ورود شما را به انجمن آریا دانلود خوش آمد می گوییم.با امید به اینکه بتوانیم محیطی گرم و صمیمی با امکاناتی مناسب برای شما عزیزان فراهم کنیم خواهشمندیم اطلاعات خود را با سایر هموطنانتان در زمینه های دلخواه و مختلف به اشتراک بگذارید .
نوشته اصلی توسط R A H A ااااااااا پس خودتو آبجیم چند سالتونه داماد محترم؟ رها جون مگه نميدوني من ٨٠ سالمه و اقا كاظم ٩٥ رو رد كرده!!!
[SIGPIC][/SIGPIC] آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
mozhgan,R A H A,sorna
نوشته اصلی توسط tina رها جون مگه نميدوني من ٨٠ سالمه و اقا كاظم ٩٥ رو رد كرده!!! این که شد بابا اتی وقیصر
در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت
mozhgan,R A H A
نوشته اصلی توسط sorna این که شد بابا اتی وقیصر قضيه جالب شد نه ؟ فكر كن :كيييييييه؟كييييييييييييي يه؟قصي جووون!!!!
نوشته اصلی توسط tina قضيه جالب شد نه ؟ فكر كن :كيييييييه؟كييييييييييييي يه؟قصي جووون!!!! درسته دیگه کاظم خان هم همش با بابا رضا کل کل داره مثل بابا اتی و بابا شاه
M.A.H.S.A,mozhgan,sorna,tina
نوشته اصلی توسط r a h a درسته دیگه کاظم خانم همش با بابا رضا کل کل داره مثل بابا اتی و بابا شاه خیلی ببخشید کاظم خانم کی
نوشته اصلی توسط sorna خیلی ببخشید کاظم خانم کی ببخشین منظورم کاظم خان هم بود که اونطوری شد
mozhgan,sorna
نوشته اصلی توسط tina رها جون مگه نميدوني من ٨٠ سالمه و اقا كاظم ٩٥ رو رد كرده!!! اااااااااا آبجی نگو اینو
نوشته اصلی توسط R A H A اااااااااا آبجی نگو اینو رها جون ابجي ببين كاظم خان در مورد دخترم چي ميگيه!!!! عيب رو دختر مثل دسته گلم ميزاره!
نوشته اصلی توسط tina رها جون ابجي ببين كاظم خان در مورد دخترم چي ميگيه!!!! عيب رو دختر مثل دسته گلم ميزاره! خواهر زادم گله آخه کجا دیدی که بابا در مورد دخترش اینطوری بگه
نوشته اصلی توسط R A H A خواهر زادم گله آخه کجا دیدی که بابا در مورد دخترش اینطوری بگه قربوووووون خاله جووووووونم
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی ، نترس ، تو برنده ای چون خدا همیشه دو دستش پره دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش های سایت [SIGPIC][/SIGPIC]
M.A.H.S.A,R A H A,sorna
نمایش ابر برچسب
قوانین انجمن
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)