صفحه 47 از 208 نخستنخست ... 374344454647484950515797147 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 461 تا 470 , از مجموع 2079

موضوع: صحيفه نور

afsanah82
    مهمان

previos page menu page next page

صحيفه نور ج 6 صفحه 63

تاريخ: 2/2/58

بيانات امام خمينى در ديدار با دكتر امير علائى اولين سفير جمهورى اسلامى در فرانسه

پيروزى نهضت، كار خدا بود

بسم الله الرحمن الرحيم‏

اين كار بشرى نبود، اين كار خدائى بود. بشر مى‏تواند يك شهر را، يك منطقه را آزاد كند، اما نمى‏تواند يك اجتماع را اينچنين به حركت در آورد كه با دست خالى يك سلطنت دو هزار و پانصد ساله را واژگون كند. در چهارم آبان، در بازار بزرگ تهران، از ترس پاسبانى كسى تصور نمى‏كرد كه بتواند يك پرچم نزند، چطور مى‏شود اين حركت به اين عظمت را بشرى دانست؟ كار، كار الهى بود، كار خدا بود، همه اقشار و طبقات متحد شدند و ريشه اين جنايتكار را از بيخ وبن برانداختند و بر عليه استعمار مبارزه كردند. چون خداى بزرگ پشتيبان اين ملت بود، كار به سامان رسيد و انقلاب پيروز شد. اين مملكت مال شماست، مملكت خودتان است. امروز هر كس به سهم خود بايد اقدام كند و وظيفه خودش را انجام دهد. شما يك قدم به عقب نگذاشتيد و با استقامت و پايمردى، شر محمد رضاى خائن را از سر ملت دور كرديد. او با همه زور و پول و ضمانت بيگانه نتوانست در برابرايمان مردم كه با دست خالى در برابر تانك و توپ و سرنيزه مقاومت كردند ايستادگى كند. ولى هنوز استعمار دست از جان اين مردم بر نمى‏دارد و در هر گوشه كشور نغمه شومى ساز مى‏كند.

چون خداى بزرگ حامى ملت ايران است، اين دسائس هم خنثى خواهد شد.اينها حركات مذبوحانه است، اينها كسانى نيستند اينها چيزى نيستند، آن موقع كه‏اسلحه داشتند و حمايت مى‏شدند كارى از پيش نبردند و كلكشان را كندند، حالا كه مسلح هستيم، ملت مدافع ماست، وحشتى نداريم. اين مردك كيست كه تحريك كند. او قابل اين حرف‏ها نيست. خداوند هميشه با مستضعفان است و حق همواره بر باطل غلبه كرده وايمان هميشه فائق شده است. انقلاب اصيل ما كه با دست خالى در برابر اسلحه و زور پيش رفت با كمك خداوند منان بود و سلطنت طاغوتى را واژگون كرد. با اتكال به خدا و با وحدت كلمه و همت فرزندان اين آب و خاك، همه با هم به بازسازى كشور مى‏پردازيم و با عزم راسخ كمر همت مى‏بنديم. اينها قدرتى نيستند.

صحيفه نور ج 6 صفحه 64

دفاع از حقوق بشر به خاطر جنايتكاران، نه مظلومين‏

خارجى‏ها مى‏گويند حقوق بشر، كدام بشر؟ اينها بشر را كشتند، اينها مجرمند، متهم نيستند، اينها آدم كشتند. ما از دوستان فرانسوى خود تشكر مى‏كنيم كه از ما در مدت اقامت در آن كشور دوستانه پذيرائى كردند و به من فرصت دادند كه از پاريس پيام‏هاى خود را به ملت عزيز ايران برسانم، ولى از دوستان فرانسوى انتظار نداشتم كه به خاطر چند نفر جنايتكار و دزد و مجرم، حقوق بشر را به رخ ما بكشند و در انقلاب اصيل ايران كه به خواست خدا، ملتى ستمديده به نداى حق پاسخ مثبت داده‏اند، به بهانه حقوق بشر ما را مورد عتاب و خطاب قرار دهند خوب بود حقوق بشر را هنگامى كه رژيم فاسد پهلوى زير پا مى‏گذاشت و هزارها جوانان اين كشور را شكنجه مى‏كردند و به خاك و خون مى‏كشيدند، به كمك ملت مستضعف ايران بر مى‏خاستند و از حقوق بشر دفاع مى‏كردند، نه اينكه به خاطر چند جنايتكار و مجرم كه تاريخ بشريت كمتر نظير آن را به ياد دارد، اينچنين به ما حمله كنند، ما چند نفر ضد بشر را كشتيم، حقوق بشر مگر چيست؟

من از ملت فرانسه تشكر مى‏كنم كه به من فرصت دادند تا صداى ملت ايران را به گوش جهانيان برسانم و از كشور آزاد فرانسه پيام‏هاى خود را به ملتى كه دو هزار و پانصد سال زير يوغ استبداد دست و پا مى‏زده برسانم تا از استعمار ساليان دراز رهائى يابند.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 65

تاريخ: 3/2/58

بيانات امام خمينى در جمع فرماندهان ترابرى ارتش

وحشت ابرقدرت‏ها از وحدت اقشار ملت‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

ما سابق، اوايل انقلاب سر و كارمان با علماى بلاد بود و از شما آقايان ما را دور نگه داشتند و تعمد در اين معنا بود، خواستند كه بين اقشار ملت يك وحدتى تحقق پيدا نكند، آنها از اين وحدت خوف داشتند و حالا هم احساس كردند، لمس كردند كه اگر ملت با هم وحدت پيدا بكنند، اگر جناح‏هاى مختلف يكى بشوند ابر قدرت‏ها هم نمى‏توانند با اينها مقاومت كنند. از اين جهت ما بايد الان خيلى مراقب امور باشيم و با كمال - هشدارى - هوشيارى و با كمال مراقبت، مراقب اين امورى كه ممكن است خداى نخواسته پيش بيايد باشيم. الان باز اجانب ننشسته‏اند آرام، آنجا به منابع ما نظر دارند و طمع دارند و حالا كه ديدند كه دستشان قطع شده است مى‏خواهند از جهات مختلفه يك تشتت ايجاد كنند چنانچه مى‏بينيم غائله بعد از غائله ايجاد مى‏كنند. هر وقت با يك اسمى، با يك نحوى غائله ايجاد مى‏كنند. اين ما و شما هستيم كه بايد اين غائله‏ها را توجه كنيم و نگذاريم رشد بكند. الان ايران مال خودتان هست، مال ايرانى هست چنانچه قبلاً از خودمان نبود و هر يك از مخازن ما را يك طايفه مى‏چاپيدند و مى‏بردند و همه جهات ما وابسته بود. من اميدوارم كه اين نهضت به آن نقطه آخر برسد با همراهى همه قشرها، يعنى الان وضع به نحوى حساس است كه بدتر از سابق يعنى قبل از اين پيروزى. الان مردم به حال خودشان برگشتند و توجه به زندگى خودشان كرده‏اند و يك قدرى ناآرامى‏ها در مملكت، در تمام سطح مملكت پيدا شده است و از آن طرف دست‏هاى جنايتكار مشغول فعاليت هستند كه نگذارند اين نهضت به آن نقطه‏اى كه بايد برسد، برسد. ما بايد با تمام قوا كوشش كنيم كه اين نهضت را به قوت خودش حفظ كنيم و ما جلو برانيم اين نهضت را با شور و شعفى كه مردم دارند تا اينكه آن مراحل بعدى انجام بگيرد و حكومت استقرارى جمهورى اسلامى تحقق پيدا بكند و مردم بر كارهاى خودشان تسلط پيدا بكنند و تمام قواى مختلفه در مقام خودشان مستقر بشوند و سر و سامان به اين مملكت پيدا بشود، مملكتى كه داراى خزائن بسيار است و غنى است از حيث خزائن، مملكتى كه كشاورزى آن بايد زيادتر از آن مقدارى كه احتياج دارد بسيار زيادتر باشد و بايد صادر بكند، مملكتى كه بايد همه چيز داشته باشد، الان مى‏بينيم كه همه جهات به هم ريخته است و اين بى‏انصاف‏ها تمام جهات ايران را به هم ريختند و مامور بودند كه اين ملت را عقب نگه دارند، همه چيزش را عقب نگه

صحيفه نور ج 6 صفحه 66

دارند و من اميد وارم كه با همت همه اقشار، نمى‏تواند يك قشر اين كارها را انجام بدهد، همه اقشار بايد با هم متحد بشوند، روحانيون بايد با هم باشند، ارتشى‏ها همه بايد با هم باشند، ملت با ارتش، با روحانى، همه بايد با هم باشند و با هم اين كار را انجام بدهند. من از خداى تبارك و تعالى استدعا و تقاضا و التماس دارم كه همه اقشار ملت ما را بيدار كند و توجه بدهد به مال كارها و اسلام عظمت پيدا كند، ملت اسلام و كشور اسلام عظمت پيدا بكند و ما از تحت ايادى دشمنان به كلى خارج بشويم و اين ريشه‏هاى پوسيده‏اى كه مانده است اينها هم قطع بشود و اسلام و كشور مال خود ما باشد و خود ما در آن فعاليت بكنيم و خودمان از مواهب خدا استفاده بكنيم و از اينكه اظهار كرديد كه در اين مسائل شما حاضر هستيد من متشكرم. البته همه ما بايد در اين مسائل راجع به مستمندان، راجع به مستضعفين همه بايد اقدام بكنيم هر كدام هر مقدارى كه در استطاعت ماست. خداوند به شماها سلامت و عظمت عنايت فرمايد.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 67

تاريخ: 3/2/58

بيانات امام خمينى در جمع نمايندگان روحانى كرد

محروميت، زاغه نشينى و بى‏سامانى، هداياى رژيم گذشته‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

ما در اين مدت كه يك روابطى پيدا كرديم با طوايف مختلف مملكت و اقشار مختلف پيش ما مى‏آيند، مى‏بينيم كه هر طايفه‏اى در هر جا كه هستند مى‏گويند كه با ما بدتر از همه جا رفتار شده. از بختيارى‏ها مى‏آيند مى‏گويند كه با ايل بختيارى بدتر از همه جا عمل شده است و اينها بيچاره‏تر از همه هستند. از هر طرفى از اطراف ايران كه مى‏آيند، از شهرستان‏ها يا از دهات، خصوصا از عشاير مختلفى كه ايران دارد همه اين مطلب را گويند كه هيچ جا بدتر از منطقه ما نيست و اين براى اين است كه هر كسى منطقه خودش را مى‏بيند. همه مناطق اينطورى است. شما تهران را ملاحظه كنيد كه مركز ايران است و هر چه باشد بايد در اينجا بهترش باشد، قريب سى محله يا يك قدرى بيشتر در تهران هست يعنى در شهر هست، كنار شهر كه اينها زاغه نشين، چادرنشين هر چه، عرض كنم چه نشين هستند و عائله شان پنج نفر، بيشتر، كمتر در يك سوراخى زندگى مى‏كنند و نه برق دارند و نه اسفالت دارند، نه آب دارند اينها. آنطورى كه به من گفتند و مكرر مى‏آمدند و گفتند در يك گودال‏هاى منزلشان هست كه از اين گودال‏ها پنجاه بيشتر پله مى‏خورد، پله‏هاى گلى مى‏خورد و مى‏آيد لب خيابان، آنجا آن زن بدبخت بيچاره كه در اين زاغه هست كوزه‏اش را، بر مى‏دارد كه برود آب بياورد، از پنجاه شصت پله بايد بالا برود و در زمستان، آنجا كوزه‏اش را آب بكند، پنجاه، شصت پله پايين بيايد، چند دفعه زمين بخورد تا ببرد آنجا. هيچ از آثار تمدن از قبيل آسفالت و از قبيل آب و از قبيل برق در آنجا نيست، خانه‏شان هم اينجور است كه مى‏بينيد، اين در تهران است، ساير شهرها همين جورها در آن زياد است، قصبات بيشتر، دهات بدتر، عشاير بالاتر. اين خيال نكنيد كه فقط شما هستيد كه محروم هستيد و محروم بوديد، اين رژيم همه را محروم كرد. فشار اين رژيم بر شهرستان‏ها به يك نحوى بود و بر عشاير به يك نحوى بود و بر دهات، قرا و قصبات به يك نحوى. همه در فشار بودند، همه در سختى زندگى مى‏كردند. اين شهرستانى‏ها خيال نكنيد كه خانه دارند چه دارند و در آن وقت خوب بود جايشان، آنها هم فشارها داشتند، گرفتارى‏ها داشتند، حبس‏ها داشتند، زجرها داشتند، در حبس‏ها اينها را پاهاشان را اره مى‏كردند از روحانيون ما، خيال نكنيد كه روحانيون، فقط روحانيون شما گرفتار بودند، روحانيون ما كه ما انگشت روى آنها مى‏گذاريم كه فلان و فلان، پاهايشان را اره كردند، بعضى از

صحيفه نور ج 6 صفحه 68

محبوسين را توى تابه گذاشتند و بو دادند، زيرش آتش زدند و به آن برق متصل كردند، در حال حيات اين را توى اين برق، توى يك تابه‏اى گذاشتند بو دادند آدم را، اين طرز رژيم بود و ما و شما و همه اقشار ملت پنجاه و چند سال به اين مبتلا بوديم. قبل از اينكه حالا شما (...) باشد در اين رژيم بيشتر از همه، مبتلا بوديم به اين گرفتارى‏هاى همه جانبه، اين گرفتارى‏هاى شخصى خودمان كه شما مى‏گوئيد كه سلام كه مى‏كنيد، من خاطره دارم از اين، دو خاطره خودم دارم يعنى يكى را دوست من، خدا رحمت كند مرحوم حاج شيخ عباس تهرانى نقل كرد كه من در اراك بودم و از آنجا مى‏خواستم بيايم به قم، رفتم اتومبيل بگيرم شوفر گفت كه ما به دو طايفه بنا گذاشتيم كه سوار اتومبيل نكنيم، يكى فواحش، يكى معممين. اين در زمان آن خبيث اول بود كه با روحانيون اينطور كرد، تبليغاتش اينطور و عمالش اينطور كردند. يكى هم خود من در اتومبيل، در يك اتومبيلى كه جمعيت در آن بود نشسته بوديم بنزين تمام شد بين راه، من سيد بودم، يك شيخى هم همراهم بود، شوفر برگشت گفت كه اين از اثر اينكه اين شيخ را سوار كرده بوديم بنزين تمام شده، تمام شدن بنزين را اثر نحوست يك روحانى مى‏دانست. اينطور بود آقا، شما خيال نكنيد كه، شما برادرهاى اهل سنت ما هم مبتلا بوديد، ما هم مبتلا بوديم. در شهرها، در دهات، در قصبات، اطلاعاتى كه گفتنى نيست توجه كنيد توجه كنيد اطلاعاتى ما داشتيم كه گفتنى نيست، بانوان ما اطلاعاتى داشتند كه روى تاريخ را سياه كرده است، نمى‏دانيد چه قضايايى بوده در اينجا واقع شده است، در همين قم مركز روحانيت نمى‏دانيد چه بساطى اينها درست كردند وزن‏ها را چطور بيرون آوردند كه بروند جشن بگيرند، با زور بروند جشن براى كشف حجاب بگيرند. نمى‏دانيد اينها با ما چه كرده‏اند، حالا بحمد الله با قدرت الهى و با همت همه اقشار ملت است كه ديگر كسى نمى‏تواند بگويد من بودم، همه بودند، همه با هم و همه هم نمى‏توانند بگويند ما بوديم.ايمان بود، قدرت خدا بود، اگر قدرت خدا نبود، دست خالى نمى‏توانستند اين قدرت‏هاى بزرگ را بشكنند. ملت چيزى دستش نبود، مشت و خون داشتند، غير از اين چيزى نداشتند معذلك قدرت‏ايمان نبود كه شهادت را براى خودشان فوز مى‏دانستند اين قدرت كه شهادت را براى خودش فوز بداند، اين غلبه داد ايران را بر قدرت‏هاى بزرگ دنيا، همه پشت سرش ايستاده بودند، همه قدرت‏ها، من داخل كار بودم، پيغام‏ها به من بود كه از آمريكا مكرر و همه پشت سرش ايستاده بودند معذلك قدرت‏ايمان اين مردم غلبه كرد. حالا اين ملت ما، سى و پنج ميليون ملت ما از يك حبسى بيرون آمدند و اگر چنانچه يك حبسى باشد كه مثلا سى و پنج ميليون را حبس بكنند، درهايش بسته باشد، ديوارهايش چه باشد، يك روز بشكند اين قفس و بيرون بريزند، چه حالى پيدا مى‏كنند؟ يك حال اغتشاش، يك حال به هم خوردگى، الان وضع ايران اين است، يك حال اغتشاش است، يك حال به هم خوردگى است، همه چيز ما را از بين بردند و رفتند، يعنى خزانه را خالى كردند، بانك‏ها را همه را خالى كردند و رفتند. الان هر بانكى از اين غائله چند صد ميليون دلار طلبكار است، همه چيز را بردند، فرهنگ ما را بردند عرض بكنم روحانيت ما را تضعيف كردند و رفتند، فرهنگ ما را از بين بردند و رفتند، اقتصاد ما را خراب كردند و رفتند، كشاورزى ما را بكلى از بين

صحيفه نور ج 6 صفحه 69

بردند و رفتند، همه چيز ما را بردند، حالا كه همه چيز ما را بردند و ما مثل يك حبسى‏هايى كه از حبس يكدفعه قفس شكسته و بيرون آمديم و هر كدام يك طرف، يك جايى مى‏پريم، همه متوجه شديم به گرفتارى خودمان. توجه به اينكه يك همچو گرفتارى نمى‏شود فورا رفع بشود، يك شب نمى‏شود يك همچون گرفتارى يك قرن، يك نيم قرن، يك پنجاه و چند سال را كه براى ما گرفتارى درست كردند و براى ما خانه خرابى درست كردند، اين را با يك ماه، دو ماه، چهار ماه نمى‏شود آن را درست كرد. شما خيال نكنيد كه به فكر شما نيستند، الان نمى‏توانند به فكر هيچ كس باشند. شما خيال مى‏كنيد كه اينها مثلاً راجع به ساير بلاد هم كارى كردند و براى شما نكردند. نمى‏توانند آقا، مطلب، مطلب بزرگى است، همه با هم بايد دست به هم بدهيم، يك مقدار بايد فرصت بدهيم، يك مقدار بايد همراهى كنيم، همه‏مان همراهى كنيم، اگر من طلبه با اين آقايان علما، با شما علما، با شما آقايان دست هم ندهيم و دولت را تاييد نكنيم و همه باهم نشويم نمى‏توانيم اين خرابى‏ها را درست بكنيم.

پنجاه سال سوختن و ساختن و شاهد خرابى‏ها بودن‏

خرابى است الان، همه خراب است. عمده مطلب ايران كشاورزى بود اينها به اسم اصلاحات ارضى كشاورزى را بكلى از بين بردند و ايران شد يك بازارى كه دستش را هى دراز مى‏كند پيش دولت‏هاى خارجى خصوصا آمريكا، گندم بده، جو بده، نمى‏دانم چه، با اينكه ايران اگر خودش كشاورزى را بكند، بايد صادر بكند به ساير ممالك، نبايد بگيرد از آنجا. همه چيز ما را از بين بردند، دامدارى ما را از بين بردند، مراتع ما را، مراتعى كه به تصديق خود خارجى‏ها گفتند بهترين مراتع براى دامدارى، غنى‏ترين مراتع براى دامدارى، مرتع فلان جاست و من هم اسمش را يادم نيست، اين را دادند به ملكه انگلستان و چند نفر از دوستان او، اين را به او دادند و الان نمى‏دانم حالا الان وضعشان چطور است. تمام مراتع ما را از بين بردند به اسم ملى كردن، مردم را دستشان را منقطع كردند و خودشان چاپيدند و رفتند و همين طور جنگل‏هاى ما را به اسم ملى كردن، خودشان به اشخاص خارج فروختند و استفاده‏اش را كردند، نفت را هم كه همه مى‏دانيد كه چطور بردند و هيچ چيز هم ندادند به ما، الان باز به دولت ما پول نفت نرسيده، نفت صادر شده اما پول نفتش بعد بايد برسد، تا چندم، تا كى بايد برسد. اينجور نيست كه الان دولت به فكر شما نباشد به فكر ما باشد، به فكر مثلاً بلوچستان نباشد به فكر تهران باشد، به فكر كردستان نباشد، به فكر همه جا هستند اما نارساست مطلب، صبر مى‏خواهد. ما پنجاه و چند سال صبر بر اين بليات كرديم و سوختيم و ساختيم، حالا يك مقدارى باز بايد بسوزيم و بسازيم و مهلت بدهيم و كمك كنيم تا درست بشود، كارگرى درست بشود. الان تو كارخانه‏ها مى‏ريزند نمى‏گذارند كارگرى درست بشود، تو كشاورزها مى‏ريزند نمى‏گذارند كشاورزى صورت پيدا بكند و تو مدارس مى‏ريزند نمى‏گذارند مدرسه درست باز باشد. همه جا را اينها خراب كردند، حالا هم تتمه‏اى كه مانده است نمى‏گذارند كه ما راحت باشيم، دولت راحت باشد تا كار انجام بدهد. شما اين را بدانيد كه اسلام براى يك قشر نيست، اسلام براى يك طايفه نيست، اسلام براى همه

صحيفه نور ج 6 صفحه 70

است، اسلام براى بشر است، براى انسان است، براى همه است. خيال نكنيد كه يك تبعيضى در اسلام باشد در اسلام تبعيض نيست. خيال نكنيد كه كسانى كه در مركز هستند يا علمايى كه در مراكز علمى هستند تبعيض قائل باشند، اين حرفها نيست در كار، ما همه هستيم و با هم هستيم و برادر هستيم و ما را اين نهضت همچو - عرض كنم كه - توفيق داد كه الان شما برادرها با ما برادرها همه با هم نشسته‏ايم، همه با هم تفاوتمان را مى‏گوئيم لكن شما فكر اين را نكنيد كه ما در فكر شما نيستيم و نشسته‏ايم خودمان داريم يك كارى مى‏كنيم براى خودمان، نه، براى شما ابدا اين مطلب، طرح نيست اين مطلب. در جمهورى اسلامى اين مسائل طرح نيست اصلا، لكن اوضاع، اوضاع اغتشاش و در هم و برهمى است كه بايد با مهلت انجام بگيرد. من به شما اطمينان مى‏دهم كه وقتى كه استقرار پيدا كرد حكومت ما (الان بين راه هستيم، ما الان حكومت مستقر نداريم، حكومت انتقالى است) يك حكومت مستقر پيدا كنيم كه همه شما راى بدهيد، همه شما سرنوشت خودتان را تعيين كنيد، بعد از اينكه تعيين كرديم سرنوشت خودمان را، همه را، همه‏مان رايمان را داديم به اشخاص كه دلخواه خودمان هستند و اينهاست آنوقت آن اشخاصى كه از طرف ما راى دادند درست مى‏كنند يك حكومتى كه مال همه ملت است، همه ملت حكومتشان عبارت از يك حكومت صحيح است و اسلامى انشاء الله، انشاء الله قدرت اسلامى، احكام اسلامى و آنوقت خواهيد ديد كه قضيه، قضيه تبعيض و تجزيه و اينها هيچ ابدا مطرح نيست، نه از اول اسلام مطرح بوده، نه حالا مطرح است. اگر چهار روز يك نفر آدم قاچاق آمد در اين مملكت و خرابكارى كرد، اين را نبايد ما به اسم اين بگذاريم كه مثلاً مسائل بايد اينطور باشد. نخير، وقتى كه دولت اسلامى انشاء الله استقرار پيدا بكند، انشاء الله همه ما، همه شما در رفاه هستيم و من سلام خودم را به برادرهايى كه شما از پيش آنها آمديد اعلام مى‏كنم و از آنها مى‏خواهم كه يك قدرى حوصله داشته باشند، صبر داشته باشند. انشاء الله خداوند همه‏تان را حفظ كند.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 71

تاريخ: 4/2/58

بيانات امام خمينى در جمع اعضاى هيأت اعزامى از ليبى به سرپرستى سرگرد جلود

غلبه مستضعفين بر مستكبرين اراده خداوندى است‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

خداوند را سپاس مى‏كنم كه اراده فرمود منت بر مستضعفين بگذارد عليه مستكبرين و زمين را از لوث مستكبرين پاك كند، مستضعفين را به - زمين - حكومت برساند، اسلام براى همين مقصد آمده است و تعليمات اسلام براى همين معناست كه مستكبرى در زمين نباشد و نتوانند مستكبرين، مستضعفين را استعمار و استثمار كنند. ما به تبع تعاليم عاليه قرآن و آنچه از اسلام بر سيره رسول اكرم و ائمه مسلمين به دست آورديم و از سيره انبيا چنانچه در قرآن نقل مى‏فرمايد به دست آورده‏ايم آن است كه مستضعفين با هم مجتمع شوند و بر مستكبرين ثوره (انقلاب) كنند و نگذارند حقوق آنها را ببرند. ما با اين تعاليم پيشرفت كرديم و ملت ما شهادت را استقبال كرد براى اين مقصد، و چون شهادت مورد هدف او بود با مشت و خون بر تمام قواى جهنمى، بر دبابات (تانك‏ها) بر مسلسلات، بر ابرقدرت‏ها كه در پشت شاه سابق صف كشيده بودند غلبه كرد، ما مى‏خواهيم كه اين رمز در بين تمام حكومت‏ها و ملت‏ها باشد. حكومت‏ها بايد خدمتگزار ملت‏ها باشند چنانچه در اسلام اين سيره بود كه حكومت در خدمت مردم بود و ارتش در خدمت مردم بود. حكومت‏ها از مردم انشاء مى‏شدند و ارتش نيز از آنها و اگر حكومت‏ها و ملت‏ها به سيره رسول اكرم و ائمه مسلمين عمل مى‏كردند، آرامش در همه جاى ارض بود اين اختلافات و خونريزى‏ها نبود.

ما از خداوند مى‏خواهيم كه اين نهضت اسلامى و نهضت انسانى سرمشق باشد از براى تمام مستضعفين و هشدار باشد بر مستكبرين. مستكبرين گمان نكنند كه بايد حكومت كنند بر مستضعفين و آنها را استعمار و استثمار كنند. مستضعفين حكومت را به عنوان حكومت نشناسند بلكه به عنوان خدمتگزار بشناسند. برادر باشند، برادرى كه بر برادر ديگر خدمت كند، هر دو پشتيبان هم باشند. اگر قوانين اسلام در ملت‏ها، در حكومت‏ها جريان پيدا بكند و آداب حكومت‏ها و ملت‏ها اسلامى باشد، نه حكومت‏ها خيال تعدى بر ملت‏ها دارند و نه ملت‏ها با حكومت‏ها مخالف خواهند بود. من از شما كه از طرف معمر آمديد و براى ما سلام او را آورديد تشكر مى‏كنم و سلام من را نيز به ايشان ابلاغ و به ملت ليبى ابلاغ نمائيد. من از خداوند تعالى مى‏خواهم كه تمام ملت‏ها و دولت‏ها بيدار شوند و همه ملت‏ها و دولت‏هاى اسلامى به هم پيوند كنند تا ابرقدرت‏ها نتوانند بر اينها غلبه كنند و مخازن آنها را

صحيفه نور ج 6 صفحه 72

ببرند. مسلمين قريب يك ميليارد جمعيت دارند و مع‏الاسف به واسطه تفرقه‏اى كه بين آنها واقع است و به واسطه عدم رشدى كه در حكومت‏هاست نتوانستند آن قدرتى را كه اسلام براى آنها پيش بينى مى‏كند به دست بياورند. من از خداوند تعالى خواستارم كه مستضعفين در هر جاى ارض كه هستند بر مستكبرين غلبه كنند و مستكبرين به جاى خود بنشينند و دولت‏ها و ملت‏ها با هم برادر باشند.

والسلام عليكم

در اين موقع نماينده هيات ليبيائى سخنانى ايراد مى‏كند و امام در جواب مى‏فرمايند:

كليد حل معماى آقاى صدر به دست دولت ليبى است‏

چيزى كه، قضيه‏اى كه براى ما و علماى ايران و ساير اقشار به طور معما در آمده است اين فاجعه آقاى صدر است. من و علماى ايران براى اين فاجعه بسيار متاثر هستيم و اين براى ما يك معمايى است كه اين معما حل نمى‏شود الا به دست دولت ليبى. ما اين معما را مى‏خواهيم كه برادر ما معمر و دولت حل كنند و ناراحتى‏هاى ما را به اتمام برسانند. من كرارا به وسائطى اين معنا را تذكر دادم لكن الان نيز اكيدا تذكر مى‏دهم كه اين معنا در شعب ما و در بين علماى ما انعكاس سوئى دارد و من ميل ندارم كه بين ملت ما و دولت شما يك سوءتفاهمى باشد. من از شما مى‏خواهم كه اين معما را حل كنيد و موجب راحتى ما را فراهم كنيد.

سپس نماينده هيات ليبائى سخنانى ايراد مى‏كند و امام در جواب مى‏فرمايند: بگوئيد مقصود من اين نبود كه به شما يا به دولت شما تهمت بزنم مقصود من اين بود كه شما قدرت داريد كه در اين ممالكى كه نزديك شماست و ايشان رفته‏اند در آنجا به قول شما، در آنجا فعاليت بكنيد و اين معما را براى ما حل كنيد. ما هيچگاه به برادران خودمان تهمت نمى‏زنيم و خلاف اسلام نمى‏كنيم لكن از شما خواهيم حل اين قضيه را به اينكه شما قدرت اين را داريد كه اين مساله را حل كنيد و از دولت‏هايى كه ايشان رفته‏اند آنجا، يك طور تحقيقاتى بكنيد و ما مطلع بشويم.

در اين موقع نماينده هيات ليبائى سخنانى ايراد مى‏كند و امام در جواب مى‏فرمايند:

مسلمين بايد يد واحد باشند بر عليه اعداء

بله، من هم اين معنى را مى‏دانم لكن مهم اين است كه يك سوء تفاهمى بين ملت‏ها و دولت‏هاى اسلامى نباشد و وحدت اسلامى هميشه محفوظ باشد و همه مسلمين با هم برادر باشند و اينكه در اين معنا درك كردم براى اين بود كه همين سوءتفاهم به واسطه فعاليتى كه شما بكنيد براى تحقيق اين مطلب، رفع بشود و بين دولتين و ملتين تفاهم صحيح حاصل بشود و اين تهمت‏ها را اجانب كه مى‏خواهند بين دولت‏ها و بين ملت‏ها تفرقه بيندازند، آنها را خنثى كنيد، تبليغات آنها را. من هميشه

صحيفه نور ج 6 صفحه 73

سعى‏ام در اين بوده است كه مسلمين يد واحد باشند بر اعداء چنانچه اسلام فرموده است و جماعت واحده باشند چنانچه اسلام مى‏فرمايد، لكن مهم ما اين بود كه رفع بشود اين سوءتفاهم، و برادرى ايران و ليبى محفوظ باشد و دست اجانب كه مى‏خواهند تفرقه بيندازند بين دو برادر، دو دولت و دو ملت، كوتاه بشود.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 74

بيانات امام خمينى با افسران، درجه‏داران و سربازان مركز توپخانه اصفهان‏

جداسازى ارتش از روحانيون و ساير اقشار ملت از خيانت‏هاى بزرگ رژيم شاه‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من امروز را روز مباركى مى‏دانم، روز ميمونى مى‏دانم. قبل از ظهر يك عده كثير از دوستان ما، برادران ارتشى ما، برادران ژاندارمرى ما، آمدند و با ما ملاقات كردند و الان دوستان عزيز من و ارتشى‏هاى محترم اصفهان به ملاقات آمدند. من از اين جهت اين روز را ميمون مى‏دانم و مبارك كه ارتش در قلب مردم و در بين مردم و با احترام زياد و شور و شعف فوق‏العاده مواجه هستند. من از اين جهت مبارك مى‏دانم كه در سابق و در زمان طاغوت ارتش ما از ملت جدا بود و از روحانيت جداتر. امروز ارتش در قلب ملت است و در كنار روحانيت به طورى كه هدايت آنها را به اينجا حضرت حجت‏الاسلام آقاى طاهرى ايدهم الله تعالى فرمودند. سابقه ندارد كه يك شخص روحانى در ارتش و در رژه ارتش شركت كرده باشد. ارتش از ما جدا شده بود و ملت از ارتش جدا شده بود و اين خيانت بزرگى بود كه رژيم سابق كرد و ما برادران را از هم جدا كرد. امروز روزى است مبارك و ارتش با ملت هماغوش و در درياى جمعيت امروز خودشان را غوطه‏ور مى‏بينند و مردم مثل برادر آنها را پذيرايى مى‏كنند. نه آنها از مردم بيزارند و نه مردم از آنها، به خلاف سابق كه مردم را طورى كرده بودند و به طورى از ارتش و ساير قواى انتظامى ترسانده بودند كه مردم احساس ناراحتى كردند با ديدن آنها و ارتش را آنطور بار آورده بودند كه احساس آنها نسبت به ملت غير از اين احساس بود كه امروز هست. امروز شما احساس شادى كنيد كه در آغوش ملت هستيد و ملت احساس شادى مى‏كند كه در آغوش شماست و هر دو احساس شادى مى‏كنيد كه برادروار مجتمع هستيد و هر دو با هم و من احساس غرور مى‏كنم كه اين ارتش با مردم همچو مختلط است و همچو مزدوج است كه مثل دو برادر، اين غرور، دارد، اسلام همين را مى‏خواهد. ارتش اسلام در صدر اسلام با مردم يكى بودند، جدايى نداشتند، از مردم بودند، بعدها سلاطين جور و خصوصا اخيرا به واسطه تبليغاتى كه كردند، تبليغاتى كه از جانب اجانب بود و مامور آن رژيم منحط بود، تبليغاتى كردند كه شما را از ما جدا كردند، ملت را از شما جدا كردند، ملت را بعضى را از بعضى جدا كردند، دانشگاهى را از مدرسه‏اى جدا كردند و بازارى را از هر دو خواستند جدا كنند و بحمدالله اين فرصت پيدا نشد و خداى تبارك و تعالى همچو توفيقى داد كه همه الان با هم همه برادروار در يك محيط دوستانه، در يك محيطى كه با شعف و شوق از هم پذيرايى

صحيفه نور ج 6 صفحه 75

مى‏كنيد مجتمع هستيم. امروز روز مبارك است، امروز روز ميمون و بزرگ است.

مجازات خيانتكاران و عفو نادمين

و اما قضيه‏اى كه فرمودند راجع به عفو، همين طور است كه گفته‏اند و - ما - آنهايى كه مجرم بودند، آنهايى كه خيانتكار بودند، آنها را مجازات كردند و خواهند كرد. و اما ارتش، ژاندارمرى و همين طور ساير طبقات ديگر از قواى انتظامى، شهربانى در تمام كشور اگر چنانچه خداى نخواسته مرتكب يك جرم صغيرى، يك گناه صغيره‏اى شده باشند، ما اين را عفو كرديم و خداوند تبارك و تعالى به واسطه برگشت آنها به دامن اسلام و برگشت آنها به دامن ولى عصر سلام الله عليه آنها را عفو فرمود و ما به تبع امام زمان سلام الله عليه عفو عمومى نموديم و از اشخاصى كه گناه صغيره كردند و خداى نخواسته مرتكب يك بعضى از صغائر ذنوب شدند. خداوند همه شما را عظمت، عزت، قدرت عنايت كند.

با بيدارى و وحدت كلمه، خدعه‏هاى شياطين را خنثى سازيد

برادران من توجه داشته باشيد كه در اين فرصت از زمان، در اين لمحه از زمان شياطين مى‏خواهند باز بين ما و شما، بين شما و ساير قواى انتظامى، بين قشرهاى ملت جدايى بيندازند و از آن استفاده كنند و به خيال خام خودشان برگشت به حال اول ولو به فرم ديگر، لكن بايد با هوشيارى و با بيدارى خدعه اينها را خنثى كنيد و مثل كوه در مقابل آنها بايستيد و نگذاريد خللى در اين اجتماع شما، در اين سد بزرگى كه داريد و در اين اجتماع و در اين وحدت كلمه‏اى كه داريد، نگذاريد كه آنها رخنه كنند كه اگر خداى نخواسته رخنه كنند شايد مسائل و مشكلى براى ما پيش بيايد. خداوند همه شما را عزت و سلامت و سعادت عنايت فرمايد و شما را با ملت و ملت با شما را چنان همراه و برادر كند كه كسى نتواند خلل در اين برادرى ايجاد كند.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 76

بيانات امام خمينى در جمع اعضاى هيأت اعزامى كوبا

قدرت‏ايمان و وحدت كلمه عامل غلبه ملت بر قواى شيطانى شاه‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من تشكر مى‏كنم از اينكه ايشان و دولت ايشان براى تفقد از حال ملت ايران به اينجا آمده‏اند و از نهضت ما پشتيبانى مى‏كنند. اين نهضت ايران نهضتى مبتنى بر عقائد، مبتنى برايمان، مبتنى بر اسلام بود و با قدرت ايمان و اسلام اين پيشبرد را كرد والا ملت ما در دستشان از ابزار جنگ هيچ نبود، در صورتى كه آنها مسلح بودند به تمام انواع اسلحه‏ها و پشتيبانى از آنها مى‏كردند ابر قدرت‏ها، معذلك در عين حالى كه همه قواى قدرتمند دنبال شاه بودند و پشتيبان، معذلك قدرت‏ايمان ملت ما كه به آن قدرت‏ايمان وحدت كلمه پيدا شد و همه با هم يك مطلب را خواستند، نتوانستند قدرت‏ها اين قدرت شيطانى را حفظ كنند و اين نهضت چون نهضت انسانى بود و براى انسان بود، همه انسان‏ها كه در فطرت انسانيت باقى مانده‏اند بايد از آن پشتيبانى كنند.

دولت‏ها بايد خدمتگزار ملت‏ها باشند

و دولت‏ها توجه كنند به اينكه بايد در خدمت ملت‏ها باشند و ملت‏ها پشتيبان دولت‏ها و اينكه شاه سابق نتوانست حفظ خودش را بكند براى اينكه ملت با او نبود، ملت پشت به او كرد و او هم به ملت خيانت كرد. دولت‏ها بايد توجه كنند به اينكه آنها در خدمت ملت بايد باشند اگر در خدمت ملت باشند ملت‏ها پشتيبان آنها خواهند بود. و من از خداى تبارك و تعالى مى‏خواهم كه همه ملت‏هاى عالم و همه مستضعفين سعادتمند باشند و همه دولت‏ها در خدمت ملت‏ها باشند تا سعادت همه بشر تامين شود. و من سعادت ملتها را، ملت شما را از خداوند مى‏خواهم و سلام من را به ملت و رئيس دولت و دولت ابلاغ كنيد.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 77

بيانات امام خمينى در جمع پرسنل نيروى هوائى دزفول و نمايندگان مردم شهرستان اليگودرز

تا خدا با شماست احدى توان معارضه با شما را ندارد

بسم الله الرحمن الرحيم‏

شما نيروى هوائى امروز نيروى آسمانى هستيد، نيروى اسلامى هستيد، پشتيبان اسلام هستيد، اسلام پشتيبان شماست، ملت پشتيبان شماست، ما همه پشتيبان شما و همه با هم، همه با هم بايد اين نيروى بزرگ اسلامى انسانى را به پيش ببريم. حكومت اسلامى، جمهورى اسلامى، عدل اسلامى را مستقر كنيد. با عدل اسلامى همه و همه در آزادى و استقلال و رفاه خواهند بود. آن نيروهاى شيطانى بود كه ما را از شما و شما را از ما جدا مى‏كرد و بهره بردارى مى‏كرد. اسلام براى همه است و با همه يدالله با جماعت است، دست خدا با شماست، تا همه با هم هستيد و همه اسلام را مى‏خواهيد، خدا با شماست و تا خدا با شماست كسى با شما نمى‏تواند معارضه كند. اين شياطين كه در بين ملت ما تفرقه‏اندازى مى‏كنند، آگاه باشند كه نمى‏توانند اين نيروى انسانى را شكست بدهند، بيهوده تفرقه‏اندازى مى‏كنند، شيطنت مى‏كنند، نخواهد آمال آنها، آرزوى آنها تحقق پيدا بكند. خداوند خواسته است كه مستضعفين بر مستكبرين غلبه كنند، غلبه كردند و مى‏كنند. دوستان من! عزيزان من! همه با هم باشيد از تفرقه پرهيز كنيد، همه براى اسلام، همه براى خدا، همه نيروى الهى. شما نيروى هوائى، نيروهاى الهى هستيد. همه نيروها، نيروى الهى‏اند. ملت نيروى الهى است. دست خدا با شماست. خداوند همه شما را حفظ كند و همه با هم، همه با هم براى اسلام به پيش.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 78

4/2/58

بيانات امام خمينى در جمع اعضاى هيأت سردفتران تهران

بايد همه دست به دست هم بدهند تا اينكه اين خرابه آباد بشود

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من از شما آقايان متشكر هستم كه تشريف آورديد و از نزديك ملاقات كنيم. آنچه بوده است گذشت و ما امروز بايد فكر آينده باشيم. آينده يك مشكلاتى است كه بر عهده همه اقشار ملت است. خرابى‏هايى كه تا كنون شده است در ظرف اين پنجاه و چند سال بيشتر و قبل از آن هم دو هزار و پانصد سال اين خرابى‏هايى كه شده است و يك كشور خراب از هر جهت، از جهت فرهنگى، از جهت اقتصاد، اين وراثت مانده است براى ما و هيچ قشرى تنهايى نمى‏تواند اين خرابى‏ها را آباد كند، همانطورى كه در شكستن اين سد بزرگ طاغوتى نمى‏توانست يك قشر، دو قشر اين عمل را انجام بدهد، وقتى كه همه اقشار ملت با هم شدند و همه تحت لواى توحيد و اسلام عمل كردند، اين امر محال به حسب نظر اشخاص ممكن و واقع شده محال به نظر خيلى‏ها مى‏رسيد كه بشود اين سلطنت طاغوتى را شكست با آن ابزار و سلاح‏هاى مدرنى كه خودشان داشتند و دارند و با آن پشتيبانى‏هايى كه از ابرقدرت‏ها مثل آمريكا و غيره مى‏شد، يك مطلب غير ممكن به حسب عادت به نظر رسيد لكن اين غفلت از اراده الهى بود، غفلت از اراده الهى بود، غفلت بود كه هر غير ممكن به نظر ما با اراده حق تعالى واقع خواهد شد و من اين مطلب را مستند به شخص نمى‏دانم، مستند به ملت نمى‏دانم، يك تحولى در اين ملت پيدا شد با دست خداى تبارك و تعالى، آن تحول روحى بود كه الان هم بعضى جوان‏ها مى‏آيند و به من مى‏گويند دعا كنيد ما شهيد بشويم و آنوقت هم جوان‏هاى برومند همين تقاضا را از من مى‏كردند، بعضى‏شان قسم مى‏دادند مرا كه شما دعا كنيد كه ما شهيد بشويم. مادرهايى كه بچه‏هايشان را از دست دادند و داده بودند الان هم كه پيش ما مى‏آيند با تشكر. در چند شب پيش، دو، سه شب پيش با يك پدرى كه جوانش را از دست داده بود من مواجه شدم - احوالپرسى - نمى‏دانستم كه اين مصيبت بر او وارد شده از او احوالپرسى كردم، ديدم بيشتر از ميزان تشكر دارد مى‏كند و مى‏گويد حالم خوب است، بعد كسى گفت يكى از جوان‏هاى ايشان كشته شده است و اين تشكر براى اين معنا بوده است. اين تحول روحى كه در ملت پيدا شد، ملتى كه از سايه پاسبان مى‏ترسيد در خيابان ريخت و گفت مرگ بر كه،بر شاه، اين تحول يك تحول الهى بود، نه انسانى. انسان نمى‏توانست يك همچو كارى بكند. هر كسى خيال كند كه فلان اين كار را انجام داد صحيح نيست، خدا اين كار را انجام داد. اين يد غيبى

صحيفه نور ج 6 صفحه 79

بود كه بر سر اين ملت سايه افكند و يك ملت مظلوم را، ملتى كه هيچ ساز و برگ نداشت، بر يك قدرت‏هاى بزرگ موفق كرد و پيروزى داد و اين سد را شكست. بحمدالله اين سد شكسته شد لكن كارها باز باقى است. باز ما كارهايى داريم و احتياجاتى به همه، احتياج به همه آقايان، به گويندگان، به نويسندگان، به همه اقشار ملت ما احتياج داريم براى اينكه يك مملكت خراب را نمى‏تواند يك قشر آباد كند. بايد همه با هم دست به هم بدهند تا اينكه اين خرابه آباد بشود. هر كسى به هر مقدارى كه قدرت دارد، خيال نكند يك نفر است، يك نفر به‏اندازه يك نفر قدرت دارد، اين يك نفر وقتى پهلويش نفرها واقع شد، جمعيت از آن، مثل يك قطره است كه وقتى كه قطره‏هاى ديگر به آن متصل شد سيل پيدا مى‏شود وقتى سيل‏ها با هم متحد شدند دريا درست مى‏شود. اين قطره‏ها خيال نكنند، انسان‏ها خيال نكنند كه خوب، از من كه كارى بر نمى‏آيد، نخير، از شما و من و همه و شما هر كدام به‏اندازه خودمان، به اندازه يك نفر كار ازمان مى‏آيد و به‏اندازه آنقدرى كه از ما كار مى‏آيد مسوول هستيم يعنى امروز وضع طورى است، به طورى حساس است وضع مملكت ما كه اگر ما قصور بكنيم در اداى تكليفمان، مسووليم، همه بايد باهم، همه اقشار بايد باهم، ننشينيد كه دولت اصلاح بكند، دولت تنها نمى‏تواند، ننشينيد كه روحانيت اين كار را بكند، روحانيت نمى‏تواند تنها، روحانيت ننشينند كه مثلاً اقشار ديگر اين كار را بكنند، از آنها هم تنها نمى‏آيد. همه با هم، وقتى همه با هم شدند، يدالله مع الجماعه جماعت وقتى كه با هم شدند پشتيبانشان خداى تبارك و تعالى است و مقصد وقتى الهى شد، مهم اينجاست كه وقتى مقصد الهى شد، همه توجه به اسلام داشتند.

غير از قانون الهى چيزى نبايد حكومت كند

شما ملاحظه كرديد كه در اين نهضت از آن بچه‏اى كه تازه زبان باز كرده بود، تا آن پيرمردهايى كه نزديك‏هاى مردنشان بود، همه با هم مى‏گفتند جمهورى اسلامى، همه اسلام را خواستند، اين همه‏اسلام خواستن، توجه همه به معنويت بودن، توجه همه به خدا و دين خدا بودن شما را پيروز كرده، اين توجه را از دست ندهيد، اين رمز پيروزى است، كليد پيروزى است، اين كليد را محكم نگه داريد، وحدت پيدا بكنيد، مقصد هم خدا. اين دو تا مطلب وقتى كه پيدا شد، اين همه مسائل را حل مى‏كند و همه ما بايد كوشش بكنيم و به مقاصد الهيه برسيم. البته شما آقايان كه دفاتر ازدواج و طلاق پيش شما هست، مسووليت عظيمى داريد، اگر سابق يك قدرت شيطانى بر شما حكومت مى‏كرد، الان هيچ قدرتى بر هيچ كس حكومت نمى‏كند، قدرت‏ها هست لكن حكومت نمى‏كند يعنى قانون هست قانون الهى است فقط. غير از قانون الهى چيزى نبايد حكومت كند. شما آقايان كه متصدى يك همچو امر بزرگى هستيد، مسووليت بزرگى بين خودتان و خداى خودتان داريد، شرايط را البته كرديد و از اين به بعد هم با دقت شرايط را بكنيد، خصوصا در باب طلاق كه شرايط بايد خيلى با دقت و با ملاحظه انجام بگيرد انشاء الله خداوند به همه شما سلامت و سعادت بدهد و همه ما را توفيق به اين بدهد كه اين خدمت را به اسلام بكنيم همه‏مان.

والسلام

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 80

بيانات امام خمينى در جمع گروهى از بانوان شهرهاى باختران، سنندج، دزفول، بروجن و تهران

سعادت دنيا و آخرت در اسلام است‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

چه بركاتى در اين نهضت مترتب است، بركت اسلام، جمهورى اسلامى كه تمام سعادت‏ها در اسلام است. سعادت دنيا و آخرت در اسلام است لكن اشخاص ضعيف بيچاره نمى‏توانند اين نهضت را ببينند، در صدد تفرقه هستند، اينها اشخاصى هستند كه مى‏خواهند بين اقشار ملت جدايى بيندازند براى آنكه با تفرقه مى‏توانند منافع خودشان را تامين كنند، با تفرقه مى‏توانند براى ارباب‏هاى خودشان يك مقامى در اينجا درست كنند، لكن بايد مطمئن باشند كه اين دست‏هاى تفرقه‏انداز قطع خواهد شد. اين دست‏هايى كه مى‏خواهند بين برادران، بين خواهران، بين اقشار ملت تفرقه بيندازند دفن خواهد شد. همانطورى كه رژيم شاهنشاهى منحوس دفن شد ريشه‏هاى فساد باقيمانده آن هم دفن خواهد شد. بعضى از اشخاصى كه در آن وقت منفعت طلب بودند و مى‏خواستند با بقاء رژيم منحوس، منافع مادى خودشان را، غير مشروع خودشان را تامين كنند، حالا به خيال آن افتاده‏اند كه باز تفرقه بيندازند بين برادران مسلم، بدانند كه غلط رفتند، اشتباه مى‏كنند، ديگر بر نخواهد گرديد آن رژيم طاغوتى و نظير آن رژيم طاغوتى. من از شما بانوان محترم كه همدوش برادران خودتان، بلكه در صف جلو در اين نهضت بوديد تشكر مى‏كنم و من اميدوارم كه باز شما درصف مقدم باشيد و اين نهضت را به آخر برسانيد كه حكومت اسلامى انشاءالله تاسيس بشود و تمام اقشار ملت، تمام مستضعفين به حقوق حقه خودشان برسند. خداوند شماها را حفظ كند و براى اسلام و مسلمين نگه دارد.

والسلام عليكم و رحمة الله

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 81

بيانات امام خمينى در جمع نمايندگان جامعه زنان خارجى مقيم ايران و اعضاى هيأت تحريريه نشريه لاله

تاريخ نيز قادربه ثبت عمق جنايات و خيانات شاه نيست‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من از بانوان محترم كه همدرد ما هستند و در اين مصيبت‏هائى كه بر ملت ايران وارد شده است اظهار همدردى مى‏كنند متشكرم، لكن بايد به شما بانوان محترم تذكر دهم كه جنايات شاه را نه شما تمامش را اطلاع داريد و نه ما و نه آن اشخاصى كه حتى نزديك به شاه هم بودند.

جنايات اينها مراتب و درجاتى داشته است كه بعضى از آن واضح بوده است، همه ديده‏اند. اين جنايات و آدم كشى‏ها و حبس‏ها و زجرهائى كه صدايش از داخل زندان‏ها به بيرون رسيده است. يك مرتبه از جنايات و خيانات، آنهائى بوده است كه وزراى شاه و اطرافيان شاه اطلاع داشتند و ماها و شماها اطلاع نداشتيم، پاره‏اى از جنايات هم فقط خود شاه مطلع بوده است خيانتى كه كرده است، ديگران مطلع نبودند.

ما نمى‏توانيم به عمق جنايات و خيانات اين پدر و پسر اطلاع پيدا كنيم، شما كه غايب امر، يكى از شما بيست و دوسال اينجا بوده، ما هم كه تمام عمرمان را اينجا بوديم و در جريان امور بسيارى از عمرمان را گذرانديم، باز نمى‏توانيم بر عمق اين جنايات اطلاع پيدا كنيم، تاريخ هم نمى‏تواند عمق اين جنايات و خيانات را ثبت كند، تاريخ آنقدر مى‏تواند كه اطلاع پيدا مى‏كند و جنايات شاه بسياريش زير پرده است كه غير از خودش و امثال كارتراطلاع ندارد.

تبليغات خلاف واقع جيره خواران ابرقدرت‏ها بر عليه انقلاب اسلامى‏

من از شما تشكر مى‏كنم كه براى همدردى ما تشكيل يك انجمن داديد و مى‏خواهيد كه مطالب ما را برسانيد. ما در دنيا مظلوم هستيم براى اينكه دنيا طرفدار شاه ظالم بود و تمام دولت‏هاى خارجى، مگر كمى از آنها، طرفدارى مى‏كردند و از ظلم و ستم او پشتيبانى مى‏كردند. ملت ما الان هم مظلوم است براى اينكه نويسندگان خارج به طورى وجهه اين انقلاب را جلوه دادند در خارج و به طورى دروغ گفتند و شايعه افشانى كردند كه ملت ما را غير از آنى كه هست و غير از آنى كه مى‏بينيد، جلوه دادند در روزنامه‏هاى خارج. از جمله چيزهائى كه نوشتند، اين است كه آنهائى كه كشته مى‏شوند و اعدام مى‏شوند، از زير خاك بيرون مى‏آورند مردم و تكه تكه مى‏كنند. اگر يك نفر اينطور شده است

صحيفه نور ج 6 صفحه 82

شما در تمام ايران تفتيش كنيد اگر يك نفر يك همچو كارى برايش شده است آنها حق دارند بگويند همه شده است، لكن من مى‏دانم نويسنده‏هاى خارج اكثرشان يا بسياريشان جيره‏خوار همين دستگاه‏ها هستند، اينها ديدند كه ملت ايران به واسطه قدرت‏ايمانى كه داشتند، نهضتى را كه كردند كه دست ارباب‏ها كوتاه شده است و دست آنهائى كه منافع را به اينها واصل مى‏كردند كوتاه شده است، اينها براى انتقامجوئى يا برگرداندن اوضاع سابق و براى نفع خود دست به اين تبليغات زدند. تمام اين تبليغات برخلاف واقع است. شما مى‏بينيد كه اينجا احكام اعدام براى اشخاصى صادر مى‏شود، خوب است كه اين اشخاص را و پرونده اين اشخاص را ملاحظه كنيد ببينيد كه اين اشخاص كه حكم اعدامشان صادر شده و اعدام شده‏اند، آيا چند نفر كشتند؟ آيا ده نفر كشته‏اند؟ آيا يك ملت را بيچاره كردند؟ اينها تمام ملت ايران را بيچاره كردند؟ و در ظرف پنجاه سال همه را در تحت فشار قرار داده‏اند. اينها جناياتى به اين ملت كردند كه اگر چنانچه دادگاه‏ها نبود خود ملت مى‏ريختند و آنها را مى‏كشتند. دادگاه‏ها كنترل كردند عواطف ملت را، ملتى كه در خيابان‏ها جوان‏هاى خود را به خون آغشته ديدند با امر همين امثال اينها، با امر همين شاه و با امر همين هويدا و با امر همين نصيرى و امثال اينها، طاقت ندارد كه اينها را زنده ببيند.

اين جوامع به اصطلاح حقوق بشر در خدمت ابرقدرت‏ها هستند

اينهائى كه مدعى حقوق بشر هستند و حالا براى امثال هويدا سينه‏زنى مى‏كنند و اظهار تاثر و تاسف مى‏كنند، اينها آيا طرفدار حقوق بشرند يا طرفدار مملكت‏ها و حكومت‏هاى ابرقدرتند؟ اگر اينها طرفدار حقوق بشرند چه شد كه در مدت پنجاه سال اين بشر در اينجا زير شكنجه بود، اعدام بود؟ اين بشرى را كه در اينجا با تابه سرخ مى‏كردند و بشرى را كه پاى او را بريدند با اره، اينها نفس نكشيدند، امروز نفس مى‏كشند و امروز تبليغات مى‏كنند. مگر اينها كه كشته شدند بشر نبودند؟ مگر اينها حقوق نداشتند؟ مگر حق بشر اين نيست كه اگر كسى، كسى را كشت قصاص بكند؟ اين حق بشر است، حق اشخاصى كه از اولاد او يا از بقاياى اوست كه قصاص كند از اينها، لكن عمده اين است كه اين جامعه‏هاى حقوق بشر در خدمت ابرقدرت‏ها هستند با اسم حقوق بشر. اين جامعه‏هائى كه براى حقوق بشر فرياد مى‏زنند، حقوق بشر را مى‏خواهند پايمال كنند. اين روزنامه نويس‏ها و مطبوعاتى كه به اسم بشر دوستى انتشار اين اكاذيب را مى‏كنند، اينها در خدمت ابرقدرت‏ها هستند، اينها حقوق بشر را پايمال مى‏كنند.

شما اوضاع ايران را بررسى كنيد و آنطور كه هست منعكس كنيد

من از شما جمعيتى كه الان در ايران براى بررسى اوضاع ملت ما و اوضاع كشور ما تشكيل جلسه داده‏ايد، بعد از تشكر خواستارم كه شما اوضاع ايران را بررسى كنيد و آنطور كه هست منعكس كنيد، بررسى كنيد كه آيا اين مردم در اينجا دارند قتل عام مى‏كنند اين مردم از گورستان‏ها بيرون

صحيفه نور ج 6 صفحه 83

مى‏كنند اجساد را و تكه تكه مى‏كنند؟ مردم دارند آتش مى‏زنند؟ اين را بررسى كنيد ببينيد كه قضيه، قضيه انتقامجوئى به معناى غير انسانى است يا خير؟ دادگاه‏هائى است كه بعد از اينكه جرم‏هاى اينها ثابت شد، اينها محكوم به اعدام مى‏شوند كه اگر اين دادگاه‏ها نبود و اگر جلوگيرى از اين مردم به واسطه دادگاه نبود، آنوقت مردم خودشان قيام مى‏كردند براى اينكه آنهائى كه كشتار عمومى كردند در يك ملتى، آنهائى كه فجايعى پيش آوردند و در آبادان يك دسته بزرگى، قريب چهار صد نفر آدم را سوزاندند، اينها را دارند اعدام مى‏كنند، نه اينكه اشخاص عادى را، اشخاص عادى را شما ملاحظه مى‏كنيد كه تاكنون قريب هفتصد نفر، ششصد نفر آزاد شدند، اينها براى اينكه جرم‏هاى‏شان كم بوده است و همين طور كسانى كه جرم‏هاى‏شان كم است اينها را آزاد مى‏كنند، آنهائى كه محكوم به حبس مى‏شوند يا محكوم به اعدام مى‏شوند آنها اشخاصى هستند كه داراى ظلم‏هاى بزرگ بودند و در روزنامه‏هاى خارجى شماها اينطور انعكاس نشده است و اين اسباب اين شده است كه ملت ايران بدبين بشوند به خارجى‏ها به واسطه اين روزنامه نويس‏ها و به واسطه اين مدعيان حقوق بشر. شما روشن كنيد اينها را و به مردم ايران هم اطلاع بدهيد كه اينها يك مردمى هستند كه طرفدار حقوق بشر نيستند، طرفدار حق ابرقدرت‏ها هستند، اينها از اين مردم شريف اروپا نيستند، اينها يك دسته جيره خوار هستند. در هر صورت من از شما تشكركنم كه در اين مسائل مشكل ما بنا داريد كه به ملت ما كمك كنيد و كمك تبليغاتى از بزرگترين كمك‏هائى است كه الان از شما ممكن است و من از شما باز هم تشكر مى‏كنم. خداوند حفظ كند شما را.

صفحه 47 از 208 نخستنخست ... 374344454647484950515797147 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)