previos page menu page next page
صحيفه نور، جلد چهارم، صفحه 229
تاريخ: 25/10/57
مصاحبه امام خمينى با تلويزيون لندن
سؤال: حضرت آيت الله! اهداف شوراى انقلاب چيست؟
جواب: هدف اين است كه شوراى انقلاب يك حكومت موقتى ايجاد كند كه آن حكومت موقت، مجلس موسسان را تاسيس كند براى تصويب قانون اساسى و بعد بقيه كارها.
سؤال: حضرت آيت الله! بعد از رفتن شاه سياست خارجى ايران چگونه خواهد بود؟
جواب: سياست خارجى ايران با همه دول برحسب احترام متقابل است و هيچ فرقى بين دول در اين باره نيست.
سؤال: حضرت آيت الله! آيا شما خواهان قطع تمام روابط ايران با قدرتهاى خارجى هستيد؟ يا اينكه مايل به ادامه اين روابط مىباشيد؟ و در صورت قطع اين روابط آيا سياست شما بسيار شديد و مخالف خواهد بود؟
جواب: خير، ما خواهان قطع روابط نيستيم، ما خواهان قطع وابستگىهاى ايران به دول خارجى هستيم كه اكنون شاه، ايران را وابسته به آمريكا و ساير دول كرده است.
سؤال: حضرت آيت الله! از ارتش ايران چه انتظار داريد؟
جواب: انتظار دارم كه به ملت بپيوندد و به حكومت اسلامى كمك كند و در آينده نزديك ارتشيان اين كار را خواهند كرد.
سؤال: اخبار حاكى بر اين است كه شما شاه را محكوم كردهايد، آيا خواستار محكوم كردن او هستيد يا محاكمه كردنش ؟
صحيفه نور، جلد چهارم، صفحه 230
جواب: شاه محكوم است برحسب حكم ملت لكن هر وقت ملت او را پيدا بكند او را محاكمه مىكند و اموال خودشان را از او مىگيرند. شاه بايد در مقابل ملت محاكمه شود وبه سزاى جناياتى كه كرده است برسد.
سؤال: يك تقاضاى خيلى خصوصى دارم و آن اينكه اجازه بدهيد همراه شما به ايران بيايم.
جواب: من حالا كه نمىتوانم چيزى بگويم.
previos page menu page next page
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)