previos page menu page next page
صحيفه نور ج 20 صفحه 99
تاريخ: 8/4/66
بيانات امام خمينى در ديدار با رئيس شوراى عالى قضايى
اگر فرض كنيم ما كارهايى را نتوانستيم انجام بدهيم، ما به وظيفهمان عمل مىكنيم
بسم الله الرحمن الرحيم
من هميشه دعاگوى همه اقشار ملت خصوصاً اينهايى كه خدمتگزار هستند و مشغول به خدمت هستند، هستم. البته آقاى رئيس ديوان عالى كشور مبالغه كردهاند، هر چه هست از اسلام است و از بركات وجود مبارك حضرت بقيهالله. ما، همه ما چيزى نيستيم. اميدوارم كه خداوند شما را توفيق بدهد و من دعا مىكنم به شما و مىدانم كه مشكل قضا يك مشكل بسيار دست بالايى است و به اين زودىها هم قابل حل نيست ولى با همت آقايان، با وقت صرف كردن آقايان انشاءالله كه مشكلات قضا هم رفع مىشود. و اگر فرض كنيم كه نتوانستيم حل كنيم يا ما كارهايى را نتوانستيم انجام بدهيم، ما به وظيفهمان عمل مىكنيم. و خداى تبارك و تعالى از ما بيشتر از آنچه قدرت داريم، نمىخواهد. ما انشاءالله كه قدرت خودمان را صرف مىكنيم و شما آقايان هم وقت خودتان را صرف مىكنيد و قضا چون يك مسأله بسيار بسيار مشكل و مهمى است، بايد در ناملايمات تامل كنيد و تحمل كنيد و از خداى تبارك و تعالى بخواهيد كه شما را قدرت بدهد در اين كه حل كنيد قضايا را.
من از همه شما و از شوراى عالى قضايى ملتمس دعا هستم و تشكر به خدمتشان عرض مىكنم و اميدوارم خداوند تبارك و تعالى به شماها اجر بدهد و در يك همچو مقامى، زمانى كه ما گرفتار اين همه بليات هستيم، خودمان با هم مجتمع باشيم و همه اقشار ملت با هم باشند تا انشاءالله مسائل حل بشود.
انشاءالله خداوند به همه شما توفيق بدهد، به همه ملت ما توفيق بدهد كه خدمتگزار اسلام باشند و خدا دشمنان اسلام را، دشمنان اين جمهورى اسلامى را اگر هدايت نمىشوند، خودش به مقام خودش به آنها برسد.
والسلام عليكم و رحمةالله
previos page menu page next page
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)