previos page menu page next page

صحيفه نور ج 22 صفحه 17

پاسخ به نامه آقاى ابوجهاد

بسم الله الرحمن الرحيم‏

برادر محترم جناب آقاى ابوجهاد عضو كميته مركزى الفتح و عضو شوراى فرماندهى كل نيروهاى عاصفه ايده‏الله تعالى‏

مرقوم شريف واصل، از اظهار همدردى با ملت مظلوم ايران و احساس مسووليت اسلامى در شركت با خواسته‏هاى مشروع آنان كمال تشكر حاصل، از خداوند تعالى توفيق جناب عالى و ساير برادران اسلامى فلسطين را كه در راه احقاق حق قيام نموده‏اند خواستارم.

من اميدوارم كه نهضت اسلامى ايران كه با ابعاد گسترده‏اش بى‏سابقه در طول تاريخ است، در كنار برادران مسلمان فلسطين به آرمان‏هاى انسانى و اسلامى خود برسند و بيرق ظلم و جنايت را براى هميشه سرنگون و پرچم با عظمت اسلام را در اهتزاز در آورند و همزمان با آن برادران ما دست جنايتكار اسرائيل و جرثومه فساد را قطع و پرچم پيروزى را برفراز مسجد اقصى برقرار نمايند.

اين جانب در طول مبارزات با شاه جانى اسرائيل را محكوم و يكى از مواد مخالفت با شاه را كمك به اسرائيل دشمن اسلام و انسانيت قرار دادم. ملت بزرگ ايران كه در طول تاريخ از نظام منحط شاهنشاهى رنج برده و در پنجاه و چند سال سلطنت غير قانونى سلسله پهلوى در زير چكمه دژخيمان آن خرد شده و تمام مخازن و ثروت كشورش به دست جنايتكار شاه به باد فنا رفته و با طرح‏هاى خائنانه نفتخواران مفتخوار هر چه بيشتر به عقب رانده شده است، اكنون به خواست خداوند متعال به پاخاسته، و در طول و عرض مملكت با يك اراده مصمم، نابودى نظام شاهنشاهى را خواستار و حكومت جمهورى اسلامى را به جاى آن خواهانند و خواست آنان كه آزادى و استقلال و برقرارى حكومت عدل است، امرى است كه سرلوحه حقوق بشر و مورد تاييد جوامع انسانى است و بالاتر آنكه موافق رضاى خداى بزرگ است، اميد پيروزى نهايى در آن زياد است. و بر انسان‏هايى كه به فطرت اصلى خود باقى هستند كمك به آنان طبيعى است.

من از اينكه نهضت انقلابى آزاديبخش الفتح امكانات خود را در اختيار ما قرار داده و در نجات ملت مسلمان ما از دست تبهكار غارتگران بين‏المللى و وابستگان آنان كوشا است، تشكر مى‏كنم و دست آنان را برادرانه مى‏فشارم. من به حكم اخوت اسلامى از آنان به طور جد مى‏خواهم كه از كمك به فرقه‏هاى وابسته به چپ و راست كه عامل بدبختى‏هاى مستضعفين مى‏باشند، خوددارى كنند و از

صحيفه نور ج 22 صفحه 18

كمك‏هاى تبليغاتى و غير آن به برادران مسلم خود مضايقه ننمايند. ما در صورت دست يافتن به قدرت از نهضت مقدس شما پشتيبانى مى‏كنيم و اكنون نيز نفت را كه مايه حيات اسرائيل غاصب است و شاه با دست خيانتكار خود براى ادامه جنگ با مسلمين به روى آنها گشود، قطع نموديم. ما در صورت تشكيل جمهورى اسلامى از يهوديان ايرانى كه به فلسطين هجرت كرده و در شرايط تبعيض بسيار ناگوارى تحت استثمار يهوديان اروپايى و امريكايى به سر مى‏برند دعوت خواهيم كرد كه به وطن خود برگردند و آزادنه و محترمانه به زندگى خود ادامه دهند و از تعدياتى كه در زمان حكومت‏هاى جور بر آنان شده مصون خواهند بود.

من از مردم مسلمان و شيعيان جنوب لبنان كه در راه استقلال و آزادى كشور خود و در دفاع از ملت مظلوم فلسطين كوشش مى‏كنند و با تظاهرات خود در روز تاسوعا همبستگى خود را با ملت مسلمان و ستمديده ايران اعلام نمودند، تشكر مى‏كنم و اميدوارم با اراده مصمم خود به مبارزه عليه اسرائيل، دشمن اسلام و مسلمين ادامه داده همگام با نهضت اصيل و اسلامى برادران مسلمان خود در ايران و فلسطين همه غاصبين و استعمارگران را از كشور خود رانده و به خرابكارى و قتل و غارت آنان خاتمه دهند. عظمت اسلام و مسلمين را از خداوند تعالى خواستار و قطع ايادى اجانب را اميدوارم. درود من بر شما سرباز اسلام. توفيق و تاييد شما را خواستارم.

روح الله الموسوى الخمينى

previos page menu page next page