previos page menu page next page
صحيفه نور ج 11 صفحه 163
تاريخ: 10/10/58
بيانات امام خمينى در جمع كفن پوشان شهركرد و بابل
تحمل مصائب و مشكلات در راه رضاى خدا آسان است
بسم الله الرحمن الرحيم
اين عواطفى كه من از اقشار ملت مىبينم، عواطفى كه آنها را وادار مىكند از راههاى دور، از بختيارى، از شمال اينجا آمدند، تحمل زحمات كردند در اين هواى سرد، در اين راههاى دشوار، اين عواطف، يك بارى است بر دوش من. من نمىدانم چطور از زير بار اين عواطف بيرون بيايم. امروز يك عكسى پيش من از يك جوانى فرستادند كه او نزديك دانشگاه شهيد شده بود و وصيت كرده بود كه اگر من، فلانى را نديدم، اين عكس را براى او بفرستيد و من از ديدن اين عكس و باز عكسهاى ديگرى كه از جوانهاى ما در اين راه شهيد شدند باز احساس يك سنگينى مىكنم. بر دوش من سنگين است اين عواطف و آن چيزى كه همه سنگينىها را سبك مىكند، اين است كه ما از خدا هستيم و به سوى او مىرويم. راه، راه خداست، شما از بختيارى كه حركت كرديد تا اينجا براى خدا بوده است، من مطرح نبودم، خدا مطرح بوده و آن آقايان كه از شمال آمدهاند، آنها هم راه را كه طى كردهاند، راه خدا بوده است، براى خدا بوده است. آن چيزى كه سهل مىكند مشكلات را، اين است كه ما براى اسلام تحمل زحمت مىكنيم. ما تبعيت از موالى خودمان، از آقايان خودمان، از اولياء خودمان، از معصومين خودمان تبعيت مىكنيم، ما از رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم تبعيت مىكنيم، آنها هم تحمل مشاق زياد كردند، مشقتهائى كه براى ما شايد ممكن نيست كه تحمل كنيم. اينقدرى كه پيغمبر خدا صلى الله عليه و آله وسلم تحمل مشقت براى خدا كرد، ماها نمىتوانيم، لكن ما هم كه قطرهاى هستيم از اين درياى بىپايان، به اندازه يك قطره، يك ذره مىتوانيم فداكارى كنيم، بايد فداكارى كنيم.
برچسبهاى ارتجاعى به ملت استقلال طلب و فداكار ايران
اين اسلام است و قرآن است و خدا، هر چه در راه اسلام بدهيم و هر چه در راه خدا بدهيم و هر چه در راه قرآن بدهيم فخر ماست، افتخار ماست، راه حق است. بگذار باطلها هر چه مىخواهند
صحيفه نور ج 11 صفحه 164
بگويند، بگذار باطلها شما را مرتجع بدانند، بگذار آنهايى كه مىخواهند براى ديگران زحمت بكشند، از ملت خودشان غافلند، از كشور خودشان غافلند، پشت كردند به ملت و كشور و براى شرق و غرب زحمت مىكشند، بگذار آنها، كسانى را كه در كشور خودشان و براى خودشان و براى استقلال خودشان زحمت مىكشند، مرتجع بدانند. دنيا بايد حكومت كند و در اين امر توجه كند و نظر بدهد كه آيا ملتى كه دشمنها را، دشمنهاى كشور را، جنايتكارها را از صحنه بيرون رانده است و مىخواهد آزادى براى خودش به دست بياورد، مىخواهد استقلال براى خودش به دست بياورد، اين ملت مرتجع است، يا آنهائى كه الان هم كه جنايتكارها بيرون هستند و رفتند، براى آنها كار مىكنند، براى آنها در مدارس مىروند و تبليغات سوء مىكنند، براى خارجىها آنها زحمت مىكشند. آيا آنهائى كه استقلال ملت ما را مىخواهند سلب كنند، آزادى كشور ما را و ملت ما را مىخواهند از دستش بگيرند، آنها مرتجع هستند، يا آنهائى كه مىخواهند از زير بار ظلم خارج بشوند و مستقل باشند. آيا كسى كه مىخواهد پيوسته به شرق و غرب نباشد و با مشت محكم در مقابل شرق و غرب ايستاد و ملت خودش را نجات داد اين مرتجع است، يا اين كه از اول تا حالا به اسم خلق مىخواهد فدا بشود، براى دشمن خلق فداكارى مىكند. به طرف چپ مىكشد، به طرف راست مىكشد.
بگذار دشمنها هر چه مىخواهند بگويند، شما راه خدا را پيش بگيريد، شما راهتان واضح است. راه شما، راه خداست، راهى است كه انبياء خدا رفتند. انبيا را اينها مرتجع مىدانند، اينها قرآن را هم كتاب ارتجاعى مىدانند، لكن مطلب اينها نيست. اينها براى ديگران دارند زحمت مىكشند جوانهاى روشنفكر ما عواقب امور را ملاحظه كنند و از اينها سؤال كنند شما چه مىگوئيد؟ شمائى كه براى خلق مىخواهيد فداكارى كنيد چرا مانع مىشويد از اينكه اين خلق مشغول زراعت باشد؟ چرا مانع مىشويد از اينكه كارخانههاى مردم راه بيفتد؟ چرا خرمنهاى حاصل يك سال عمر يك خانواده را آتش مىزنيد؟ شمائى كه براى خلق هستيد و ديگران را مرتجعدانيد، حساب كار خودتان را بكنيد. اينها براى ملت دارند زحمت مىكشند و شما براى ديگران.
من بار ديگر از شما، از شما جوانها، از پيرمردهائى كه تحمل اين زحمت را آنطورى كه آقا مىگويند كشيدند، از كسانى كه بچه هستند و تحمل زحمت كردند، از كسانى كه معلول هستند و تحمل زحمت كردند و از كسانى كه به وسيله شما براى ما پيغام فرستادند، از همه شما تشكر مىكنم و به همه شما دعا مىكنم. خدمتگزار همه شما هستم و اميدوارم كه شماها سعادتمند باشيد و سعادت دنيا و آخرت نصيب شما بشود.
والسلام عليكم و رحمةالله و بركاته
previos page menu page next page
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)