سهند جان ، اگر منظورت از داشتن Explorer این است که بتوانی از داخل WinPE بطور گرافیکی به فایل ها و پوشه های
ویندوز دسترسی داشته باشی میتوانی برای نمونه بصورت زیر عمل کنی:
برنامه FreeCommander یک برنامه رایگان است که میتواند مثل Explorer موجود در ویندوز فایل ها و پوشه های ویندوز را
نمایش دهد تا بتوانی با آن ها کار کنی.
این برنامه امکاناتی دارد که اینجا جای بحثش نیست ولی فرقش با Explorer موجود در ویندوز این است که دارای دو پنجره
است که میتوانی در آن واحد از هر دو تا پنجره اش استفاده کنی.
من دیشب نوع پرتابل این برنامه (ورژن FreeCommander XE 2016 Build 707) را دانلود و بصورت زیر به WinPE مقدماتی که
فقط خط فرمان دارد اضافه کردم و کار کرد.
خالا شما میتوانید همین کار بنده را با این برنامه و یا برنامه های مشابه انجام دهید.
1. پوشه محتوی فایل های برنامه FreeCommander را در روت درایو E قرار داده و همچنین پوشه ای بنام Mount در درایو E
درست کردم
2.ایزوی WinPE را باز کرده و سپس از داخل پوشه SOURCES ،فایل boot.wim را استخراج کرده و در روت درایو E قرار دادم.
3. توسط برنامه GImageX فایل boot.wim را Mount کردم( در داخل پوشه E:\Mount).
توضیخ اینکه موقع Mount گزینه Read and write را داخل پنجره GImageX انتخاب کردم که بتوانیم در محتویات فایل boot.wim
تغییرات دهیم
4. وقتی برنامه GImageX اعلام کرد که عمل Mount انجام شده، محتویات داخل پوشه E:\FreeCommander را به داخل
پوشه E:\Mount\Windows\system32 کپی کرده و سپس به برنامه GImageX گفتم که فایل boot.wim را UnMount کند.
5. بعد از پایان کار برنامه GImageX مجددا" ایزوی WinPE را باز کرده و سپس در داخل آن فایل boot.wim را جذف کرده و
بجایش فایل boot.wim تغییر داده شده (یعنی E:\boot.wim) را قرار دادم .
بعد که با این ایزو بوت کردم مطابق شکل زیر در خط فرمان عبارت FreeCommander.exe را تایپ کرده و کلید Enter را فشار
دادم و برنامه FreeCommander مطابق شکل اجرا شد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)