صفحه 91 از 208 نخستنخست ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 901 تا 910 , از مجموع 2079

موضوع: صحيفه نور

afsanah82
    مهمان

previos page menu page next page

صحيفه نور ج 10 صفحه 243

تاريخ: 8/9/58

مصاحبه امام خمينى با پنج نفر از خبرنگاران مطبوعات اروپا

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من آنچه از خبرنگارها انتظار دارم اين است كه مطالب من تصحيح نشود، همانطور كه من گفته‏ام بخواهند منتشر كنند، بى كم و زياد باشد، خودشان تصرف نكنند، عقايد خودشان را داخل نكنند در آن چيزى كه من گفته‏ام، تحت تاثير تبليغات سوء واقع نشوند، مسائل ايران را آنطورى كه من مى‏گويم، همانطور منعكس كنند.

سوال: ما از كشورهاى كوچك اروپائى مى‏آئيم كه ما هم در تحت فشار امپرياليسم امريكا هستيم و خيلى از شما تشكر مى‏كنيم كه وقت داديد و اين كشورها را مخاطب قرار داديد. بعد از حوادث اخير به نظر مى‏رسد مداخله امريكا در ايران به نام حفظ جان گروگان‏ها تهديدى جدى براى صلح جهانى خواهد بود. آيا حضرت امام تصور مى‏فرمايند كه امريكائيان حاضر به مواجهه با چنين خطرى براى محمدرضاى جنابتكار باشند يا آنها مقاصد ديگرى دارند؟

جواب: ممكن است كه آنها مقاصد ديگرى داشته باشند چون ما آنطور بشردوستى در كارتر و آنهائى كه مصادر امورند سراغ نداريم كه حس بشردوستى آنها را وادار كرده باشد كه محمدرضا را برنگردانند و دليل اين است كه اينها در همين موضوع هم اگر چنانچه بشر دوست بودند، اين معنا را نمى‏گفتند كه ما براى خاطر مثلاً چند تا بشر، 35 ميليون بشر را يا در محاصره اقتصادى مى گذاريم كه به خيال آنها، اينها از گرسنگى تلف بشوند، يا اينكه ما جنگ راه مى‏اندازيم كه مملكت خودشان و مملكت ما و بسيارى از ممالك ديگر به خاك و خون كشيده بشود. اينها به نظر مى‏آيد كه قضيه، قضيه انسان دوستى نيست. قضاياى ديگر در كار است كه يك احتمال كه شايد از احتمالات ديگر قوى‏تر باشد اين است كه آنها مى‏دانند كه به وسيله اين شخص فاسد، چه جرم‏هائى ارتكاب كرده‏اند، خودشان مطلع هستند از اين. شايد بسيارى از جرم‏هائى كه محمدرضا ارتكاب كرده است، غير از او و رؤساى جمهور اطلاع نداشته باشند، حتى شايد خود دستگاه دولتى هم، نه دولتى ما و نه دولتى آنها، شايد، و اين اسرارى باشد، اين حد جرائم اسرارى باشد پيش رئيس جمهور وقت و محمدرضا. آنچه به نظر

صحيفه نور ج 10 صفحه 244

مى‏رسد آقاى كارتر خوف اين معنا را دارد، وحشت زده شده الان كه اگر چنانچه محاكمه بشود محمدرضا و ما او را محاكمه بكنيم، علاوه بر جرائم خودش كه ثابت خواهد شد، جرائم ديگران كه روساى جمهور وقت بوده‏اند و خصوصاً آقاى كارتر كه در اخير رئيس جمهور بوده، جرائم آنها هم ثابت خواهد شد و همانطورى كه ما تقاضاى محاكمه محمدرضا را كرده‏ايم و مى‏كنيم و محاكمه انشاءالله خواهيم كرد، آنوقت تقاضاى محاكمه روساى جمهور را هم خواهيم كرد. آنهائى كه در اين جرائم شريك بوده‏اند، هر مقامى كه مى‏خواهد باشد، كارتر باشد يا نيكسون باشد يا جانسون باشد و يا هر كه باشد، ما تقاضاى اين را كنيم كه آنها را محاكمه كنند و خوفى كه الان كارتر دارد اين است، او خوف اين را دارد كه جرائمش ثابت بشود و ما تعقيب كنيم او را براى جرائم و شانس او در رياست جمهورى كه طمعش را دارد، از بين برود. از اين جهت به دست و پا افتاده است، به وسائل مختلف الان او دست و پا كند. شايد روزى نباشد كه يكى، دو تا، سه تا از وزارت خارجه ما براى ما اوراقى مى‏آيد كه از خارج آمده است، از ممالك مختلف كه آنها تشبث كرده‏اند و آنها سفارش اينكه اين گروگان‏ها را رها كنيد و يك قدرى مثلاً چه بكنيد و اين مسائل. بنابراين انگيزه‏اى كه آقاى كارتر دارند، ما شايد شك نداشته باشيم كه اين انگيزه، انگيزه انسان دوستى نيست، اين انگيزه، انگيزه اين است كه خوف دارد، او الان وحشتزده شده است و حق هم دارد كه وحشتزده بشود براى اينكه آدمى كه خائن هست، خائف است، مى‏ترسد و ايشان خيال كرده بود كه با يك مانورهائى كه پيش بياورد مى‏تواند در امريكا براى خودش يك مقامى تحصيل كند و تمام نظرش هم به اين است كه در دوره آتيه هم رئيس جمهور بشود، تمام نظر او اين است. اصل اين ابرقدرت‏ها، ما آنطورى كه تجربه بر ايمان ثابت شده است، اين قدرت‏هاى بزرگ، چه ابرقدرتها، چه قدرتهاى مادون آنها، اينها اصلش به اينكه به بشر نظر داشته باشند حتى به بشر مملكت خودشان، اينها سودجو هستند، خودشان را مى‏بينند، غير خودشان چيزى را نمى‏بينند و براى خودشان فعاليت مى‏كنند، حالا يك عده‏اى هم از مملكت خودشان به باد فنا برود، از ممالك ديگر به باد فنا برود، اينها شانس پيدا بكنند در رياست جمهور چند سال، ديگر عالم هر چه مى‏خواهد بشود، شده است. از اين جهت من احتمال اين را مى‏دهم. من يك قصه‏اى دارم در پاريس، يكى از مقامات بالا آمده بودند پيش من، آنجا صحبت از اينكه يك وقت در چين كه شلوغى واقع شده بوده است، چه شده بوده است كه، حالا تفصيل را خوب يادم نيست و خوف اين را داشتند كه سفارتشان را كه در چين هست آنجا چه بكنند، آن شخص گفته بود، براى من ترجمه كرده بودند، اينطور ترجمه كردند كه مى‏گويد كه ما افرادى كه از خودمان در آنجا بود، برايمان خيلى مطرح نيست، مبل‏ها مهم است، آنكه براى ما مهم است، آن مبل‏ها قيمتى بودند و ما خوف اين را داشتيم كه آن مبل‏ها از بين برود اما افراد بروند، بروند. اينطورى است مساله، آنهائى كه تربيت انسانى ندارند، آنهائى كه مهذب

صحيفه نور ج 10 صفحه 245

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 10 صفحه 253

تاريخ: 9/9/58

مصاحبه خبرنگار روزنامه فرانسوى لوموند (اريك رولو) با امام خمينى

سوال: شما آمريكا را در حقيقت شديداً ناراحت كرده‏ايد و يا به زانو درآورده‏ايد، از لحاظ اخلاقى توهين به آنها كرده‏ايد، آيا زيادتر از اين تا به كجا مى‏خواهيد برويد؟ به كجا مى‏خواهيد برويد؟ به كجا بسط مى‏شود؟ آيا داخل جنگ مى‏شويد؟

جواب: بسم الله الرحمن الرحيم. ما اول بايد حساب ملت آمريكا را از دولت آمريكا جدا كنيم. ما به هيچ وجه مقابل با ملت آمريكا نيستيم. آقاى كارتر است كه به اين ناراحتى دامن مى‏زند از طريق جنگ اعصاب و ممكن است به دخالت نظامى منجر شود و ما به هيچ وجه ملت آمريكا را تحقير نكرده‏ايم. آقاى كارتر است كه دشمن ما و ملت را كه غارتگر ما و ملت است نگه داشته و در دنيا برخلاف واقع هياهو بپا كرده است. جوانان ما جاسوسان را نگه داشته‏اند تا ثابت كنند اينها چكاره‏اند.

سوال: افكار عمومى آمريكا ضربه خورده و گفته مى‏شود كارتر انتخاب ديگرى جز جنگ ندارد و حتى از بمباران قم و گروگانگيرى امام صحبت است، حضرتعالى چه فكر مى‏كنيد؟

جواب: اما راجع به ضربه به افكار عمومى آمريكا، اين اشتباه است. مسائل پيش عموم مردم نيست زيرا دولت آمريكا نمى‏گذارد اخبار صحيح به آنها برسد، فقط اين رويدادها به يك گروه معدودى رسيده است ممكن است آن عده‏اى كه طرفدار كارتر هستند يا جزء دستگاه او هستند يك ناراحتى‏هائى پيدا كنند لكن ملت آمريكا اينطور نيستند. ما اين حرف‏ها را زياد شنيده‏ايم. شاه سابق اگر يك كارى مى‏كرد كه ملت مخالف آن بود مى‏گفت كه ملت همه موافقند، حالا هم همين‏طور است. آقاى كارتر پيش ملتش طرد مى‏شود و آقاى كارتر بايد كارى غير از رياست جمهورى پيدا كند چون به طورى كه معلوم مى‏شود نمى‏تواند رياست كند. كسى كه اعصابش ضعيف است و براى يك امر جزئى هياهو راه مى‏اندازد، قابل اين نيست كه رئيس جمهور آمريكا شود و به ملت آمريكا حكومت كند.

صحيفه نور ج 10 صفحه 254

سوال: رؤساى دولت‏هائى كه در تونس جمع بودند، به نفع ايران موضع نگرفتند (منظور كشورهاى عربى است) چگونه مى‏توانيد روى همبستگى اعراب حساب كنيد؟

جواب: ما اميدواريم همانطورى كه ملت‏هاى عرب با ما موافقند، دولت‏هاى عرب هم با ما موافق باشند و دولت‏هاى عرب اگر به مسائل ايران توجه كنند كه چه بوده و ما چه مى‏خواهيم، ما آزادى از همه قيد و بندهائى كه تا حالا گرفتارش بوديم مى خواهيم، ما مى‏خواهيم مستقل باشيم و منافع ممالك اسلامى به جيب ديگران نرود، اين چيزى نيست كه با ما مخالفت كنند. ممكن است بعضى از رؤساى مسلمين هم روى اشتباهات و تبليغاتى كه بر ايشان شده، يك اشتباهاتى كنند لكن من اميدوارم كه آنها از اشتباه بيرون بيايند و همه ممالك اسلامى با هم متحد بشوند و حساب خودشان را از حساب ابرقدرت‏هائى كه مى‏خواهند آنها را بچاپند، جدا كنند.

سوال: شما موضع دانشجويان ايرانى را تأييد كرديد، آيا نگهدارى گروگان‏ها با قوانين اسلامى مطابقت دارد، حتى در موقع جنگ؟

جواب: آنچه من به شما گفتم مثل اينكه اشتباه به شما رسيده و شايد باز اين اشتباه را دستگاه‏هاى تبليغات صهيونيستى كرده باشند. آنچه من گفتم اين بود كه ما نمى‏توانيم ملتى را كه اينقدر از آمريكا ضربه ديده، اگر چنانچه آمريكا شاه را نگه دارد و اين امر طولانى شود يا بخواهد مملكت ما را بمباران كند، ما نمى‏توانيم جوانان را كنترل كنيم. مردم ما پنجاه سال است كه از آمريكا ضربه خوده‏اند. ممكن است كه جوان‏هاى ما اينجاها را خودشان به هم بزنند. من اينطور گفتم، نه اينكه ما ابتدائاً اين كار را مى‏كنيم. الان هم آنها در كمال خوشى و آسايش هستند و تبليغات آقاى كارتر برخلاف اين است لكن واقع اين است. من فرستادم تحقيق كردم، به گروگان‏ها هيچ صدمه‏اى نرسيده است و اسلام با همه مردم دنيا مى‏خواهد با خوبى رفتار كند. بله، اسلام با كسانى كه توطئه‏گر هستند و بخواهند برخلاف مصالح مسلمين و مصالح بشر عملى بكنند با آنها هم سختگيرى مى‏كند.

سوال: درباره بحران كنونى ايران چه فكر مى‏كنيد؟

جواب: بحران كنونى ايران يك بحرانى نيست كه ما از آن خوفى داشته باشيم. اما راجع به اينكه يك وقتى جنگى پيش مى‏آيد، ولو اينكه يك مطلبى است از شيخ الرئيس بوعلى سينا نقل مى‏كنند كه گفته است من از گاو مى‏ترسم براى اينكه اسلحه دارد، عقل ندارد، حال اين ابرقدرت‏ها

صحيفه نور ج 10 صفحه 255

اسلحه دارند، مع‏الاسف عقل ندارند و آقاى كارتر هم ثابت كرد اين مطلب را، معذلك نخواهند گذاشت چنين كارى بكنند. ملت‏ها و دولت‏هاى بزرگ نمى‏گذارند كه چنين جنگى پيش بيايد. جنگ پيش آمده معنايش جنگ جهانى سوم است و همين ابرقدرت‏ها از اين جنگ مى‏ترسند. ما ابداً از اين مسائل ترسى نداريم براى اينكه وضعمان اين است كه مى‏بينيد، وضع ملتمان اين است كه مى‏بينيد. ما قائليم كه اگر از اين عالم رفتيم، به جاى بهترى منتقل مى‏شويم، اگر كسى از يك عالم بدى به يك جاى خوبى برود، از چه مى‏ترسد؟ ما هيچ ترسى نداريم، آنها بايد بترسند كه خيال مى‏كنند عالم ديگرى نيست، يا ظالم هستند و از رفتن به آن عالم ترس دارند. ما نه از آن بحران اقتصادى مى‏ترسيم، نه از جهات ديگر و ما بنا گذاشتيم كه خودمان بكاريم و خودمان هم زراعت را برداريم و محصولش را هم خودمان بخوريم و به كسى راه ندهيم تا بيايد منافعمان را ببرد، بنابراين بحرانى براى ما نيست. اروپا از اين مسائل و بحران‏ها مى‏ترسد و او هم حق دارد كه بترسد و جلوگيرى كند از اين مسائل دولت فرانسه جلوگيرى كند و ساير دولت‏ها جلوگيرى كنند و كارتر را سر عقل بياورند كه مجرم ما را به دست ما بدهد، همه مسائل حل مى‏شود

سوال: روحانيت شيعه هميشه در رأس مبارزات بوده است ولى آيا اين هم صحيح است كه روحانيت كه در جهان به اين پيچيدگى قادر به اداره مملكت نبوده، در كارهاى تكنيكى از غير روحانى استفاده نكنيم؟

جواب: اين هم جزء تبليغات سوئى است كه برضد روحانيت مى‏شود. آيا آقاى كارتر كه رئيس جمهور است همه كارها را خودش در آمريكا انجام مى‏دهد؟ نه، افرادى را وا مى‏دارد كه كارها را انجام دهند. روحانيت نمى‏خواهد خودش كارخانه راه بيندازد يا طياره ببرد. اينهائى كه مى‏گويند روحانيت بايد دخالت نداشته باشد، نمى‏فهمند يا مى‏فهمند و مردم را اغفال مى‏كنند، اين اشتباه است، روحانيت نظارت بر اوضاع دارد، كارها دست كارشناس‏هاى غير روحانى است. روحانيون نظارتى بر امور دارند كه غلطكارى نشود، يك وقت كودتا نشود، يك وقت ظلم به مردم نشود، روحانيت مى‏خواهد جلو غارتگرى و ستم و دزدى را بگيرد.

سوال: سوال آخرم اين است، اين مشكل به نظر مى‏رسد كه آمريكا بتواند شاه را پس بدهد و اگر اين راه حل نباشد، چه راه حلى به نظر شما مى‏رسد؟

جواب: ما سؤال مى‏كنيم كه چرا نمى‏تواند؟ چيزى كه موافق همه قوانين بين‏المللى است، در همه قوانين است كه اگر كسى به ملتى ظلم كرده، مال ملت را خورده است، مجرم است، بايد بيايد

صحيفه نور ج 10 صفحه 256

در همان محل محاكمه شود. آقاى كارتر در اين مورد لج كرده، معلوم مى‏شود ايشان يك آدم لجوجى هست يا اينكه نمى‏خواهد واقعيت مسائل را ادراك كند. مملكت خودش و مملكت ديگران و مملكت‏هاى عالم را به آتش مى‏كشد كه يك نفر آدم را آنجا چون رفيق و دوست سابقش بوده و جيبش را پر كرده، حالا دلش نمى‏خواهد او بيايد اينجا و محاكمه شود و مبادا معلوم شود كه جيب آقاى كارتر هم پر شده است و ما از او مطالبه كنيم، اين يك مسأله‏اى نيست كه نتواند اگر بخواهد روى قواعد عمل كند، مى‏تواند و كسى جلوى او را نمى‏گيرد، حتى همه مملكت خودش هم از او تشكر مى‏كنند كه آن بساط را به هم زده و اگر چنانچه شاه را پس ندهند، هر چه مى‏خواهد پيش آيد ما پافشارى مى‏كنيم و از هيچ چيز نمى‏ترسيم. شيخ الرئيس ولو اين كلمه را گفته لكن ما نمى‏ترسيم از اين اسلحه‏اى كه دست بى عقل است، ما نمى‏ترسيم براى اينكه ما نمى‏خواهيم به اين عالم خيلى عشق داشته باشيم براى اينكه اين عالم چيزى ندارد. اينجا جز گرسنگى خوردن، ظلم كشيدن، تو سرى خوردن از قدرت‏هاى بزرگ چيزى براى ملت ما نمانده است كه بترسيم يا ملت ما بترسند، ما تا همه جا حاضريم براى اين امر.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 10 صفحه 257

تاريخ: 10/9/58

پيام امام خمينى به ملت ايران در رابطه با زلزله

بسم الله الرحمن الرحيم‏

ملت شريف و خيرخواه ايران! خواهران وبرادران ارجمند! با آنكه مى‏دانم با احساس مسؤوليت و حس تعاونى كه در همه قشرهاى محترم است، براى نجات برادران و خواهران خود در اين فصل سرما به مناطق زلزله زده خواهيد رفت و با توان خود به مسلمانان و اطفال ناتوان كمك خواهيد كرد لكن اينجانب نيز با احساس تكليف از شما عزيزان مى‏خواهم كه فرصت را از دست نداده و به اين عبادت اسلامى و انسانى بشتابيد. راضى نشويد كه شما و اطفال عزيزتان در آسايش باشيد و خواهران و برادران و عزيزان آنان در رنج.

بدانيد كه اين حوادث دردناك جنبه آزمايش و امتحان نيز دارد. همانطور كه در زلزله قبل با آن همت بزرگ انسانى آنچنان به كمك شتافتيد كه در مدت كوتاهى زائد بر احتياجات اوليه اسباب رفاه آنان را فراهم كرديد، اميدوارم كه در اين ايام هم كه سرما بيشتر است همانطور عمل كنيد. اينجانب اجازه مى‏دهم كه از سهم امام(ع) و سادات محسوب نمائيد. از خداوند متعال توفيق و سعادت و سلامت همگان را خواستار و نجات برادران و خواهران را خواهانم.

والسلام عليكم و رحمة الله وبركاته‏

روح‏الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 10 صفحه 258

تاريخ: 15/9/58

پيام امام خمينى در رابطه با پرهيز مردم از اختلاف

استقبال ملت از قانون اساسى، موجب يأس دشمنان اسلام

بسم الله الرحمن الرحيم‏

ملت شريف و مبارز ايران ايدهم الله تعالى

در اين موقع حساس كه كشور عزيز و اسلام بزرگ روبرو با آمريكاى خونخوار است و لازم است همه قشرها با هم هماهنگ و همصدا در مقابل دشمن بزرگ بايستند و فرصت به دست عمال اجانب و ريشه‏هاى گنديده طرفداران رژيم سابق ندهند، مع الاسف گاهى شنيده شود كه اشخاصى بى خبر از عمق مسائل، تحت تأثير بدخواهان غائله بپا مى‏كنند و خداى نخواسته موجب اختلاف و شكاف مى‏شوند. من اكيدأ از همه ملت شريف مى‏خواهم كه از مطالبى كه باعث اختلاف و بهره‏بردارى دشمن است احتراز كنيد و به مراجع عظيم‏الشان و علماى اعلام احترام گذاريد. برادران بدانيد فاجعه‏اى كه در منزل حضرت آيت الله شريعتمدارى پيش آمد، به دست توطئه‏گران است كه بايد محكوم شود و توجه داشته باشند كه اين نحو امور را توطئه‏گران تكرار نكنند. من از همه قشرهاى جوان دانشگاهى و مدارس علوم دينيه و روشنفكران و دانشمندان و نويسندگان عاجزانه استدعا مى‏كنم در اين وقت حساس از هر گونه اختلاف دست برداشته و دشمن بزرگ را هدف قرار دهند. من امروز اين امر را تكليف شرعى الهى و وظيفه ملى مى‏دانم. از خداوند تعالى وحدت كلمه ملت و عظمت اسلام و مراجع عاليقدر و پيروزى ملت مسلمان را خواستارم

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 10 صفحه 259

تاريخ: 15/9/58

بيانات امام خمينى در جمع نمايندگان مجلس خبرگان

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من از آقايان كه در اين مدت براى قانون اساسى و براى مجلس خبرگان زحمت كشيديد، تشكر مى‏كنم و اميدوارم كه خدمت شما به اسلام مورد نظر صاحبان اسلام باشد و موفق باشيد كه از اين به بعد هم همه با هم خدمت كنيم براى اسلام.

اين قانون اساسى كه تحت نظر علما و كارشناسان اسلام تهيه شده، موجب نگرانى بعضى اشخاص هست و من هيچ نگران نيستم. قانون اساسى صحيح است و اگر بعض طوائف خيال مى‏كنند كه آن چيزى كه آنها مى‏خواهند در قانون اساسى نيست، اين يك اشتباهى است و اين را بايد بدانند كه اسلام براى همه است و قانون اساسى همه دردها را انشاءالله دوا مى‏كند. و اميدواريم كه اگر فرض كنيد كه يك نقيصه‏اى در كار باشد، بعدها در مجلس شورا اين نقيصه رفع بشود. نگران نباشند هيچ يك از طوائف لكن توجه به يك مسأله داشته باشند و آن اين است كه قدم به قدم، از اول اين نهضت تا حالا مواجه با مخالفت دسته‏ها بوديم و الان كه از اين جهت هم مأيوس شدند، گمان مى‏كردند كه قانون اساسى مورد توجه مردم نيست. خيلى خوشحال شده بودند از اينكه در اين، راجع به شوراهاى شهر، مردم خيلى اقبال نكردند و آرزويشان اين بود كه در قانون اساسى هم مردم اقبال نداشته باشند، لكن ديدند كه اين قانون اساسى بهتر اقبال شد برايش، از اصل جمهورى اسلامى. حالا البته من درست به تحقيق نمى‏دانم نسبت چى است لكن تا حالا به ما گفتند نسبت از آن بالاتر است. حالا مأيوس شدند بعض طوائف، مى‏بينند خوب اين قدم هم برداشته شد.

امروز غائله به پا كردن، به نفع آمريكا و به ضرر اسلام است

ديگر چه بكنند؟ حالا افتادند به اينكه تظاهر كنند ما قانون اساسى را نمى‏خواهيم. با قلدرى يك حرف داشتند كه بگويند قانون فلان جا يك اشكالى دارد، بيائيد اين اشكال را مثلاً رفع كنيد. يك وقت اين است كه افتادند به قلدرى و يك دسته از اشخاص مغرض، از بستگان رژيم منحوس پهلوى، از بستگان امريكا افتادند ميان مردم، يك دسته اشخاص ساده لوح هم تحت تأثير واقع مى‏شوند و خيال مى‏كنند كه اينها يك نظر صحيحى دارند. در صورتى كه مسأله اينطور نيست، آنها نظر صحيح ندارند و

صحيفه نور ج 10 صفحه 260

اينها اول تا حالا قدم به قدم كه مخالفت كردند، حالا اين قدم هم برداشته شد و ديدند همه ملت تقريبأ موافق با قانون اساسى هستند، حالا مى‏خواهند با قلدرى كار را به پيش ببرند. يعنى خيال مى‏كنند كه در مقابل يك ملتى كه همه اين ريشه‏هاى فساد را دارد مى‏كند و كنده است، باز مى‏شود كه يك عده‏اى قلدرى كنند و بگويند كه ما نمى‏خواهيم اين را. چطور مى‏شود در مقابل يك ملت چند نفر بگويند ما نمى‏خواهيم؟ اختيار دست شما نيست كه بخواهيد يا نخواهيد. بخواهيد يا نخواهيد، اين قانون اساسى تصويب شد و مردم به آن رأى دادند، قريب به اتفاق به آن رأى دادند و ديگر دست و پا كردن صحيح نيست.

و من امروز به همه ملت، به همه طوائف، به همه ديگر گروه‏ها عرض مى‏كنم كه امروز شما مخالفتان امريكاست، مخالفتان دولت‏هاى بزرگ است. امروز مملكت شما مقابل با يك همچو قدرت‏هائى است.

شما اگر اسلام را قبول داريد، خوب مملكت اسلامى را هم بايد قبول داشته باشيد، و اسلام در خطر است. و اگر چنانچه ملى هستيد، خوب ملت شما در خطر است، كشور شما در خطر است. امروز بيائيد باز تظاهر كنيد و اين او را بزند و اينطور مسائل واقع بشود، نه امرى است كه عقل او را قبول بكند، برخلاف موازين عقلى است و برخلاف شرع است بلا اشكال و از گناهان كبيره است كه معلوم نيست كه اگر كسى الان اسلام را صدمه بزند اصلاً قابل اين باشد كه توبه‏اش هم حتى قبول بشود. بايد اشخاص روشن، اشخاص صحيح، اين ريشه‏هائى كه مى‏خواهند اين كارها را بكنند، اين فسادها را ايجاد كنند، غائله مى‏خواهند درست بكنند، اينها را نصيحت كنند، به اينها بگويند كه آخر شما مسلمان هستيد، چرا مسلمان بايد با اسلام مخالفت كند. شما نمى‏دانيد كه داريد با اسلام مخالفت مى‏كنيد، شما نمى‏دانيد كه اگر اختلاف بين خود ما واقع بشود نتيجه‏اش را امريكا مى‏برد و دولت‏هاى بزرگ. شما نمى‏فهميد اين را، يا مى‏فهميد و تعمد داريد. ملت حالا بايد موازين دستش باشد، كسانى كه امروز غائله ايجاد مى‏كنند، اختلاف ايجاد مى‏كنند اين كسان را بشناسند كه اينها عمل‏شان صحيح نيست و به اسم فلان آقا يك غائله ايجاد مى‏كنند، به اسم فلان شخص يك غائله ايجاد مى‏كنند. اينها نه مورد نظر فلان آقا و فلان انسان است، اينها يك اشخاصى هستند مى‏خواهند غائله ايجاد كنند و اين غائله هم به نفع آمريكا تمام مى‏شود، به ضرر اسلام تمام مى‏شود، مخالف شرع اسلام است، از گناهان بسيار بزرگ است. امروز اين اختلافات را از آن دست بردارند.

لزوم حفظ آرامش، جهت رفع گرفتارى‏ها

من اين را اعلام مى‏كنم كه اگر كسى به من سب بكند، فحش بدهد، عكس مرا پاره كند، احدى حق ندارد كه به او تعرض كند. حرام است تعرض كردن به كسى كه به من سب كند، به من فحش بدهد، عكس مرا پاره كند، مرا بزند، هر كارى بكند، احدى حق ندارد در اين وقتى كه ما گرفتار هستيم در اين

صحيفه نور ج 10 صفحه 261

مصيبت بزرگ، با او مقابله بكند تا اينكه به زد و خورد برسد و غائله ايجاد بشود. امروز آرامش ما مى‏خواهيم. غائله نگذاريد ايجاد بشود. بايد همه با هم دست به هم بدهيم و ايجاد غائله نشود و همه دست به هم بدهيد، آرامش خودتان را حفظ كنيد و همه توجه به اين داشته باشيد كه اين چيز، گرفتارى‏هائى كه براى ملت ما پيش آمده اين گرفتارى‏ها رفع بشود. اين را به همه مى‏گويم، به كردها عرض مى‏كنم، به بلوچ‏ها عرض مى‏كنم، به ترك‏ها عرض مى‏كنم، به فارس‏ها عرض مى‏كنم، به سيستانى‏ها عرض مى‏كنم، به بلوچستان‏ها عرض مى‏كنم، به عرب‏ها عرض مى‏كنم، به همه ملت‏ها عرض مى‏كنم كه امروز اسلام در مقابل كفر واقع شده قضيه ايران نيست قضيه اسلام است، اسلام امروز در مقابل كفر واقع شده. همه ملت‏ها بايد با ما موافقت كنند، همه اختلافاتشان را كنار بگذارند و با ما موافقت بكنند. سر يك امور جزئى چرا بايد با هم اختلاف بكنند؟ من ديشب شنيدم كه يك اختلافى اينجا واقع شد. خدا مى‏داند كه چقدر متاسفم از اين معنا كه يك عده جاهل، يك عده اشخاص كه بى‏اطلاع از مسائل و از ريشه‏هاى مسائل هستند، اين يك چيزى، يك كسى يك كارى مى‏كند يك كس ديگر مى‏زند او را. اشخاصى هستند مى‏خواهند غائله ايجاد كنند. در همان سابق هم اينطور بود كه يكى از خود سازمانى‏ها يكى را مى‏كشت مردم خيال مى‏كردند آن كشته شده است مى‏ريختند به هم، بعد غائله ايجاد مى‏شد. حالا ممكن است كه يكى كسى از همان ريشه‏هائى كه سابق بوده حالا باشد يك غائله ايجاد كند، يك كسى را بكشد، يك كسى را بزند، بعد اسباب اين بشود كه يك مملكتى به هم بريزد. اين كار برخلاف شرع است، برخلاف انسانيت است، برخلاف مليت است. دست از اين كارها بردارند، برخلاف انسانيت است. چرا اين كارها را مى كنند؟ چه شده است كه حالا شما به جان هم افتاديد؟ چرا بايد به جان هم بيفتيد؟

خداوند انشاءالله همه شما را حفظ كند و اين مملكت را از شر دشمنان انشاءالله حفظ كند و ما را بيدار كند از اين خواب.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 10 صفحه 262

تاريخ: 16/9/58

بيانات امام خمينى در ديدار با نماينده كيم ايل سونگ رئيس جمهور كره شمالى

عمال آمريكا با چماق مى‏خواهند قانون اساسى را نقض كنند

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من از آقاى رئيس جمهور و همچنين از ملت كره تشكر مى‏كنم كه در يك همچو موضع حساسى كه كشور ما هست، آنها هم بر حسب خلق انسانيت طرفدارى از ما مى‏كردند. ما در طول پنجاه و چند سال گرفتار آمريكا و دولت‏هاى بزرگ بوديم و آلت فعلشان هم رضاخان و محمدرضا پهلوى بودند كه آنقدر به اين ملت فشار آوردند و آنقدر قتل و غارت كردند كه بالاخره ملت به جان آمد و با تمام قوا با نداشتن هيچ اسلحه در مقابل اسلحه‏هاى مدرن ايستادند و با قدرت ايمان پيش بردند. آمريكا از آن قدم اول با وضع ما مخالف بود، تا توانست براى حفظ شاه فعاليت كرد، دست و پا كرد، براى من پيام فرستاد و بعد از اينكه شاه بيرون رفت و بختيار آمد، باز كوشش مى‏كرد و تعقيب كردند كه بختيار باقى باشد. بعد از اينكه بختيار رفت، اينها مشغول فعاليت شدند براى اينكه نهضت ما به ثمر نرسد و قدم به قدم دنبال كردند. آنهائى كه دنبال او بودند، از عمال آمريكا بودند، از ريشه‏هاى فاسد رژيم سابق بودند، غائله‏ها بپا كردند كه از اول رفراندم براى جمهورى اسلام نشود و بعد كه در اين قدم شكست خوردند، قدم دوم پيش آمد و براى انتخابات مجلس خبرگان باز كارشكنى كردند عمال خبيث آمريكا و بعد كه در آن قضيه هم شكست خوردند، راجع به رفراندم قانون اساسى مشغول شدند به كارشكنى، صندوق‏ها را شكستند، مردم را بازداشتند از رأى دادن، ولى مردم ايران بحمدالله در اين قدم فاتح شدند و راى قريب صددرصد به اين قانون اساسى دادند. در عين حال كه بعد از اينكه مردم هم نمايندگانشان رفت و نمايندگانشان را تعيين كردند براى بررسى قانون اساسى و همان نمايندگان مردم بودند كه قانون اساسى را بررسى كردند و تصديق كردند و بعد هم به رفراندم گذاشته شد، مردم قريب به اتفاق راى دادند بر قانون اساسى معذلك آمريكا از پا ننشسته است و غائله‏ها بپا مى‏كند و عجيب اين است كه اشخاصى كه مدعى اين هستند كه روى اساس آزادى، روى اساس دموكراسى عمل مى‏كنند (و هيچ دموكراسى بالاتر از اين عملى كه ما انجام داديم كه دو مرتبه به آراء عمومى قرار داده شده است، نيست) معذلك حالا متوسل به چماق شده‏اند و با چماق مى‏خواهند قانون اساسى را نقض كنند و قانون اساسى را تغيير بدهند غافل از اينكه ملت همان ملتند و مردم همان مردمند و ايمان مردم همان ايمان مردم است. اگر صد دفعه اين قانون اساسى را بخواهند اصلاح بكنند، نمايندگان ملت باز

صحيفه نور ج 10 صفحه 263

نمايندگانى هستند كه علاقه به اسلام دارند، علاقه به كشور خودشان دارند و همين طورى كه اين قانون را اينها تصويب كردند آنها تصويب مى‏كنند و اگر چنانچه صد دفعه به رفراندم بگذارند، مردم همان مردم هستند، مسلمان‏ها همان مسلمان‏ها هستند، علاقه مردم به كشور، به اسلام همان علاقه است و باز همان راى را خواهند داد و اينها بيخود دست و پا مى‏كنند و شلوغكارى مى‏كنند. و اين آشوبى كه الان در آذربايجان بپا كردند اين هم با دست عمال آمريكا دارد انجام مى‏گيرد و مردم شريف آذربايجان بدانند كه عمال آمريكا هستند كه الان دست به كار هستند و وادار مى‏كنند مردم را به اين آشوب‏ها و به اينكه يك وقت منجر به برادركشى بشود.

آشوبى هم كه در قم انجام شد باز به دست همان‏ها بود و آنها بودند كه مى‏خواستند نگذارند قانون اساسى تصويب شود. حالا هم با قانون اساسى مخالفند. مخالفت با قانون اساسى مخالفت با اسلام است و شما بيدار باشيد، برادران آذربايجانى بيدار باشند كه امروز كه مواجه هستيم با يك همچو قدرتى و اسلام مواجه با كفر است و اسلام در خطر است، اينهائى كه آشوب دارند بپا مى‏كنند، در هر جاى از مملكت كه آشوب بپا بكنند، اينها اشخاصى هستند كه مخالف با اسلام هستند و مى‏خواهند كه اسلام متحقق نشود، جمهورى اسلامى متحقق نشود و بايد درست متوجه باشند. البته اگر چنانچه قانون اساسى يك اشتباهاتى فرض كنيد در آن بشود (با اينكه نشده است، لكن اگر هم باشد) بعدها كه مستقر شد حكومت اسلامى، جمهورى اسلامى مستقر شد، رئيس جمهورى تعيين شد، مجلس تحقق پيدا كرد، باز ممكن است كه رسيدگى بشود، اگر نقصى داشته باشد، باز نمايندگان مردم اين كار را بكنند. چماق‏كشى نمى‏تواند كارى را انجام بدهد، اشخاصى كه چماق دارند مى‏كشند و آشوب در آذربايجان بپا كرده‏اند، بعضى از آنها پرونده‏شان موجود است كه روابط با آمريكا دارند، مردم بازى نخورند از اينها.

ما مجلسى را قبول داريم كه ظلمهاى آمريكا را بررسى كند، نه اين مجالس فرمايشى‏

خداوند انشاءالله ملت ما را نجات بدهد از شر آمريكا. من اميدوارم كه اگر صداى ما به مردم عالم برسد، ملت‏ها همه موافقند، اگر ملت آمريكا هم بفهمند ما چه مى‏گوئيم و كارتر و امثال كارتر در مملكت ما چه كردند در عرض اين چندين سال، در عرض اين پنجاه سال چه كردند با اين مملكت ما، آنها هم با ما موافق مى‏شوند و ما اميدواريم كه در همين نزديكى كه پرونده‏هاى اينها تمام شود و پرونده‏هاى رؤساى جمهورى آمريكا درست تشكيل شود ما دولت آمريكا را با يك مجلسى از همه اشخاص حقوقدان مملكت‏ها، از همه فرستاده‏هاى دولت‏ها دعوت كنيم اينجا و بررسى كنند راجع به ظلم‏هائى كه آمريكا راجع به اين مملكت كرده است و ظلم‏هائى كه وسيله آمريكائى‏ها به اين مملكت شده است بررسى كنند تا معلوم بشود كه آمريكا چكاره است در دنيا و چه مى‏كند با ضعفا و چه مى‏كند با مردم و ما اميدواريم در آن قدم هم پيروز بشويم و ما آمريكا را محكوم كنيم. اين مجالسى كه اينها درست كرده‏اند و ما را محكوم كردند، اين از اول معلوم بود كه ما محكوم هستيم، براى اينكه مجلسى

صحيفه نور ج 10 صفحه 264

است به فرمايش خود كارتر تحقق پيدا مى‏كند و آنها تخلف از قول ابرقدرت‏ها نمى‏كنند، بنابراين آن مجالس پيش ما ابدا ارزش ندارد و هر چه محكوم كنند ما را، غلط مى‏كنند، محكوم كردند، غلط كردند، اشتباه كردند و ما اينهائى كه در اينجا هستند، اينها را ما از اجزاء سفارتخانه بودند، يك مطلبى بود كه ممكن بود حق با آنها باشد اما ما اينجا را نه سفارتخانه مى‏دانيم، اينجا مركز جاسوسى است و نه آن افرادى كه در آنجا هستند از سفرا و از اجزاء سفارتخانه مى‏دانيم و ديپلمات مى‏دانيم، هيچ اين حرف‏ها نيست، اينها همه جاسوس هستند و مجرم هستند و مجرمين بايد در خود اين مملكت رسيدگى به حالشان بشود و ما انشاءالله اين مجلس را تهيه مى‏كنيم براى رسيدگى به تمام اين اوضاع و از ملت‏ها دعوت مى‏كنيم كه نمايندگانشان را در اين مجلس بزرگ بفرستند و ما آمريكا را به او برسيم كه بايد چه بكنيم با او.

و من باز از همه ملت‏هائى كه با اين ملت ضعيف، با اين ملت مظلوم موافقت كردند، پشتيبانى كردند، تشكر مى‏كنم و از خداى تبارك توفيق همه انسان‏ها را، همه مستضعفين را مى‏خواهم.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 10 صفحه 265

تاريخ: 19/9/58

بيانات امام خمينى در جمع دانشجويان كرمانشاه (باختران)

پشتيبانى تمام قشرهاى ملت از اشغال سفارت‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من چهره‏هاى شما جوان‏ها را، چهره‏هاى ايمانى و نورانى شما دوستان عزيز را كه مى‏بينم كه شما از فرسخ‏ها دور آمديد براى اسلام، پشتيبانى از احكام قرآن، پياده آمديد، دانشجويان معظمى هستيد كه راه‏هاى دور را طى كرديد و پياده آمديد براى اظهار پشتيبانى از جمهورى اسلامى و از آنهائى كه در آن لانه جاسوسى براى افشاگرى خائنين هستند، بسيار تشكر مى‏كنم و دعا به شما مى‏كنم و از خداى تبارك و تعالى مى‏خواهم كه همه شما را موفق كند، همه سالم باشيد و همه اين راهى را كه تاكنون رفته‏ايد، باز دسته جمعى به آخر برسانيد و به پيروزى نهائى كه آرزوى همه ماست و به قطع كردن دست اجانب از كشورتان و قطع كردن دست دنباله‏هاى اجانب موفق بشويد. شما آقايان از راه‏هاى دور آمديد و پيام روستائيان، شهرستانى‏ها و دوستانى كه در بين راه بودند رسانديد كه آنها همه از اين راهى كه راه اسلام است پشتيبانى مى‏كنند.

اشخاصى كه مفسده مى‏كنند از آمريكا الهام مى‏گيرند

ساير قشرهاى ملت هم همينطور هستند، لكن مع‏الاسف در بين قشرهايى از مردم اشخاص مفسدى (اشخاصى كه الهام مى‏گيرند از آمريكا، از اجانب) هستند و مشغول مفسده هستند. لابد آقايان غائله‏اى كه بوجود آوردند در تبريز شنيده‏ايد، اينها تبريزى نيستند، اهل تبريز فكرشان اين فكر نيست كه با اسلام مبارزه كنند، تبريزى هميشه مثل ساير مسلمينى كه در ايران هستند، مى‏باشند. اينها كه اين غائله را به راه انداخته‏اند از خدمتگزارهاى اجانب هستند و پرونده بعضى از آنها هم در همين لانه جاسوسى پيدا شد از سران همين‏ها كه رفتند و راديو و تلويزيون تبريز را گرفتند و بعد هم بيرونشان كردند، پرونده بعضى از اينها پيدا شد كه مستقيما با آمريكا در رابطه بودند و از جاسوسان آنها بودند. امروز هم من شنيدم كه اينها رفته‏اند در دهات، دهات تبريز (بعد از آنكه اهالى محترم شهر تبريز ريختند و اينها را بيرون كردند) رفته‏اند در دهات و دهاتى‏ها را دارند بازى مى‏دهند و مى‏خواهند باز غائله ايجاد كنند و من به اهالى آذربايجان و به اهالى شهر تبريز، به مؤمنان متعهدى كه در ايران هستند، هر جا هستند و در آذربايجان، در هر نقطه هستند و به برادرانى كه در روستاها هستند، هشدار

صحيفه نور ج 10 صفحه 266

مى‏دهم، تذكر مى‏دهم كه اينهائى كه مى‏آيند بين شما و مى‏گويند كه فلانى حكم جهاد داده، اينها همه دروغ مى‏گويند. جهاد بر عليه اسلام؟ جهاد براى خاطر كارتر؟ شما بيائيد جهاد كنيد كه كارتر توفيق پيدا بكند و مملكتتان را بگيرد؟ اينهائى كه مى‏آيند اينها را مى‏گويند، اينها نوكرهاى سفارت هستند، بستگان سفارت هستند و اينها به محاكمه كشيده خواهند شد، اينها را دستگير خواهند كرد، خود آذربايجانى‏ها اينها را دستگير كنند تا محاكمه كنيم اينها را و اين دشمن‏هاى اسلام را، دشمن‏هاى ايران را به جزاى خودشان برسانيم. متوجه باشند روستائيان محترم، آنهائى كه در بلاد متفرق هستند و از تبريز بودند، از علماء تبريز سؤال كنند، وقتى كه مى‏آيند در تبريز، بروند از علماء سؤال كنند، دست به كارى نزنند كه اسباب اين بشود كه اسلام از دستتان برود يا اينكه كشتارى بشود. ما اگر بخواهيم اينها را با اسلحه از بين ببريم، همان خود تبريز اينها را از بين مى‏برد، اگر ما بگوئيم، لكن ما نمى‏خواهيم اينطور بشود، ما مى‏خواهيم آرامش باشد، ما مى‏خواهيم مملكتمان آرام باشد تا بتوانيم اصلاح كنيم همه را.

ما الان مواجه هستيم با يك دشمن بزرگى، در اين حالى كه ما متوجه و مواجه با يك دشمنى هستيم كه اساس اسلام را مى‏خواهد از بين ببرد، كشورمان را مى‏خواهد مثل سابق باز به دست بگيرد، يك مشتى از اراذل، يك مشتى از اشخاص از خدا بى‏خبر، يك مشت اشخاصى كه از خانه‏هايشان چيزهاى ننگ‏آور بيرون آمده است، ديگرانشان هم همينطور هستند، اينها آمدند در مقابل همه مسلمين به كمك كارتر و امثال كارتر فعاليت مى‏كنند. اهالى آذربايجان متوجه باشند، اهالى روستاهاى آذربايجان متوجه باشند، علماء آذربايجان توجه كنند، هدايت كنند، آنهايى كه در روستاها هستند، بفرستند اينها را هدايت كنند كه به دام اين اشخاصى كه مفسده هستند نيفتند. اينها اشخاصى هستند، آنها را بازى مى‏دهند، خيال مى‏كنند كه با يك كلمه‏اى كه گفتند و بازى دادند كارها درست مى‏شود. بايد اهالى محترم تبريز مجهز باشند براى جلوگيرى از اين مفسده‏ها و بايد خودشان جلوگيرى كنند، البته نبايد به غير آرامش باشد، بايد با آرامش باشد و خداى نخواسته يكوقت خونريزى نشود. در هر صورت شما از راه‏هاى دور مى‏آييد براى پشتيبانى، آذربايجانى‏ها قيام مى‏كنند براى پشتيبانى از اسلام، آنوقت يك گروهى بيخبر از خدا، بيخبر از اسلام، خائن به كشور ما، غائله مى‏خواهند بپا كنند، جمع شده بودند و حرف‏هاى نامربوط زده بودند تا غائله ايجاد كنند و جلوگيرى شد. رفتند آذربايجان غائله بپا كردند و حالا جلوگيرى شده است، حالا رفته‏اند در دهات مى‏خواهند غائله بپا كنند. خود دهاتى‏ها اينها را راه ندهند، اينها مفسد هستند، اينها فاسد هستند، اينها محاكمه بايد بشوند، گول نخورند از اينها.

با وحدت كلمه و اسلام امور را به پيش ببريم‏

الان بين راه هستيم، ما الان مواجه هستيم به يك قدرتى كه بايد

با وحدت كلمه، با اسلام پيش ببريم. اينها آمدند مى‏خواهند نگذارند و مى‏خواهند مانع بشوند از اينكه اسلام پيشرفت كند، اينها از اول مخالف اسلام بودند. اينها روزنامه‏هائى كه نوشتند، قاچاقى نوشتند و اعلاميه‏هائى كه قاچاقى

صحيفه نور ج 10 صفحه 267

دادند، همه‏اش برخلاف اسلام است. بايد اهالى محترم آذربايجان خصوصاً و اهالى همه ايران بيدار باشند و دسته جمعى با هم برخلاف اين دشمن بزرگ و مخالف اين دشمن بزرگ بپا خيزيم و انشاءالله پيروز بشويم و پيروز خواهيم شد.

ما از اين به بعد ديگر اجازه نخواهيم داد كه اجانب در مملكت ما بيايند و آقائى كنند به ما، ما خودمان هستيم، هر چه هم مى‏خواهند آنها فشار بياورند و نقشه بچينند براى اين كه محاصره اقتصادى بكنند، ما از محاصره اقتصادى باكى نداريم. علاوه، مگر دنيا تابع آقاى كارتر است كه وقتى كه بگويد بايد محاصره اقتصادى بشود، همه دنيا بگويند كه چشم، ما محاصره اقتصادى مى‏كنيم. اين از اشتباهاتى است كه اين ابرقدرت‏هاى خالى از عقل مى‏كنند كه خيال مى‏كنند كه حالائى كه من يك قدرتى دارم تمام مردم، تمام عالم تابع من هستند، حتى در مملكت خودشان هم در همان پست‏هاى وزارتشان هم با ايشان موافقت ندارند و ايشان را تقبيح مى‏كنند و ايشان را بايد از صحنه سياست خارج كنند.

آمريكا بايد كارتر را از صحنه سياست خارج كند

آمريكا بايد كارتر را از صحنه سياست خارج كند. كارتر بد سياستمدارى بود براى آمريكا، بد رئيس جمهورى بود براى آمريكا، آمريكا را بدنام كرد در دنيا، مسلمين را بر ضد امريكا مجهز كرد كارتر و اين كارتر لايق اين نيست كه رئيس جمهور آمريكا باشد. ملت آمريكا بايد بدانند كه كارتر را نبايد راى به او بدهند براى اينكه كارتر خيانت كرده است به آمريكا و الان مشغول خيانت به آمريكاست، مشغول دسيسه است و برخلاف مصالح آمريكا دارد عمل مى‏كند، چنانچه دانشمندان خود آمريكا اين مطلب را دارند مى‏گويند و بعدها هم خواهند گفت.

من از خداى تبارك و تعالى سلامت شما جوان‏ها را، سلامت تمام اهالى ايران و مؤمنين را خواستارم و دعا مى‏كنم به شما، خدمتگزار شما هستم. خداوند همه شما را مؤفق كند. خداوند دشمنان شما را از بين ببرد و شما را پيروز كند.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 10 صفحه 268

تاريخ: 20/9/58

فرمان امام خمينى به مسؤولين امر، كميته‏ها و سپاه پاسداران

بسم الله الرحمن الرحيم‏

شكايات زيادى از اطراف كشور شده است كه به اسم بعضى از كميته‏ها و دادگاه‏ها و به اسم بعضى از سپاهيان پاسدار، اشخاص شرور بدون جهت به منظور هرج و مرج به خانه‏هاى مردم مى‏ريزند و خانه و اموال مردم را مصادره مى‏كنند، زمين‏هاى مردم را مى‏گيرند و درخت‏ها و باغات سر سبز را قطع مى‏كنند و به كشاورزى صدمه وارد مى‏سازند. من به تمام مسؤولين امر، تمام كميته‏ها و دادگاه‏ها و سپاهيان پاسدار ابلاغ مى‏كنم كه با كمال قدرت و جديت از اين امور غيرمشروع جلوگيرى كنند. كشور اسلامى است و بايد به موازين اسلامى عمل شود. من در اين چند روز، هيأتى براى رسيدگى به امور به اطراف ايران اعزام خواهم كرد و كسانى كه برخلاف دستور اسلام تجاوز به مال و زمين‏هاى مردم مى‏كنند به مجازات خواهند رسيد. اهالى محترم كشور لازم است با مأمورين دولت و هيات ويژه كه خواهم فرستاد همراهى كنند، با تشريك مساعى دست اشرار را از اينگونه تجاوزات كوتاه نمايند.

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 10 صفحه 269

تاريخ: 20/9/58

فرمان امام خمينى به دكتر ابراهيم يزدى

بسم الله الرحمن الرحيم

جناب آقاى دكتر ابراهيم يزدى

شكايات بسيارى از استان‏هاى مختلف كشور رسيده است. جنابعالى كه مورد اعتماد اينجانب هستيد مأمور مى‏باشيد با هياتى كه به اينجانب معرفى خواهيد نمود به استان‏هاى كشور سركشى نموده و پس از رسيدگى به شكايات مردم از موارد اختلاف و اشخاص متخلف گزارشى تهيه نمائيد تا درباره آنان تصميم مقتضى گرفته شود تا در محاكم صالحه رسيدگى و متخلفين مجازات شوند. لازم است در هر نقطه با علماى اعلام و معتمدين محل تماس گرفته و با همكارى آنان مأموريت را انجام دهيد.

بديهى است تمام قشرهاى مختلف كشور در اين امر مهم از هيأت ويژه پشتيبانى مى‏نمايند و موضوعات مورد اختلاف را با اين هيات مطرح مى‏نمايند.

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 10 صفحه 270

تاريخ: 21/9/58

بيانات امام خمينى در جمع خواهران و برادران كفن پوش از بابلسر

مقصود عمال آمريكا اين است كه ملت را از آن راهى كه مى‏رفت منحرف كنند

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من نمى‏دانم از شما خواهران و برادران كه با اين حال، با كفن‏پوشى، براى پشتيبانى از اسلام و جمهورى اسلام تا اينجا آمديد چطور تشكر كنم. من دعاگوى همه شما هستم و همانطور خدمتگزار همه شما. مى‏دانيد كه در اين موقعى كه ما هستيم، حساسترين موقعى است كه در كشور ما مى‏گذرد، از آن طرف مواجهه ملت ما با قدرت بزرگ امريكا با همه وسائل تبليغاتى و وسائل جنگى كه دارد و از آن طرف ريشه‏هاى رژيم سابق و منحرفين از ديانت اسلام كه در گوشه و كنار مشغول فعاليت هستند و مى‏خواهند نگذارند اين جمهورى اسلامى به ثمر برسد.

اينكه گفتيد در آنجا، در بابلسر، براى رد قانون اساسى و اينها اعلاميه‏ها دادند، اينها همين‏ها هستند كه نمى‏خواهند اسلام در ايران تحقق پيدا بكند. اينها از اول دست و پا مى‏كردند كه اين شخص فاسد را نگه دارند و بعد هم دست و پا مى‏كردند كه رژيم سلطنتى را نگه دارند و بعد هم دست و پا مى‏كردند كه بختيار را نگه دارند و بعد هم دست و پا مى‏كردند كه قانون اساسى سابق را كه لازمه‏اش حفظ رژيم شاهنشاهى و رژيم سابق بود نگه دارند، در اين مراحل شكست خورد. به مجردى كه شكست خوردند صورت‏هاى خودشان را عوض كردند، در حال شكست شدند يك اشخاص ملى، يك اشخاص دينى و اسم‏ها را تغيير دادند. يك وقتى شاهنشاه و آن بساط را مى‏خواستند، بعد حرف‏ها تغيير كرد و اسم شد طاغوت. همين‏هائى كه، بعضى از همين‏هايى كه حالا مى‏گويند به رژيم سابق، طاغوت، طرفدار همين رژيم بودند و الان هم طرفدار رژيم و طرفدار آمريكا بعضى‏شان هستند، ملت ما در يك همچو موقع خطيرى كه مواجه است با امريكا و قاعده اين بود كه همه افراد ملت دست از همه مسائل بردارند و متوجه همين يك نقطه بشوند، اينها نمى‏دانند كه اگر چنانچه اين نهضت شكست بخورد و اين ملت در مقابل امريكا شكست بخورد، ديگر نه آذربايجانى مى‏ماند و نه ايرانى.

اين اشخاص كه در آذربايجان براى خدمت به آذربايجان دارند اين فعاليت‏ها را مى‏كنند و آن فسادها را مى‏كنند، آنها نمى‏دانند كه اگر مملكت ما به دست آنها بيفتد با اينها چه خواهند كرد، با اين ملت شريف ايران چه خواهند كرد، با آذربايجان چه خواهند كرد، با خوزستان چه خواهند كرد، با كردستان چه خواهند كرد، با سيستان چه خواهند كرد، با بلوچستان چه خواهند كرد، با تركمن صحرا

صحيفه نور ج 10 صفحه 271

چه خواهند كرد، اينها غافلند از اين معنا. ملت‏هاى شريف و توده‏هاى ملت شريف ما و ملت شريف ما و اين قشرهاى مختلف همه با جمهورى اسلامى موافقند و با امريكا مخالف، لكن با صورت‏هاى ديگرى، با ماسك‏هاى ديگرى اشخاص در بين آنها نفوذ مى‏كنند و آنها را اغفال مى‏كنند و در يك موقعى كه بايد ما همه با آرامش خاطر روبروى اين ديو بزرگ بايستيم و اين شيطان بزرگ، منحرف مى‏كنند ملت ما را از آن راهى كه دارد مى‏رود، راه ضلالت پيش‏شان مى‏گذارند، همين قدر مقصود اين است كه ملت را از آن راهى كه مى‏رفت منحرف كنند تا امريكا بتواند كارهايش را انجام بدهد. امريكا از اين وحدت كلمه ملت و از اينكه ملت ما به اينجا رسيده است كه جوان‏هاى غيور كفن پوش شدند، شهادت مى‏خواهند، از اين وحشت دارد و از شكست سياسى هم وحشت دارد و آن تابع اين است كه مهلت پيدا كنيم كه جرائم امريكا را و رؤساى جمهورى امريكا را، بخصوص اين رئيس جمهورى فعلى را، بر ملا كنيم، اينها از اين مطلب وحشت دارند، وحشت زده شدند اينها، لكن مى‏خواهند يك كارى بكنند كه ما را مشغول بكنند به يك امور ديگرى در داخل، مى‏خواهند اين نهضت را از داخل بپوسانند، مى‏خواهند اين نهضت را در داخل خودش اختلاف ايجاد كنند.

اين اشخاص كه فرياد مى‏زنند ما طرفدار خلق هستيم، مى‏خواهند شما را از مقصد اصلى (دشمنى با امريكا) منحرف كنند

غائله آذربايجان براى اين مقصد است و شواهد برايش هست كه براى همين مقصد است كه ملت ايران را مشغول به خودش بكنند و از امريكا و از دشمن‏هاى اصلى منحرف كنند، اذهان را متوجه كنند به آذربايجان، با اينكه آذربايجان قضيه مهمى نيست، آذربايجان يك دسته مفسدند و يك كارهائى كردند و ملت آذربايجان همچو چيزهائى را محكوم مى‏كنند، لكن اينها اشخاصى كه درست مطالب دستشان نيست، قشرهائى كه درست توجه به مطالب ندارند، اينها با تبليغات سوء خودشان، با طرفدارى از بعض اشخاصى كه خود آن آقا هم با آن مسائل موافق نيست، با اين مردم ساده را اغفال مى‏كنند و غائله درست مى‏كنند. هر روز در يك جائى غائله درست مى‏كنند و تمام مقصد اين است كه ملت ايران را از اين راهى كه دارد مى‏رود، از اين مواجهه‏اى كه الان پيدا شده است ما بين ملت ايران و آمريكا، از اين باز دارند. تمام كوشش‏هاى اين جمعيت‏ها اين است كه ما از اين توجهى كه الان پيدا كرديم و داريم، ساير مملكت‏ها را، حتى بعضى ممالك غربى را، متوجه به اين مقصد بكنيم و امريكا از اين باب وحشت زده شده است. مى‏خواهند ما را به خودمان مشغول كنند و غائله درست كنند، در همين جاها جار و جنجال پيدا بشود، حتى در قم جار و جنجال پيدا بشود، در آذربايجان جار و جنجال پيدا بشود، در كردستان بشود، در هر جا، و ما مشغول بشويم به خودمان و از دشمن غافل بشويم. بايد همه قشرهاى ملت بيدار بشوند، متوجه باشند كه گول اين اشخاصى كه فرياد مى‏زنند كه ما طرفدار خلق هستيم، ما فدائى خلق هستيم، آن اشخاصى كه رفتند و تلويزيون تبريز را گرفتند و ادارات دولتى را گرفتند، اينها اشخاص هستند كه مى‏خواهند شما را، ملت را از آن مقصد اصلى باز دارند، از آن

صحيفه نور ج 10 صفحه 272

مطلبى كه ما الان مى‏خواهيم امريكا را در تمام دنيا، رؤساى جمهورى، جمهورى امريكا را در تمام دنيا، آن چيزهائى، كارهائى را كه كردند، فاش بكنيم. اين يك مطلبى است كه براى آنها بسيار ناگوار است و ناچارند كه هى قشرها را وادارند در مقابل هم و بريزند به جان هم و بازى درست كنند، غائله درست كنند تا اينكه مجال ندهند به اينكه آن كار انجام بگيرد.

و ما بايد هوشيار باشيم. ملت ما بايد هوشيار باشند، توجه داشته باشند كه امروز كار مشكلتر است از آن روزى كه ما مواجه بوديم با محمدرضا. آن روز كه ما مواجه بوديم با محمدرضا، همه ملت دشمن خودشان را فرياد مى‏زدند كه نه، آنهائى هم كه دوست بودند با او آن وقت نمى‏توانستند اظهار كنند اما امروز ما مواجهيم با يك اشخاصى كه اينها داخل هستند، از خود ملت مى‏گويند هستيم و برخلاف مسير ملت دارند حركت مى‏كنند و تحريكات مى‏كنند، ما از تحريكاتشان مطلعيم.

ما امروز كارمان مشكل است از اين باب كه ما از يك طرف مواجهيم با امريكا و مى‏خواهيم حساب او را بكشيم كه ملت ما را چه كرده است. تا حالا يك طرف امريكا ايجاد كرده است يك دستجاتى را براى اينكه نگذارد اين كار بشود، همه مقصد اين است كه نگذارند اين دادگاهى كه ما از تمام ملت‏ها مى‏خواهيم در اينجا تشكيل بدهيم و امريكا را ببينيم، بررسى كنيم كه در اين چندين سال چه كرده است با اين ملت و اين ملت چه ديده است از او و خزائن اين ملت كجا رفته است، در جيب چه كسى رفته است. تمام اين حرف‏ها براى اين است كه نگذارند اين عمل بشود.

الان آنطورى كه به من اطلاع دادند، در خود تبريز و در اطراف تبريز هم پول دارند خرج مى‏كنند و هم دارند اسلحه توزيع مى‏كنند و اين ملت بيچاره غافل است از اين معنا كه دارند چه با او مى‏كنند. نمى‏دانيد كه اين اسلحه‏ها را مى‏دهند كه شما برخلاف اسلام قيام كنيد، اين پولها را مى‏دهند كه شما برخلاف اسلام حرف بزنيد، مبادى پولش هم به حسب احتمال معلوم است از كجاست. بيدار بشوند مردم، همه جا، شما كه از بابلسر، از شمال آمديد بيدار باشيد كه مبادا در آنجا يك همچو غائله‏اى پيدا كنند، حاصل بشود، مبادا مردم و جوان‏هاى ما تحت تأثير اين اوراقى كه اين خواهر گفتند كه در آنجا منتشر مى‏شود تحت تأثير آن واقع بشوند، مبادا خيال بكنند كه قانون اساسى، يك قانون اساسى، يك قانونى است كه ملى نيست، يك قانونى است كه اسلامى نيست. اين قانون را اشخاصى كه ملى بودند و اسلامى بودند، آنها اين قانون را تصويب كرده‏اند. آنهائى كه مى‏گويند اين قانون نيست، اينها برخلاف ملت دارند صحبت مى‏كنند، اينها مى‏خواهند اين ملت به مقصد خودش نرسد والا ملت اين را تصويب كرده است، بيدار بشويد، توجه داشته باشيد كه امروز روز اين نيست كه به اين صداهاى فاسد كه دائما مشغول بوق زدن هستند گوش بدهيد، امروز، روزى است كه با مشت‏هاى گره كرده در مقابل همه بايستيد و در مقابل امريكا بايستيد. و ما انشاءالله اميدواريم كه در همه اين سنگرها پيروز بشويم و در همه اين سنگرها اسلام پيروز بشود. خداوند ما را از شر كسانى كه برخلاف مسير اسلام دارند سير مى‏كنند نجات بدهد. خداوند ملت ما را از اشخاصى كه برخلاف مسير ملت دارند حركت مى‏كنند نجات بدهد.

والسلام عليكم و رحمة الله

صفحه 91 از 208 نخستنخست ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)