان طریقت دانائی و مرکز اداره معابد کونگ فوتوآ می باشد.
از آنجائی که هدف نهایی این هنر بزرگ و سازنده ، هدایت بشریت به سوی صلح و آرامش و در نهایت ارتقاء به مقام ربوبیت و بندگی خالص خداوند یکتاست، این ورزش بزرگ و فلسفی را طریقت دانایی می نامند . همراهان در این مسیر از ابتداء که با بستن شالبند سفید خود ، پیمانی محکم و راهی بی پایان را شروع می کنند به تدریج که به تقویت قوای جسمانی خویش از طریق تمارین سخت و طاقت فرسا این رشته می پردازند، با فراگیری تعالیم فلسفی و درک هر چه بهتر این آموخته ها به تقویت بعد دیگر این طریقت یعنی "روان " می پردازند .همراهان د رآموزه های خویش مبتنی بر هفت مایگاه " بخش " کونگ فو توآ ، دفاع از آداب ،فرهنگ ، هنر، آئین و رسم پدران خویش را می آموزند و همانگونه که در اتایمی "زمین تعلیم " با همرزمان خویش به نبرد می پردازند در زندگی نیز به نبرد با سختی ها می پردازند و هیچگاه اعتماد به نفس و امید خویش را نمی بازند .و گاهی در زیر ضربات سخت همراهان همرزم خویش ، جهت ساختن عضلاتی مقاوم و بدنی با استقامت فوق العاده بالا به یاد گناهان گذشته خویش افتاده و این ضربات را ریاضتی برای بخشش گناهان هر چند خرد می دانند و پاک و پاکتر از گذشته می شوند .
پرورش روحیه تحقیق به جای روحیه تقلید کورکورانه در همراهان درسیست که راهدانان به خوبی فرا گرفته اند و به خوبی به همراهان تعلیم می دهند و تفکر و تجزیه و تحلیل مسائل از طریق فکری باز و اندیشه ای خلاق راهی بی پایان در این طریقت است .
اینگونه همراهان که با تعالیم فلسفی و تمارین سخت بدنی جهت کمک به همنوع خویش و زنده نگهداشتن رسم مردی و مردانگی و مثمر ثمر بودن برای جامعه تربیت می شوند را "پاسداران انسانیت " می نامیم .
اهداف کلی آموزش کونگ فو توآ فرهنگستانها عبارتست از دستیابی به کلیه اسرار اطوار انسانی و به کار گرفتن کلیه امکانات فیزیو لوژیک، پسیکولوژیک آن در جهت ارتقا ء انسان به مقام خدائی . این راه مبتنی بر یکصد و هفتاد نقاط تلاقی بدن (لکورپس آسترال)و بدن فیزیکی و کنترل جریانهای انرژی (یانگ و ین)و گشودن دریچه ها (چاکراها) نهفته بر نیروهای خفته بدن و دخول از عوالم ترکیبی و عوالم تجریدی و اجرای 73000 تکنیک و ترکیب و عکس العمل سازی و کنترل کلیه عضلات ارادی و غیر ارادی به دست توانائی و خواستاری و رسیدن به مرحله برون فکنی و سیر مستقل روحانی می باشد .
در این حال، با تفکر در حدیث پیامبر بزرگوار حضرت محمد (ص ) مبنی بر ( هرکس نفس خویش را بشناسد، خدای خویش را شناخته است) با شعار " گر به خود آئی به خدائی رسی " به سوی شناخت هر چه بهتر و بیشتر احوال خویش می نشینیم و می اندیشیم .........
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)