previos page menu page next page

صحيفه نور ج 10 صفحه 5

تاريخ: 22/7/58

گفتگوى امام خمينى با ابوجهاد عضو سازمان مقاومت فلسطين

بسم الله الرحمن الرحيم

امام: آقاى ابوعمار چگونه است؟

ابوجهاد: الحمدلله، در جو مبارزه قرار دارند و پيوسته از جائى به جاى ديگر سير انقلابى دارند.

امام: اميدوارم كه انشاءالله به زودى در قدس مستقر شوند.

ابوجهاد: انشاءالله ما اميدواريم قدس از جاهائى باشد كه به زودى بتوانيم از شما در آنجا استقبال به عمل آوريم.

امام: قدس مال همه مسلمانان است.

ابوجهاد: انشاءالله و اين آرزوى همه ماست كه با پيگيرى و مقاومت مى‏توان به اين آرزو رسيد. عزم راسخ مسلمين و ايمانشان ما را به موفقيت خواهد رساند.

امام: و با وحدت كلمه مسلمان‏ها و خصوصا سران آنها. اما اين گرفتارى‏هائى كه در اين مدت طولانى براى برادرهاى ما در قدس پيدا شده است، در اثر سهل‏انگارى روساى اعراب بوده است. و من بيش از بيست سال در خطابه‏هايم، در گفتارم به اينها توصيه كردم، به سران دولت‏ها كه اين اختلافات محلى جزئى را كنار بگذارند و براى اسلام و براى پيشبرد اهداف اسلام باهم همفكرى كنند و با هم اتحاد داشته باشند. و من بايد بگويم كه اظهار خجلت مى‏كنم كه در مقابل بيش از صد ميليون جمعيت عرب و صد ميليون جمعيت مسلم، هشتاد ميليون تقريبا جمعيت مسلم، يك عده معدودى بيايند و در مقابل اينها آنطور كارها را بكنند و اين هم نمى‏شود عذر باشد كه پشتيبان آمريكاست، براى اينكه آمريكا پشتيبان شاه هم بود، لكن وقتى كه يك ملت اجتماع كردند بر يك مطالبى، نه قدرت شيطانى شاه توانست مقاومت كند نه پشتيبانى

صحيفه نور ج 10 صفحه 6

ابر قدرت‏ها، بلكه مطلق قدرت‏ها اگر اتحاد پيدا بكنند، جمعيت عرب و سران مهم اين جمعيت‏ها اگر اتحاد پيدا بكنند، شكى نيست كه نه امريكا مى‏تواند در مقابل‏شان كارى انجام بدهد و نه ديگر قدرت‏ها. و اين مع‏الاسف مطلبى است كه مشكل است كه تحقق پيدا كند، لكن من از خداى تبارك و تعالى مى‏خواهم كه يك همچو مشكلى را با قدرت خودش حل كند. و اضافه كنيد به اينكه در عين حال كه ملت ما نه اسلحه داشت و نه تربيت نظامى و آنها مجهز به همه جهازات بودند و آن انتظامات هم داشتند و مجهز به جهاز نظامى بودند، معذلك چون شعب واحد بودند و قوه واحده بودند و مهمتر اينكه استناد به خداى تبارك و تعالى داشتند و با فرياد الله اكبر زن و مرد و بچه و بزرگ پيش رفتند به طورى كه همه قدرت‏ها در هم شكسته شد. و دولت‏هاى اسلامى مجهز به جهازات هستند، معذلك در مقابل يك همچو عنصرى قيام نمى‏كنند، بلكه بعضى از آنها خيانت هم بكنند. خداوند انشاءالله آنها را بيدار كند و مسلمين را پيروز.

ما چون مبتلاى به مشكلاتى شبيه به مشكلات شما هستيم مى‏دانيم كه وضع شما و مشكلات شما چيست. ما الان مبتلا هستيم به نظير همين مشكلات مثل مشكلاتى كه در كردستان ايجاد كردند و دول خارجى به وسيله عمال‏شان در خوزستان براى ما آنهمه اشكالات ايجاد كردند كه ما باز مبتلاى به آن هستيم و در سيستان و بلوچستان هم ممكن است كه ايجاد اين مشكلات را بكنند.

البته جهاد براى خداى تبارك و تعالى مشكلات دارد. بيشتر از اين مشكلات، مشكلاتى بود كه پيغمبر اكرم در صدر اسلام داشت و مسلمين داشتند، لكن چون قدرت ايمان داشتند توانستند كه اسلام را قبل از گذشت نيم قرن، در تقريبا تمام آن كره كه آنوقت معموره بود مستقر كنند و شما با تمام مشكلات كه داريد يك مطلب داريد و آن اينكه ايمان با شماست و شما استناد به خدا داشته باشيد و اين استناد به خدا تمام مشكلات را انشاءالله حل خواهد كرد. مشكلات زياد است لكن اراده مصمم ملت و مهمتر استناد به خداى تبارك و تعالى مشكلات را آسان مى‏كند. و ما هم اميدواريم كه همه مشكلات شما رفع بشود. و باز از خدا مى‏خواهيم كه ما را متوجه به خداى تبارك و تعالى بكند، و هم مشكلات شما رفع بشود. و باز از خدا مى‏خواهيم كه شما را بيشتر از پيش متوجه به قدرت لايزال الهى بكند و با استناد به خداى تبارك و تعالى باكى نيست و نصر با شماست انشاالله و با ما. و البته هر مسلمى بايد با مسلم ديگر برادر باشد و با مشكلات سهيم باشد و ما هم با شما سهيم هستيم در اين مشكلات چنانچه سابقا بوديم من راجع به مشكلات مادى هم بعضى اقدامات كردم. و من اميدوارم كه ما بتوانيم هم مشكلات معنوى و هم مادى را به خواست خداى تبارك و تعالى، هم از شما و هم از خودمان، با هم رفع بكنيم.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

previos page menu page next page