صفحه 197 از 208 نخستنخست ... 97147187193194195196197198199200201207 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,961 تا 1,970 , از مجموع 2079

موضوع: صحيفه نور

afsanah82
    مهمان

previos page menu page next page

صحيفه نور ج 22 صفحه 175

تاريخ: 29/10/1357

مصاحبه تلويزيون فرانسه

سوال: از حضرت عالى تشكر بكنم به عنوان اين كه ما را قبول كرديد كه بياييم با شما مصاحبه كنيم. مخبر ما از تهران گزارش مى‏دهد كه ميليون‏ها نفر در خيابان‏هاى تهران مشغول تظاهرات هستند. مى‏خواستيم ببينيم كه شما در جريان اين امر هستيد و نظرتان راجع به اين تظاهرات عظيمى كه در تهران وجود دارد چيست

جواب: تظاهرات در تهران تنها نيست در ساير بلاد ايران شهرستان‏هاى ايران هم هست و نظر من اين است كه براى چندمين بار رفراندم عمومى است به اين كه نه شاه را شاه سابق را - و نه حكومت او را و نه شوراى سلطنتى را ملت ايران نمى‏پذيرد. و ملت ايران حكومت اسلامى مى‏خواهد و همين راى عمومى است بر اين كه حكومت اسلامى‏را طالب است و چيز ديگرى را غير از اين طالب نيست حكومت ديگرى را نمى‏پذيرد.

سوال: صحبت از شوراى سلطنت فرموديد آقاى تهرانى آمدند به اين جا كه مى‏خواهند با شما ملاقات بكنند و شما را ببينند. آيا شما مى‏خواهيد ايشان را ببينيد و تماسى با شوراى سلطنت داشته باشيد؟

جواب: من تماسى با شوراى سلطنت نمى‏توانم داشته باشم. ايشان از من تقاضاى ملاقات كرد و گفتم به ايشان تذكر بدهند كه تا شما استعفا ندهيد از شوراى غير قانونى سلطنت و تا اين كه اعلام نكنيد كه اين استعفا براى اين است كه قانونى نيست من با شما ملاقات نخواهم كرد.

سوال؛ همان طور كه فرموديد رفراندم عمومى مردم در ايران در جريان است و اين جمعيت كثيرى كه آن جا هستند مى‏خواهند كه شما برگرديد. تا به حال فرموديد كه هر موقعى كه وقتش برسد بر مى‏گردم. در چنين صورتى چه تصميمى خواهيد گرفت ؟

جواب: باز هم همان را تكرار مى‏كنم كه وقتى كه صلاح ديدم و رفتنم در آن جا اصلح بود خواهم رفت.

سوال: ما اطلاعاتى داريم كه اعتصاب غذا در بعضى از پادگان‏ها و در بعضى از واحدهاى نظامى صورت گرفته . آيا فكر مى‏كنيد كه اين علامت اين است كه ارتش شروع كرده به برگشتن به طرف شما؟

صحيفه نور ج 22 صفحه 176

جواب: ما اميدواريم كه ارتش به تمام اقشارش برگردد. البته قشرهايى از او رو به ملتند. لكن صلاح ارتش اين است كه همه برگردند به آغوش ملت و با شاهى كه كنار رفت و ديگر برگشت ندارد هيچ تماسى نداشته باشند و توهم نكنند كه بايد به شاه وفادار باشند. شاهى كه به ملت آنها خيانت كرد و اين همه جنايات به برادران آن‏ها وارد كرد و ارتش را به صورت يك وابسته در آورد و اقتصاد ملت ما را فلج كرد وزراعت ملت ما را از بين برد اين شاه قابل اين نيست كه به او توجه بشود و ارتش بايد ارتش ملت باشد و ما ارتش را از خودمان مى‏دانيم و اگر چند نفرى در آنها خيانتكارند حسابشان از سايرين خارج است. و ما اميدواريم كه همه آنها به آغوش ملت برگردند و از آنها ما پذيرايى خواهيم كرد.

سوال: براى مدت‏ها شما رفتن شاه را خواسته‏ايد حال كه او رفته مى‏خواهيد كه دوستان شما در ايران قدرت را به دست بگيرند به چه نوعى؟ به صورت قانونى يا به صورت فشار افكار عمومى با اين تظاهراتى كه دارند؟

جواب: فشار افكار عمومى همان قانون است. سلطنت در ايران به آراى مردم به خيال آنها آمده است و حال آن كه از اول هم نيامده بود. قانون ما اين است كه سلطنت بايد به آراى عمومى مستقر بشود و الان آراى عمومى خلع كرده است او را بلكه مكرر اعلام خلع او را كرده. بنابر اين ما همان فشار افكار عمومى كه قانون واقعاً همان است بايد قدرت را به دست بگيريم و حكومت را مستقر كنيم.

سوال: طبيعتاً در چنين شرايطى سوالات زيادى طرح مى‏شود و از جمله آن كه مى‏گويند كه شما آيت الله‏ها در ايران به همان اندازه كه شاه ثروتمند است ثروت داريد و احياناً از كشورهاى مختلف كمك مى‏گيريد. اين پشتيبانى از كشورهاى مختلف از كجاست و بعضى‏ها هم مى‏گويند كه به قدرت رسيدن شما برگشت به دوران گذشته است .

جواب: اما قضيه ثروتمند بودن روحانيين در ايران يك مطلب بسيار كذبى است كه واضح است فساد او. و اما اين كه از جاهاى ديگر پشتيبانى مى‏شود آن هم تكذيب مى‏كنم و ابداً از هيچ مملكتى از هيچ جايى به روحانيين ايران پشتيبانى نمى‏شود و كمك مالى نمى‏شود لكن مردم ايران علاقه دارند علاقه اسلامى دارند به روحانيين ايران و مردم ايران هر كمكى روحانيين بخواهند به آنها مى‏دهند و احتياج به كمك‏هاى خارجى ندارند.

سوال: قسمت دوم سوالم كه مربوط به گذشته يعنى به عقب برگرداندن است.

جواب: اين كه گفته مى‏شود كه ما مى‏خواهيم مملكت را به عقب برگردانيم اين مطلبى بوده است كه شاه براى اين كه دست و پا بزند و خلاص بشود از اين گرفتارى كه دارد منتشر كرده. ما با جميع آثار تمدن موافقيم و مايليم كه مملكت ما مجهز بشود به جميع آثار تمدن لكن نه به آن طور كه شاه عمل كرد. شاه تمام آثار تمدن را در ايران به يك آثار فاسد كننده مفسد درآورد سينماها را محل فساد درست كرد اخلاق جوان‏هاى ما را فاسد كرد مراكز فحشا را زياد

صحيفه نور ج 22 صفحه 177

كرد مراكزى كه جوان‏هاى ما را عادت به چيزهاى باطل مثل هروئين مى‏كند زياد كرد و ما با اينها مخالفيم. و اما با آثار تمدن و پيشروى به هيچ وجه مخالف نيستيم با پيشروى‏هاى شاه مخالفيم كه پيشروى‏هاى او ما را به عقب برگردانده و /ما/ حالا سال هاى طولانى بايد ايران زحمت بكشد تا اينكه ايران را به حالى برساند كه ترميم بكند اين فسادهايى كه شاه در ايران ايجاد كرده و اين خرابى‏هايى را كه به بارآورده.

سوال: اجازه بدهيد كه از طرف تلويزيون فرانسه از شما تشكر بكنم كه ما را اين جا خواستيد. آيا فكر مى‏كنيد آن روزى كه از اين جا برويد متأسف خواهيد بود از اين محل از اين مكان؟

جواب: / من / آن محل براى من هيچ مطرح نيست. من هر جا بتوانم خدمت بكنم به انسانيت خدمت بكنم به ملت خودم آن جا براى من خوب است. تا اين جا بتوانم خدمت بكنم علاقه دارم كه اين جا باشم وقتى اين جا نتوانم خدمت كنم علاقه‏اى به اين جا ندارم به آن جا دارم كه بتوانم خدمت بكنم.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 178

تاريخ: 15/11/1357

تلگرام به آيت الله شريعتمدارى

حضرت آيت الله آقاى شريعتمدارى دامت بركاته

بسمه تعالى

مرقوم شريف در تفقد از اين جانب واصل و موجب تشكر گرديد. سلامت و سعادت جناب عالى را از خداوند تعالى خواستار است. اميد است پس از چند روزى به زيارت حضرات آقايان نايل شوم.

والسلام عليكم و رحمه الله

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 179

تاريخ: 17/11/1357

تشكر پس از بازگشت به ايران

بسمه تعالى

اين جانب از كليه كسانى كه پس از بازگشت من به ايران به وسيله تلگراف نامه و مطبوعات تبريك گفته يا شكرگزارى و اظهار محبت وفادارى قدردانى و همبستگى كرده‏اند تشكر مى‏كنم و پيروزى همه را در غلبه بر دشمنان اسلام و مسلمين و برقرار ساختن جمهورى اسلامى از خداوند متعال خواستارم.

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 180

تاريخ: 19/11/1357

ديدار با نمايندگان بازارايان و كسبه

بسم الله الرحمن الرحيم‏

ايشان فرمودند كه پانزده سال و من عرض مى‏كنم كه پنجاه و هفت هشت سال. رنج ملت ما از زمان رضاشاه شروع شد و كسانى كه آن زمان سياه را به خاطر دارند مى‏دانند كه رضاشاه به اين ملت چه كرد. رضاشاه به حسب آنچه در راديوى دهلى بود منصوب از طرف انگلستان بود براى سركوبى ملت ما. و بعد از رضاشاه محمدرضا از طرف قواى ثلاثه از طرف آمريكا و انگلستان و شوروى تحميل شد بر ما چنانچه در كتاب خودش اين مطلب را دارد كه آنها صلاح ديدند كه من باشم. البته آنها صلاح خودشان را ديدند براى اينكه نوكرى بهتر از او كه همه خز اين ملت ما را به آنها بدهد تسليم كند و مملكت ما را از حيث كشاورزى از حيث بازرگانى از همه چيزها عقب رانده كند و به نفع آنها بكند. البته آن‏ها او را مأمور كرده‏اند و خودش هم مى‏گويد مأموريت براى وطنم. اين مأموريت همان است. نه اينكه يك چيز ديگر بوده. و مى‏دانيد كه بعد از اين سال‏هاى رنج و عقده‏هايى كه ملت ما پيدا كرد به قيام همگانى ملت آن قدرت شيطانى عظيم و آن قدرت‏هاى بالاتر از همه قدرت‏ها كه قدرت‏هاى شيطانى است قدرت آمريكا قدرت شوروى قدرت چين انگلستان اينها همه پشتيبانى كرده‏اند از او لكن ملت وقتى كه يك مطلبى را خواست با مشت گره كرده در مقابل همه اينها ايستاد و همه را شكست داد. و من مى‏دانم كه بازار تهران مركز فعاليت سياسى - اسلامى هميشه بوده است. بازار تهران بود كه هميشه باعث مى‏شد كه كارهايى كه علما پيشنهاد مى‏كردند و يا كسانى كه دلسوز به اين مملكت بودند پيشنهاد مى‏كردند به پشتوانه بازار تهران و بازرگانان تهران اين امور انجام مى‏شد. و من بايد تشكر كنم از گروه اصناف و اشخاصى كه بازارى هستند به هر صورتى كه هستند من بايد از آنها تشكر كنم كه در اين نهضت سهم عظيمى آنها داشتند. و اگر چنانچه بازارهاى ايران نبود معلوم نبود كه ما بتوانيم به مقصد برسيم. اين پشتيبانى بازارهاى ايران و پشتيبانى ساير اصنافى كه ما داريم اين اسباب اين شد كه الحمدالله تاكنون به اين پيشرفت عظيم رسيده است ولى باز اول كار است و بايد تتمه اينها هم به قبرستان‏ها بروند و بعد از اين طرز يك حكومت اسلامى كه حكومت از جانب ملت باشد كه ملت تعيين كند او را مستند به ملت باشد ما در طول تاريخ ايران يك حكومت مستند به ملت نداشتيم زمان سلاطين سابق كه اصل ملت‏ها به حساب نمى‏آمدند و باب باب قلدرى بود. از زمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 181

رضاشاه به اين ورهم كه ما اطلاع داريم و در مشاهدات ما بوده باز همين معنا بود. بنابر اين يك حكومت ملى يك سلطنت ملى يك انتخابات ملى در اين وطن نبوده است. از اينكه اين انتخابات و مجالس مجالس ملى نبوده است و دولت‏هاى ناشى از اين مجلس هم غيرقانونى است و مستند به آراى ملت نبوده است. آن شخص هم كه الان به جاى محمدرضا خان و به امر محمدرضاخان به مسند وزرات نشسته است ايشان هم كه ادعا مى‏كند من ملى هستم قانونى هستم نه قانونى هست و نه ملى هست. اما مدعى است براى اينكه احترام به اين ملت هيچ نمى‏گذارد احترام به اين فريادهايى كه الان هم در....* در بين خيابان‏ها هست نمى‏گذارد. و اما قانونى نيست براى اينكه منشاش مجالسى است كه آنها قانونى نيستند و خود ايشان قبل از اينكه به وزارت برسد تصديق داشت به اينكه مجلسين قانونى نيستند حالا كه به وزارت رسيده مى‏گويد كه قانونى هستند. البته اشخاصى كه اين طور باشند كه آن كه به نفع خودشان است يك جور است و آن كه به نفع خودشان نيست يك...*. اگر به نفع او شد قانونى است اگر به نفع ما شد غيرقانونى است. اين مسايلى است كه بازار با ما هميشه شريك بوده در اين مسايل و در اين پيشرفت‏ها. لكن آنچه بايد عرض كنم رمز اين تقدم و پيروزى وحدت كلمه بود اگر وحدت كلمه نبود اين پيروزى حاصل نمى‏شد.

شما مى‏بينيد كه الان از مركز تا هرجا برويد تمام مملكت با هم يك مطلب يك شعار دارند يك شعار آن هم شعار اسلامى شعار اينكه رژيم را ما نمى‏خواهيم سلطنت اين كشور را نمى‏خواهيم و حكومت اسلامى مى‏خواهيم حكومت عدل اسلامى مى‏خواهيم. اين وحدت كلمه كه در بين يك ملت حاصل شد آن وقت مى‏فهميم به اينكه اين قدرت‏هاى بزرگ با وحدت كلمه ملت نمى‏توانند كارى بكنند چنانچه ما ديديم اين معنا را و من اميدوارم كه اين وحدت كلمه تا آخر محفوظ بماند. و عرض مى‏كنم كه الان مملكت ما حساسترين زمان تاريخ را دارد مى‏گذراند يعنى تحول از طاغوت به حكم الله تحول از ظلم به عدل تحول از خيانت‏ها به امانت‏ها. اين حساسترين وقتى است كه ماالان در آن واقع هستيم و لهذا بر من كه يك طلبه هستم و بر شما آقايان كه بازرگانان هستيد و بر علماى اعلام و بر طلاب علوم دينيه و بر دانشگاهى‏ها بر كارگران بر اجزاى ادارات بر دهقانان بر همه اينها واجب است كه از اين نهضت پشتيبانى كنند. كه اگر چنانچه خداى نخواسته از اين پشتيبانى نشود تزلزلى در اين پيدا بشود تا ابد ما ديگر زير بار اينها هستيم فهميدند اينها كه آن چيزى كه قدرت دارد وحدت ملت و اسلام است تحت بيرق اسلام است كه اين قدرت حاصل شده است و مى‏تواند با ابرقدرت‏ها مقابله كند. اين معنا را كه فهميدند آنها درصد بر مى‏آيند كه اين قدرت را بكوبند و دنبال اين هستند كه علما را جدا كنند شما را از علما جدا كنند دانشگاه را از علما جدا كنند دانشگاه را از بازار جدا كنند همه اينها را با هم به‏هم بريزند كه اين وحدت كلمه از بين برود و بعد كارهاى خودشان را بكنند و بعيد هم ندانيد كه اينها همان رژيم سلطنتى را بخواهند حفظش كنند،

صحيفه نور ج 22 صفحه 182

گرچه اينها به نظر انسان نمى‏رسد كه يك چيز پوسيده‏اى را اينها بخواهند ولهذا ديديد كه محمدرضا وقتى كه پناه برد به اين كه دنبال او بود يعنى پشتيبانى از او مى‏كرد راهش نداد در مملكت خودش. آنها اين طورند كه هر وقت به منفعت‏شان باشد يك فردى را چه مى‏كنند. اين را بايد ما همه متنبه باشيم كه انشاءالله از حالا همان طورى كه تا حالا قدرت‏ها با هم بوده است پشتيبانى بوده است بازار از كارگرها كارگرها از بازار همه از علما علما از آنها پشتيبانى كردند و همه با هم صف واحد همه باهم فرياد كردند و همه با هم خواستند آن مسايل اسلامى و انسانيه را از حالا به بعد هم تا آخر نهضت انشاءالله باقى باشد تا اينكه به يك ايرانى كه مال خودمان باشد نه همه مخازنش را به اين و آن بدهند يك ايرانى كه زراعتش را خودمان بكنيم نه آنجايى كه زراعتش را اسرائيل بكند و زراعتش را هم از دست ما بگيرد و تمام بشود همه چيز. من از خداى تبارك و تعالى توفيق همه شما را مى‏خواهم.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 183

تاريخ: 20/11/1357

نامه حضرت آيت الله آقاى گلپايگانى‏

حضرت آيت الله آقاى گلپايگانى دامت بركاته‏

به عرض عالى مى‏رساند: مرقوم محترم كه حاكى از صحت مزاج شريف و حاوى تفقد و ابراز محبت نسبت به ورود حقير به كشور ايران بود و اصل و موجب كمال تشكر گرديد. اميد است انشاءالله تعالى با حفظ وحدت كلمه عموم مسلمانان تحت رهبرى آيات عظام و علماى اعلام دامت بركاتهم به پيروزى كامل نايل گردند. و در اين موقع حساس و تاريخى بتوانيم تا حدودى به وظيفه خود نسبت به شريعت مقدسه انجام وظيفه كنيم. خدماتى كه حضرت مستطاب عالى در طول مبارزات گذشته انجام داده‏ايد و شدايد و سختى‏هايى را كه تحمل كرده‏ايد فراموش نخواهد شد.

آنكه در مظان استجابت دعا اين جانب را از دعاى خير فراموش نفرماييد. از خداى تعالى عظمت اسلام و مسلمين را خواستارم.

والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 185

تاريخ: 25/11/1357

فرمان به حجت الاسلام آقاى شيخ عباس واعظ طبسى

بسم الله الرحمن الرحيم‏

خدمت جناب مستطاب حجت الاسلام آقاى آقا شيخ عباس واعظ طبسى دامت افاضاته‏

پس از اهداء سلام و تحيت تا تعيين توليت براى آستان مقدس حضرت ثامن الائمه - صلوات الله و سلامه عليه و على ابائه الطاهرين - جناب عالى براى سرپرستى آن آستان مقدس منصوب هستيد. لازم است با كمال جديت و به طور دقيق حفاظت از متعلقات آن جا خصوصاً كتابخانه و خزينه و محتويات ضريح مقدس و موقوفات و ساير آنچه مربوط است به آن آستان مقدس بفرماييد و از حيف و ميل و ضياع اموال جلوگيرى نماييد. حضرات خدام محترم با جناب عالى در اين امر لازم تشريك مساعى خواهند نمود.

والسلام عليكم ورحمه الله‏

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 186

تاريخ: 27/11/1357

پيام به كاركنان اعتصابى صنعت نفت

بسم الله الرحمن الرحيم‏

به عموم كارمندان و كارگران شركت نفت پس از تشكر فراوان از آنان كه سهم مهمى در پيشرفت نهضت اسلامى داشته‏اند و با همت شجاعانه آنان پيروزى نصيب ملت بزرگ گرديد تذكر داده مى‏شود اكنون كه بحمدالله پيروزى حاصل است، مقتضى است اعتصاب خود را بشكنند و به سر كار خود بروند. اكنون اعتصاب برخلاف مسير انقلاب است و شكستن آن موافق صلاح ملت است.

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 187

تاريخ: 27/11/1357

پيام به ملت ايران

بسم الله الرحمن الرحيم‏

ملت شريف و مبارزه ايران! با تشكر فراوان از زحمات و تلاش‏هاى خستگى ناپذير شما در راه تحكيم حق و شكست باطل اين روزها مشاهده مى‏شود كه افراد و اشخاص متفرقه به خانه‏هاى مردم هجوم برده و احياناً باعث ناراحتى خانواده‏ها مى‏شوند. گرچه بسيارى از اين گونه افراد به خاطر سوابق سوء خود مستحق تنبيه و مجازاتند اما براى اين كه افراد بى‏گناه خانواده‏ها به زحمت نيفتند لازم دانستم كه از شما فرزندان عزيز بخواهم از اين به بعد بدون كسب اجازه از دولت قانونى به خانه هيچ كس حمله نكنيد و كسى را از پيش خود توقيف ننماييد. البته جنايتكاران و ظلمه كه دستشان به خون مردم و تجاوز به حقوق ملت آلوده است نبايد از كيفر معاف گردند. ولى كيفر مجرمان نبايد بدون نظم و حساب و توسط افراد غير مسوول انجام گيرد. شما مجرمان جنايتكار را شناسايى كنيد و به دولت موقت انقلاب اسلامى معرفى نماييد تا با دستور دولت اقدام به بازداشت و محاكمه شود. تاكيد مى‏كنم كه مطلب فوق حكم اسلامى است و تخلف جايز نيست.

والسلام عليكم ورحمه الله

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 188

تاريخ: 28/11/1357

دستور العمل در مورد فعاليت‏هاى تجارى

بسم الله الرحمن الرحيم‏

اينك كه به خواست خداوند متعال و به همت و پيوستگى ملت شجاع و قهرمان ايران انقلاب اسلامى موفقيت‏هاى چشمگيرى به دست آورد لازم دانستم از كليه اعتصابيون محترم از روحانى دانشگاهى فرهنگى كارگر كارمندان بخش‏هاى مختلف دولتى و خصوصى دهقانان مطبوعات تجار و اصناف بازار تهران و شهرستان‏ها و عموم بازرگانان پيشه‏وران و صاحبان مشاغل - ايدهم الله تعالى - تشكر كنم.

زحمات فراوان و مشكلات زيادى كه در طول اين مدت تحمل كرديد مورد قدردانى اينجانب است. اعتصابات طولانى و سراسرى و همبستگى بى‏نظير شما به دنيا ثابت نمود كه حاصر نيستيد زير بار ديكتاتورى و ستم برويد و حاضر نيستيد اجانب در كشور شما دخالت نمايند و براى رسيدن به آرمان‏هاى اسلا مى‏از هيچ گونه فداكارى مضايقه نداريد. اكنون كه به يارى خداوند آماده شروع به كار و شكستن اعتصابات هستيد بايد به تذاكرات ذيل توجه نماييد: 1- تجار و كسبه و توليدكنندگان بايد از اجحاف و گرانفروشى و هر نوع سوءاستفاده از شرايط موجود خوددارى نمايند و سعى كنند قيمت‏ها كاملا" عادلانه و بر وفق موازين شرعى باشد. لازم است مساوات و برابرى اسلا مى‏را كاملا"در نظر گرفته نسبت به طلب‏هايى كه به صورت چك و يا سفته و يا هر نوع ديگر دارند مراعات لازم را بنمايند وبه بدهكاران مهلت كافى بدهند و از فشار آوردن به كسبه‏اى كه به خاطر اعتصابات طولانى متضرر شده‏اند خوددارى كنند و به آنان مهلت داده شود كه بتوانند به طوريكه فشار برآنها وارد نشود بدهكارى‏هاى خود را بدهند. من از تجار و بازرگانان انتظار دارم اين امر انسانى و اسلا مى‏را توجه نموده و عمل نمايند.

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 190

تاريخ: 1/12/1357

فرمان به حجت الاسلام آقاى فضل الله محلاتى

بسمه تعالى، جناب حجت الاسلام آقاى حاج شيخ فضل الله محلاتى دامت افاضاته

به جناب عالى مأموريت داده مى‏شود كه به اتفاق آقايان حاج حبيب الله عسگر اولادى و حاج محسن لبانى - ايدهماالله - تعالى براى سرپرستى امور مربوط به صندوق تعاون اصناف پايتخت برويد و موجودى صندوق را تحويل گرفته و با صلاحديد آقايان محترم فوق الذكر به مصارف لازمه برسانيد. ادامه توفيقات همگان را در راه خدمت به اسلام و مسلمين از خداى تعالى خواستارم.

روح الله الموسوى الخمينى

صفحه 197 از 208 نخستنخست ... 97147187193194195196197198199200201207 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)