previos page menu page next page
صحيفه نور ج 6 صفحه 247
تاريخ: 2/3/58
بيانات امام خمينى در جمع گروهى از مردم و عشاير كرمانشاه
من اميدوارم كه همه ما اهل حق باشيم
بسم الله الرحمن الرحيم
اميدوارم كه ما همه اهل حق باشيم. رژيمهاى فاسد با حق مخالف بودند پس با اهل حق هم بايد مخالف باشند، آنها كوشش مىكردند كه حق تحقق پيدا نكند، آنها از اهل حق مىترسند. اگر ما اهل حق باشيم و اگر ملت ما اهل حق باشند، نمىگذارند كه رژيمهاى فاسد هر كارى مىخواهند بكنند و مانع شوند از اينكه اجانب در مملكتتان حكمفرمائى كنند، من اميدوارم كه همه ما اهل حق باشيم و همه به قرآن كريم و اسلام سر به پيش بياوريم و همه عامل به احكام خداى تبارك و تعالى باشيم كه اگر همه عامل باشيم به احكام خدا و علاقه داشته باشيم به اسلام، مملكتمان پيروز خواهد شد و به پيشرفت خواهد رفت. تمام نقص ما اين است كه حق را نمىگذارند تحقق پيدا كند و اهل حق را نمىگذارند تحقق پيدا كنند و ما بايد با تمام جديت حق را زنده كنيم، اسلام را زنده كنيم و قرآن كريم را زنده كنيم و يك جمهورى اسلامى كه حق است متحقق كنيم تا اينكه تمام در زير سايه حق زندگى كنيم و همه اهل حق باشيم و من از خداى تبارك و تعالى سلامت و سعادت همه شما را مسئلت مىكنم.
رفع آشفتگىهاى بر جا مانده از رژيم سابق با وحدت و برادرى اقشار ملت
و مسائلى كه ايشان فرمودند، مسائل مورد بررسى انشاءالله قرار مىگيرد و من هم مىدانم كه بعضى آشفتگىها هست لكن البته اين آشفتگىها كه بسياريش وراثت همان رژيم سابق است، نغمه همان رژيم سابق است، الان گرفتارىهائى براى همه هست شما گمان نكنيد كه براى عشاير شما تنهاست، همه عشاير اينطور هستند. شما گمان نكنيد كه براى حدود شما اين نارحتىها هست، همه جا اينطور است براى اينكه اينها به اين ملت آنچنان خيانت كردند، آنچنان اين ملت را فقير كردند، آنچنان آشفته كردند كشور را كه يك مدت طولانى لازم است كه با دست همه، همه با هم اين آشفتگىها رفع بشود و من اميدوارم كه شما و ما همه با هم دست برادرى بدهيم و اين آشفتگىها را رفع كنيم. خداوند همه شما را توفيق و تاييد كند.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته
previos page menu page next page
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)