previos page menu page next page

صحيفه نور ج 20 صفحه 99

تاريخ: 8/4/66

بيانات امام خمينى در ديدار با رئيس شوراى عالى قضايى

اگر فرض كنيم ما كارهايى را نتوانستيم انجام بدهيم، ما به وظيفه‏مان عمل مى‏كنيم

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من هميشه دعاگوى همه اقشار ملت خصوصاً اينهايى كه خدمتگزار هستند و مشغول به خدمت هستند، هستم. البته آقاى رئيس ديوان عالى كشور مبالغه كرده‏اند، هر چه هست از اسلام است و از بركات وجود مبارك حضرت بقيه‏الله. ما، همه ما چيزى نيستيم. اميدوارم كه خداوند شما را توفيق بدهد و من دعا مى‏كنم به شما و مى‏دانم كه مشكل قضا يك مشكل بسيار دست بالايى است و به اين زودى‏ها هم قابل حل نيست ولى با همت آقايان، با وقت صرف كردن آقايان انشاءالله كه مشكلات قضا هم رفع مى‏شود. و اگر فرض كنيم كه نتوانستيم حل كنيم يا ما كارهايى را نتوانستيم انجام بدهيم، ما به وظيفه‏مان عمل مى‏كنيم. و خداى تبارك و تعالى از ما بيشتر از آنچه قدرت داريم، نمى‏خواهد. ما انشاءالله كه قدرت خودمان را صرف مى‏كنيم و شما آقايان هم وقت خودتان را صرف مى‏كنيد و قضا چون يك مسأله بسيار بسيار مشكل و مهمى است، بايد در ناملايمات تامل كنيد و تحمل كنيد و از خداى تبارك و تعالى بخواهيد كه شما را قدرت بدهد در اين كه حل كنيد قضايا را.

من از همه شما و از شوراى عالى قضايى ملتمس دعا هستم و تشكر به خدمتشان عرض مى‏كنم و اميدوارم خداوند تبارك و تعالى به شماها اجر بدهد و در يك همچو مقامى، زمانى كه ما گرفتار اين همه بليات هستيم، خودمان با هم مجتمع باشيم و همه اقشار ملت با هم باشند تا انشاءالله مسائل حل بشود.

انشاءالله خداوند به همه شما توفيق بدهد، به همه ملت ما توفيق بدهد كه خدمتگزار اسلام باشند و خدا دشمنان اسلام را، دشمنان اين جمهورى اسلامى را اگر هدايت نمى‏شوند، خودش به مقام خودش به آنها برسد.

والسلام عليكم و رحمةالله‏

previos page menu page next page