صفحه 191 از 208 نخستنخست ... 91141181187188189190191192193194195201 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,901 تا 1,910 , از مجموع 2079

موضوع: صحيفه نور

afsanah82
    مهمان

previos page menu page next page

صحيفه نور ج 22 صفحه 36

تاريخ: 19/8/1343

نامه به شهيد حجت الاسلام و المسلمين حاج سيد مصطفى خمينى

بسم الله الرحمن الرحيم‏

الحمدلله على السراء والضراء والسلام على محمد واله الطاهرين.

و بعد نور چشم محترم كه مورد وثوق اين جانب است وكيل است از طرف حقير در كليه امورم. آنچه از وجوه از قبيل سهمين مباركين مطالب هستم، به ايشان بدهند براى تأمين شهريه طلاب محترم. و وكيل هستند در اخذ و دستگردان سهمين مباركين و هر نحو وجهى كه بايد به من برسد و در اعطا به محال مقرر خود. و وصى اين جانب هستند و وصيت نامه‏ام در يكى از دفاتر موجود است. قضاى چندين سال صوم به عهده دارم احتياطاً و دو سه سال هم نماز احتياط كنند. كتب من از مصطفى است اثاثيه خانه مطلقاً از مادر مصطفى است. بقيه وصيت نامه‏ام عمل شود. مراد از نور چشمى كه در صدر ورقه نوشته‏ام فرزند بزرگم آقا مصطفى خمينى - ايده الله تعالى - است و اوصيه بتقوى الله و اطاعه امره و ارجومنه الدعاء فى الحيوة و الوفاة .

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 42

تاريخ: 23/8/1343

نامه به شهيد حجت الاسلام و المسلمين حاج سيد مصطفى خمينى

بسم الله الرحمن الرحيم‏

نور چشم محترم مصطفى خمينى ايده الله تعالى و اعزه

من اكنون در بورسا تركيه بحمدالله با سلامت زندگى مى‏كنم و حالم خوب است، نگران من نباشيد. آنچه مقدر است از جانب خداى تعالى جميل و مورد تشكر است. قبلاً تلگرافى كردم و كاغذى نوشتم شما به وسيله سازمان از سلامت خودتان مطلعم نماييد و در صورت موافقت آنها كتاب مكاسب و حواشى آن را با وسيله و حاشيه و وسائل را بفرستيد، اگر عباى زمستانى را هم بفرستيد با چند پيراهن و شلوار بد نيست. لازم به تذكر نيست كه بايد با مادر و متعلقين با كمال مهربانى و عطوفت رفتار نماييد، مخصوصاً خدمت كنيد به مادر كه رضاى خداى تعالى در آن است. هواى اين جا از ايران بهتر است. در هر صورت براى من به هيچ وجه نگران نباشيد و راضى نيستم به هيچ وجه تشبث به هيچ كس نماييد. خداوند تبارك و تعالى حاكم است و نعم الحكم. وصيت من همان است كه در وصيتنامه نوشتم: اثاث منزل همه مال مادر است، كتب همه مال شماست، براى من پس از فوت چند (10) سال روزه و دو سه سال نماز استيجار نماييد. از خداوند تعالى توفيق شما و تاييدتان را خواستارم.

روح الله الموسوى خمينى

به همه متعلقين خصوصاً مادر سلام برسانيد، هيچ نگران من نباشيد حالم خوب است.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 44

تاريخ: 3/10/1343

نامه به مرحوم حجت الاسلام آقاى خلخالى

بسمه تعالى

حجت الاسلام آقاى خلخالى دامت افاضاته به عرض عالى مى‏رساند ان شاءالله مزاج شريف خالى از نقاهت است از قرار مسموع مكه مشرف شده بوديد، ان شاءالله زيارات شما مقبول است. حالت اين جانب بحمدالله سلامت است و چند روزى است در اسلامبول هستم، امروز حركت مى‏كنم به بورسا. جناب عالى و ساير دوستان نگران نباشيد، آنچه خداوند تعالى مقرر فرموده صلاح است و از آن متشكرم. خدمت حضرت حجت الاسلام آقاى لواسانى اگر تا رسيدن مكتوب عتبات هستند، سلام مى‏رسانم. از جناب عالى تقاضاى دعاى خير براى حسن عاقبت دارم.

والسلام عليكم

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 46

تاريخ: 15/12/1343

نامه خطاب به همسرشان

خدمت مخدره محترمه والده مصطفى ابقاهاالله و صبرها - سلام مى‏رساند.

ان شاءالله تعالى شماها به سلامت و سعادت بسر بريد. اين جانب بحمدالله تعالى سالم هستم، هيچ نگرانى نداشته باشيد. خداوند تعالى آنچه مقدر فرموده است صلاح است و واقع خواهد شد. عسى ان تكرهوا شيئاً وهوخيرلكم مصطفى هم بحمدالله سلامت است، جاى هيچ نگرانى نيست فقط از اين كه از شماها بى‏اطلاعم، قدرى نگران هستم، همه را به خداى تبارك و تعالى مى‏سپارم. تمام بچه‏ها و متعلقين آنها را سلام مى‏رسانم. اگر اين كاغذ رسيد، جواب زودتر بنويسيد و بفرستيد خدمت حضرت حجت الاسلام آقاى حاج آقا فضل الله خوانسارى، شايد ايشان بتوانند به وسيله‏اى بفرستند. اگر جواب نوشتيد، تمام بچه‏ها به خط خودشان يكى دو كلمه بنويسند. به متعلقه مصطفى سلام برسانيد و ايشان هم دو كلمه بنويسند. به حضرتين آقايان اخوان سلام مى‏رسانم.

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 48

تاريخ: 1344

نامه به دانشجويان‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

خدمت حضرات دانشجويان عزيز اسلامى ايدهم‏الله تعالى

تلگراف محترم واصل و موجب تشكر شد. چون تلگراف اين جانب ممكن است نرسد - زيرا بسيارى از تلگرافات را نرسانده‏اند - به وسيله مكتوب مبادرت به جواب شد. اميد است خداوند تعالى به همه مسلمين خصوصاً شما دانشجويان عزيز كه سرمايه معنوى مملكت هستيد، توفيق خدمت به اسلام و كشور اسلام عنايت فرمايد و با كوشش و سعى همه دست اجانب را از اين كشور قطع فرمايد. شما جوانان محترم كوشش كنيد روح ايمان به خداى تعالى را در خود و ديگران تقويت نماييد كه در سايه آن از ممالك اسلامى بتوانيد دفاع كنيد و از اين وضع رقت بار خود و برادران خود را نجات دهيد.

والسلام عليكم

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 50

تاريخ: 2/8/1344

نامه به ثقةالاسلام آقاى محمد حسين انزابى

بسم تعالى

خدمت جناب مستطاب ثقةالاسلام خطيب محترم آقاى آقاشيخ محمد حسين انزابى دامت افاضاته

به عرض مى‏رساند: تلگراف جناب عالى كه حاوى تبريك ورود حقير به عتبات عاليات بود، موجب تشكر گرديد. و چون احتمال داده مى‏شد كه جواب تلگرافى را نرسانند، مبادرت به جواب كتبى شد. از خداى تعالى موفقيت آن جناب و عموم مروجين شريعت مقدسه را در اعلاء كلمه طيبه اسلام خواستار و ملتمس دعا هستم.

والسلام عليكم و رحمةالله

از قرار اطلاع تلگرافات حقير را نرساندند، چنانچه تلگرافاتى كه از ايران براى اين جانب شده است نوعاً نرساندند و اين معنى ظاهراً براى ايجاد نگرانى و تفرقه است. جناب عالى اين معنى را به هر نحو صلاح مى‏دانيد به حضرات آقايان و ديگران ابلاغ فرماييد.

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 54

تاريخ: 16/8/1344

نامه به آيت الله آقاى آخوند

بسمه تعالى

خدمت ذى شرافت جناب مستطاب آيت الله آقاى آخوند دامت بركاته‏

به عرض عالى مى‏رساند تلگراف شريف كه استفسار از حال حقير فرموده بوديد، موجب تشكر گرديد. و چون اطلاع رسيد كه تلگرافات حقير را نمى‏رسانند - چنانچه نوعاً تلگرافات ايران را به اين جانب نرسانده‏اند - لذا از جواب تلگرافى خوددارى شد. حال حقير بحمدالله وله الشكر خوب و اميد است خداى متعال از اين به بعد هم خير مقرر فرمايد. ادامه فيوضات حضرت عالى را خواستار و ملتمس دعاى خير هستم.

والسلام عليكم ورحمه الله وبركاته

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 52

تاريخ: 8/8/1344

نامه به ثقةالاسلام آقاى مجدالدين مصباحى

بسمه تعالى

خدمت جناب مستطاب ثقةالاسلام آقاى آقا مجدالدين مصباحى دامت افاضاته.

به عرض مى‏رساند: تلگراف تبريك تشرف اين جانب به اعتاب مقدسه موجب تشكر گرديد. و چون اطلاع حاصل شد كه تلگرافات حقير را نمى‏رسانند - چنانچه نوعاً تلگرافات ايران را به اين جانب نرسانده‏اند - از جواب تلگرافى خوددارى شد. از خداى متعال دوام توفيقات جناب عالى را خواستار و ملتمس دعا هستم.

والسلام عليكم و رحمةالله و بركاته

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 56

تاريخ: 2/9/1344

نامه به حضرت آيت‏الله آقاى بنى صدر

بسمه تعالى

حضرت آيت الله آقاى بنى‏صدر دامت بركاته

به عرض عالى مى‏رساند: مرقوم محترم كه حاكى از سلامت وجود مسعود و حاوى تفقد از اين جانب بود موجب تشكر گرديد. از قرار مسموع اخيراً عملى فرموديد و بحمدالله تعالى رفع نگرانى شده است، از خداوند تعالى سلامت و صحت و سعادت جناب مستطاب عالى را خواستار، حالت اين جانب بحمدالله سلامت است، از خداوند تعالى عظمت اسلام و مسلمين را خواستارم. از جناب مستطاب عالى رجاء دعاى خير براى حسن عاقبت دارم.

والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته

روح الله الموسوى الخمينى

مرقوم شده بود تلگراف فرموديد، غالب تلگرافات و مكاتيب را از قرار مسموع نرساندند، چنانچه تلگرافات اين جانب را نيز غالباً نرساندند. هر چه فكر كردم به خاطرم نيامد كه از جناب عالى تلگرافى رسيده باشد و به دفتر نيز مراجعه شد، چيزى نيافتم. لكن اگر تلگراف رسيده باشد، حتماً جواب داده‏ام و نرساندند.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 22 صفحه 58

تاريخ: 14/9/1344

پاسخ به نامه جمعى از اهالى قم در مورد تهيه ذغال فقرا از سهم امام

بسم الله الرحمن الرحيم‏

اينجانب در وضع حاضر نمى‏توانم به طورى كه مايل هستم خدمت به مستمندان محترم قم يا ساير بلاد بنمايم و با اطلاعى كه از حال مردم بى‏بضاعت بى‏پناه دارم براى فصل زمستان آنها نگران و متاثرم. از متمكنين محترم و اهالى خير خواه ملت ايران ايدهم الله تعالى تقاضا دارم كه در هر استان يا شهرستانى هستند در فكر مستمندان محترم محل خود باشند و راضى نشوند محترمين بى‏بضاعت و فقراى بى‏پناه از سرما و سختى معاش رنج ببرند. و از خصوص اهالى خير خواه تهران و قم تقاضاى كمك موثر براى تهيه ذغال براى فقراى محترم آن دو مركز مهم دارم. اميد است از عهده اين مسووليت بزرگ به خوبى برآيند و خداوند تعالى را كه به آنها تمكن عنايت فرموده ناظر و حاضر بدانند. و اگر از وجوه خيريه و تبرعيه تامين اين امر نشد، اهالى محترم و مومنين شريف جميع بلاد - ايدهم الله تعالى مجازند ثلث سهم مبارك امام - عليه الصلوه والسلام را در تحت نظارت علماى اعلام محل اعلى الله كلمتهم يا معتمدين محترم ايدهم الله به مصرف مذكور برسانند. از خداوند تعالى توفيق و تاييد عموم را خواستار و عظمت اسلام و مسلمين را اميدوارم.

والسلام عليهم وعلى عبادالله الصالحين ورحمه الله‏و بركاته

روح الله الموسوى الخمينى

صفحه 191 از 208 نخستنخست ... 91141181187188189190191192193194195201 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)