previos page menu page next page

صحيفه نور ج 10 صفحه 238

تاريخ: 6/9/58

بيانات امام خمينى در جمع پاسداران مركز تهران

در راس همه مسائل اسلامى ما، قضيه مواجهه با آمريكاست

بسم الله الرحمن الرحيم‏

شما غافليد كه الان با امريكا كه مجهز به همه جهازهاى درجه اول دنياست يعنى يك قوه‏اى است كه در دنيا مقابل ندارد روبرو هستيد، اما ما مجهزيم به يك قدرت بالاتر از او و آن توجه به خدا و به اسلام است. ولى نبايد فراموش كنيم ما مواجهيم با يك چنين قدرت بزرگ كه علاوه بر قدرت تسليحاتى، قدرت‏هاى بزرگ شيطانى هم دارد كه الان در همه دنيا فعاليت و تبليغات مى‏كند و وادار مى‏كند ممالك ديگر را كه آنقدر كه بتوانند تجهيز كنند. از اين جهت من آن چيزى را كه به صلاح ملت و به صلاح اسلام است و به صلاح شماست بايد عرض كنم و آن اينكه تشنج صحيح نيست. قواى شما بايد الان همه مجتمع در يك راه باشد. قواى فكرى‏تان، قواى غير فكرى‏تان همه بايد در يك راه برود شما مى‏خواهيد براى اسلام خدمت بكنيد. الان در راس همه مسائل اسلامى ما، قضيه مواجهه با امريكاست. امروز اگر قواى ما از هم منفصل شوند، به نفع امريكاست و الان دشمن ما امريكاست و بايد تمام تجهيزات ما به طرف اين دشمن باشد. مبادا يك وقتى يك تبليغات سوئى بشود و نظرهاى ما تشتت پيدا كند و افكارمان افكار مختلف بشود و در نتيجه ما يك افكارى داشته باشيم و شما يك افكارى داشته باشيد و دستجات ديگر افكار ديگرى داشته باشند. بايد الان همه افكار يك چيز باشند. چطور در آن وقتى كه ما مواجه با اين قدرت شيطانى داخلى بوديم هيچ ديگر تشتتى در كار نبود، همه با هم يك فكر داشتيد و همه الله اكبر گفتيد و مقابله با يك چنين قدرتى مى‏كرديد. شما الان مى‏دانيد كه مقابله ما با يك قدرتى است كه قدرتش صدها برابر و بلكه زيادتر از آن قدرت قبلى است. شما امروز يك چنين حالى داريد و مملكت‏تان يك چنين حالى دارد. مملكت شما الان يك حالى دارد كه اگر دير بجنبيم، براى هميشه تا آخر از بين رفتيم. همه بايد يكصدا باشند. سروصداى امروز، فقط مقابله با امريكاست. امروز هر سروصدائى بلند بكنيد كه غير از اين مسير باشد، بدانيد كه بردش را آنها دارند. شما اين را بدانيد كه من به شماها علاقه دارم، به پاسدارها علاقه دارم، پاسدارها بودند كه مملكت ما را در چنين زمانى كه هيچ كس نمى‏توانست حفظ بكند، حفظ كردند. الان هم حفظ مى‏كنند، اين يك علاقه الهى است كه ما به شما داريم و اين را بدانيد كه يك مطلبى كه برخلاف صلاح شما باشد، برخلاف صلاح اسلام است و ما نخواهيم زد، لكن اگر يك مطلبى را من الان گفتم به شما كه

صحيفه نور ج 10 صفحه 239

بايد راه را چطورى رفت، بدانيد كه اين هم صلاح شماست و هم صلاح مملكت‏تان.

مملكت اسلامى بايد همه‏اش نظامى باشد بايد ما همه قواى‏مان را مجتمع كنيم براى نجات دادن يك كشور، بايد اگر مسائلى براى ما پيش بيايد هرچه هم سخت باشد تحمل كنيم. باز من تكرار مى‏كنم كه بدانيد شما با يك قدرتى مواجه هستيد كه اگر غفلت بشود، مملكت‏تان از بين مى‏رود، غفلت نبايد بكنيد. غفلت نكردن به اين است كه همه قوا را و هر چه فرياد داريد سر امريكا بكشيد، هر چه تظاهرات داريد بر ضد امريكا بكنيد. قواى خودتان را مجهز بكنيد و تعليمات نظامى پيدا كنيد و به دوستانتان تعليم دهيد، به همه اشخاصى كه همين طورى راه مى‏روند تعليمات نظامى بدهيد. مملكت اسلامى بايد همه‏اش نظامى باشد و تعليمات نظامى داشته باشد. يكى از ابواب فقه باب رمى است، باب تيراندازى است، آن وقت تيراندازى بوده، حالا هم تيراندازى هست به يك طور ديگرى.

در اسلام با اينكه رهان، يعنى يك چيزى را بگذارند براى چيزى كه نظير قماربازى مى‏شود حرام است، براى تيراندازى حرام نيست، براى اسب دوانى حرام نيست. سبق و رمايه يكى از مسائل فقه است براى اينكه براى همه افراد مستحب است كه سوارى را ياد بگيرند. حالا اتومبيل‏سوارى و رانندگى را ياد بگيرند و براى همه است كه تيراندازى را ياد بگيرند، فنون جنگى را ياد بگيرند. بايد ملت ما جوان‏هاى‏شان مجهز باشند به همين جهاز و علاوه بر جهاز دينى و ايمانى كه دارند مجهز به جهازهاى مادى و سلاحى هم باشند و ياد گرفته باشند. اينطور نباشد كه يك تفنگى كه دست‏شان آمد ندانند كه با آن چه كنند. بايد ياد بگيرند و ياد بدهند. جوان‏ها را يادشان بدهيد، همه جا بايد اينطور بشود كه يك مملكتى بعد از چند سالى كه بيست ميليون جوان دارد، بيست ميليون تفنگدار داشته باشد و بيست ميليون ارتش داشته باشد و يك چنين مملكتى آسيب‏پذير نيست و الان هم الحمدلله آسيب‏پذير نيست. الان هم ما پشتيبانمان خداست و ما براى او نهضت كرديم، براى پياده كردن دين او نهضت كرديم، و خدا با ماست و من اميدوارم كه شكست براى شما نباشد.

امروز بايد همه يك شعار بدهند

خداوند همه‏تان را حفظ كند و اين معنائى را كه عرض كردم توجه به آن داشته باشيد به رفقائى كه داريد، به دستجاتى كه هستند و هر جا كه هستند توجه بدهيد كه امروز يك روزى است كه همه با هم يك مطلب را بايد بگوئيم، همان كه الان شعار مردم شده. الان محرم است و همه دستجات بيرون مى‏آيند و دستجات بايد عزادارى بكنند. عزادارى مهم است، در ضمن عزادارى همان شعارهائى هم كه مى‏دهند، بدهند ولى عزاداريشان هم بايد باشد. خداوند همه شما را انشاءالله حفظ كند. من دعاگوى همه شما هستم.

والسلام عليكم و رحمة الله وبركاته

previos page menu page next page