previos page menu page next page


صحيفه نور ج 5 صفحه 81

تاريخ: 26/11/57

بيانات امام خمينى در جمع بازرگانان و اصناف و پيشه‏وران اعتصابى

حفظ اسلام و سرنگونى رژيم شاهنشاهى، دو خصيصه قيام ملت ايران‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

درود بر ملتى كه در انقلابش چنان حفظ نظم كرد كه چشم‏هاى دنيا را خيره كرد. انقلاباتى كه در دنيا واقع شده است به قدرى شديد است و به قدرى خونريزى در آن شده است كه نمى‏توان ناديده گرفت. در اين انقلاب مذهبى شما، در اين انقلاب اسلامى انسانى شما بحمدالله ضايعات بسيار كم بود براى اينكه حفظ ايمان و شما را وادار كرده بود با ظلم مخالفت كنيد، شيطان از اين عمل شما دور بود، نظر خداى تبارك و تعالى با شما بود، نظر امام زمان سلام‏الله عليه با شما بود. من از شما ملت عظيم تشكر مى‏كنم كه در مواقعى كه گرفتارى اسلام زياد بود و در خطر واقع بود از براى اسلام و مسلمين، قيام كرديد، نهضت كرديد، زحمت كشيديد، خون داديد، جوان داديد و شر ظلم را از سر خودتان كوتاه كرديد، دستگاه ظلم دو هزار و پانصد ساله را منهدم كرديد، قواى بزرگ عالم كه طرفدارى و پشتيبانى مى‏كردند از اين رژيم فاسد، عقب نشانديد و نتوانستند كارى بكنند. تا اينجا كه آمديد جوانمردانه و شجاعانه، تمام قشرها در اين مطلب سهيم بودند و الان قدم ثانى است كه شما بايد برداريد و آن قدم سازندگى است، قدمى است كه در اين قدم بايد همه با هم شركت نمايند و ايران خراب را آباد كنند. بايد دست به دست هم بدهيد.

تعرض به قواى انتظامى و دولت اسلامى تعارض با خداست

الان كه قواى انتظامى ملحق شد به ملت اسلام و در پناه اسلام واقع شد، چه قواى ارتشى و چه شهربانى و چه ژاندارمرى و چه ساير قوايى كه ملحق شده به ملت و در پناه اسلام واقع شدند، احدى از مردم حق تعرض به آنها ندارند، تعرض به آنها، تعرض به دولت اسلامى است، تعرض به دولت اسلامى، تعارض به خداست.

آنهايى كه مشغول خرابكارى هستند و تعرض مى‏كنند به مراكز عمومى، به سفارتخانه‏ها، به جاهاى ديگر و به منازل اشخاص، اينها خائن هستند، از اينها بايد جلوگيرى كرد و اگر سرجاى خود ننشستند، من ملت را آگاه مى‏كنم كه به آنها چه بكنند. اسلحه‏هائى در دست مردم است بايد به كميته برگردد تا با يك نظم خاصى بين اشخاصى معين پخش شود. اگر ديديد كه شلوغ كارى‏هايى مى‏شود در

صحيفه نور ج 5 صفحه 82

مملكت، هر كسى هر جايى هست موظف است جلوگيرى كند، از خرابيها جلوگيرى كند. اگر حمله شد به يكى از منازل مردم، چه منازل شخصى و چه منازلى كه مربوط به دولت است، شما موظفيد كه جلوگيرى كنيد. نبايد بگذاريد هرج و مرج بشود. شياطين مى‏خواهند منعكس كنند كه ايران قابل دموكراسى نيست، ايران قابل عدالت نيست، ايران قابل آزادى نيست، بايد اى برادران من نگذاريد كه اين مسايل پيش بيايد و اين گفتارهاى نامربوط گفته بشود بايد آرامش را حفظ كنيد. همه شما موظفيد براى حفظ شهر، الان كه يك شهرى است انقلابى، بايد همه شهر، همه افراد مومنين و مسلمين با هم تشريك مساعى كند و از اين اشرارى كه مى‏خواهند شلوغ كارى بكنند، مى‏خواهند منازل مردم را غارت كنند، جلوگيرى كنند، نگذارند كه چهره ملت ما تحريف و ملت ما پيش ملت‏هاى ديگر خجل بشود. الان تمام ملت‏هاى دنيا، تمام دول دنيا چشمشان به ايران دوخته شده كه ايران در اين انقلاب چه مى‏كند، آيا بعد از انقلاب و سرنگونى رژيم منحط چه خواهد شد؟ آيا يك مرتبه هرج و مرج خواهد شد؟ آيا تجزيه خواهد شد؟ نگذاريد كه اين حرف‏ها را بزنند، نگذاريد كه اين هرج و مرج‏ها واقع بشود همه مردم موظفند در اين معنى كه اسلحه‏ها را اگر در دست اشرار است بگيرند از آنها، ولو به كشتن آنها باشد، اشرار را راه ندهيد به خودتان.

از امروز شكستن اعتصابات خدمت به ملت است!

اعتصابات از روز شنبه بايد شكسته بشوند، نه اجازه، حكم است. بعضى از شلوغ كارها مى‏خواهند بعضى اعتصابات را حفظ كنند كه نهضت را زمين بزنند، تا الان اعتصابات در خدمت نهضت بود از حالا به بعد شكستن اعتصابات در خدمت ملت است. اگر كسى وسوسه كرد و گفت كه اعتصاب فلان بايد باقى باشد خائن است، تو دهنى بايد بخورد. از روز شنبه تمام اعتصابات سرتاسر كشور بايد شكسته بشود. مردم بروند مشغول كارشان بشوند ولى مواظب باشند هوشيار باشند، در عين حالى كه هر كس سر كار خودش است، هوشيار باشد كه شلوغ كارها، چپاولچى كه الان افتاده‏اند و اشرارى كه الان در بين شهر شما و ساير شهرستان‏هاى ايران آمده‏اند و چپاول مى‏كنند، هوشيار باشيد و از آنها جدا جلوگيرى بكنيد. من ثانياً سفارش قواى انتظامى را تكرار مى‏كنم، قواى شهربانى بايد برگردند به محل خودشان، آنها كه در اين انقلاب رفته‏اند برگردند به محل خودشان، در امان هستند و كسى حق ندارد به آنها تعرض كند. قواى نيروى هوايى، همافرها، همه اينها، تمام ارتش و قواى انتظامى، ژاندارمرى همه برگردند به محل خودشان و مردم پشتيبان آنها باشند، چنانچه آنها هم از مردم هستند و نظم را، هم شما و هم قواى انتظامى با هم برادرانه بايد حفظ بكنيد.

من از خداى تبارك و تعالى صحت و سلامت شما را و عظمت اسلام و مسلمين را خواهان هستم.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته


previos page menu page next page