11 - ربنا اخرجنا نعمل صالحا غير الذي كنا نعمل. 37/35
پروردگارا، ما را از اين آتش بيرون كن تا به پيروي پيغمبرت عمل صالح كنيم غير از آنچه ميكرديم.
12 - ربنا اخرجنا الي اجل قريب نجب دعوتك و نتبع الرسل. 44/14
پروردگار ما، عذاب را براي ما به تأخير انداز و مهلت كوتاهي ده تا آنچه فوت شده جبران كنيم. ما دعوت تو را اطاعت كنيم و پيغمبر تو را پيروي نماييم.
13 - ربنا اخرجنا من هذه القريه الظالم اهلها و اجعل لنا من لدنك وليا و اجعل لنا من لدنك نصيرا. 75/4
پروردگارا، ما را از دست ستمكاران نجات ده و راه فرج و نجاتي به ما بنما و يار و مددكاري براي ما بفرست كه از جانب تو ياور ما باشد.
14 - ربنا استمتع بعضنا ببعض و بلغنا اجلنا. 128/6
پروردگارا، بعضي از ما از بعض ديگر بهرهمند شديم و رسيديم به آنچه مقرر فرمودهاي.
15 - ربنا اصرف عنا عذاب جهنم ان عذابها كان غراماً. 65/25
پروردگارا، بگردان از ما عذاب جهنم را كه آن عذاب براي هميشه هلاككننده است.
16 - ربنا اطمس علي اموالهم و اشدد علي قلوبهم فلا يومنوا حتي يروا العذاب الاليم. 88/10
پروردگارا، اموال آنها را نابود ساز و دلهاي آنها را قسي و سخت گردان كه ايمان نميآورند جز به ديدن عذاب سخت.
17 - ربنا اغفرلنا ذنوبنا و اسرافنا في امرنا و ثبت اقدامنا و انصرنا علي القوم الكافرين. 147/3
پروردگار ما، گناهان ما را بيامرز و لغزش و اسراف ما را ببخش و قدمهاي ما را در راه انجام وظيفه ثابت بدار و بر كفار نصرت و پيروزي بخش.
18 - ربنا اغفرلنا و لاخواننا الذين سبقونا بالايمان و لاتجعل في قلوبنا غلا للذين امنوا. 10/59
پروردگار ما، بيامرز ما را و برادران ما را كه در ايمان بر ما سبقت گرفتند. خدايا در دلهاي ما براي گرويدگان به تو كينه و كدورتي قرار مده كه تو مهرباني.
19 - ربنا انك رئوف رحيم. 10/59
پروردگار ما، تو به تحقيق رئوف و مهرباني.
20 - ربنا اغفرلي و لوالدي و للمومنين يوم يقوم الحساب. 41/14
پروردگار ما، مرا و پدر مادر مرا و همچنين مومنين را در روز حساب بيامرز.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)