مجتبی داداش بیا فردا بریم پارتی!؟محمدم میاد!
مجتبی داداش بیا فردا بریم پارتی!؟محمدم میاد!
به به خوشحال شدم یه عمو پیدا کردم.خوش اومدی عموجون.حالا شما بزرگ فامیلی یا این بابا رضا؟
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
ااااا
آقا جون باز عمو نیومده میخوای شریک جرمش کنی.ناسلامتی میخواد مراقب کارای تو باشه ها
[SIGPIC][/SIGPIC]
آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...
باز این داماد سرخونه اومد؟بیکار تو چی میگی؟برو برای خودت کار پیدا کن!اینقدر هم از من پول نگیر!
در ضمن برو یک دنت بیست لیتری بگیر بیار بخوریم
شما دوتا چرا همش به هم اینقدر میپرید؟ ای بابا!!!آقا کاظم بساطتو جمع کن بریم خونمون.مثل اینکه بابا رضا یادش رفته آخرین بار مارو از خونش بیرون انداخت![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
آقا اگه هر روز هستی یک از ارکان مهم خانواده باش اما اگه مشغله داری نقش کم رنگتری رو بردار مثلا راننده من باش بریم لبنان!![]()
کجا کی ادرسشو بگو ، از این خلافت چشم پوشی می کنم تا امارتو همیشه داشته باشممجتبی داداش بیا فردا بریم پارتی!؟محمدم میاد!
نه بزرگ خانواده داداش رضا هست من نقش ضد حال دارم براشبه به خوشحال شدم یه عمو پیدا کردم.خوش اومدی عموجون.حالا شما بزرگ فامیلی یا این بابا رضا؟البته حامی خانواده ام
حمایت از گروه p30ask و نصب نوار ابزار ویژه سایت
آموزش دانلود بصورت ریموت پرمیوم با استفاده از اکانت های سایت
دانلود پریمیوم از Hotfile و Rapidshare و ... با استفاده از کوکی ها
سایت های رایگان رپیدلیچ - Best Rapidleech Servers
Username و Password پرمیوم سایت های مختلف ...
دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش های سایت
Sharecash Re-upload Service-مستقیم سازی لینک های شرکش
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)