صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 60

موضوع: گزارش علت تعطیلی سایت و کلاه برداری اینترنتی مایا هاست

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array
    بسمه تعالی
    محمد آقای گل لطفا تماس تلفنی با هم داشته باشیم
    کلیه مدیران محترم مجموعه آذر دانلود در این مورد لطفا اهتمام ورزندمجموعه ناجی منت پذیر است
    دوستان سلام
    چهار نفر آشنا به طراحی سایت نیازمند هستم فوری و سریع . موضوع حیاتی است ، کسانی که دواطلب هستند با شماره تلفن 09117711014 یا 09111702273 دفتر مجموعه ناجی 01713359164 ویا در همین تایپیک بکوری چشم مایا پست بگذارند
    خادم الحسین صلح جو66012766700786530901

2. 4 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

به نام خدا
    چشم حاجی فردا زنگ میزنم

===========================

حاجی جان پوستم کنده شد نتونستم شماره ات را بگیرم
    دفتر را هم نداشتم و خودمم خانه نبودم
    صبح باز شماره ات را میگیرم
    موبایل هام هم دو تاش روشنه روشنه که یادم نیست کدام را شما داری ( والله 6 تا خط دارم و خودمم نمیدانم کدام به کدام هست :دی )
    قربانت
    یا حق
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

4. 4 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad نمایش پست ها
    به نام خدا
    چشم حاجی فردا زنگ میزنم

===========================

حاجی جان پوستم کنده شد نتونستم شماره ات را بگیرم
    دفتر را هم نداشتم و خودمم خانه نبودم
    صبح باز شماره ات را میگیرم
    موبایل هام هم دو تاش روشنه روشنه که یادم نیست کدام را شما داری ( والله 6 تا خط دارم و خودمم نمیدانم کدام به کدام هست :دی )
    قربانت
    یا ح
    شماره من 09117711014 و09111702273و01713359164و فردا منتظربودم

6. 6 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array

پیش فرض برای گرفتن حقوق خود محقق باشیم

حضرت روز به شخصی رسیدند که بسیار از دنیا و آدمای آن عجز وناله میکردند . حضرت از ایشان پرسیدند . تو را چه شده که این چنین اندوهناکی . مرد در جواب گفت سال پیش در چنین روزی مالم را به غارت بردند .حضرت پرسیدند بعد چه شد . به یقین حقت را محقق ساختی . مرد جواب دادنه محقق نساختم چون فکر میکردم ارزشی ندارد . حضرت فرمودند یقین بدار که تو غارت گری را فربه کرده ای و دیر یا زود . دوباره به غارتت خواهند پرداخت . مرد گفت یقین ؟ من حتم دارم که در چه زمانی غارت خواهند کرد . حضرت فرموند از چه رو حتم به غارت داری ؟مرد گفت پیکشان نزد من بود
    دوستان سعی کنند در حصول نتیجه مصمم باشد وچون مبالغ را کم میبینند از حق خودشون صرفنظر نکنند چون آنوقت این موش امروز فردا به حیوانی درنده مبدل خواهد شد . درضمن شیوه کار این گروه گلاه برداریهای با نرخ پائین است چون مطمئن هستند که کسی برای مبالغ کم وقت و هزینه صرف نخواهد کرد . اما کور خونده یکی هست که برای یک ریال هم چشمش را در آورد
    در ذیل همین پست چند برگ از چهارصدو نودشش برگ سند تخلفات مایا جهت ملاحظه تقدیم میشود
    ویرایش توسط naje : 07-16-2011 در ساعت 04:56 PM

8. 3 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array

مایا خطر ساز است

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad نمایش پست ها
    به نام خدا
    با عرض سلام و درود خدمت همه همکاران و کاربران عزیز مجموعه آذرتیم و پی سی آسک
    دوستان ضمن پوزش ابتدایی بابت قطعی ۱۵ روزه سایتها و مجموعه های شماره یک لازم بود تا گزارشی را خدمت همه شما عزیزان که صاحبان اصلی این مجموعه به شمارمیروید ارایه کنم .
    دوستان متاسفانه در روز دوم فروردین امسال سرور اصلی سایت دچار مشکلات سخت افزاری شد که با تلاش زیاد ما و مدیران فنی شرکت فروشنده موفق به رفع موقط مشکل شدیم ولی تنها دو روز بعد مشخص گردید که مشکل اساسی بوده و مربوط به cpu سرور می باشد که با وجود تلاش بسیار و ۲۴ ساعت کار مداوم شرکت و بنده و حتی غیرفعال کردن تنظیمات بهینه سازی سایت و انتقال فایلها به سرور دانلود مجموعه باز هم سرور لود پایین نیامد و مشخص گردید که تقریبا دچار مشکل اساسی است و لذا تصمیم به انتقال به نحلی دیگر و سروری دیگر گرفتیم که امنیت بالایی داشته و آپ تایم خوبی هم داشته باشد ولی به دلیل تحریم کشور و تجربه توقیف دیتاسنترهای سایت به دلیل ایرانی بودن مالکان آن دراواخر سال ۸۸ از طرف دو شرکت آمریکایی و کانادایی احتیاط بیشتری کردیم و سعی در انتخاب دقیق و درست داشتیم ولی متوجه شدیم که cpanel هم ایران را تحریم کرده در این اوضاع بهرانی و با توجه به بسته شدن مکرر سایت به دلیل مشکل سرور تصمیم به انتقال به سرورهای یک شرکت ایرانی با پشتیبانی و ساپورت ایرانی گرفتیم تا هم در زمان نبود سرور سایت مورد حمله و مشکل قرار نگیرد و هم از قوانین تحریم فرار کنیم و لذا با توجه به اینکه اکثر فایلها یر روی سرور دانلود قرار داشتند تصمیم به قرارداد با بهترین شرکت را گرفتیم .
    متاسفانه عجله و عدم دقت بنده در انتخاب شرکت موجب افتادن در دام کلاه برداران اینترنتی در قالب شرکتی به نام مایا هاست (mayahost.net) شد .
    شرکت مدکور با ادعای ارایه خدمات بهتر و انتقال ۲۴ ساعته وبسایتها و راه اندازی سرویس با ما قرارداد بست ولی پس از دریافت پول با عدم پشتیبانی و پاسخ مناسب این کلاه برداران روبرو شدیم و در تمام این مدت باعث وارد شدن خسارات بسیار زیاد به ما شدند . ( کلیه تصاویر مربوط به مکالمات بنده با این کلاه برداران که به زودی از اونها به دادگاه شکایت خواهیم نمود و مشغول تنظیم و مرتب کردن مدارک هستیم در ادامه قرار داده خواهد شد )
    دوستان پس از تحقیق در مورد شرکت مدکور متوجه کلاه برداریهای متعدد شرکت مدکور شدیم و متاسفانه بدتر متوجه شدم که قریب به اکثر سایتهایی که بر روی سرورهای خریداری شده از اینها قرار گرفته اند در سال گذشته هک شده اند و هیچ گونه امنیتی ندارند و تنها قیمت ارایه خدمات اونها بالاست .
    لذا عصر دیروز ابتدا با یک شرکت دیگر عقد قرارداد بسته و سپس قرارداد خود را با این کلاه برداران حرفه ای که ضررهای زیادی را به ما و شما زدند لغو کردیم .
    دوستان با توجه به اینکه این وبسایتها خدماتی استثنایی را برای شما هموطنان عزیز از ارایه نرم افزارهای رایگانی که به دلیل تحریم توان خرید آن برای ایرانی مقدور نیست تا خدماتی همچون دور زدن سایتهای تحریم کننده کشور عزیزمان ایران و محروم شدن شما عزیزان از این خدمات تصمیم راسخ گرفته ایم تا از حق خودمان و شما صاحبان اصلی این سایتها دفاع کنیم .
    به عنوان مدیریت مجموعه ضمن پوزش رسمی از کلیه همکارانم در شرکت بهرایان سبز ، کلیه همکاران و مدیران عزیز وبسایتها ومخصوصا شما کاربران محترم و عزیزمان مسئولیت عدم توجه و دقت را در عقد قرارداد با شرکت معتبر می پذیرم و امیدوارم بتوانم با تلاش بسیار بیشتر در سال جدید جبران کنم .
    با سپاس و احترام
    مدیریت مجموعه آذرتیم و پی سی آسک ( azardl.com & p30ask.com & azardl.org & azarmob.com & azargraphic.com & dvbfilm.com & p30ask.net )
    محمدباقر محمدزاده
    12239123405318432314 thumb
    15468783859303183918 thumb
    57561658062136625498 thumb
    65039682439943364018 thumb
    69691940034440907242 thumb
    15741135320057940357 thumb
    75700627327481796531 thumb
    76032472290474233055 thumb
    11004254982570846763 thumb
    00492466986166945958 thumb
    باسلام
    دوستان خوب در درخواستی از مدیر عامل شرکت های مایا که اکنون بدلیل عدم حضور در جلسه رسیده گی در شرف صدور رای قانونی است طی ایمیل ارسالی خواسته شده قبل از هر مسئله ای در این تالار گفتگو حاضر واز خودش دفاع نماید . به مشارالیه (طه حکیم ) به جزء عنوان مدیر عاملی هر عنوان دیگری مناسب تراست اگر تشریف نیاورند . مشخص خواهد شد . که از خجالت هم کلام شدن با مدعیون خود مناظره داشته باشد وحداقل بفهمد که در این کشور دختران هستند که غیرتشان افزون تر است از این فرد مبتلا که حتی برای عنوان حق خود شرم دارند واگر این بی خرد این معنویات حالیش بود حداقل برای پاسخ دادن در این گفتگو حاضرشود . ضمنا دوستانی درخواست آدرس این مفلوک را خواستند که درذیل تقدیم میشود .
    ویرایش توسط naje : 07-22-2011 در ساعت 12:09 AM دلیل: قبول مسئو لیت

10. 5 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array

12. 4 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناجی
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    182
    تشکر شده در
    49 پست
    قدرت امتیاز دهی
    75
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط naje نمایش پست ها
    حضرت روز به شخصی رسیدند که بسیار از دنیا و آدمای آن عجز وناله میکردند . حضرت از ایشان پرسیدند . تو را چه شده که این چنین اندوهناکی . مرد در جواب گفت سال پیش در چنین روزی مالم را به غارت بردند .حضرت پرسیدند بعد چه شد . به یقین حقت را محقق ساختی . مرد جواب دادنه محقق نساختم چون فکر میکردم ارزشی ندارد . حضرت فرمودند یقین بدار که تو غارت گری را فربه کرده ای و دیر یا زود . دوباره به غارتت خواهند پرداخت . مرد گفت یقین ؟ من حتم دارم که در چه زمانی غارت خواهند کرد . حضرت فرموند از چه رو حتم به غارت داری ؟مرد گفت پیکشان نزد من بود
    دوستان سعی کنند در حصول نتیجه مصمم باشد وچون مبالغ را کم میبینند از حق خودشون صرفنظر نکنند چون آنوقت این موش امروز فردا به حیوانی درنده مبدل خواهد شد . درضمن شیوه کار این گروه گلاه برداریهای با نرخ پائین است چون مطمئن هستند که کسی برای مبالغ کم وقت و هزینه صرف نخواهد کرد . اما کور خونده یکی هست که برای یک ریال هم چشمش را در آورد
    در ذیل همین پست چند برگ از چهارصدو نودشش برگ سند تخلفات مایا جهت ملاحظه تقدیم میشود
    گزارش وقایع در چند روز گذشته

بسم الله
    ولعن الله الکافرین
    و لعنت خدا بلاخص به آنان که با نادیده گرفتن حق الناس (که همین واژه کوچک باعث نزول کلام الله در آن وسعت گردید)
    دوستان خوبم در 27/4/1390 ساعت 9صبح جلسه رسیده گی به دعاوی مطرح شروع و بلیل عدم حضور متهم در جلسه محکومیت وی به تخلفات مطرح صادر شده و در موارد جرائم دیگرعلیه گروه متخاصر و خیانت کار به امانات و تعلل کننده به تعهدات وچندین نوع دیگر بزهکاری که تا زمانی که در آن موارد احکام لازم بدست نیاید . مدیر وقت این گروه که خود را طه حکیم اهل کدام کشور است نا معلوم میزان سواد ابتدائی (اکابر) که بدلیل بی ادبی ازشرکت در کلاسهای سواد آموزی نیز محروم وبه شغل فریب و فریب کاری اشتهار گرفت که کاملا معرف کابران نت شده است . در خصوص هتک مسلم بر آثار ادبی . و احراز ضدیت منافق گونه مشارالیه پس رسیده گی چنانچه در دادگاه های انقلاب و اثبات دلیل که منجر به صدور رای قطعی گردد . ایشان مجازات خواهند شد علیهذا تا آن زمان متهم است به کلیه اشارات . لذا به دوستان اطمینان میدهم تا زمانی که : اولاً فضای نت را امن نسازیم همه باهم نباید از وجود امثال گروه مایا غافل شویم و وظیفه حکم میکند درخصوص آگاه سازی دیگران از وجود شیطونک هائی چون مایاجدیت داشته باشیمل ذا بنده بعنوان عضو کوچک خانواده بزرگ و فهیم و در عین حال بصیر آذر دانلود . که به واقع بنابه فرمایش حضرت امام مولانا سید علی خامنه ای کسانی که در راه ارائه سطوح علمی بویژه ارائه امکانات علمی بصورت عام المنفع خالصانه قدم برمیدارند همانا عین عمار هستند . پس بیائید برای اعتلای آنچه مقید بع هد است را روی زمین نگذاریم هرچند دشمنان فر هنگ غنی ایران همیشه خار ومنفعل بودند وهستند . یا علی ضمنا در چند روز آینده کلیه اطلاعات جمع آوری شده و در این آدرس میتوانید ملاحظه فرمائید . اما پیش از همه چون در بعضی جهات طرز گفتار و نوشتار طه حکیم خارج از ادب میباشد . مطالعه بسته های قرمز را توصیه نمیکنیم هرچند دلایل انکار ناپذیر بدفرهنگی ومظله این فرد از همین بسته های قرمز است . پیروز باشید . بلاخره رامش میکنم این حیوان را
    ویرایش توسط naje : 07-26-2011 در ساعت 06:42 PM

14. 4 کاربر مقابل از naje عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mamoor نمایش پست ها
    ناجی جان ممنون از پیگیری شما ! ولی فکر نمیکنی مسائل دینی و سیاسی رو زیاد داری توی این بحث قاطی میکنی ؟

دوستان اگر کسی توی مایاهاست هاست خریده خواهش میکنم به من پیام بده و یه اکانت FTP محدود بهم بده میخوام چند تا Shell رو تست کنم ببینم میشه سرور رو هک کرد یا نه .
    مرسی
    به نام خدا
    قاون شماره نهم که تمامی کاربران موقع ثبت نام اون را قبول کردند :
    قانون شماره 9) مباحث مربوط به Hack (از ديد منفي) و مسائلي که باعث آزار و اذيت ديگران شود اکيداً در سايت ممنوع مي باشد. فقط موارد مثبت مانند Crack برنامه ها و آموزش موارد امنيتي سيستم و مقابله با هكران و مشابه که براي کاربران مفيد واقع شود، مجاز است. در صورتي که غير از اين عمل شود آن اكانت در اولين فرصت حذف خواهد شد
    دوست عزیز از شما که یک وبمستر هستید و آشنا به قانون بعید هست که قوانین جایی را که در اون وارد شدید نقض کنید .
    گروه p30ask از جانب شرکت مایا هاست ضربه خورده و با طریق قانونی و همچنین اثبات ضعف و کلاه برداری شرکت مذکور در تلاش برای شناساندن این شرکت به عنوان شرکتی مخرب و ناقض حقوق مردم است ولی همینجا اعلام میکنم هر نوع حمله به سرورهای شرکت مذکور از طرف ما محکوم و خلاف شرع و قانون می باشد، که این مورد نه تنها ناقض قاون ایران بلکه ناقض قوانین بین المللی می باشد .
    تمامی صاحبان سایتها که وب سایت های اونها بر روی سرورهای این شرکت قرار دارند بیگناه بوده و ضربه اگر وارد شود به اونها وارد خواهد شد .
    در ضمن دوست عزیز هک یک سرور به همین راحتی که شما فکر میکنید نیست و درسته که سرورهای مایا از نظر امنیتی واقعا ضعیف هستند ولی هک یک vps هم به اون راحتی با دو تا فایل شل به قول شما امکان پذیر نیست .
    در جهت اعتراض به گفته شما و نقض قوانین سایت با عرض پوزش پست شما حذف میشود هر چند نقل قول شما باقی میماند و این تنها در جهت اعتراض به نوع برخورد شما دوست عزیز می باشد .
    گروه p30ask ، گروهی مستقل و تماما علمی می باشد لذا خواهش میکنیم از طریق قانونی وارد عمل شوید .
    شاد و پیروز باشید
    تیم مدیریتی گروه آذرتیم دانلود - p30ask

16. 4 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    27
    تشکر شده در
    5 پست
    قدرت امتیاز دهی
    14
    Array

عزیزم ! خودت رو گول نزن . قانون نمیاد به خاطر 2 3 نفر مثل من و شما که 20 30 تومن ازمون کشیدن بالا کاری بکنه ! . مطمئن باش هیچی نمیشه . من اینقدر از اینا دیدم که حد نداره . تنها راهش وارد شدن از راه زور هست مثل خودشون . حالا خود دانی

مدیر سایت
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

به نام خدا
    اولا بنده مثل شما دو سه هزار تومان ضرر نکردم
    اما مبلغ مهم نیست و ضرر معنوی که به تلاش هزاران نفر و مخصوصا مدیران و همکارانم وارد شده را نمیتونم ازش بگذرم
    اینجا افرادی هستند که کلی هزینه کردن برای بالا اومدن این سایت و حتی از درس و دانشگاه خودشان زدن و در بدترین و سخت ترین شرایط حتی با موبایل به سایت میامدن
    روزها تو دانشگاه و کار وقت نداشتن و شبها از خواب خودشان زدن تا اینجا اسم و قوام گرفت ولی یک عده مفت خور در قالب شرکتی کلاه بردار به نام مایا تمام زحمات اونها را نادیده گرفت و برای سود خودش در این اوضاع ناجور به زحمات و کار اونها ضربه زد ، این چیزیه که من از اون نمیگذرم و این را به همه شماهایی که هر کدام داعیه ای دارید میگم :
    هدف از این تاپیک نه تهدید ارازل و اوباش مایا هستش و نه زورگویی بلکه هدف ما آگاهی رسانی به همکاران خودمان در سراسر جهان مجازی است تا با ماهیت این افراد کلاه بردار آگاه بشوند .
    اما در مورد هک باید بگم :
    دوست من هک نه ضربه به مایا که ضربه به همکاران عزیز خودم هستش ، کسانی که بدون سود و با هزاران زحمت دارند کار فرهنگی میکنند و البته در همه جا خوب و بد هست .
    شما میخوای از مایا انتقام بگیری ولی من میخوام ماجرای مایا دیگه تکرار نشه
    میخوام کسی در دام امثال مایاهاست نیافته
    شما هم اگر کمی فکر کنید بهتر همین تاپیک اطلاع رسانی را در دهها سایت و انجمن پخش کنی تا ماهیت اونها روشن بشه برای همه همکارانمان ، هک اون سرور شاید دو روز هم زمان نبره ولی مبارزه اصلی را اون زمان خواهیم برد که هیچ کس از مایا هاست نخره و همه این کلاه بردارها را بشناسند .
    یاد مبارزات گاندی تو هند میافتم که نه با سلاح که با عقل و درایت صدها سال استعمار را از کشور خودش راند .
    امیدوارم ما که نسلی تحصیل کرده و باسواد هستیم نه با زور که با عقل و گفتار درست حق خودمان را بگیریم .
    و اما سخنی با حاج آقا صلح جو :
    حاج آقا نیاز نیست در کشوری که سالیانه میلیاردها دلار پول نفت و معادن و فروش کارخانجات حیف و میل میشه و خبرهایی عجیبی چون هزینه میلیاردی برای مراسم افتتاح یک فرودگاه نیمه تکمیل را میشنویم و در کنار اون خبر کارگری دختر بچه 6 ساله را در کشوری که اعلام میشه در اون گرسنه وجود نداره ، شما ماشین خودتان را برای کارهای فرهنگی بفروشید ، چون اینگونه که معلومه اینجا وصیت نامه آقا محمد خان به فتحعلی شاه داره اجرا میشه و علم و فرهنگ و دانش هیچ ارزشی نداره !!!
    گروه p30ask گروهی مستقل بوده و با احدی در جهان دشمنی نداره و تمام مردمان و ملیتها را دوست داره و تنها گروهی علمی و فرهنگی است که فرهنگ را فقط فرهنگ ایرانی میدانه نه عربی ....
    ما با کسی سر جنگ نداریم و همه مردمان دنیا برادران و خواهران ما هستند ، نه گروهی سیاسی هستیم و نه از کسی دستور میگیریم و نه حاضر به کاری بر علیه و ضد کسی هستیم ...
    تا روزی که هستم تمام هزینه ها را خودم میدم و بعد از من هم خدا بزرگتر از اونی هست که اینجا لنگ بمانه ...
    مولا و سرور ما هم خدای ماست که تا زنده هستیم در برابر مخلوقش تعظیم نخواهیم کرد .
    ختم کلام ، آریا به معنی آزاد هستیم .
    تیم مدیریتی وبسایتهای آذردانلود تیم - p30ask
    www.AzarDL.com
    www.P30Ask.com
    www.AzarMob.com
    www.AzarGraphic.com
    www.AzarDL.org
    www.P30Ask.net
    www.DvbFilm.com
    www.pc4you.ir

19. 13 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 5 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)