نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    4,164
    تشکر تشکر شده 
    1,919
    تشکر شده در
    442 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6857
    Array

آموزش راهکاری برای انتقال ویندوز از سیستم فیزیکی به مجازی p2v

درود
    قبل از شروع آموزش نیاز به یک مقدمه داریم

منظوز از سیستم فیزیکی ، pc یا لپ تاپی است که سخت افزار فیزیکی و قابل لمسی دارند و ویندوز بر روی این سیستم نصب شده و استفاده می شود و منظور از سیستم مجازی استفاده از نرم افزار های ماشین مجازی مثل VMware Workstation یا VM VirtualBox و... است که سخت افزار یک سیستم فیزیکی را به صورت مجازی و نرم افزاری شبیه سازی می کنند و ما ویندوز را بر روی این سخت افزار مجازی نصب و استفاده می کنیم که دوستان با نحوه استفاده از اینگونه نرم افزار ها و کاربردهای آنها آشنا هستند.
    =====================
    گاهی اوقات نیاز می شود ما ویندوزی که بر روی سیستم فیزیکی نصب است را بر روی ماشین مجازی هم داشته باشیم بر ای این منظور راهکاری که من تست کرده و جواب گرفته ام را شرح می دهم.
    برای این منظور من از نرم افزار های شرکت اکرونیس و... استفاده کرده ام که در طول آموزش با آنها آشنا خواهیم شد

اول از همه شما از ویندوز خود با استفاده از نرم افزار Acronis True Image Home 2014 بکاپ تهیه کنید من در تستی که انجام داده ام از تک پارتیشن اکتیو درایو c که ویندوز 2000 در آن نصب بود با استفاده از سی دی بوت این نرم افزار بکاپ گرفتم
    من بکاپ این ویندوز رو با نام win 2000 در داریو D ذخیره کردم در این صورت در درایور D فایلی وجود دارد با نام win 2000.tib که این فایل بکاپ ویندوز مورد نظر با استفاده از نرم افزار اکرونیس است.
    ................................................
    بعد از انجام مراحل بکاپ شما باید نسخه ی نصبی این نرم افزار را بر روی ویندوز خود نصب کنید

پس از نصب به سر برگ Tools and utilities رفته و گزینه ی Acronis backup conversion را انتخاب کنید

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام:  Acronis True Image 2014 Premium.png
مشاهده: 5
حجم:  58.5 کیلو بایت

با زدن این گزینه صفحه ی جدیدی باز می شود که شما باید بکاپی که قبلا از ویندوز تان گرفته بود اید را به نرم افزار معرفی کنید
    برای این منظور گزینه Browse را زده و فایل بکاپ مورد نظرکه در درایو D ذخیره شده را به نرم افزار معرفی کنید سپس گزینه Next را بزنید
    سپس مسیر ذخیره بکاپ با پسوندVHD را به نرم افزار معرفی کرده و گزینه Proceed را بزنید پس از مدتی فایل بکاپی با پسوند VHD در مسیری که داده اید ساخته خواهد شد.
    ................................................

با استفاده از ماشین مجازی VirtualBox می شود این فایل که در اصل یک هارد مجازی است را اجرا نمود و ویندوز 2000 را بالا آورد اما ویندوز مورد نظر اجرا نخواهد شد و با صفحه آبی مرگ مواجه می شود.

علت این امر و نحوه بر طرف کردن این مشکل در پست بعد شرح داده خواهد شد.

1374524712291

2. 6 کاربر مقابل از Mahm00d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)