previos page menu page next page
صحيفه نور ج 6 صفحه 84
تاريخ: 4/2/58
بيانات امام خمينى در جمع پرسنل شهربانى و نمايندگان مردم ساوه
اجانب گمان نكنند كه مىتوانند خللى در وحدت ملى الهى ما ايجاد كنند
بسم الله الرحمن الرحيم
شما آقايان كه براى تفقد از من آمديد خوش آمديد، علماى اعلام ساوه ساير اقشار و پرسنل شهربانى خوش آمدند. اين روزها روزى است كه همه اقشار با هم برادر و برابر باشند. سابق شهربانى از ما و علما و مردم جدا بود، امروز شهربانى در بين مردم و از ميان مردم است و مردم نيز از شهربانى خواهان حفاظت از شهر و از عائله خودشان هستند، علماى اعلام نسبت به آنها نظر حسن دارند و ساير اقشار آنها را برادر خود مىدانند. من اميد آن دارم كه اين وحدت كلمه كه بين همه اقشار ملت ماست، باقى بماند و به اتكاء وحدت كلمه نهضت اسلام ما پيش رانده شود و با برقرارى حكومت عدل اسلامى همه اقشار به حقوق خودشان برسند. اجانب گمان نكنند كه مىتوانند خللى در اين وحدت ملى ما ايجاد كنند، اين وحدت ملى وحدت الهى است، به دست خداى تبارك و تعالى ايجاد شده است، اسلام پيشواى ماست، قرآن كريم پيشواى ماست، ملت ايران با اين وحدت كلمه و اتكال به اسلام نهضت را پيش برد و اين رمز را از دست نخواهد داد. ايجاد اختلاف نكنيد، با هم برادر و برابر باشيد. از خداى تبارك و تعالى مىخواهم كه همه ملت به سلامت و با وحدت كلمه پيش برويد و آن چيزى را كه خداى تبارك و تعالى مىخواهد كه رفاه عمومى و سعادت عمومى بشر، سلامت عمومى بشر، سعادت روحى بشر است انشاء الله كه تحقق پيدا كند. سعادت و سلامت همه شما را خواستارم.
والسلام عليكم
previos page menu page next page
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)