previos page menu page next page
صحيفه نور ج 2 صفحه 111
تاريخ 14/7/57
پيام امام خمينى به ملت شريف و شجاع ايران به مناسبت خروج از عراق
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام و تحيت بر برادران غيور ايرانى كه براى رهايى از حكومت طاغوت و خاتمه دادن به چپاول غارتگران بينالمللى نفتخواران به پا خاستند. درود بر مسلمانان بيدارى كه از حملههاى پى در پى دژخيمان شاه، هراس به خود راه نداده و راه اسلام و شهداى مجاهد حق را در پيش گرفته و اساس ستمگران را متزلزل نموده و با تظاهرات مردانه خود پشت استعمارگران مفتخوار را به لرزه در آوردهاند. اكنون كه من به ناچار بايد ترك جوار مولى اميرالمومنين (ع) را نمايم و در كشورهاى اسلامى، دست خود را براى خدمت به شما ملت محروم كه مورد هجوم همه جانبه اجانب و وابستگان به آنان هستيد، باز نمىبينم و از ورود به كويت با داشتن اجازه، ممانعت نمودهاند، به سوى فرانسه پرواز مىكنم پيش من مكان معينى مطرح نيست، عمل به تكليف الهى مطرح است، مصالح عاليه اسلام و مسلمين مطرح است. ما و شما امروز كه نهضت اسلامى به مرتبه بسيار حساسى رسيده است مسؤول هستيم، اسلام از ما انتظار دارد، چشم جهانيان امروز به سوى شما ملت غيور دوخته شده. دولتهاى استفاده طلب به مطالعه روحيه و مقدار پشتكار ملت ما پرداختهاند. شما مردان و زنان تاريخ بايد پايدارى در راه كوبيدن ستمكاران و دفاع از حق را به جهانيان و نسلهاى آينده ثابت كنيد.
من در حال گرفتارىها و اشتغالات اخير، اخبار ايران و قيامهاى پى درپى نقاط مختلفه را مثل كرمانشاه و بعضى مناطق كردستان و قتل هايى كه به دست دژخيمان شاه واقع شده مىشنيدم و هم متاثر و متاسف بوده و هستم و هم اميدوار و سربلند، اميدوار به شجاعت ملت بزرگ و سربلند از فداكارى آنان در راه اسلام و مستضعفين سربلند باد ملتى كه با فداكارى خود قدم در راه پيروزى حق برداشت و سدهاى مانع از آن را يكى پس از ديگرى شكست پيروز باد رادمردانى كه با خون خود عزت برباد رفته را باز گرفت و عظمت پايمال شده به دست سلاطين ستمگر را باز يافت من وقتى مطالعه روحيه مردان و زنان جوان از دست داده را مىكنم كه شجاعانه در مقابل مصائب ايستادگى كرده و مىكنند، براى خود احساس شرمندگى مىكنم. من مىبايست با مصيبت هاى شما قدم به قدم همراه و آنچه شما ديدهايد ديده باشم، مع الاسف نتوانستم در بين شما باشم و آنچه شما لمس كرديد بكنم لكن از اين راه دور چشمم به شما روشن و قلبم براى امت اسلامى مىطپد. از خداوند تعالى عظمت اسلام و مسلمين و كوتاه شدن دست اجانب و وابستگان آنان را مسئلت مىنمايم.
والسلام عليكم و رحمهالله وبركاته
روح الله الموسوى الخمينى
previos page menu page next page
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)