ورود شما را به انجمن آریا دانلود خوش آمد می گوییم.با امید به اینکه بتوانیم محیطی گرم و صمیمی با امکاناتی مناسب برای شما عزیزان فراهم کنیم خواهشمندیم اطلاعات خود را با سایر هموطنانتان در زمینه های دلخواه و مختلف به اشتراک بگذارید .
نوشته اصلی توسط r a h a یه سوال داشتم حالا اینو چه جوری می خورنش
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
M.A.H.S.A,mozhgan,R A H A,sarbh
سلام من تازه عضو شدم به همه شما هم درود میفرستم وارزو خوشبختی دارم براتون
M.A.H.S.A,mozhgan,sarbh,sorna
نوشته اصلی توسط spm سلام من تازه عضو شدم به همه شما هم درود میفرستم وارزو خوشبختی دارم براتون سلام خوش اومدین
نوشته اصلی توسط spm سلام من تازه عضو شدم به همه شما هم درود میفرستم وارزو خوشبختی دارم براتون سلام و درود بر اقا سعید گلم خوش امدی عزیزم
اگــر بــه کـــــــسی بــیش از حــد بــها بدی حــتمآ بــهش بــدهــــــکار مــیشی
mozhgan,R A H A,sarbh,shirin71,sorna
سلام به همگی اقا رضا خونه رو گذاشتی رو سرت چقدر داد میزنی
نوشته اصلی توسط sorna یه سوال داشتم حالا اینو چه جوری می خورنش نمیگم تا آجیم فردا بیاد بهت بگه داماد خان چقدر جاش خالیه
نوشته اصلی توسط r a h a نمیگم تا آجیم فردا بیاد بهت بگه داماد خان چقدر جاش خالیه پس دو سه تا بده ببرم خونه ابجیت بیاد بهم اموزش بده که چه جوری بخورمش
نوشته اصلی توسط sorna پس دو سه تا بده ببرم خونه ابجیت بیاد بهم اموزش بده که چه جوری بخورمش آجیم خودش بلده درست کنه ولی چون آجیم تازه فردا میاد و خسته هست خودم درست میکنم و فردا با بابا رضا افطار میایم خونتون
mozhgan,sarbh,sorna
نوشته اصلی توسط R A H A آجیم خودش بلده درست کنه ولی چون آجیم تازه فردا میاد و خسته هست خودم درست میکنم و فردا با بابا رضا افطار میایم خونتون قدمتون روی چشم ولی یه مشکل هست درست می کنی میاری من اموزش خوردنش ندیدم پس شماها بخورید من نگاه دهنتون بکنم
نوشته اصلی توسط sorna قدمتون روی چشم ولی یه مشکل هست درست می کنی میاری من اموزش خوردنش ندیدم پس شماها بخورید من نگاه دهنتون بکنم نه شما هم یاد میگیری
نمایش ابر برچسب
قوانین انجمن
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)