صفحه 99 از 208 نخستنخست ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 981 تا 990 , از مجموع 2079

موضوع: صحيفه نور

afsanah82
    مهمان

previos page menu page next page

صحيفه نور ج 11 صفحه 251

تاريخ: 10/11/58

پيام امام خمينى به ملت ايران پس از انتخابات اولين رياست جمهورى‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من قبلاً از عواطف گرم ملت ايران تشكر مى‏كنم و به همه دعا مى‏كنم و در اينجا در اين فرصت كمى كه هست به اندازه‏اى كه اجازه دارم چند كلمه با شما صحبت مى‏كنم. يكى قدردانى از حضورتان در رأى، كه بايد بگويم كم سابقه است يك همچون شركتى كه قريب از چهارده ميليون بيشتر در صورتى كه كوهستانى‏ها و دهات دور دست نتوانستند رأى بدهند معذلك ملت شركت كرد و رأى خودش را داد. و يكى هم از اين بالاتر كه بايد بگويم كه بى سابقه است در دنيا و شايد كه در دنيا سابقه نداشت اين آرامشى كه در اخذ آراء شد كه مردم و ملت ما ثابت كردند رشد خودشان را و با اين اثبات رشد، دست رد به سينه اشخاصى كه، دولت‏هايى كه باز طمع به ايران دارند زدند. و من اميدوارم كه ملت خودش زنده باشد و ابداً خوفى نداشته و بعد از اين هم ملت خودش زنده است و چنين خوفى نداشته باشد كه شخصى بيايد و شخصى برود. الحمدلله ملت بيدار شده است و ملت ما را نمى‏شود هيچ عقب انداخت البته در بعضى از راديوها مسائلى گفته‏اند لكن اين دلشادى‏ها براى آنها اثر ندارد. ملت ما امروز اتكاء به هيچ كس ندارد جز خداوند تبارك و تعالى. و اما يك كلمه‏اى ديگرى كه بايد عرض كنم، من استدعا مى‏كنم از تمام گروه‏ها و از تمام دستجات مختلف كه در اين وقتى كه يك نفر از اين آقايان رأى را برده و ملت به او رأى داده است، ديگران عقب‏نشينى نكنند و كمك كنند. ممكلت مال خود شماست، خود شما بايد كمك كنيد و اعانت كنيد. ملت همه با هم، روشنفكرها، اطباء بزرگان و همه بايد با هم دست برادرى بدهيد و همه برادر هستيد و خداوند همه شما را توفيق بدهد و من دعاگوى همه شما هستم.

والسلام عليكم و رحمةالله و بركاته‏

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 11 صفحه 247

تاريخ: 6/11/58

بيانات امام خمينى به مناسبت انتخابات رياست جمهورى در بيمارستان قلب تهران‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

خوشحالى من روزى است كه به زاغه‏نشينان عنايت بشود من دو كلمه مى‏خواهم صحبت كنم: يكى راجع به حال خودم كه الحمدلله بد نيست و شايد تشريفات زياد براى من مهيا كردند آقايان اطبا و وزير بهدارى، تشريفاتى كه ما عادت به آن نداريم و ما طلبه‏ها عادى نيستيم به آن، ولى وقتى خوشحال مى‏شوم كه بفهمم آقايان در صدد اين هستند كه به اين زاغه نشينان شهرها، به اين چادرنشين‏هاى شهرها كه در زمان طاغوت به آنها هيچ عنايتى نشده بود، در اين زمان عنايت بشود. بهدارى كه اول مرتبه احتياجى است كه مردم به آن دارند طورى باشد كه براى همه باشد، براى يكى تشريفات و براى يكى هيچ، نباشد. و من اميدوارم كه آقايان اطبا هر جا كه هستند و دولت و وزير بهدارى و خود ملت عنايت به اين مطلب داشته باشند كه اين زاغه‏نشين‏ها و اين فقرا، اينهائى كه عيال خدا هستند اينطور ابتلائات را نداشته باشند.

همه ملت استثناء به پاى صندوق‏هاى رأى بروند

اين يك كلمه، كلمه ديگر فردا روز جمعه است و روز مبارك در ماه مبارك تولد با سعادت رسول اكرم در آن اتفاق افتاد و باز مبارك است از باب اينكه ملت ما به يك آرزوى ديگرى كه داشتند رسيدند و آن تعيين رئيس جمهور. در اين زمينه من چند مطلب دارم كه اگر آن مطالب تحقق پيدا بكنند، من خوشحال مى‏شوم و بيمارى من هم اينقدر مهم نيست.

يكى اينكه فردا همه ملت بى‏استثناء به پاى صندوق‏ها بروند، بى‏عنايتى نكنند به يك مطلبى كه كشور آنها به آن احتياج دارد، سرنوشت ملت و اسلام به آن بسته، همچو نباشد كه اگر يك كسى مثلاً ميل داشت رئيس جمهور شود و حالا احتمال مى‏دهد كه نشود، كنار برود يا اشخاصى كه با او رفيق هستند كنار بروند و رأى ندهند بهتر اين است كه آنهائى كه مى‏دانند كه نمى‏شوند، آنها متصل بشوند به بعضى آنهائى كه مى‏دانند مى‏برند، تا اينكه انشاءالله يك رأى كافى تحقق پيدا كند و ما سرشكسته نشويم به اينكه ملت اعتنائى به اين مسائل ندارد، اعتنائى به سرنوشت خودش و سرنوشت اسلام ندارد. همه با هم به پاى صندوق برويد. مطلب ديگر اينكه پاى صندوق‏ها كه مى‏رويد اينطور نباشد كه با هم اختلاف پيدا كنيد. يك مسأله اين است كه براى كشور است، هر يك از اينها مى‏برند، براى كشور

صحيفه نور ج 11 صفحه 249

خدمت خواهند كرد و اگر خدمت نكنند ملت هست و آنها را بر كنار خواهد كرد. از اين جهت به طور خصمانه با هم رفتار نكنيد، برادر باشيد با هم. اگر يكى رئيس جمهور شد، شما هم به او اعانت كنيد، اينطور نباشد كه قبل از اينكه رئيس جمهور بشود بريزيد به جان هم، فردا پاى اين صندوق‏ها بريزيد به جان هم، يا بعضى از قشرها شركت نكنند. من از همه قشرهاى ملت، چه فارس، چه ترك، و چه كرد و چه بلوچ و چه تركمن و چه بختيارى و چه ساير قشرها و طوايفى كه هستند در ايران، از اينها تقاضا مى‏كنم، عاجزانه تقاضا مى‏كنم كه طورى نكنند كه در خارج منعكس بشود كه شما يك مردمى هستيد كه تربيت اسلامى نداريد، شما يك مردمى هستيد كه با هم سر دنيا نزاع مى‏كنيد رياست جمهورى چيزى نيست كه شما به آن اهميت بدهيد. اگر رياست جمهور خوب باشد، آن است كه خدمت به ملت مى‏كند و اگر بد باشد، آن است كه راه جهنم را بايد بپيمايد. خيلى درصدد اين نباشيد كه براى خاطر اينكه يكى بيشتر مى‏خواهد رأى ببرد و يكى كمتر مى‏خواهد رأى ببرد به هم بريزيد و جنگ و نزاع باشد و اسباب ناراحتى همه را فراهم كنيد و من كه در اينجا هستم، در بيمارستان هستم از اين جهت ناراحت و ناراضى باشم. يكى ديگر اينكه بعد از اينكه رئيس جمهور به مباركى انشاءالله تعيين شود (و هر كس كه باشد) ديگران قهر نكنند و عقب بنشينند. كشور، كشور خود شماست. رئيس جمهور باشيد، كشور است. پاسبان باشيد، كشور است طلبه مثل من باشيد، كشور خود شماست. بعد از اينكه رئيس جمهور تعيين شد همه اعانت كنيد از او، همه وارد بشويد در كار و اعانت كنيد از او و كنار ننشينيد، قهر نكنيد و رشد خودتان را به دنيا نشان بدهيد كه شما رشيد هستيد و شما مى‏توانيد كه يك مملكتى را با هم اداره بكنيد. وقتى كه بنا باشد يكى رئيس جمهور شد، ديگرى هم يك كار ديگر و ديگرى هم يك كار ديگر و كارها را به سلامتى انجام دهيد. و من مجاز نيستم كه بيش از اين با شما صحبت كنم. انشاءالله خداوند همه شما را حفظ كند و موفق باشيد.

صحيفه نور ج 11 صفحه 250

بسمه تعالى‏

حضرت آيت الله آقاى شيرازى دامت بركاته‏

تلگرام محترم واصل، از ابراز محبت جنابعالى تشكر مى‏نمايم.

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 11 صفحه 252

تاريخ: 11/11/58

پاسخ امام خمينى به تلگرام ياسر عرفات‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

جناب آقاى ياسر عرفات رئيس كميته اجرائى سازمان آزاديبخش فلسطين‏

پيام محبت آميز جنابعالى را در بيمارستان دريافت داشتم از ابراز تأثرى كه نسبت به عارضه بيمارى اينجانب نموده‏ايد متشكرم و اميد است به فضل الهى مختصر كسالت مرتفع گشته و با نيروى بيشتر بتوانيم وظايف سنگين را كه بر عهده داريم انجام داده و مشكلاتى را كه دشمنان اسلام و اسرائيل اشغالگر و عوامل صهيونيزم در سر راه ما ايجاد كرده‏اند، يكى پس از ديگرى از سر راه مسلمانان جهان و بخصوص برادران فلسطينى برداريم و شاهد پيروزى‏هاى بزرگترى براى آنان باشيم. موفقيت همگانى را در اين راه از خداى تعالى خواستارم.

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 11 صفحه 253

تاريخ: 12/11/58

بيانات امام خمينى در جمع بانوان شهرستان قم‏

شما بانوان شجاع دوشادوش مردان پيروزى را براى اسلام بيمه كرديد

بسم الله الرحمن الرحيم‏

درود بى‏پايان بر بانوان ايران. سلام بر شما بانوان محترم. رحمت خدا بر شما شيردلانى كه به همت والاى شما اسلام از قيد اسارت بيگانه بيرون آمد. سلام خداى تبارك و تعالى بر ملت ايران، بانوان آنها و مردان آنها. شما بانوان شجاع دوشادوش مردان، پيروزى را براى اسلام بيمه كرديد. من از تمام زن‏هاى ايران، تمام بانوان ايران و از بانوان قم تشكر مى‏كنم. خداوند از شما راضى باشد، امام عصر از شما دلخوش باشد. شما با بچه‏هاى كوچك خودتان در خيابان‏ها آمديد و از اسلام پشتيبانى كرديد. من اخبار قم و ساير بلاد را مى‏شنيدم، من اخبار چهار مردان را مى‏شنيدم. من در خودم غرور احساس مى‏كنم براى اين شجاعت‏ها. بانوان ايران و بانوان قم و ساير بلاد، در اين پيروزى پيشقدم هستند، آنها مردان را تشجيع كردند مردان ما مرهون شجاعت‏هاى شما زن‏هاى شيردل هستند من مرهون هم مرد و هم بانوان محترمات هستم.

قرآن كريم انسان ساز است و زنان نيز انسان ساز

اسلام نظر خاص بر شما بانوان دارد، اسلام در وقتى كه ظهور كرد در جزيرةالعرب، بانوان حيثيت خودشان را پيش مردان از دست داده بودند، اسلام آنها را سربلند و سرافراز كرد، اسلام آنها را با مردان مساوى كرد. عنايتى كه اسلام به بانوان دارد بيشتر از عنايتى است كه بر مردان دارد. مردان بر ملت‏ها حق دارند و زن‏ها حق بيشتر دارند، زن‏ها مردان شجاع را در دامن خود بزرگ مى‏كنند. قرآن كريم انسان ساز است و زن‏ها نيز انسان ساز، وظيفه زن‏ها انسان سازى است. اگر زن‏هاى انسان ساز از ملت‏ها گرفته بشود، ملت‏ها به شكست و انحطاط مبدل خواهند شد، شكست خواهند خورد، منحط خواهند شد. زن‏ها هستند كه ملت‏ها را تقويت مى‏كنند، شجاع مى‏كنند. بانوان از صدر اسلام، در صدر اسلام بلند پايه هستند. ما مى‏بينيم و ديديم كه زن‏ها، بانوان محترمات همدوش مردان بلكه جلوى مردان در صف قتال ايستادند و بچه‏هاى خودشان را از دست دادند، جوانان خودشان را از دست دادند و شجاعانه مقاومت كردند. ما مى‏خواهيم زن به مقام والاى انسانيت خودش باشد، نه ملعبه باشد، نه ملعبه‏

صحيفه نور ج 11 صفحه 254

در دست مردها باشد، در دست اراذل باشد. زن بايد در سرنوشت خودش دخالت داشته باشد زن‏ها در جمهورى اسلام رأى بايد بدهند. همانطورى كه مردان حق رأى دارند، زن‏ها حق دارند. زن‏ها را در اين دوره‏هاى اخير منحط كردند. از خيانت‏هاى بزرگى كه به ملت ما شد اين بود كه نيروى انسانى ما را از دست گرفتند، نيروى جوانان ما را به عقب راندند، نيروى بانوان ما را به عقب راندند، بانوان ما را منحط كردند، خيانت كردند بر ملت ما، بانوان ما را ملعبه كردند، بانوان ما را مثل عروسك‏ها كردند. بانوان ما جنگجو بودند، اينها خواستند ننگجو باشند و خدا نخواست. اينها اهانت به مقام زن كردند، اينها مى‏خواستند زن را مثل شى‏ء، مثل يك چيز، مثل يك متاع به اين دست و آن دست بگذرانند. اسلام زن را مثل مرد در همه شؤون، در همه شؤون، همانطورى كه مرد در همه شؤون دخالت دارد، زن هم دخالت دارد، همانطورى كه مرد بايد از فساد اجتناب كند، زن هم بايد از فساد اجتناب كند. زن‏ها نبايد ملعبه دست جوان‏هاى هرزه بشوند، زن‏ها نبايد مقام خودشان را منحط كنند و خداى ناخواسته بزك كرده بيرون بيايند و در انظار مردم فاسد قرار بگيرند. زن‏ها بايد انسان باشند، زن‏ها بايد تقوا داشته باشند، زن‏ها مقام كرامت دارند، زن‏ها اختيار دارند، همانطورى كه مردها اختيار دارند. خداوند شما را با كرامت خلق كرده است، آزاد خلق كرده است. خداوند همانطورى كه قوانينى براى محدوديت مردها در حدود اينكه فساد بر آنها راه نيابد دارد، در زن‏ها هم دارد. همه براى صلاح شماست، همه قوانين اسلامى براى صلاح جامعه است. آنها كه زن‏ها را مى‏خواهند ملعبه مردان و ملعبه جوان‏هاى فاسد قرار بدهند. خيانتكارند. زن‏ها نبايد گول بخورند، زن‏ها گمان نكنند كه اين مقام زن است كه بايد بزك كرده بيرون برود، با سر باز و لخت. اين مقام زن نيست، اين عروسك بازى است، نه زن. زن بايد شجاع باشد، زن بايد در مقدرات اساسى مملكت دخالت بكند. زن آدم ساز است، زن مربى انسان است.

مرد و زن بايد با هم اين مملكت خرابه را بسازند

خداوند شما زن‏هاى ايران را و شما زن‏هاى قم را از خطرات انسان‏هاى فاسد، انسان‏هايى كه حيوانند به حسب واقع، حفظ كند. شما همانطورى كه تا كنون در نهضت‏ها دخالت داشتيد و سهيم بوديد در اين نهضت و سهيم بوديد و در اين پيروزى، حالا هم باز بايد سهيم باشيد و هر وقت اقتضا بكند، نهضت كنيد، قيام كنيد. مملكت از خود شماست انشاءالله، دست اجانب كوتاه شد از مملكت، دست رشوه خواران و چپاولگران كوتاه شد، رفتند، مملكت از خود شماست، شما بايد بسازيد مملكت را همه ملت ايران، همه ملت ايران، چه بانوان و چه مردان بايد اين خرابه‏اى كه براى ما گذاشته‏اند، بسازند. با دست مرد تنها درست نمى‏شود، مرد و زن بايد با هم اين خرابه را بسازند. زن‏هائى كه مى‏خواهند ازدواج كنند، از همان اول مى‏توانند اختياراتى براى خودشان قرار بدهند كه نه مخالف شرع باشد و نه مخالف حيثيت خودشان، مى‏توانند از اول شرط كنند كه اگر چنانچه مرد فساد اخلاق داشت، اگر بد زندگى كرد با زن، اگر بدخلقى كرد با زن، وكيل باشند در طلاق. اسلام براى آنها حق‏

صحيفه نور ج 11 صفحه 255

قرار داده است، اسلام اگر محدوديتى براى مردان و زنان قائل شده است همه به صلاح خودتان بوده است. تمام قوانين اسلام، چه آنهائى كه توسعه مى‏دهد، چه آنهائى كه تحديد مى‏كند، همه بر صلاح خود شماست، براى خود شماست. همانطورى كه حق طلاق را با مرد قرار داده است حق اين را قرار داده است كه شما در وقت ازدواج شرط كنيد با او كه اگر چه كردى يا چه كردى، من وكيل باشم در طلاق. و اگر اين شرط را كرد ديگر نمى‏تواند او را معذور كند، اگر اين در ضمن شرط با در ضمن عقد واقع شد نمى‏تواند او را ديگر محدود كند، نمى‏تواند اخلاق بد انجام بدهد و اگر مردى با زن خودش بدرفتارى كرد، در حكومت اسلام او را منع مى‏كنند، اگر قبول كرد تعزير مى‏كنند، حد مى‏زنند و اگر قبول نكرد مجتهد طلاق مى‏دهد. خداوند همه شما را با عزت، سلامت سلامت سعادت، با ايمان كامل، با تربيت صحيح، با فرهنگ صحيح، خداوند همه شما را با سعادت‏ها، با همه چيزها قرين كند. سلام بر شما زن‏ها، بانوان عزيز محترم.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 11 صفحه 256

تاريخ: 14/11/58

پاسخ امام خمينى به تلگرام مدرسين حوزه علميه قم‏

خدمت حضرات حجج اسلام آقايان مدرسين حوزه علميه قم دامت افاضاتهم‏

تلگرام آقايان محترم واصل گرديد. اميدوارم براى حفظ وحدت و يكپارچگى مردم مبارز چون گذشته كوشا باشيد. خداوند حوزه‏هاى علميه را در پناه خود حفظ فرمايد. از لطف آقايان متشكرم.

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 11 صفحه 257

تاريخ: 15/11/58

بيانات امام خمينى در مراسم تنفيذ حكم رياست جمهورى بنى صدر

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من يك كلمه به آقاى بنى صدر تذكر مى‏دهم، اين كلمه تذكر براى همه است حب الدنيا رأس كل خطيه هر مقامى كه براى بشر حاصل مى‏شود، چه مقام‏هاى معنوى و چه مقام‏هاى مادى روزى گرفته خواهد شد و آن روز هم نامعلوم است. توجه داشته باشند همه كسانى كه براى بشر خدمت مى‏كنند، كسانى كه داراى مقامى هستند و داراى پستى هستند، كه مقام آنها را مغرور نكند. مقام رفتنى است و انسان در وجود خداى تبارك و تعالى ماندنى است. من از آقاى بنى صدر مى‏خواهم كه مابين قبل از رياست جمهور و بعد از رياست جمهور در اخلاق روحى‏شان تفاوتى نباشد، تفاوت بودن دليل بر ضعف نفس است و من از همه كسانى كه در مقامى هستند، چه مقام‏هاى كشورى و چه مقام‏هاى لشگرى مى‏خواهم كه به مقامات خودشان مغرور نباشند و در راه اعتلاى اسلام و اعتلاى ملت مسلمان و اعتلاى كشور ايران كوشا باشند. و اينطور نباشد كه به واسطه تقدم و تأخر يك نفر يا چند نفر موقتاً، اسباب اين بشود كه كناره‏گيرى كنند و يا خداى نخواسته مخالفت و كارشكنى. از خداوند تعالى مسألت مى‏كنم همه ما را به خدا و به راه راست هدايت كند و از گرايش به شرق و غرب حفظ كند. و از خوف از ابرقدرت‏ها حفظ كند.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 11 صفحه 258

پيام امام خمينى به مناسبت ولادت و هجرت حضرت محمد (ص)

بسم الله الرحمن الرحيم‏

ولادت سراسر با سعادت و هجرت با بركت حضرت خاتم النبيين و افضل المرسلين را كه مبداء نهضت اسلام و الهى و مصدر بسط عدالت و فرهنگ انسان‏سازى و منشأ حركت به سوى بر چيدن اساس ظلم و نابكارى و ارتقاء به مقام والاى انسانى و هجرت از تمام ظلم‏ها و خصلت‏هاى شيطانى و حيوانى به سوى نور مطلق و سرچشمه كمال و مؤسس امت و امامت است به جميع مستضعفين و محرومين و تمام ملت‏هاى جهان خصوصاً عموم مسلمين تبريك عرض مى‏كنم. بايد مسلمين در آستانه قرن پانزدهم هجرى بپاخيزند و در زير پرچم الهى اسلامى از حقوق حقه خود دفاع كنند و دست ستمكاران، خصوصاً ابرقدرت‏هاى شرق و غرب را قطع كنند و ديكتاتورى‏هاى مدعى دموكراسى و كمونيستى را به جاى خودشان نشانند.

انقلاب اصيل و عظيم الهى و اسلامى و ايرانى ما كه اكنون سالروز آن است، جلوه‏اى از نهضت پر عظمت حضرت محمد رسول الله (ص) است كه ولادت سعادتمند و هجرت حركت بخشش در عصرى واقع شد كه ظلمات جهالت سراسر جهان را فرا گرفته بود و قدرتمندان چون حيوان‏هاى آدمخوار، روزگار مستضعفين را تباه نموده بودند. و نهضت اسلامى مردم ايران در عصرى كه نمونه همان عصر جاهليت است و در محيطى كه سرنيزه جانشين عدالت و حبس و شكنجه و اختناق به جاى آزادى و فقر و فلاكت جانشين رفاه و آسايش گرديده بود، پا گرفت و ملت ما قيام كرد، چرا كه چنگال سباع به صورت آدم، تا مرفق به خون جوانان عزيز ما فرو رفته و نفس‏ها در سينه‏ها قطع شده بود و مى‏رفت تا آثار اسلام و انسانيت محو و كنگره عدالت فرو ريزد. اختناق و وحشت چنان حكمفرما بود كه مردان در مقابل همسرانشان و برادران در مقابل خواهران خود جرات شكايت نداشتند قلم‏ها و رسانه‏هاى گروهى جز در خدمت ظالم نبودند. در اين هنگام دست قدرت الهى از آستين عدالت بيرون آمد و در پرتو الله اكبر متبلور شد و ملت ايران را از ضعف به قدرت و از جبر به شجاعت و از رخوت به حركت متحول نمود و سيل خروشان انسان‏هاى الهى كه شهادت را سعادت و ايثار خون را بزرگترين عبادت مى‏دانستند، ديوار ديومنشان و تخت و تاج 2500 سال ستمگرى و آدمخوارى و تن پرورى را چنان درهم كوفتند كه نه از تاك نشان ماند و نه از تاكنشان.

اكنون مسلمين در آستانه قرن پانزدهم هجرى و ايران در آستانه سالگرد انقلاب و هجرت، اين‏

صحيفه نور ج 11 صفحه 259

ولادت سعيد و هجرت بزرگ و انقلاب اسلامى را جشن مى‏گيريم و مبارك باد مى‏گوئيم. ولى جشن بزرگتر در وقتى است كه مستضعفين بر مستكبرين غلبه كنند و آنان را تا ابد منزوى نمايند و مسلمين با وحدت كلمه زير پرچم توحيد، دست بيدادگران را از كشورهايشان قطع كنند و ملت ايران كه بحمدالله تعالى در عرض يك سال پس از انقلاب داراى جمهورى اسلامى و قانون اساسى و رئيس جمهورى شده است، انشاءالله با رشد معنوى و آرامش مجلس شوراى اسلامى را تأسيس خواهند نمود تا خرابى‏هاى عصر طاغوت، خصوصاً پنجاه سال اخير را با همت والاى خود جبران نمايند، خرابى‏هاى معنوى و مادى كه با برنامه‏هاى ابرقدرت‏ها خصوصاً آمريكا انجام گرفت و ملت‏هاى مسلمان خصوصاً ملت ايران را تا آستانه سقوط كشاند. گرچه جبران تمام خسارت‏ها امكان پذير نيست، زيرا جبران ضررهاى خونبار جوانان غيورى كه در دفاع از اسلام و كشور به شهادت رسيدند، عزيزانى كه در اين مدت معلول و ناقص العضو شده‏اند چگونه ميسر است. اى كاش ملت ما مى‏توانست از متفكران جهان، آنگاه كه خيابان‏ها و كوچه‏ها از خون جوانان برومند ما رنگين شده بود و آسمان ايران به رنگ شفق سرخ در آمده بود، دعوت كند. اى كاش مردم آزاده جهان آه و ناله مادران و خواهران داغديده ما را مى‏شنيدند تا مشتى از خروار جنايت‏هاى آمريكاى جهانخوار و شاه مخلوع را مشاهده مى‏كردند. ملت آزاده ايران هم اكنون از ملت‏هاى مستضعف جهان در مقابل آنان كه منطقشان توپ و تانك و شعارشان سرنيزه است كاملا پشتيبانى مى‏نمايد. ما از تمام نهضت‏هاى آزاديبخش در سراسر جهان كه در راه خدا و حق و حقيقت و آزادى مبارزه مى‏كنند، پشتيبانى مى‏كنيم. ملت‏هاى برادر عرب و برادران لبنان و فلسطين بدانند كه هر چه بدبختى دارند از اسرائيل و آمريكاست، هر چه گرفتارى دارند از اختلاف بين سران كشورهاى اسلامى است. بايد متحد شوند و با نيروى ايمان، اسرائيل ريشه فساد منطقه را از بن بركنند.

ما بار ديگر پشتيبانى بى دريغ خود را از برادران مسلمان و مظلوم افغانى اعلام مى‏داريم و اشغالگران را شديداً محكوم مى‏نمائيم. ما مسلمانيم و شرق و غرب بر ايمان مطرح نيست. ما از مظلوم دفاع مى‏كنيم و بر ظالم مى‏تازيم. اين يك وظيفه اسلامى است.

هان اى ملت‏هاى جهان كه همه مستضعفيد! از جاى برخيزيد و حق خود را بستانيد و از عربده‏هاى قدرتمندان نهراسيد كه خداوند با شماست و زمين ارث شماست. وعده خداوند متعال تخلف ناپذير است. از خداوند تعالى غلبه محرومين را خواستار و وحدت كلمه اهل حق را اميدوارم. و اخيراً اميدوارم كه آقايان محترمى كه براى مشاهده نمونه‏اى از جنايات شاه مخلوع در بهشت زهرا بر بالين سرخ شهداى به خون خفته اسلام جمع شده‏اند و صحنه كوچكى از صحنه‏هاى بزرگ جنايات بى دريغ آمريكا و شاه را از نزديك مشاهده كرده‏اند، فرياد مظلومانه ملت ايران را به جهانيان برسانند و تبليغاتى را كه با خرج سخاوتمندانه آمريكا و صهيونيسم بر ضد ملت ما انجام مى‏گيرد خنثى كنند، باشد كه در محضر انسانيت سرفراز شوند.

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 11 صفحه 260

حكم تنفيذ رياست جمهورى بنى صدر از سوى امام خمينى‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

بر اساس آنكه ملت شريف ايران با اكثريت قاطع جناب آقاى دكتر سيد ابوالحسن بنى صدر را به رياست جمهورى اسلامى كشور جمهورى اسلامى ايران برگزيده‏اند و بر حسب آنكه مشروعيت آن بايد به نصب فقيه جامع الشرايط باشد اينجانب به موجب اين حكم رأى ملت را تنفيذ و ايشان را به اين سمت منصوب نمودم لكن تنفيذ و نصب اينجانب و رأى ملت مسلمان ايران محدود است به عدم تخلف ايشان از احكام مقدسه اسلام و تبعيت از قانون اساسى اسلامى ايران. از جناب ايشان مى‏خواهم كه مسؤوليت خطيرى كه به موجب اراده ملت و بر اساس قانون اساسى به عهده ايشان گذارده شده است همچون امانتى الهى از آن پاسدارى نمايند و به پيمان خود در مقابل خداوند تعالى و خلق وفادار باشند و با اعتماد به فضل خداوند و اعتماد ملت همچون محورى استوار براى هماهنگى نهادهاى مسؤول و حمايت از مبانى جمهورى اسلامى، در حوزه اختيارات و مسؤوليت‏هاى خود قرار گيرند و در راه هدف ملت كه آن ندارم بخشيدن به انقلاب اسلامى و استقرار نظام عدل اسلامى است با تمام توان بكوشند و خداوند متعال را ناظر و حاضر دانند به وظيفه سنگينى كه به عهده گرفته‏اند قيام كنند و از قشرهاى مختلف ايران خصوصاً متفكران و دانشمندان و احزاب اسلامى و سياسى و قواى انتظامى مى‏خواهم كه در اين لحظات حساس كه بر كشور مى‏گذرد با حسن نيت از ايشان و دولت اسلامى پشتيبانى نمايند و از تفرقه و اختلاف و كارشكنى بپرهيزند و تا ايشان بر محور عدل اسلامى عمل مى‏كنند و جانبدار مستمندان و مستضعفان هستند و از اعمال شبه طاغوت اجتناب مى‏كنند از همكارى و معاونت دريغ ننمايند از خداوند تعالى توفيق ايشان را در راه خدمت به بندگان خدا و به كشور اسلامى خواستارم.

والسلام على عبادالله الصالحين‏

(17 شهر ربيع الاول 1400) عيد پر بركت ولادت با سعادت ختمى مرتبت‏

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 11 صفحه 261

تاريخ: 19/11/58

بيانات امام خمينى در جمع ميهمانان خارجى جشن هجرت‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

از برادران محترم كه در اين جلسه شركت كرديد متشكرم ولى وقتى شما وقتى وارد اين كشور شديد كه اكثر آثار جرم چندين ساله محو شده است. شما امروز فقط قبرهائى از شهداى ما و بعضى از معلولين را مشاهده كرديد. شما حاضر نبوديد كه در حبس‏هائى كه در اين مملكت بود چه بر مسلمان‏ها و مؤمنين و متعهدين گذشت. شما نمى‏دانيد جوان‏هاى ما را در تاوه سرخ كردند. شما نمى‏دانيد كه دست‏هاى بعضى از جوان‏هاى ما را اره كردند. شما در وقتى آمديد كه بحمدالله مجرمين فرار كردند يا بعضى از آنها به جزاى خودشان رسيدند.

آغاز قرن پانزدهم كه به همه مبارك است بايد مسلمين آغاز پيروزى خود بدانند و ديگر دنيا طورى نيست كه ابرقدرت‏ها هر چه بخواهند بكنند. مستضعفين بايد قيام كنند. مستضعفين همه بلاد، همه ممالك بايد حق خودشان را با مشت محكم بگيرند، منتظر نباشند كه آنها حق آنان را بدهند. مستكبرين نخواهند حق كسى را داد.

بايد مسلمين همانطورى كه قرآن شريف شما را برادر خوانده است، برادر باشيد و در مصيبت و شادى هم شريك باشيد. خداوند همه شما را تأييد كند و اميد است كه پرچم اسلام برفراز همه ممالك افراشته شود مسلمين تحت پرچم لااله الاالله به مصالح خودشان برسند.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 11 صفحه 262

تاريخ: 20/11/58

پيام امام خمينى به گردهمائى خانواده شهداى سراسر كشور

بسم الله الرحمن الرحيم‏

رحمت سرشار خداوند متعال بر شهداى فضيلت، شهدائى كه با نثار خون خود درخت با بركت اسلام را آبيارى نمودند. درود فراوان بر معلولين و مصدومين راه انقلاب اسلامى كه ايران را در جهان سربلند نمودند.

ما هر روز كه مى‏گذرد به عمق جنايات شاه مخلوع و پشتيبانان ستمكار او بيشتر پى مى‏بريم گرچه معلوم نيست تاريخ هم بتواند تمام اين جنايات را ثبت كند. جنايات زورمندان، خارج از فطرت انسانى است. زورمندانى كه زندگى ننگين خود و سلطه و ادامه جنايات خويش را در سركوبى و مرگ ديگران مى‏دانند و شهوت رياست آنان را كور و كر كرده است. عموم مستضعفين بايد به هم بپيوندند و ريشه فساد را از كشورهاى خود قطع كنند. سلامت و صلح جهان بسته به انقراض مستكبرين است و تا اين سلطه‏طلبان بى‏فرهنگ در زمين هستند، مستضعفين به ارث خود كه خداى تعالى به آنها عنايت فرموده است نمى‏رسند.

هان اى مظلومان جهان! از هر قشرى و از هر كشورى هستيد به خود آئيد و از هياهو و عربده آمريكا و ساير زورمندان تهى مغز نهراسيد و جهان را بر آنان تنگ كنيد و حق خود را با مشت گرده كرده از آنان بگيريد. و هان اى مسلمين! از هر تيره و پيرو هر مذهب كه هستيد دشمن خانگى را كنار بگذاريد و به فرمان قرآن كريم و خداى بزرگ گردن نهيد: واعتصموا بحبل الله جميعاً ولاتفرقوا خداوند تعالى عزت را براى خود و رسول عظيم‏الشأن خود و مؤمنين قرار داده. به حكومت‏هاى جابرانه كه هستى شما را تحت اختيار دشمنان اسلام قرار داده بشوريد و ممالك خود را از دست اين خائنين سيه روى نجات دهيد كه خداوند با شماست. من به تمام بازماندگان شهدا و در راه اسلام تهنيت و تسليت عرض مى‏كنم و آرزوى سعادت براى همه مى‏نمايم و از خداوند متعال بهبودى معلولين و مصدومين را خواستار و سلامت و سعادت همگان را اميدوارم.

والسلام على عباده الله الصالحين‏

روح الله الموسوى الخمينى

صفحه 99 از 208 نخستنخست ... 49899596979899100101102103109149199 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)