آش گوشواره (آذربايجان – قفقاز)
20820262142541264637107236836169177252124


مواد لازم براي خمير


تخم مرغ 1 عدد

نمک نصف قاشق چايخوري

آب يک دوم پيمانه

آرد 3 پيمانه


مواد لازم براي مواد مياني (کوفته سرگنجشکي)


گوشت چرخ کرده 200 گرم

پياز رنده شده 1 عدد

زرد چوبه مقداري

نمک و فلفل به‏ ميزان لازم

مواد لازم براي آش


رب‏ گوجه‏فرنگي 2 قاشق‏غذاخوري

کره 50 گرم

آب 4 ليوان

نخود 1 پيمانه

جعفري و گشنيز براي تزيين

نعنا خشک 1 قاشق‏ غذاخوري

سرکه يک چهارم پيمانه

پياز نگيني 1 عدد
1820818920919422012616921955245208181131205186
طرز تهيه:


طرزتهيه خمير:
تخم‏مرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کم‏کم به آن بيفزاييد. آرد را تا حدي اضافه کنيد که خمير به دست نچسبد. خمير را به مدت نيم ساعت داخل کيسه به آن استراحت دهيد.

طرز تهيه مواد مياني:
گوشت را با پياز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنيد و کمي ورز دهيد. از گوشت کوفته ريزه‏هايي به اندازه يک فندق درست کرده و تفت دهيد. در صورت تمايل مي ‏توان به گوشت زردچوبه نيز اضافه کرد.

طرز تهيه گوشواره:
خمير را به چهار قسمت تقسيم کنيد با کمک وردنه آنرا به قطر 2 ميلي‏متر باز کنيد. با چاقو مربع‏هاي 2 در 2 سانتي‏ ببريد روي هر مربع گوشت به اندازه يک نخود قرار دهيد. و هر مربع را جدا جدا ببنديد.

طرز تهيه آش گوشواره:
رب گوجه‏فرنگي، پياز،کره و نعنا خشک را تفت مي ‏دهيم و آب اضافه مي‏ کنيم تا جوش بيايد بعد گوشواره‏ها را ريخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه مي ‏کنيم بعد از چند جوش سرکه را نيز اضافه نموده و آش را در ظرف مي ‏کشيم روي آنرا با جعفري تزيين مي ‏کنيم. (مدت پخت نيم ساعت)
انرژي کل: 2500 کيلو کالري
ماهنامه دنياي تغذيه