previos page menu page next page
صحيفه نور ج 22 صفحه 17
پاسخ به نامه آقاى ابوجهاد
بسم الله الرحمن الرحيم
برادر محترم جناب آقاى ابوجهاد عضو كميته مركزى الفتح و عضو شوراى فرماندهى كل نيروهاى عاصفه ايدهالله تعالى
مرقوم شريف واصل، از اظهار همدردى با ملت مظلوم ايران و احساس مسووليت اسلامى در شركت با خواستههاى مشروع آنان كمال تشكر حاصل، از خداوند تعالى توفيق جناب عالى و ساير برادران اسلامى فلسطين را كه در راه احقاق حق قيام نمودهاند خواستارم.
من اميدوارم كه نهضت اسلامى ايران كه با ابعاد گستردهاش بىسابقه در طول تاريخ است، در كنار برادران مسلمان فلسطين به آرمانهاى انسانى و اسلامى خود برسند و بيرق ظلم و جنايت را براى هميشه سرنگون و پرچم با عظمت اسلام را در اهتزاز در آورند و همزمان با آن برادران ما دست جنايتكار اسرائيل و جرثومه فساد را قطع و پرچم پيروزى را برفراز مسجد اقصى برقرار نمايند.
اين جانب در طول مبارزات با شاه جانى اسرائيل را محكوم و يكى از مواد مخالفت با شاه را كمك به اسرائيل دشمن اسلام و انسانيت قرار دادم. ملت بزرگ ايران كه در طول تاريخ از نظام منحط شاهنشاهى رنج برده و در پنجاه و چند سال سلطنت غير قانونى سلسله پهلوى در زير چكمه دژخيمان آن خرد شده و تمام مخازن و ثروت كشورش به دست جنايتكار شاه به باد فنا رفته و با طرحهاى خائنانه نفتخواران مفتخوار هر چه بيشتر به عقب رانده شده است، اكنون به خواست خداوند متعال به پاخاسته، و در طول و عرض مملكت با يك اراده مصمم، نابودى نظام شاهنشاهى را خواستار و حكومت جمهورى اسلامى را به جاى آن خواهانند و خواست آنان كه آزادى و استقلال و برقرارى حكومت عدل است، امرى است كه سرلوحه حقوق بشر و مورد تاييد جوامع انسانى است و بالاتر آنكه موافق رضاى خداى بزرگ است، اميد پيروزى نهايى در آن زياد است. و بر انسانهايى كه به فطرت اصلى خود باقى هستند كمك به آنان طبيعى است.
من از اينكه نهضت انقلابى آزاديبخش الفتح امكانات خود را در اختيار ما قرار داده و در نجات ملت مسلمان ما از دست تبهكار غارتگران بينالمللى و وابستگان آنان كوشا است، تشكر مىكنم و دست آنان را برادرانه مىفشارم. من به حكم اخوت اسلامى از آنان به طور جد مىخواهم كه از كمك به فرقههاى وابسته به چپ و راست كه عامل بدبختىهاى مستضعفين مىباشند، خوددارى كنند و از
صحيفه نور ج 22 صفحه 18
كمكهاى تبليغاتى و غير آن به برادران مسلم خود مضايقه ننمايند. ما در صورت دست يافتن به قدرت از نهضت مقدس شما پشتيبانى مىكنيم و اكنون نيز نفت را كه مايه حيات اسرائيل غاصب است و شاه با دست خيانتكار خود براى ادامه جنگ با مسلمين به روى آنها گشود، قطع نموديم. ما در صورت تشكيل جمهورى اسلامى از يهوديان ايرانى كه به فلسطين هجرت كرده و در شرايط تبعيض بسيار ناگوارى تحت استثمار يهوديان اروپايى و امريكايى به سر مىبرند دعوت خواهيم كرد كه به وطن خود برگردند و آزادنه و محترمانه به زندگى خود ادامه دهند و از تعدياتى كه در زمان حكومتهاى جور بر آنان شده مصون خواهند بود.
من از مردم مسلمان و شيعيان جنوب لبنان كه در راه استقلال و آزادى كشور خود و در دفاع از ملت مظلوم فلسطين كوشش مىكنند و با تظاهرات خود در روز تاسوعا همبستگى خود را با ملت مسلمان و ستمديده ايران اعلام نمودند، تشكر مىكنم و اميدوارم با اراده مصمم خود به مبارزه عليه اسرائيل، دشمن اسلام و مسلمين ادامه داده همگام با نهضت اصيل و اسلامى برادران مسلمان خود در ايران و فلسطين همه غاصبين و استعمارگران را از كشور خود رانده و به خرابكارى و قتل و غارت آنان خاتمه دهند. عظمت اسلام و مسلمين را از خداوند تعالى خواستار و قطع ايادى اجانب را اميدوارم. درود من بر شما سرباز اسلام. توفيق و تاييد شما را خواستارم.
روح الله الموسوى الخمينى
previos page menu page next page
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)