previos page menu page next page

صحيفه نور ج 2 صفحه 111

تاريخ 14/7/57

پيام امام خمينى به ملت شريف و شجاع ايران به مناسبت خروج از عراق‏

بسم الله الرحمن الرحيم

سلام و تحيت بر برادران غيور ايرانى كه براى رهايى از حكومت طاغوت و خاتمه دادن به چپاول غارتگران بين‏المللى نفتخواران به پا خاستند. درود بر مسلمانان بيدارى كه از حمله‏هاى پى در پى دژخيمان شاه، هراس به خود راه نداده و راه اسلام و شهداى مجاهد حق را در پيش گرفته و اساس ستمگران را متزلزل نموده و با تظاهرات مردانه خود پشت استعمارگران مفتخوار را به لرزه در آورده‏اند. اكنون كه من به ناچار بايد ترك جوار مولى اميرالمومنين (ع) را نمايم و در كشورهاى اسلامى، دست خود را براى خدمت به شما ملت محروم كه مورد هجوم همه جانبه اجانب و وابستگان به آنان هستيد، باز نمى‏بينم و از ورود به كويت با داشتن اجازه، ممانعت نموده‏اند، به سوى فرانسه پرواز مى‏كنم پيش من مكان معينى مطرح نيست، عمل به تكليف الهى مطرح است، مصالح عاليه اسلام و مسلمين مطرح است. ما و شما امروز كه نهضت اسلامى به مرتبه بسيار حساسى رسيده است مسؤول هستيم، اسلام از ما انتظار دارد، چشم جهانيان امروز به سوى شما ملت غيور دوخته شده. دولت‏هاى استفاده طلب به مطالعه روحيه و مقدار پشتكار ملت ما پرداخته‏اند. شما مردان و زنان تاريخ بايد پايدارى در راه كوبيدن ستمكاران و دفاع از حق را به جهانيان و نسل‏هاى آينده ثابت كنيد.

من در حال گرفتارى‏ها و اشتغالات اخير، اخبار ايران و قيام‏هاى پى درپى نقاط مختلفه را مثل كرمانشاه و بعضى مناطق كردستان و قتل هايى كه به دست دژخيمان شاه واقع شده مى‏شنيدم و هم متاثر و متاسف بوده و هستم و هم اميدوار و سربلند، اميدوار به شجاعت ملت بزرگ و سربلند از فداكارى آنان در راه اسلام و مستضعفين سربلند باد ملتى كه با فداكارى خود قدم در راه پيروزى حق برداشت و سدهاى مانع از آن را يكى پس از ديگرى شكست پيروز باد رادمردانى كه با خون خود عزت برباد رفته را باز گرفت و عظمت پايمال شده به دست سلاطين ستمگر را باز يافت من وقتى مطالعه روحيه مردان و زنان جوان از دست داده را مى‏كنم كه شجاعانه در مقابل مصائب ايستادگى كرده و مى‏كنند، براى خود احساس شرمندگى مى‏كنم. من مى‏بايست با مصيبت هاى شما قدم به قدم همراه و آنچه شما ديده‏ايد ديده باشم، مع الاسف نتوانستم در بين شما باشم و آنچه شما لمس كرديد بكنم لكن از اين راه دور چشمم به شما روشن و قلبم براى امت اسلامى مى‏طپد. از خداوند تعالى عظمت اسلام و مسلمين و كوتاه شدن دست اجانب و وابستگان آنان را مسئلت مى‏نمايم.

والسلام عليكم و رحمه‏الله وبركاته

روح الله الموسوى الخمينى

previos page menu page next page