previos page menu page next page

صحيفه نور ج 10 صفحه 186

تاريخ: 21/8/58

بيانات امام خمينى در جمع پرسنل كلانترى بيست و يك تهران

لغزش در كارها به حساب جمهورى اسلامى ثبت مى‏شود

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من از شما برادرها و جوان‏هاى برومند كه امروز عضو قواى انتظامى اسلام شده‏ايد، تشكر مى‏كنم و اميدوارم اين خدمت‏هائى كه مى‏كنيد مورد نظر خداى تبارك و تعالى باشد و در ساختن ايران به طورى كه دلخواه اسلام است موفق باشيد. اگر در دوره طاغوتى كارى مى‏كرديد ضررش به اسلام نبود براى اينكه در دوره طاغوت عمل مى‏شد، اما امروز كه در رژيم اسلامى هستيم و شما هم قواى اسلامى هستيد، كلانترى اسلامى هستيد، اگر خداى نخواسته يك لغزش براى ما و براى شما پيدا بشود به حساب جمهورى اسلامى ثبت مى‏شود و آنها كه با اين نهضت مخالفند دنبال اين هستند كه از ما و از شما و از جوان‏هاى ما يك لغزشى ببينند، لغزش را پاى جمهورى اسلامى حساب مى‏كنند و با هياهو و بوق و كرنا راجع به جمهورى اسلامى كارشكنى مى‏كنند. با پياده شدن اسلام يك حالت اطمينان براى ملت و كشور پيدا مى‏شود بنابراين وظيفه ما امروز بسيار سنگين است. وظيفه اين است كه همه با هم متحد و متفق بدون تحميل بر ملت و حكفرمائى و بدون كارشكنى بايد با هم برادروار اين راهى را كه تا اينجا آمده‏ايم انشاءالله به آخر برسانيم. من به شما برادرها مژده مى‏دهم كه اگر چنانچه برسيم به آنجائى كه محتواى اسلام در همه جاى اين مملكت پياده بشود يك حالت اطمينان براى ملت و كشور حاصل مى‏شود كه سرآمد همه خوبى‏هاست. انسان اگر چنانچه همه خوشى‏ها را داشته باشد لكن حال اطمينان نداشته باشد و متزلزل باشد، تمام آن خوشى‏ها تلخ مى‏شود. شما فرض كنيد كه در يك كشتى نشسته‏ايد و همه اسباب خوشى براى شما مهياست، يك وقت كشتى متزلزل بشود و احتمال غرق باشد ديگر هيچ خوشى براى شما ندارد همه‏اش تلخ مى‏شود. يك مملكت اگر چنانچه متزلزل باشد، باز خوف اين باشد كه ما گرفتار آمريكا بشويم، خوف اين باشد كه ما گرفتار ساير ابرقدرت‏ها بشويم، طمأنينه نباشد، استقلال روحى نباشد، پاى خود قيام نكنيم، اين خوشى‏ها ديگر لذتى ندارد و اگر چنانچه ما مطمئن باشيم كه مستقل هستيم و آقابالاسر نداريم و خوف اينكه آنها به ما هجوم كنند يا كارشكنى در كارهائى بكنند نداشته باشيم، اين طمأنينه روحى بهترين چيزى است كه براى انسان هست.

صحيفه نور ج 10 صفحه 187

من به شما مژده مى‏دهم كه انشاءالله اين طمانينه به زودى براى شما حاصل بشود. شما هيچ خوف نداشته باشيد اين كسانى كه به اين ملت خيانت كردند و رفتند، ديگر برگردند. اينها ديگر برگشت برايشان نيست و خوف اين را هم نداشته باشيد كه اين قدرت‏هائى كه چپاولگرى مى‏كردند در اين مملكت و مال ملت را خوردند و بردند و از بين بردند برگردند. خود ملت مواجه با يك نابسامانى‏هائى است و نبايد چنين خوفى به خودتان راه بدهيد. با قدرت اين راه را طى بكنيد. مردم را از خودتان و خودتان را از مردم بدانيد و آن چيزى كه من بايد به شما سفارش كنم اين است كه بايد مراكزى كه دست هر كس هست، مراكز دولتى كه دست ارتش، دست ژاندارمرى يا دست شماهاست، اين مراكز بايد مراكزى باشد كه اشخاصى كه در آن مراكز وارد مى‏شوند ببينند كه دارند در يك جائى وارد مى‏شوند كه آنجا مورد اطمينان آنهاست شما مى‏دانيد كه سابق اگر بيچاره‏اى مى‏خواست وارد كلانترى بشود، تا بيايد و برود چقدر ناراحتى روحى داشته، اين ناراحتى‏هاى روحى اسباب يك عقده‏هائى شده است كه بعد از اينكه آن رژيم هم ساقط شد تا اين عقده‏ها از بين برود طول مى‏كشد. بايد اعمال و رفتار شما با مردم خوب باشد. مردم را از خودتان بدانيد و خودتان را از مردم بدانيد. الان وضع اينطورى است كه شماها وقتى در آغوش مردم مى‏رويد با كمال خوشروئى و كمال رافت با شما رفتار مى‏كنند، براى شما شعار مى‏دهند، براى ارتش شعار مى‏دهند و اين بهترين چيزى است كه براى يك ملتى هست كه استقلال يك ملتى را حفظ مى‏كند كه همه قوا با هم باشند. آنطور نباشد كه ملت خودش را از مردم جدا ببيند، قواى انتظامى هم خودش را از مردم جدا ببيند. اين جدائى‏ها اسباب اين مى‏شود كه تزلزل پيدا بشود. و هر چه با هم مجتمع‏تر باشيد طمانينه بيشتر حاصل مى‏شود و به مقصود زودتر مى‏رسيد من اميدوارم كه همه ما تكليف خودمان را بدانيم و همه ما احساس كنيم كه ما در يك مملكتى با يك عده برادر داريم زندگى مى‏كنيم. انشاءالله همه‏تان موفق و سالم باشيد.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

previos page menu page next page