previos page menu page next page
صحيفه نور ج 8 صفحه 171
تاريخ: 28/4/58
بيانات امام خمينى در جمع اقشار مختلف مردم
نهضت ما قرآنى و اسلامى و تا آخر باقى است
بسم الله الرحمن الرحيم
ما در اين دعوت به راهپيمائى نه اينكه احتمال مىداديم ملت ما از انقلاب منصرف شده باشد، ما براى اينكه بدخواهان بفهمند نهضت ما به قوت خود باقى است و ملت ما همانطور كه در اول انقلاب با شور و شعف به نهضت رو آوردند الان هم باقى هستند و تا آخر باقى خواهند ماند دعوت به راهپيمائى كرديم و ملت اثبات كرد كه نهضت به قوت خودباقى است. مااحتمال اينكه ملت پشت به اسلام بكند نمىدهيم، بدخواهان گمان نكنند ملت مسلم به اسلام پشت خواهد كرد. نهضت، نهضت سياسى نيست كه احتمال برود مردم توجه ندارند. نهضت، نهضت قرآنى است. نهضت، نهضت اسلامى است و اين نهضت اسلامى تا آخر باقى است. دعوت ما براى اين نبود كه احتمال سستى در نهضت مىداديم. ما هر روز شاهد تظاهرات مردم هستيم، ما خواستيم بدخواهان را بفهمانيم كه به جاى خود بنشينند و گمان نكنند بااين صحبتها و توطئههاتوانندملت را از راه خود باز دارند.
نهضت،براى حكومت اسلام و قوانين قرآن بود
من از ملت تشكر مىكنم و سعادت همه را از خداى تبارك و تعالى طلب مىكنم و آنان را دعوت به ادامه نهضت و دعوت به آرامش و دعوت به وحدت كلمه مىكنم. نهضت ما پيروز شد و پيروز است تا آخر. نهضت ما همانطور كه قدرتهاى بزرگ را شكست، اين ريشههاى ضعيف را مدفون مىكند. ما آن روز كه بفهميم دشمنان توطئهگر دست از لجاجت بر نمى دارند، با يك روز فاتحه آنها را مىخوانيم. با قاطعيت به اينجا رسيديم و با قاطعيت جلو مىرويم و با قاطعيت مقاصد اسلامى را پياده خواهيم كرد. ما نهضت براى آن كرديم كه اسلام و قوانين اسلام و قرآن و قوانين قرآن در كشور ما حكومت كند و هيچ قانونى در مقابل قانون اسلام و قرآن عرض وجود نكند و نخواهد كرد. نهضت اسلامى است و نهضت اسلامى محتوايش بايد اسلامى باشد و احكام اسلام در سرتاسر كشور بايد جارى شود و تمام قشرها اسلامى مىشوند. ملت ما براى اسلام خون خود را داد و براى اسلام ادامه مىدهد نهضت خود را.
صحيفه نور ج 8 صفحه 172
كسانى را انتخاب كنيد كه اسلام شناس باشند
قانون اساسى ما بايد اسلامى باشد و اگر حرفى از اول اسلامى نباشد، نه من رأى خواهم به او داد و نه ملت. ملت ما كه همهاسلامى هستند و همه توجه به اسلام دارند و مىخواهند قانون اساسى ما اسلامى باشد، كسانى را انتخاب مىكنند كه به اسلام عقيده دارند و اسلام را دين مترقى مىدانند، كسانى را انتخاب مىكنند كه امين باشند، كسانى را انتخاب مىكنند كه اسلام شناس باشند. كسانى كه توجه به اسلام ندارند، كسانى كه نمىخواهند قوانين اسلام در ايران پياده شود ولو هر چه دانشمند باشند و نويسنده، ملت ما آنها را انتخاب نخواهند كرد. آنها كه گمان مىكنند با طرح شيطانى خود مىتوانند راهى پيدا بكنند براى انحراف قانون اساسى از مجراى اسلام، اشتباه ميكنند. مسلمين همه در زير پرچم اسلام و زير پرچم توحيد و در سايه قرآن ادامه حيات مىدهند. آنها كه گمان كردند نهضت تا اينجا كه آمد ديگر سست شده است و مردم توجه به اسلام ندارند، ديدند كه مطلب اينطور نيست، راهپيمائى اخير را ديدند و هر روزى كه بخواهيم راهپيمائى كنيم، همه حاضريم. قشرهاى اينطور نيست، اكثريت ما را نخواهند منحرف كرد. من از همه طبقات، از همه جبههها، از همه حزبها تقاضا مىكنم كه در كانديدهاى خود توافق كنند. اسلام براى همه بهتر است از ساير مسلكها،اسلام است كه شما را از زير بار ظلم بيرون برد. اسلام است كه شماها را از حبس بيرون آورد. اسلام است كه شماها را از خارج به داخل آورد. اسلام است كه شماها را آزاد كرد و قلمهاى شما را آزاد كرد. از اين آزادى سوء استفاده نكنيد، قدر اسلام را بدانيد، همه با هم مجتمع شويد، كانديدها را با هم تعيين كنيد. اگر كانديدهاى غير اسلامى باشد، شكست مفتضحانه خواهيد خورد.
اعتصام كنيد
به حبل الله من از خداى تبارك و تعالى سلامت و سعادت همه قشرهاى ملت را مىخواهم و از همه تقاضا دارم كه با هم اين راه را طى كنند. اگر استقلال كشور را مىخواهيد،اگر قطع ايادى دشمنان را مىخواهيد اگر مىخواهيد آزاد باشيد، اگر مىخواهيد كه كشور مال خودتان باشد،بيائيد همه زير پرچم اسلام واعتصموا بحبل الله جميعا ولا تفرقوا امر خدا را اطاعت كنيد از آنچه نهى فرموده است، كه با هم اعتصام كنيد به حبل الله. حبل الله، اسلام است. صراط مستقيم اسلام است. ريسمان بين حق و خلق، اسلام است. واعتصموا بالاسلام متفرق نشويد، گروه گروه نشويد. مملكت شما مستقل شود، تا آزاد باشيد. قدر اسلام را بدانيد كه شماها رااز زاويهها بيرون آورد. من از گروههائى كه از اطراف آمدهاند و از رفسنجان و ساير جاها آمدهاند تشكر مىكنم و از علماء رفسنجان هم كه زحمت كشيدهاند و تشريف آوردهاند تشكر مىكنم و از همه ملت تشكر ميكنم كه با شور و شعف نهضت را دارند ادامه مىدهند و ادامه خواهند داد.
والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته
previos page menu page next page
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)