صفحه 48 از 208 نخستنخست ... 384445464748495051525898148 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 471 تا 480 , از مجموع 2079

موضوع: صحيفه نور

afsanah82
    مهمان

previos page menu page next page

صحيفه نور ج 6 صفحه 84

تاريخ: 4/2/58

بيانات امام خمينى در جمع پرسنل شهربانى و نمايندگان مردم ساوه

اجانب گمان نكنند كه مى‏توانند خللى در وحدت ملى الهى ما ايجاد كنند

بسم الله الرحمن الرحيم‏

شما آقايان كه براى تفقد از من آمديد خوش آمديد، علماى اعلام ساوه ساير اقشار و پرسنل شهربانى خوش آمدند. اين روزها روزى است كه همه اقشار با هم برادر و برابر باشند. سابق شهربانى از ما و علما و مردم جدا بود، امروز شهربانى در بين مردم و از ميان مردم است و مردم نيز از شهربانى خواهان حفاظت از شهر و از عائله خودشان هستند، علماى اعلام نسبت به آنها نظر حسن دارند و ساير اقشار آنها را برادر خود مى‏دانند. من اميد آن دارم كه اين وحدت كلمه كه بين همه اقشار ملت ماست، باقى بماند و به اتكاء وحدت كلمه نهضت اسلام ما پيش رانده شود و با برقرارى حكومت عدل اسلامى همه اقشار به حقوق خودشان برسند. اجانب گمان نكنند كه مى‏توانند خللى در اين وحدت ملى ما ايجاد كنند، اين وحدت ملى وحدت الهى است، به دست خداى تبارك و تعالى ايجاد شده است، اسلام پيشواى ماست، قرآن كريم پيشواى ماست، ملت ايران با اين وحدت كلمه و اتكال به اسلام نهضت را پيش برد و اين رمز را از دست نخواهد داد. ايجاد اختلاف نكنيد، با هم برادر و برابر باشيد. از خداى تبارك و تعالى مى‏خواهم كه همه ملت به سلامت و با وحدت كلمه پيش برويد و آن چيزى را كه خداى تبارك و تعالى مى‏خواهد كه رفاه عمومى و سعادت عمومى بشر، سلامت عمومى بشر، سعادت روحى بشر است انشاء الله كه تحقق پيدا كند. سعادت و سلامت همه شما را خواستارم.

والسلام عليكم

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 85

تاريخ: 5/2/58

بيانات امام خمينى در جمع بانوان محله چهارمردان قم

بانوان ايران رهبران نهضت اسلامى‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

نام بزرگ ملت ايران در عالم به رشد سياسى ثبت شد. نام بزرگ قم در بين ملت ايران به رشد سياسى و فعاليت و جانفشانى در تاريخ ثبت شد. نام بزرگ چهار مردان در فداكارى و جان نثارى در تاريخ عالم ثبت شد. نام بزرگ بانوان ايران ثبت شد. نام بزرگ بانوان قم ثبت شد. نام بزرگ بانوان چهار مردان ثبت شد. بانوان قم و بانوان چهار مردان پيشرو اين نهضت اسلامى بودند، رشد سياسى خودشان را اثبات كردند، نهضت را راهنمائى كردند. شما رهبران نهضت هستيد، بانوان رهبر نهضت ما هستند، ما دنباله آنها هستيم. من شما را به رهبرى قبول دارم و خدمتگزار شمايم. خداوند شما را براى اسلام حفظ كند.

هوشيار باشيد، شياطين در مخفى گاه‏ها توطئه مى‏كنند

اسلام احتياج به مردان و بانوان فداكار دارد. امروز احتياج بيشتر است، امروز از قبل از پيروزى و رسيدن به اوج نهضت احتياج به ملت ايران، احتياج به وحدت كلمه، احتياج به بانوان معظم، احتياج به چهار مردان بيشتر است. امروز است كه دست‏هاى جنايتكار و خيانتكار آنهائى كه منافع خودشان را در خطر مى‏بينند، دست‏هاى آنها در كار است كه نگذارند اين نهضت شكوفائى پيدا كند. امروز است كه بايد اين خيانت‏ها را و اين دستهاى خائن را قطع كرد. امروز است كه آنهائى كه تفرقه‏افكنى مى‏كنند و مى‏خواهند با بهانه‏ها بين صفوف مسلمين جدائى بيندازند، دست آنها را بايد قطع كرد. بانوان معظم ما بايد قطع كنند دست خائنين را. مردان نيرومند ما بايد قطع كنند دست خائنين را. روحانيين در هر جا كه هستند با هوشيارى بايد دست اين خائنين را قطع كنند و حيله آنها را خنثى كنند.

آنهائى كه به فرصت طلبى امروز در ميدان آمدند، آنهائى كه با اين نهضت موافقت نداشتند، آنهائى كه مسيرشان برخلاف اين نهضت بود، براى فرصت طلبى به ميدان آمدند، احزابى كه اسمى از آنها نبود، گروه‏هائى كه اسمى از آنها در اين نهضت نبود امروز پيشقدم مى‏خواهند بشوند. بايد شما خانم‏ها، شما برادران شما خواهران بيدار باشيد، بايد ملت ايران بيدار باشد، نگذاريد خون شهداى ما

صحيفه نور ج 6 صفحه 86

هدر برود، نگذاريد خون جوانان ما پايمال شود، پايمال اغراض شخصيه، اغراض شخصيه را به دور بريزيد. دست‏هاى خيانتكار، گروه‏هاى مختلف درست نكند، گروه‏هاى مختلف درست نكند، گروه‏هاى مختلف اسباب تفرقه مى‏شود، رشد سياسى نيست، در صدر مشروطيت هم با ايجاد گروه‏هاى مختلف نگذاشتند كه مشروطه به ثمر خودش برسد، او را بر خلاف مسير خودش راندند، امروز هم همان شياطين، همان‏ها كه مخالف با اين نهضت بودند مى‏خواهند نگذارند. مردم ايران بيدار باشيد، مسلمين بيدار باشيد اگر خداى نخواسته خللى واقع بشود در اين صف فشرده مسلمين، در اين صف فشرده ملت ايران، خطر در پيش است. تفرقه‏افكن‏ها را از بين خودتان بيرون كنيد، ما نخواهيم گذاشت كه اين تفرقه‏افكن‏ها رشد كنند، آنها را در نطفه خفه مى‏كنيم. آزادى غير از توطئه است، آزادى، آزادى بيان است، هر چه مى‏خواهند بگويند، توطئه نكنند، آدمكشى نكنند، اين آدمكش‏ها و توطئه‏گرها را دفن خواهيم كرد.

برادران من بيدار باشيد، هوشيار باشيد، شياطين در مخفى‏گاه‏ها توطئه مى‏كنند و بايد ما با هم يكصدا با هم به پيش برويم و اين نهضت را و اين جمهورى اسلامى را به ثمر برسانيم. خداوند به همه شما خواهران و برادران عزت، توفيق، عافيت، سعادت، عنايت فرمايد. من از همه خصوصا از اين بانوان محترم كه هميشه جانفشانى كردند و نهضت ما را به ثمر رساندند و مى‏رسانند تشكر مى‏كنم. خداوند همه شما را عزت و اسلام را عظمت عنايت فرمايد.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 87

بيانات امام خمينى در ديدار با سفير تونس در ايران

مسلمين مى‏توانند تحت لواى اسلام بالاترين قدرت را در دنيا به دست بياورند

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من از تلگراف رئيس شما تشكر مى‏كنم و از عواطف شما و ملت شما شكرگزارم. من اميدوارم كه همه ملت‏هاى اسلامى و همه دولت‏هاى اسلامى به خود آيند و تفرقه‏ها و هواهاى نفسانى و اغراض شخصيه را كنار بگذارند و تحت لواى اسلام و قرآن مجتمع شوند و در اين اجتماع قدرتى مافوق قدرت‏هاى موجود در عالم را به دست بياورند. مسلمين قريب يك ميليارد جمعيت دارند و مخازن بزرگ در اختيار آنهاست و صحراهاى بسيار وسيع در اختيار آنهاست و مع‏الاسف براى اينكه نتوانستند تفاهم بين خودشان حاصل كنند و دست‏هاى خيانتكار نگذاشته است وحدت كلمه پيدا شود، خزائن آنها را بردند و بر آنها سلطه و حكومت پيدا كردند.

شما ديديد كه جمعيت سى و پنج ميليونى كه در مقابل يك ميليارد چيزى نيست و با نداشتن هيچ ابزار جنگى در دست، به واسطه قدرت ايمان و به اتكاء قرآن و اسلام، بر اين قدرت شيطانى كه پشت سر او قدرت‏هاى بزرگتر شيطانى بود غلبه كرد و دست آنها را از مخازن ايران قطع كرد. اگر همه ملت‏ها و دولت‏هاى اسلامى اغراض شخصيه را كنار بگذارند و همه با هم به اسلام رو بياورند و تحت لواى لااله‏الاالله باشند قدرت اول را در دنيا احراز مى‏كنند، براى اينكه معنويت اسلام كمك آنهاست و خداى تبارك و تعالى پشتيبان.

ملت با كليد اسلام وايمان بزرگترين سدها را شكست

و ما با اين قدرت‏ايمان كه همه اقشار ملت ما با هم فرياد اسلام را زدند پيروز شديم نه با عدد وعده، ما هيچ نداشتيم و آنها همه سلاح‏ها را، لكن ما مسلح به سلاح‏ايمان بوديم و ملت ما آرزوى شهادت مى‏كردند مثل اصحاب رسول‏الله درصدر اسلام، همان‏ها كه با عده كم امپراطورى‏هاى بزرگ را شكست دادند ما هم با يك عده كم و با نداشتن ساز و برگ جنگى يك امپراطورى دو هزار و پانصد ساله جبار را با پشتيبانى ابرقدرت‏ها از او، شكستيم و شكست داديم و اين سد بزرگ را از پيش پاى ملت خود برداشتيم و البته مشكلات زيادى براى ما به جا گذاشتند، نقيصه‏هاى زيادى، خرابى‏هاى زيادى به جاى خود گذاشتند و ما وارث اين خرابى‏ها هستيم، لكن آن هم با قدرت‏ايمان و پشتيبانى

صحيفه نور ج 6 صفحه 88

اسلام مشكلات را حل خواهيم كرد. و من اميد آن دارم كه ملت‏هاى مسلم و دولت‏هاى مسلم توجه كنند و اين رمز پيروزى كه براى ايران حاصل شده است به آن توجه كنند و انشاء الله اين رمز را، كليد را، همه در دست بگيرند و اسلام را در همه جا گسترش دهند.

از خداى تبارك و تعالى عظمت اسلام و مسلمين و عظمت قرآن را خواستارم. ابلاغ سلام من را به دولت و ملت و رئيس خودتان بكنيد.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 89

بيانات امام خمينى در جمع پرسنل پايگاه دريائى شمال

شما نيروهاى انتظامى هم سهم بزرگى داشتيد در اين نهضت

بسم الله الرحمن الرحيم‏

اسلام دستور داده است و فرموده است واعتصمو بحبل الله جميعا و لا تفرقوا همه با هم، تمام اقشار با هم اعتصام به حبل الله، توجه به خداى بزرگ و با توجه به خداى بزرگ همه بايد پيش برويم. تخلف از اين دستور الهى جرم است، گناه است. ما همه بايد با هم باشيم، نيروهاى ما همه بايد واحد باشد، نيروى دريائى، نيروى هوائى، نيروى زمينى، ملت همه از هم هستند، قواى انتظامى با قواى ملى يك قوت است، همه بايد معتصم به حبل الله باشند، با اعتصام به حبل الله پيشرفت كرديم و خواهيم كرد. شما نيروهاى انتظامى هم سهم بزرگى داشتيد در اين نهضت، شما را بد معرفى كرده بودند و ملت را از شما جدا كرده بودند، شما حقيقت خودتان را در اين نهضت آشكار كرديد كه با ملت هستيد و با اسلام، ملت هم شما را با آغوش باز پذيرائى مى‏كند و كرده است. شما در اين گروه‏هائى كه الان مشاهده مى‏كرديد، هيچ وقت نبوديد و خودتان را بين برادران خودتان نمى‏ديديد و از بركت اين نهضت خودتان را در بين برادران و در آغوش برادران خود مى‏بينيد. اين توفيق بزرگى است كه براى ما حاصل شده است، اين بركت عظيمى است كه از اين نهضت عظيم براى ما حاصل شده است كه برادرها هم را پيدا كرده‏اند، يك صف، يك صف فشرده از قواى انتظامى و قوه ملت، همه از يك صف هستيم و بايد باشيم. دستور اسلام است كه همه بايد معتصم به حبل الله باشيم، همه بايد متفرق نباشيم و جدا از هم نباشيم، فكر جدائى، فكرى غلط است. اين وحدت را به هم نزنيد، اين نهضت را خاموش نكنيد، خيانت به اسلام نكنيد، تمام قوا بايد با هم مجتمع بشوند تا در مقابل قوائى كه از شيطان است و از اجنبى است بتوانيد ايستادگى كنيد. شما ديديد كه با وحدت كلمه قدرت‏هاى بزرگ را در هم شكستيد، اين قدرت را حفظ كنيد، اگر خداى نخواسته در اين قدرت خلل واقع بشود، منتظر مصيبت باشيد. خداوند پشتيبان همه باشد. خداوند پشتيبان كشور ما باشد. امام زمان سلام الله عليه پشتيبان اين ملت است من از همه اهالى محترم گيلان و از تمام اقشار ملت ايران و اهالى انزلى تشكر مى‏كنم و پرسنل نيروى دريائى را برادر خود مى‏دانم.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 91

بيانات امام خمينى در جمع كاركنان و و كارمندان گمرك

توجه به خدا و احكام اسلام موجب شكست طاغوت شد

اعوذبالله من الشيطان الرجيم

بسم الله الرحمن الرحيم‏

الله ولى الذين امنوا يخرجهم من الظلمات الى النور و الذين كفروا اولياوهم الطاغوت يخرجونهم من النور الى الظلمات". كسانى كه با خدا باشند، توجه به خدا وايمان به خدا داشته باشند، خداوند آنها را از تمام ظلمت‏ها، از تمام تاريكى‏ها خارج مى‏كند و به حقيقت نور مى‏رسند. ايمان به خدانور است،ايمان به خدا باعث مى‏شود كه تمام تاريكى‏ها از پيش پاى مؤمنين برداشته بشود،ايمان به خدا باعث مى‏شود كه مؤمنين در نور خدا غرق شوند. ظلمت‏هاى استبداد، ظلمت‏هاى اختناق، ظلمت‏هاى وابستگى به غير، ظلمت‏هاى ظلم، مؤمنين از اين ظلمت‏ها نجات پيدا مى‏كنند. كسانى كه به خدا توجه دارند و مقصد آنها مقصد الهى است، از تمام انواع ظلمات، ظلمات مادى، ظلمات معنوى نجات پيدا مى‏كنند و در درياى نور غرق مى‏شوند.

شما ملت ايران به واسطه اينكه متشبث به‏ايمان شده‏ايد، توجه به خدا كرديد، همه با هم به اسلام متوجه شده‏ايد، احكام اسلام را خواستيد، خداوند شما را نجات داد و نجات مى‏دهد. نجات داد از اين سد بزرگ استبداد، شكستيد سد استبداد را وظلمت‏ها را پس زديد وارد در نور آزادى شديد، شكستيد سد پيوستگى به غير را به واسطه‏ايمان و وارد در نور استقلال شديد، شكستيد اختناق‏ها و وابستگى‏ها را و وارد شديد در حقيقت اسلام. اسلام نور است، غير اسلام ظلمات است. شما با توجه به خدا، با توجه به ائمه اسلام، با توجه به قرآن اين سدها را شكستيد، سدهايى كه همه گمان مى‏كردند ممتنع است شكستن آن قدرت‏هائى كه گمان كردند محال است اين قدرت‏ها شكسته شوند.حساب دنياباطل شد،حساب‏هاى ماديين باطل شده. آنهائى كه به خداايمان نداشتند روى محاسباتشان غيرمعقول بود، يك ملتى كه هيچ ندارد برقدرت‏هائى كه همه چيز دارند غلبه كند؟! لكن با قوه‏ايمان شكستند امپراطورى روم را، شكستند امپراطورى ايران را. شما سربازان اسلام، شما جوانمردان باايمان، باايمان خودتان شكستيد اين سد بزرگ را، شكستيد اين قوت طاغوتى را، اين قوه شيطانى را. شما با

صحيفه نور ج 6 صفحه 92

ايمان اين پيشرفت را كرديد و حساب همه حسابگرى‏هاى مادى باطل شد. خداوند شما را پيروز كرد و خداوند شما را پيروز مى‏كند مادامى كه به خدا توجه داشته باشيد. برادران من! عزيزان من! اين رمز را از دست ندهيد، رمز توجه به خدا، رمز توجه به اسلام. شهادت براى مسلم، براى مؤمن سعادت است. جوان‏هاى ما شهادت را سعادت دانند. اين رمز پيروزى است. آنها كه مادى هستند و ماديگر، آنها هرگز شهادت را نمى‏خواهند ولى جوانان ما شهادت را سعادت خودشان مى‏دانند، اول راحت خودشان مى‏دانند اين رمز پيروزى بود.آنها كه گمان كردند مى‏توانند در اين برهه از زمان بين جوانان من، بين جوانان ما و بين عزيزان ما اختلاف بيندازند، در اشتباهند. جوانان ما همه به اسلام متوجهند، همه باايمان راسخ به پيش مى‏روند.

با اتكال به خدا و وحدت كلمه، اين خرابه را آباد كنيم‏

ما قدم‏هاى بعدى خيلى داريم، بايد همه با هم، همه اقشار با هم‏اين خرابه‏اى كه براى ما گذاشته‏اند آباد كنيم.اين بدبخت‏ها ايران را خراب كردند به اسم تمدن بزرگ، تمام آثار تمدن را از ايران كنار زدند. با اسم اصلاحات ارضى كشاورزى ما را از بين بردند، فرهنگ ما را از بين بردند، ارتش ما را وابسته كردند، ملت ما را ضعيف كردند، تمام مخازن ما را بردند و در خارج براى خودشان پارك‏ها درست كردند و انشاءالله از آنها پس‏گيريم. اين خائنين، يك مملكت آشفته، يك مملكت خراب براى ما گذاشتند، مملكتى كه كارگرش فقير، كشاورزش فقير، كاسبش فقير، مملكتى كه در حومه تهران، متصل به تهران، خود تهران محله‏ها ى زاغه نشين دارد و بدبخت دارد اينها را براى ما گذاشتند.

كسى نمى‏تواند ايران را به تنهائى، قشرى نمى‏تواند به تنهائى اين خرابه را آباد كند. دولت نمى‏تواند، روحانيت نمى‏تواند، بازارى نمى‏تواند، دهقان نمى‏تواند، كارگر، كارمند نمى‏توانند لكن همه مى‏توانند، همه با هم "يدالله مع الجماعه" جماعت‏ها وقتى كه با هم شدند كارهاانجام مى‏گيرد. ديديد كه با وحدت كلمه و اجتماع و اتكال به خدا اين سد بزرگ را شكستند الا ن هم با اتكال به خدا و وحدت كلمه اين خرابه‏ها را بايد آباد كنيد. شما كه در مرزها هستيد، در گمركات هستيد به حد خودتان بايد عمل كنيد و آنها كه در مراكز هستند به مقدار خودشان، نه شما بايد انتظار داشته باشيد كه يك قشر، دولت كارها را انجام دهد و نه دولت بايد انتظار داشته باشد كه ملت بايد انجام بدهد. ملت و دولت همه با هم، همه با هم، انشاءالله همه با هم براى اسلام، براى جمهورى اسلام، براى قانون اسلام به پيش.

والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته‏

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 93

تاريخ: 6/2/58

بيانات امام خمينى در جمع كاركنان سازمان آب

ذيحق بودن كليه اقشار ملت اسلام در پيشبرد نهضت‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من باهر قشرى كه از ملت بزرگ اسلام و ملت عظيم ايران مواجه مى‏شوم مى‏بينم كه به ما حق دارند. من هر قشرى را كه ملاقات مى‏كنم مى‏بينم كه حق خاصى به ما دارند. آقايان محترم و جوانان معظم و رامين به ما حق ويژه‏اى دارند. آنها در پانزده خرداد زحمت كشيدند و جوانان خودشان را از دست دادند و براى اسلام فعاليت كردند و تاكنون هم به فعاليت خود باقى هستند. كاركنان آب به ما، به اسلام حق دارند، سهم بسزائى دارند، آنها براى اسلام و براى مسلمين فعاليت كردند، تمام اقشار ملت سهيم در اين حق هستند. اگر نيروى بزرگ ملت با وحدت كلمه و با اتكاء به خداى عظيم نبود نمى‏دانم كه حالا حال ما چه بود، در زندان‏ها به سر برديم يا در تبعيدها. اين همت بزرگ شما جوانان بود و اين اراده قاطع ملت ما بود كه با توجه به خداى بزرگ اين نهضت را پيش برديد و ما را در بين دنيا روسفيد كرديد و اسلام را بلند كرديد. شما به اسلام حق پيدا كرديد، چنانچه اسلام به همه حق دارد، اسلام حق هدايت دارد بر همه. ما خدمتگزار هستيم و شما كه خدمت به اسلام كرديد اسلام براى شما حق قائل است.

بايد توطئه گران را به جاى خودشان بنشانيم‏

لكن بايد توجه داشته باشيد كه باز پيروزى به آخر نرسيده است ما مراحلى داريم كه بايد آن مراحل را طى كنيم و آن با همت شما جوانان است. شما جوانان اقشار ملت هستيد كه بايد اين نهضت را همراهى كنيد تا به آخر. آنهائى كه در بين ما مى‏خواهند تفرقه بيندازند، به غلط رفته‏اند، بين اقشار ملت تفرقه نخواهد افتاد. بد خواهان مى‏خواهند با اين تفرقه نتايج سوء بگيرند و شما را به عقب برانند و نهضت را نگذارند به نتيجه برسد، بايد اين توطئه را خنثى كنيد. بايد اين اشخاصى را كه توطئه گر هستند به جاى خودشان بنشانيم. من از خداى تبارك و تعالى اين وحدت ملت را خواهانم و با وحدت ملت با توجه به اسلام و دين اسلام ما همه به پيش بايد برويم و جمهورى اسلامى را در خارج پياده كنيم و وجود عينى بدهيم. خداوند به همه شما سعادت و سلامت عنايت كند. اهالى قصر شيرين هم كه از قرار مذكور آمده‏اند من از آنها تشكر مى‏كنم كه از اين راه دور آمده‏اند. سرتاسر ايران به ما حق دارند،

صحيفه نور ج 6 صفحه 94

به اسلام حق دارند تمام اشخاص تمام نواحى. بحمدالله وحدتى كه در اسلام، در ايران پيدا شد، در طول تاريخ چنين وحدتى نبوده است. شما همه با وحدت خودتان با اين رفراندمى كه كرديد كه در طول تاريخ نظير نداشت، روى ايران را سفيد كرديد و روى اسلام را. خداوند به همه شما عنايات خودش را افاضه بفرمايد و همه شما در سعادت و سلامت به سر ببريد.

والسلام عليكم و رحمه الله وبركاته

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 95

تاريخ: 6/2/58

بيانات امام خمينى در جمع اعضاء جبهه ملى اتحاد آفريقايى و نماينده رابرت موگابه رهبر ميهن پرستان زيمبابوه (رودزيا)

ميزان در اسلام بر اساس (تقوا) است‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

از شما و رئيستان كه پيام براى من فرستاده است تشكر مى‏كنم. در اسلام كه ما هم دنبال آن هستيم قضيه نژاد و نژاد پرستى مطرح نيست. اسلام به رنگ و به صورت نگاه نمى‏كند، ميزان را تقوا قرار داده است. اينكه شما از آمريكا و ساير دولى كه جنايتكارند و ستمكار، شكايت مى‏كنيد، اين اختصاص به شما ندارد، اين آمريكا و ديگر باند او در هرجا كه هستند، همين طور با اقشار ملت‏ها رفتار مى‏كنند. ملت ما بيش از50سال است كه به واسطه انگلستان و آمريكا و تحت فشار آن رژيم منحوس بود. اينقدر جنايت بوسيله حكومت اين پدر و پسر در ايران شد كه قابل ذكر نيست. مملكت ما در زمان اين پدر و پسر بكلى خراب شدند و آن چيزى كه آباد شد قبرستان‏هاى ما بود. قبرستان‏هاى ما رااينها به واسطه كشتار پر جمعيت كردند و بلاد ما را تهى. خزائن ما را به اغيار دادند و به اجنبى، و همه چيز ما را پيوسته آمريكا و غير آمريكا كردند تا آنكه به خواست خداى تبارك و تعالى ملت ما بيدار شد و با اتكاء به خداى تبارك و تعالى و اتحاد كلمه با نداشتن هيچ ساز و برگى قيام كرد، نهضت كرد و همه اين اقشار ظلمانى را كنار زد. من اميد وارم كه اين رمزى كه در ايران رمز پيروزى شد، براى همه اقشار مستضعفين الگو باشد، آن رمز وحدت كلمه و اتكاء به اسلام بود. در ملتى اگر اتكاء به معنويات پيدا شد بر مشكلات خودشان غلبه مى كنند. ما شاهد همان بدبختى‏ها و ظلم‏هايى كه شما شاهد بوديد، شاهد بوديم، بلكه شايد بيشترش را. لكن ما امروز اين سد بزرگ را شكستيم و اميد است كه تا آخر نهضت ما پيروز شود و احكام مترقى اسلام را ما بتوانيم اجرا كنيم. من از خداوند تعالى پيروزى مستضعفين را بر مستكبرين مسئلت مى‏كنم و سلام مرا به آن قشرى كه مظلوم هستند و بر ضد ظالم قيام كردند برسانيد و آنها را آگاه كنيد كه با وحدت كلمه توانند پيروز شوند.

والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته‏

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 96

تاريخ: 7/2/58

بيانات امام خمينى در جمع گروهى از دانش‏آموزان و دانشجويان شهر سنندج

غارت ذخاير و منابع كشور، در ازاى محروميت و فقر ملت ايران

بسم الله الرحمن الرحيم‏

از آثار اين نهضت و بركاتش يكى اين است كه ما با گروه‏هاى مختلفى از مسلمانان ايران مواجه مى‏شويم و با هم درد دل مى‏كنيم. ما مع‏الاسف با هر گروهى كه مواجه مى‏شويم، با كردستانى‏ها، با بلوچ‏ها، با بختيارى‏ها ، با قشقائى‏ها و ساير عشايرى كه در اطراف ايران هستند و گروه‏هائى از آنها گاهى پيش ما مى‏آيند، با هر گروهى كه مواجه مى‏شويم مى‏بينيم كه همين درد دل‏هاى كه شما داريد آنها يا بيشتر دارند، يا همين طور هست. بختيارى‏ها مى‏آيند، مى‏گويند كه هيچ جا بدتر از بختيارى نيست، ما از همه مواهب تمدن محروم هستيم. بلوچ‏ها آيند همين مطلب را آنها هم مى‏گويند كه ما محروميم و هيچ يك از اقشار ملت مثل ما محروم نيست. شما آقايان هم همين مطلب مى‏گوئيد. من بايد بگويم كه مطلب همين طور است كه گفته مى‏شود، همه ملت محرومند از همه مواهب. شما الان تهران كه مركز است و همه همت‏هاى دولت‏هاى سابق هم نسبت به مركز بوده است و مع‏الاسف توجه به جاهاى ديگر كم بوده است و يا نبوده است، همين تهران را شما تشريف ببريد و قريب سى محله يا بيشتر كه اينها يا چادرنشين هستند يا زاغه‏نشين هستند و يا حصيرنشين هستند. محله حصيرنشين‏ها، زاغه‏نشين‏ها از همه مواهب تمدن محرومند، آب ندارند بايد بيايند از پله‏هاى زيادى بالا، از آن گودال‏هائى كه منزل دارند خودشان و بچه‏هايشان بايد بيايند بالا يك كوزه آب از سر خيابان كه شير آب هست ببرند، از اسفالت هيچ خبرى نيست، از مريضخانه هيچ خبرى نيست، از مدرسه هيچ خبرى نيست، برق ندارند، هيچ ندارند، اين تهران كه مركز است و بايد از همه جا به قول آنها آبادتر باشد. وقتى كه ملاحظه مى‏كنيد در اطراف خوزستان، در اطراف فارس، جاهايى را به ما بعضى‏ها گفته‏اند كه اينها اصلا آب ندارند، هيچ ندارند، آب هم حتى ندارند و در زمستان‏ها و بهار وقتى كه باران مى‏آيد، يك گودال‏هائى هست در آنجا كه آب در آنجا جمع مى‏شود و زن‏ها از يك فرسخ بايد بروند و آب از آنجا بياورند براى بچه‏هاى‏شان، كه من وقتى كه نجف بودم بعضى از اهل خير كويت كه با من آشنا بودند به من توسل كردند كه شما يك كمكى بكنيد و ما هم كمك مى‏كنيم يك آب انبار درست بشود كه اين آب باران را اين آب انبار حفظ بكند و اين بيچاره‏ها وقتى مى‏خواهند آب ببرند آب داشته باشند. شما خيال نكنيد كه همان شماها محروم بوديد، اين خانه خراب‏ها همه ايران را خراب كردند، همه محروم بوديم، حتى‏

صحيفه نور ج 6 صفحه 97

قشرهائى كه شما در صورت مى‏بينيد كه اينها مثلا مرفه هستند، در زمان اينها زحمت‏هاى داشتند كه بيشتر از زحمت بى آبى بود. اين حبس‏هاى طولانى و اين زجرهاى فوق العاده، اين شكنجه‏هاى طاقت فرسا براى يك دسته از روشنفكران، يك دسته از علما، يك دسته از فرهنگى‏ها، از وكلاى دادگسترى، از قضات دادگسترى، امثال اينها در تحت اين شكنجه‏ها بودند و بحمدالله بعد از اينكه خدا خواست و خداوند تاييد كرد، ملت ما بيدار شدند و با هم اجتماع كردند و در تحت لواى اسلام اين سد را شكستند. اين سدى كه مانع بود از اينكه هم فرهنگ ما، اقتصاد ما، ارتش ما، همه چيز ما ترقى و رشد بكند و مانع بودند، اين مانع برداشته شد اما پشت اين سد چه براى ما ماند؟ پشت اين سد يك بدبختى‏هاى مانده است. صندوق دولت خالى است، از تمام بانك‏ها (آنطورى كه دولت به ما اطلاع دهد و آنطور هست). اينها هر چه توانستند قرض كردند، صدها ميليون دلار از بانك‏هاى مختلف ايران اينها قرض كردند و فرار كردند. همچو نيست كه خيال كنيد كه اينها هم ساده رفتند. جواهرات ايران را يك مقداريش را آن پدر برد، يك مقداريش را اين پسر. بانك‏هاى ما را خالى كردند و رفتند. ملت را فقير گذاشتند و رفتند و نفت ما را سال‏هاى طولانى دادند به آمريكا و پول نگرفتند، يعنى براى آمريكا پايگاه درست كردند و به عوض پول نفت كه بايد پول به ما بدهند، اسلحه دادند، اسلحه‏هاى كه به درد خود آمريكا مى‏خورد و نه به درد ما. اين يك توطئه‏اى بود بين اين مرد (اين مرد خبيث، اين مرد خائن) با آمريكا كه نفت مى‏داد، آن هم آنطور زياد و در ازاى آن بايد پول بدهد يا اسلحه‏اى كه به درد ما بخورد بدهد. در قبال آن يك اسلحه‏هاى اينها فرستادند، براى خودشان پايگاه درست كردند مقابل شوروى، يعنى ايرانى‏ها نمى‏توانستند استعمال كنند اين اسلحه‏ها را، تخصص نداشتند.

عمال اجانب مسؤول اغتشاشات و ناآرامى‏ها و مانع گردش چرخ‏هاى پيشرفت كشور

براى خودشان پايگاه درست كردند، پايگاه يشان الان هم هست در ايران. الان كه شما اين سد را به همت خودتان و به بركت اسلام شكستيد ، پشت اين سد يك خرابه است، نه تنها كردستان خراب است لرستان هم خراب است، خوزستان هم خراب است، بلوچستان هم خراب است، خراسان هم خراب است، همه خراب است. اين خرابه را چه كسى بايد آباد كند؟ اين خرابه را دولت مى‏تواند تنها؟ نه، دولت همچو بودجه‏اى ندارد، نمى‏تواند. ملت هر قشرش مى‏تواند؟ نه، اما همت ملت همه با هم، اجتماع با هم و همه اتكاء به خدا، اتكاء به قرآن كريم، همه با هم بايد قيام بكنيم، همه با هم تشريك مساعى بكنيم تا اين خرابه را آبادش كنيم. شما خيال نكنيد كه دولت توجه ندارد به كردستان، دولت نمى‏تواند. الان گرفتارى‏هائى براى دولت گذاشته‏اند كه هر جاى مملكت را كه ملاحظه مى‏كنند، همين گرفتارهائى را كه شما داريد آنها هم دارند. دولت نه اينكه نخواهد توجه بكند، دولت خواهند، شب و روز اينها در كار هستند، من اطلاع دارم شب و روز اينها در زحمت هستند و مى‏خواهند اين خرابه را آبادش كنند، لكن خرابى اينقدر است كه بدون اينكه مدتى بگذرد، مهلتى باشد، نمى‏شود. مع‏الاسف اين

صحيفه نور ج 6 صفحه 98

مهلت را اين خائن‏ها نمى‏دهند، نمى‏گذارند. كارخانه‏ها بايد راه بيفتند تا اينكه چرخ اين مملكت به جريان بيفتد، به گردش بيفتد. مى‏روند كارخانه‏ها را نمى‏گذارند كار بكنند. كشاورزى بايد راه بيفتد تا اينكه اين مملكت آباد بشود، كشاورزى را همين خائن‏هاى كه تتمه آن رژيم فاسد هستند نوكرهاى آمريكا و غير آمريكا هستند نمى‏گذارند، كشاورزى را هم مانع مى‏شوند. مدارس بايد كار خودشان را ادامه بدهند فرهنگ را اداره كنند، مى‏روند فرهنگى‏ها را هم نمى‏گذارند، مدارس را هم تعطيل مى‏كنند. هر چه بخواهيد شما، هر چيزى را كه ببينند براى اين مملكت فايده دارد و براى گرفتارى اين اقشار مملكت فايده دارد، اين عمال آمريكائى‏ها كه تتمه شان مانده‏اند حالا در اينجا، اينها مانع مى‏شوند، هر روزى با يك صورتى مردم را بسيج مى‏كنند و توى خيابان‏ها مى‏كشند و داد و فرياد و زنده باد و مرده باد. براى اينكه اينها نمى‏خواهند آرام بشود اين مملكت. اگر آرام بشود اين مملكت، كارهايش را اداره مى‏كنند، اگر كارهايش را اداره بكند و آرامش حاصل بشود دست آنها ديگر كوتاه مى‏شود. وقتى يك مملكتى آشفتگى نداشت، دست آنها كوتاه مى‏شود، لكن مملكت اگر آشفته بود(و اينها هم دارند آشفته‏اش مى‏كنند) اگر آشفته بود، آنها باز طمع شان هست كه با يك صورت ديگرى، با يك فرم ديگرى به اين مملكت سلطه پيدا كنند و همان مسائل سابق و بدبختى‏هاى سابق را عود بدهند.

رفع اشكالات و نارسايى‏ها مستلزم صبر انقلابى و يارى همه اقشار ملت‏

شما برادرهاى ما گمان نكنيد كه به حال شما رسيدگى نمى‏شود، نمى‏خواهند رسيدگى كنند، نمى‏توانند به زودى درست بكنند، مشغولند، مشغول برنامه ريزى هستند، مشغول مطالعه هستند. مسائل بايد به تدريج حل بشود. الان، ديروز كه روز پنجشنبه آقاى بازرگان آمدند اينجا، آن نقشه‏هاى كه راجع به راهسازى داشتند، نقشه‏هاى زيادى در آوردند نشان دادند كه ما در همه اقشار مملكت مى‏خواهيم راهسازى بكنيم و شروع مى‏كنيم. و من سفارش كردم كه روستاها و جاهاى دور دست زودتر بايد شروع بشود و قبل از جاهاى ديگر. آنها هم همين مطلب را قبول كردند. راجع به كارگر، اينها هم مشغولند براى اينكه كار درست كنند و كارگر را به كار وادارند و عرض مى‏كنم كه اين قشر را هم به كار وادارند و وقتى كه به كار وادار شدند، هم براى خودشان خوب است و هم مملكت راه مى‏افتد لكن يك صبر انقلابى شما لازم داريد و ما. همه بدبختى داريم لكن بايد يك قدرى صبر بكنيم، يك قدرى تحمل بكنيم، اين را حمل نكنيد به اينكه يك قشرى را به قشر ديگر مقدم داريم. خدا مى‏داند كه اسلام و آنى كه ما مى‏خواهيم و همه مان تابع اسلاميم بين هيچ يك فرقى نمى‏گذارند، همه حقوق را ملاحظه مى‏كنند. مسلمين همه يد واحده هستند، مسلمين همه برادر هستند. اينكه مسلمين يك طايفه شان به يك طايفه ديگر مقدم باشد، اينها نيست در كار، حقوق همه، همه مسلمين، بلكه هر كس كه در مملكت اسلامى زندگى مى‏كند يك حقوقى دارد، اسلام به آن حقوق مى‏رسد، اين اقليت‏هاى مذهبى از قبيل رزتشتى، از قبيل يهودى، از قبيل نصارى كه در ايران گروه‏هاى فراوانى هستند، اينها را هم اسلام برايشان احترام قائل است، مى‏خواهد كه اينها هم به حقوق خودشان برسند. اما اين را توهم اين‏

صحيفه نور ج 6 صفحه 99

معنا نشود و من احتمال مى‏دهم كه خداى نخواسته باز يك دست‏هائى در كار باشد كه پيش برادرهاى كرد ما بروند بگويند كه ببينيد دولت اسلامى شد و كارى نشد، پيش برادرهاى بلوچ ما بروند همين حرف را بزنند، پيش برادرهاى بختيارى ما بروند همين حرف را بزنند، پيش قشقائى‏ها بروند همين حرف را بزنند. همه براى اينكه يك آشوبى باشد ، آرامش نباشد كه ما مملكت مان را به طور عاقلانه و به طور عدالت اداره كنيم. اينهايى كه مى‏آيند و اين حرف را مى‏زنند، اينها قصد اين را ندارند كه اصلاح بشود، اينها قصد افساد دارند، خود شما هم مى‏دانيد كه اينها مى‏خواهند فساد بكنند، الان هم تذكر داديد كه مفسدين هستند كه اين كار را مى‏كنند. بايد يك قدرى صبر كرد، ملاحظه كرد. ببينيد كه دولت براى يك جايى كار مى‏كرده كه براى شما نكرده؟ يك جايى را آباد كرده جاى شما خراب است؟ الان مسأله خانه سازى، همه اقشار ملت على‏السواء بر ايشان كسانى كه مستمند هستند و خانه دار نيستند، بر ايشان خانه سازى مى‏شود. آنوقت كه راهسازى بشود، براى همه كشور مى‏شود. آنوقتى كه اينها بتوانند دارو برسانند، طبيب برسانند عرض بكنم دانشگاه درست كنند، اينها محتاج به يك مهلتى است. بله اگر اين خانه خراب‏ها رفته بودند و خزينه مملكت سرجايش بود، آنوقت مى‏گفتيم به دولت كه خوب شما كه پول داريد و خزينه دارد، و يا الله چرا نمى‏كنيد؟ اما تهى كردند خزينه را رفتند، بردند همه را دزديدند، غارت كردند، خودشان و آن وابستگانشان بانك‏ها را خالى كردند، همه چيز ما را بردند و ما را به اين حال فلاكت نشاندند. لكن من اميدوارم كه به خواست خدا و به عنايتى كه خدا به اين مملكت دارد، به اين مملكت اسلامى دارد، با خواست خدا، با همت همه برادرها، همه اقشار، اين اشكالات رفع بشود با يك مهلتى. بايد ما همه صبر كنيم و مهلت به ما داده بشود.

دولت اسلامى در صدد برنامه ريزى براى تشكيل شوراهاى ولايتى است‏

اما قضيه اينكه كارهاى هر كسى به خودش بايد، باز به هر جايى به خودش، اين جزء برنامه‏هاى اسلام است و ما هم بنا بر همين هست. نه تنها شما، در هر جا، در هر استانى، در هر جايى كه هست بايد همانطورى كه از اول قانون هم همين معنا بوده است كه بايد شوراهاى ولايتى باشد، اينها بايد بشود و مى‏شود و در صدد هستند. الان مشغول طرح ريزى آن هستند كه شما را براى خودتان، مسائل خودتان باشد، انتخابات مال خودتان باشد، خودتان انجام بدهيد، كارهايتان محول به خودتان باشد. نه شما تنها، خراسان هم همين طور، اصفهان هم همين طور، همه جا همين طور. اين شوراها بايد همه جا باشد و هر جايى خودش اداره كند خودش را. اين، هم براى ملت خوب است، هم براى دولت خوب است. دولت نمى‏تواند همه جا را خودش تحت نظر بگيرد ، وقتى محول كرد كار را به خود مردم، هم مردم در هر منطقه اى كه هستند براى خودشان دلسوزتر هستند، بهتر اطلاع دارند به احتياجات خودشان. اينها يك برنامه‏هاى است كه در دست اجراست گمان نكنيد كه حالا اين برنامه‏ها در جاى ديگر پياده شده است و شما محروم مانده‏ايد، اين را هم چنين گمانى نكنيد و من از شماها تمنا دارم كه سوء ظن به برادرهايتان نبريد، چنانچه ما نداريم سوء ظن نسبت به شما، شما هم نسبت به دولت‏تان، نسبت به ما

صحيفه نور ج 6 صفحه 100

سوء ظن نداشته باشيد كه ما مى‏خواهيم خير، يك قشرى را بالا ببريم، اين مال طاغوت بود، اينكه يك دسته‏اى، نوكر براى خودشان مى‏خواستند درست كنند، براى خودشان دارو دسته درست كنند و چه. ما همه ملت از خودمان است و ما خودمان هم از همه ملت هستيم و ما همه خدمتگزار شما و ملت هستيم و من اطمينان مى‏دهم به شما كه همه اين مسائلى را كه شما داريد، حل بشود. قضيه اينكه آنجا امن و امان باشد و قضيه امنيت آنجا باشد، البته تماس مى‏گيريم با ستاد ارتش، با ژاندامرى و سفارش مى‏كنيم راجع به اين مسأله، انشاء الله همه موفق و مويد باشيد.

والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 101

بيانات امام خمينى در جمع اعضاء هيأت اعزامى از دوبى

تحول روحى ملت عنايت و اعجازى الهى‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من بايد از اين جمعيت كه به زيارت آقا (حضرت امام رضا عليه‏السلام) تشريف آوردند تشكر كامل كنم. علاقه من به آقا از دو جهت است: يك علاقه اى به واسطه اينكه از بيت بزرگى هستند و من علاقه به آن بيت دارم و يك علاقه به شخص خود ايشان كه در مدت‏هاى طولانى در راه اسلام مواجه شدند با خطرات. اين خطرات براى شما عزت است و براى ما افتخار. چنانچه ملت ما در سال‏هاى بسيار طولانى گرفتار مصيبت‏هاى فوق العاده بود، گرفتار سلطه اجانب، گرفتار ظلم رژيم منحوس، گرفتارى‏هاى كه به بيان درست نمى‏آيد، گرفتارى‏ها و خيانت‏هاى كه تاريخ هم نمى‏تواند ثبت كند، چون بسيارى از آنها به طورى مخفى بوده است كه براى كسى تاكنون كشف نشده است و معلوم نيست كشف شود لكن با سپاس از خداى تبارك و تعالى كه توفيق به ملت داد و ملت را برانگيخت براى احقاق حق و اين نبود جز هدايت خداى تبارك و تعالى و اعانت ولى امر سلام الله و سلامه عليه و با اعانت ولى امر و هدايت ذات مقدس حق تعالى، براى ملت ما يك تحول بزرگ حاصل شد، تحول روحى، تحولى كه نمى‏توانم من براى آن اسمى بگذارم الا اينكه تحول معجزه‏آسا بود. معجزه بود كه در ظرف مدت كوتاهى يك ملتى كه از سايه يك پاسبان مى‏ترسيد، شاه را به عقب بزند و همه باهم كوچك و بزرگ مقابل قدرت بايستد و با مشت گره كرده "مرگ بر شاه" بگويد. اين، اين تحول، كسى كه به محيط ايران در اين پنجاه سال اطلاع داشته باشد و بداند چه گذشته است بر اين ملت و چه معامله كردند با آنها و چه وضعى داشته است ملت و روحيه او چطور بوده است، بايد بگويد كه اعجاز واقع شد كه اين تحول، تحول عظيم واقع شد. همين تحول بود كه ملت ما را به پيش راند و غلبه داد، تحولى كه جوان‏هاى ما شهادت را آرزو مى‏كردند و الان هم آرزو مى‏كنند، تحولى كه پيرزن‏ها كه اولاد خودشان را از دست داده بودند، افتخار مى‏كردند و مى‏گفتند اولاد ديگر هم به شهادت مى‏بايد برسد. اين تحول موجب شد كه ملت ما با نداشتن هيچ بر اين قدرت شيطانى كه پشت سر او آمريكا و ساير دول بزرگ و ابر قدرت ايستاده بود، نهر اسيد و به پيش رفت تا اين سد را شكست. اكنون سدى كه مانع از حركت بود شكسته شد لكن ما مراحل بسيار مشكل داريم كه بايد با تشريك مساعى همه ملت و دعاى همه ملت‏ها، اين مشكلات رفع بشود.

صحيفه نور ج 6 صفحه 102

نابودى و غارت ذخاير مادى و معنوى ملت به اسم تمدن بزرگ‏

اينها، اين خدانشناس‏ها مملكت ما را خراب كردند و رفتند. بااسم تمدن بزرگ چنان خرابى وارد آوردند و چنان آن را به عقب راندند كه سال‏هاى طولانى بايد تا به حد خود برسد. اقتصاد ما را از بين بردند، كشاورزى ما را به نحو به اسم اصلاحات ارضى از بين بردند، ارتش ما را وابسته به غير كرده بودند، فرهنگ ما را به عقب رانده بودند، از همه بالاتر نيروى انسانى ما را نگذاشتند شكوفا پيدا كند. ما الان براى نيروى انسانى احتياج داريم و براى كارهايى كه احتياج به نيروى انسانى دارد، بايد بگرديم تا پيدا كنيم براى اينكه اينها قرن‏هاست و اخيراً پنجاه و چند سال است كه با تمام قوا كوشيدند تا نيروى انسانى ما را از

بين ببرند. ضرورت حفظ وحدت كلمه به منظور استقرار جمهورى اسلامى‏

لكن من اميد اين دارم كه خداى تبارك و تعالى كه عنايت فرمود و اين ملت ضعيف را بر مستكبرين غلبه داد، بر مشكلات خودش غلبه دهد و ما فرهنگ خودمان را اصلاح كنيم و تمام چيزهايى كه در نظر داريم كه همه فرم‏هاى غير اسلامى است، به فرم اسلامى برگردانيم و اسلام را به آنطور كه هست، نه به آنطور كه معرفى كرده‏اند خارجى‏ها و - به - جوان‏هاى ما هم بعضى‏ها قبول كرده‏اند و بازى خورده‏اند، اسلام به آنطور كه هست، به آنطور كه در صدر اسلام بود. ما اگر خداى تبارك و تعالى توفيق بدهد و ملت ما اين رمز را حفظ كند، اميدواريم كه بتوانيم استقرار بدهيم حكومت اسلامى را و احكام اسلام را، لكن احتياج به وحدت كلمه دارد كه ملت ما بايد وحدت كلمه داشته باشند و ملت ما كه در ساير بلاد هستند، بايد با ما تشريك مساعى كنند. همه با هم يكصدا و يك ندا بسوى جمهورى اسلامى و احكام مقدس اسلام. و من اخيراً از آقايان تشكر مى‏كنم و از آقا بيشتر تشكر. خداوند همه شما را حفظ كند و در پناه و كنف خود ما را به وجود شما سرافراز كند.

والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 103

بيانات امام خمينى در جمع گروهى از كارگران و كاركنان صنعت نفت آبادان

نقش موثر كاركنان شركت نفت در قطع شريان حياتى اجانب‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

همه اقشار ملت در اين نهضت سهم دارند، همه كوشش كرده‏اند، همه جانفشانى كرده‏اند، همه خون داده‏اند، لكن كاركنان صنعت نفت سهم بسزائى دارند. آنها شريان حياتى اجانب را قطع كردند، آنها بودند كه به واسطه اعتصاب خود و قطع نفت، نهضت را به پيروزى رساندند، آنها بودند كه در سينما ركس به دست جنايتكاران و خيانتكاران بدل به خاكستر شدند، لكن عمر جاودانى پيدا كردند، حيات الهى در پيشگاه الهى. شهيدان عمر جاودانى دارند. من از تمام اقشار ملت متشكرم و از خصوص كاركنان صنايع نفت تشكر بيشتر دارم. من دعا به همه مى‏كنم و به شما.لكن بايد بدانيد كه از اينجا به بعد هم به همان قدرتى كه آمده ايد، بايد پيش برويم.

بعد سازنده مكتب اسلام مايه هراس و تشويش بد خواهان‏

اسلام قدرت كوبنده‏اش را نشان داد. با قدرت كوبنده اسلام دست‏هاى جنايتكار قطع شد. با دست اسلام، خيانتكاران رانده شدند. اجانب احساس كردند جنبه كوبنده اسلام را، و مى‏خواهند در جنبه سازنده اش اخلال كنند. ما به جنبه كوبنده اسلام تا اينجا رسيديم و بايد جنبه سازنده‏اش را هم به دست ملت، با پشتيبانى خداى تبارك و تعالى شروع و به اتمام برسانيم. بدخواهان نمى‏خواهند ببينند كه جنبه سازنده‏اسلام نمايش پيدا كند در دنيا، تا مكتب‏هاى ديگر را دفن كند. بدخواهان اين چرخى كه راه افتاده است نمى‏خواهند بگذارند كه به راه خودش ادامه دهد و سازندگى كند. شما ملت بايد بيدار باشيد و با صبر انقلابى، اشتغال به سازندگى پيدا كنيد. مملكت، آشفته است. مملكت، بعد از انقلاب است، بعد از انقلاب آشفتگى است و بحمدالله انقلاب ايران انقلاب بزرگى بود كه ضايعه كم و برداشت زياد، برداشت قطع ايادى اجانب و قطع ايادى خيانتكاران داخلى و خارجى، و برداشت هاى بزرگتر در سازندگى است. لكن بدخواهان نمى‏خواهند اين سازندگى را ببينند، نمى‏خواهند سعادت ملت ما را ببينند آنها سعادت خودشان را در فقر و فلاكت ما مى‏بينند به همين جهت با دست‏هاى پليدشان بين كارگران، كارمندان، كشاورزان، در اقشار مختلف ايران اختلاف مى‏اندازند. شما نمايندگان كارگران پيام مرا به ديگر كارگران و كارمندان صنعت نفت برسانيد. عزيزان من!اين اسلام‏

صحيفه نور ج 6 صفحه 104

است كه همه چيز عزيزان خود رابراى شما داد. اسلام است كه سيدالشهدا را براى شما داد. اسلام براى سعادت شما آمده است. اينها كه در بين شما تفرقه مى‏اندازند، از اسلام مى‏ترسند، از تعاليم عاليه اسلام مى‏ترسند، مى‏ترسند تعاليم عاليه اسلام پياده شود و راه را بر آنها ببندد و مى‏بندد. توطئه‏ها را، توطئه‏هاى بزرگ را در همه اقشار، در همه موارد خنثى كنيد. من قبلاً گفته بودم كه غائله ايجاد مى كنند شياطين، هر روزى به اسمى. ما بايد از اين غائله‏ها جلوگيرى كنيم، هوشمند باشيم، غائله‏ها را با هوشيارى توجه كنيد و خنثى كنيد. ممكن است پس از چند روز ديگر يك غائله ديگر بلند بشود، از اولاد من يكى ترور بشود يا خودم. اينها بايد بدانند كه نهضت ما قائم به شخص نيست، نهضت ما همگانى است، همه ملت رهبرند، همه بيدار شده‏اند.گمان نكنند كه با ترور كارى انجام مى‏دهند. ملت ما راه خود را يافته است، ما از اين دسيسه‏ها نمى‏ترسيم. من به شما ملت ايران سفارش مى‏كنم كه اگر در روزنامه‏اى، در مطبوعاتى، در جاى ديگرى به من سب بكنند، فحش بدهند كسى حق ندارد كه يك كلمه بگويد. من تحريم كردم بر شما جوابگوئى را، براى اينكه توطئه است توطئه‏ها را با سكوت خنثى كنيد و اگر چنانچه توطئه زياد شد، با مشت خنثى كنيم.

توصيه به رفتار برادرانه و پرهيز از كينه‏توزى و انتقامجوئى‏

بين خودتان برادروار باشيد، با هم برادرى كنيد، كينه‏توزى نكنيد، انتقامجوئى نكنيد، با بيدارى جلو برويد، در هر جا كه هستيد كارهاى مفيد كنيد، براى جامعه خودتان خدمت كنيد، جامعه را از خود بدانيد، كشور را از خود بدانيد، براى خودتان خدمت كنيد، براى كشور اسلامى خدمت كنيد، براى قرآن خدمت كنيد. تمام ايران و تمام كشورهاى اسلامى، انجمن اسلامى است، يك انجمن و آن انجمن الهى. همه بايد براى اسلام با هم باشيم، گرد هم در آئيم. هر يك از اين انجمن‏هاى محترم، شعبه‏اى است از آن انجمن بزرگ اسلامى تحت رهبرى امام زمان سلام الله عليه. اين شعبه‏هاى انجمن‏هاى اسلامى مورد تشكر است. خداوند شما را عزت و سلامت عنايت كند و توفيق بدهد كه آمال اسلامى و احكام اسلام را در بين همه قشرها ترويج كنيد. با اسلام توانيد به پيش برويد. خداوند همه شما را سعادتمند كند.

و السلام عليكم و رحمه الله و بركاته

صفحه 48 از 208 نخستنخست ... 384445464748495051525898148 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)