previos page menu page next page
صحيفه نور ج 11 صفحه 251
تاريخ: 10/11/58
پيام امام خمينى به ملت ايران پس از انتخابات اولين رياست جمهورى
بسم الله الرحمن الرحيم
من قبلاً از عواطف گرم ملت ايران تشكر مىكنم و به همه دعا مىكنم و در اينجا در اين فرصت كمى كه هست به اندازهاى كه اجازه دارم چند كلمه با شما صحبت مىكنم. يكى قدردانى از حضورتان در رأى، كه بايد بگويم كم سابقه است يك همچون شركتى كه قريب از چهارده ميليون بيشتر در صورتى كه كوهستانىها و دهات دور دست نتوانستند رأى بدهند معذلك ملت شركت كرد و رأى خودش را داد. و يكى هم از اين بالاتر كه بايد بگويم كه بى سابقه است در دنيا و شايد كه در دنيا سابقه نداشت اين آرامشى كه در اخذ آراء شد كه مردم و ملت ما ثابت كردند رشد خودشان را و با اين اثبات رشد، دست رد به سينه اشخاصى كه، دولتهايى كه باز طمع به ايران دارند زدند. و من اميدوارم كه ملت خودش زنده باشد و ابداً خوفى نداشته و بعد از اين هم ملت خودش زنده است و چنين خوفى نداشته باشد كه شخصى بيايد و شخصى برود. الحمدلله ملت بيدار شده است و ملت ما را نمىشود هيچ عقب انداخت البته در بعضى از راديوها مسائلى گفتهاند لكن اين دلشادىها براى آنها اثر ندارد. ملت ما امروز اتكاء به هيچ كس ندارد جز خداوند تبارك و تعالى. و اما يك كلمهاى ديگرى كه بايد عرض كنم، من استدعا مىكنم از تمام گروهها و از تمام دستجات مختلف كه در اين وقتى كه يك نفر از اين آقايان رأى را برده و ملت به او رأى داده است، ديگران عقبنشينى نكنند و كمك كنند. ممكلت مال خود شماست، خود شما بايد كمك كنيد و اعانت كنيد. ملت همه با هم، روشنفكرها، اطباء بزرگان و همه بايد با هم دست برادرى بدهيد و همه برادر هستيد و خداوند همه شما را توفيق بدهد و من دعاگوى همه شما هستم.
والسلام عليكم و رحمةالله و بركاته
previos page menu page next page
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)