previos page menu page next page

صحيفه نور ج 6 صفحه 74

تاريخ: 4/2/58

بيانات امام خمينى با افسران، درجه‏داران و سربازان مركز توپخانه اصفهان‏

جداسازى ارتش از روحانيون و ساير اقشار ملت از خيانت‏هاى بزرگ رژيم شاه‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من امروز را روز مباركى مى‏دانم، روز ميمونى مى‏دانم. قبل از ظهر يك عده كثير از دوستان ما، برادران ارتشى ما، برادران ژاندارمرى ما، آمدند و با ما ملاقات كردند و الان دوستان عزيز من و ارتشى‏هاى محترم اصفهان به ملاقات آمدند. من از اين جهت اين روز را ميمون مى‏دانم و مبارك كه ارتش در قلب مردم و در بين مردم و با احترام زياد و شور و شعف فوق‏العاده مواجه هستند. من از اين جهت مبارك مى‏دانم كه در سابق و در زمان طاغوت ارتش ما از ملت جدا بود و از روحانيت جداتر. امروز ارتش در قلب ملت است و در كنار روحانيت به طورى كه هدايت آنها را به اينجا حضرت حجت‏الاسلام آقاى طاهرى ايدهم الله تعالى فرمودند. سابقه ندارد كه يك شخص روحانى در ارتش و در رژه ارتش شركت كرده باشد. ارتش از ما جدا شده بود و ملت از ارتش جدا شده بود و اين خيانت بزرگى بود كه رژيم سابق كرد و ما برادران را از هم جدا كرد. امروز روزى است مبارك و ارتش با ملت هماغوش و در درياى جمعيت امروز خودشان را غوطه‏ور مى‏بينند و مردم مثل برادر آنها را پذيرايى مى‏كنند. نه آنها از مردم بيزارند و نه مردم از آنها، به خلاف سابق كه مردم را طورى كرده بودند و به طورى از ارتش و ساير قواى انتظامى ترسانده بودند كه مردم احساس ناراحتى كردند با ديدن آنها و ارتش را آنطور بار آورده بودند كه احساس آنها نسبت به ملت غير از اين احساس بود كه امروز هست. امروز شما احساس شادى كنيد كه در آغوش ملت هستيد و ملت احساس شادى مى‏كند كه در آغوش شماست و هر دو احساس شادى مى‏كنيد كه برادروار مجتمع هستيد و هر دو با هم و من احساس غرور مى‏كنم كه اين ارتش با مردم همچو مختلط است و همچو مزدوج است كه مثل دو برادر، اين غرور، دارد، اسلام همين را مى‏خواهد. ارتش اسلام در صدر اسلام با مردم يكى بودند، جدايى نداشتند، از مردم بودند، بعدها سلاطين جور و خصوصا اخيرا به واسطه تبليغاتى كه كردند، تبليغاتى كه از جانب اجانب بود و مامور آن رژيم منحط بود، تبليغاتى كردند كه شما را از ما جدا كردند، ملت را از شما جدا كردند، ملت را بعضى را از بعضى جدا كردند، دانشگاهى را از مدرسه‏اى جدا كردند و بازارى را از هر دو خواستند جدا كنند و بحمدالله اين فرصت پيدا نشد و خداى تبارك و تعالى همچو توفيقى داد كه همه الان با هم همه برادروار در يك محيط دوستانه، در يك محيطى كه با شعف و شوق از هم پذيرايى

صحيفه نور ج 6 صفحه 75

مى‏كنيد مجتمع هستيم. امروز روز مبارك است، امروز روز ميمون و بزرگ است.

مجازات خيانتكاران و عفو نادمين

و اما قضيه‏اى كه فرمودند راجع به عفو، همين طور است كه گفته‏اند و - ما - آنهايى كه مجرم بودند، آنهايى كه خيانتكار بودند، آنها را مجازات كردند و خواهند كرد. و اما ارتش، ژاندارمرى و همين طور ساير طبقات ديگر از قواى انتظامى، شهربانى در تمام كشور اگر چنانچه خداى نخواسته مرتكب يك جرم صغيرى، يك گناه صغيره‏اى شده باشند، ما اين را عفو كرديم و خداوند تبارك و تعالى به واسطه برگشت آنها به دامن اسلام و برگشت آنها به دامن ولى عصر سلام الله عليه آنها را عفو فرمود و ما به تبع امام زمان سلام الله عليه عفو عمومى نموديم و از اشخاصى كه گناه صغيره كردند و خداى نخواسته مرتكب يك بعضى از صغائر ذنوب شدند. خداوند همه شما را عظمت، عزت، قدرت عنايت كند.

با بيدارى و وحدت كلمه، خدعه‏هاى شياطين را خنثى سازيد

برادران من توجه داشته باشيد كه در اين فرصت از زمان، در اين لمحه از زمان شياطين مى‏خواهند باز بين ما و شما، بين شما و ساير قواى انتظامى، بين قشرهاى ملت جدايى بيندازند و از آن استفاده كنند و به خيال خام خودشان برگشت به حال اول ولو به فرم ديگر، لكن بايد با هوشيارى و با بيدارى خدعه اينها را خنثى كنيد و مثل كوه در مقابل آنها بايستيد و نگذاريد خللى در اين اجتماع شما، در اين سد بزرگى كه داريد و در اين اجتماع و در اين وحدت كلمه‏اى كه داريد، نگذاريد كه آنها رخنه كنند كه اگر خداى نخواسته رخنه كنند شايد مسائل و مشكلى براى ما پيش بيايد. خداوند همه شما را عزت و سلامت و سعادت عنايت فرمايد و شما را با ملت و ملت با شما را چنان همراه و برادر كند كه كسى نتواند خلل در اين برادرى ايجاد كند.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

previos page menu page next page