previos page menu page next page
صحيفه نور، جلد چهارم، صفحه 81
تاريخ: 30/9/57
مصاحبه امام خمينى با راديو لوكزامبورك
سؤال: شاه سعى دارد كه با مخالفين معتدل، يك دولت غير نظامى تشكيل دهد، يكى از نمايندگان اين مخالفين، آقاى صديقى گفته است كه ظرف دو هفته پاسخ خود را خواهد داد. بىشك به نظر مىرسد كه برخى از مخالفين حاضرند كه با شاه مصالحه كنند، شما چه خواهيد كرد؟
جواب: اينها از طرف ملت نيستند كه با شاه مصالحه كنند و شاه پايگاهى در ميان ملت ندارد، به هيچ وجه جاى مصالحه هم نيست.
سؤال: بسيارى از ناظرين سياسى مثل خود من كه از تهران برمىگردند اين احساس را دارند كه جبهه ملى حاضر است با شاه مصالحه كند، لكن از شما، آيتالله خمينى، مىترسند، احساس شما در اين باره چيست؟
جواب: من اطلاعى ندارم.
سؤال: بسيارى از مخالفين مذهبى را كه من در سفر اخير در تهران ملاقات كردم، به من گفتند كه پس از تظاهرات عظيم عاشورا، قدم بعدى و آخرين قدم، جنگ ايشان عليه رژيم شاه جنگ مسلحانه خواهد بود، آيا اين بدان معنى است كه شما، آيتالله خمينى، در نظر داريد يك جنگ داخلى در كشور به راه اندازيد؟
جواب: عجالتاً تصميم در اين باره نگرفتهام.
سؤال: كاردينال مارتى شركت كننده در انتخاب پاپ پرسيده است بعد از تمامى زحمات و فداكارىهاى ايران در هفتههاى گذشته، آيا چه اميدى به آرامش در ايران هست؟
جواب: تا شاه هست، مردم آرام نخواهند گرفت.
صحيفه نور، جلد چهارم، صفحه 82
سؤال: آيا پيامى براى مسيحيان در اين ايام ژانويه داريد؟
جواب: من پيامم به مسيحيان عالم و كليسا اين است كه اسلام نسبت به حضرت مسيح احترام بسيار قائل است و او را پيغمبر بزرگ خدا مىداند و از او در قرآن مجيد و همچنين از حضرت مريم بسيار دفاع شده است. ما مسلمين، مسيح را پيغمبر بزرگ خدا مىدانيم. قرآن، حضرت مسيح را پيغمبر بزرگ خوانده است. من از ملت مسيح اين تقاضا را دارم كه در مقابل خدمتى كه اسلام به حضرت مسيح و مسيحيت كرده است، آنان هم در مقابل شاه و حكومت ايران بايستند و از مردم مظلوم ايران دفاع كنند و از ارباب كليسا بخواهند براى مسلمانان ايران دعا كنند و چون حكومت ايران كارى جز ظلم به مردم مظلوم ايران ندارد، دعا كنند تا شاه و حكومت شاه شرش را از سر مردم ايران بكند تا از دست آنان نجات پيدا كنيم. ما هم به شما دعا مىكنيم تا در مقابل مشركين پيروز شويد.
سؤال: در پنجم ژانويه ويزاى شما تمام مىشود، آيا اميدى و يا خبرى براى تجديد آن هست؟
جواب: ممكن است.
previos page menu page next page
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)