previos page menu page next page


صحيفه نور جلد 1 صفحه 228

تاريخ: مرداد 1356

نامه گروهى از مردم در رابطه با حملات ماركسيست‏ها به اسلام و روحانيت

محضر مبارك حضرت آيت الله العظمى آقاى خمينى مدظله العالى‏

محترما به عرض ميرساند به طورى كه خاطر مبارك مستحضراست، اخيرا حملات ناروائى به دين مقدس اسلام مخصوصا به طريقه حقه مذهب تشيع كه روح اسلام است، از ناحيه كمونيست‏ها و پيروان مكتب ماركس و منحرفين از مقام ولايت اميرالمومنين (ع) و اولاد معصومين بزرگوار عليهم السلام و نسبت به احكام دين مقدس اسلام و توهين به مقام شامخ روحانيت از نواحى مختلف مى گردد و متاسفانه عده‏اى از اينان خود را وابسته به حضرتعالى معرفى نموده و جزء هواداران آنجناب مى دانند، متمنى است نظر مبارك خود را درباره اين موضوعات و اين گونه افراد با كمال صراحت مرقوم فرموده تا رفع هر گونه ابهام و سوءتفاهمى بشود.

پاسخ امام:

بعيد نيست گروه هائى كه رفتار ضد اسلامى و ضد مذهبى دارند، به دست اجانب به وجود آمده باشند.

بسمه تعالى

اينجانب كرارا نظر خود را در اين نحو موضوعات گفته و نوشته‏ام، بعيد به نظر نمى آيد كه دستجاتى كه در ايران اشتغال به فعاليت‏هاى ضد اسلامى و ضد مذهبى دارند با اختلاف اسم و روش، گروه‏هاى سياسى‏اى باشند كه با دست اجانب براى تضعيف اسلام و مذهب مقدس تشيع و مقام عظيم روحانيت بوجود آمده باشند. براى انصراف ملت از مصالح روز، اين جمعيت‏ها در يك امر مشترك هستند و آن خيانت به كشور اسلامى و كوبيدن پاسداران آن. چون دشمنان اسلام و غارتگران ملل ضعيف مصالح خود را با نفوذ روحانيت كه يگانه حافظ قرآن كريم و احكام نجاتبخش اسلام است در خطر مى‏بينند، ناچار براى حفظ مصالح استعمارى خود دست به ايجاد احزاب انحرافى وابسته و گروه‏هاى به ظاهر منتحل به اسلام و در حقيقت مخالف با آن زده‏اند.

صحيفه نور جلد 1 صفحه 229

اسلام سدى است در برابر اجانب شرق و غرب

اسلام و مذهب مقدس جعفرى سدى است در مقابل اجانب و عمال دست نشانده آنها، چه راستى و چه چپى، و روحانيت كه حافظ آن است سدى است كه با وجود آن، اجانب نمى توانند به نحوى كه دلخواه آنها است، با كشورهاى اسلامى و خصوص با كشور ايران رفتار كنند، لهذا قرن‏ها است كه با نيرنگ‏هاى مختلف براى شكستن اين سد نقشه مى كشند، گاهى از راه مسلط كردن عمال خبيث خود بر كشورهاى اسلامى و گاهى از راه ايجاد مذاهب باطله و ترويج بابيت و بهائيت و وهابيت و گاهى از طريق احزاب انحرافى. امروز كه مكتب بى اساس ماركس با شكست مواجه است و بى پايگى آن برملا شده است، عمال اجانب كه خود بر ضد مكتب آن هستند در ايران از آن ترويج مى كنند براى شكستن وحدت اسلامى و كوبيدن قرآن كريم و روحانيت در ايران كه مهد تربيت اهل بيت عصمت و طهارت است و بازنده بودن اين مكتب بزرگ هرگز اجانب غارتگر به آرزوى غير انسانى خود نمى رسند، ناگزير هستند مذهب مقدس تشيع و روحانيت را كه پاسداران آن هستند به هر وسيله تضعيف كنند و بكوبند، اكذوبه انتساب بعضى از اين منحرفين را به اين جانب نيز از همين قماش است.

من از دستجات خائن ماركسيست و منحرف از اسلام بيزارم‏

من صريحا اعلام مى كنم كه از اين دستجات خائن، چه كمونسيت و چه ماركسيست و چه منحرفين از مذهب تشيع و از مكتب مقدس اهل بيت عصمت عليهم الصلاة والسلام به هر اسم و رسمى باشد متنفر و بيزارم و آنها را خائن به مملكت و اسلام و مذهب مى دانم.

مغرضين نخواهند توانست بين روحانيون جدايى ايجاد كنند.

بد خواهان و مغرضين بدانند با اين دروغ‏ها و حيله‏ها نمى توانند بين روحانيون، خلاف ايجاد كنند.

كسانى كه به روحانيون منتسب هستند و از اسلام و مذهب دفاع مى كنند لازم است از اين دستجات مفسده جو تبرى كنند و از مقام شامخ روحانيت دفاع كنند و از تفرق و اختلاف احتراز كنند و با هوشيارى نيرنگ‏هاى اجانب را خنثى كنند. از روحانيون عظيم الشان تقاضا دارم كه با طبقات جوان به چشم عطوفت و پدرى نظر كنند و بر طبقات جوان است كه در حفظ روحانيت و روحانيون معظم كوشا باشند.

و اخيرا لازم است تذكر دهم كه نويسندگان و متفكران محترم از تاويل و تفسير قرآن كريم و احكام اسلام با اراده خود، جدا خوددارى كنند و از جميع طبقات - ايدهم الله تعالى - تقاضا دارم كه با حفظ وحدت كلمه، راه را بر دشمنان اسلام كه دشمن بشريت هستند ببندند واز خداوند تعالى جلت عظمته خواستارم كه قطع ريشه اجانب و عمال خبيث آنان را از ممالك اسلامى و از كشور اهل بيت بفرمايد انه ولى الامر. سلام من بر روحانيون عظيم الشان و بر طبقات مومنين ايدهم الله تعالى.

والسلام عليكم ورحمه الله و بركاته‏

روح الله الموسوى الخمينى


previos page menu page next page