درود
تذکر:
--------
این بحث ادامه بحث موجود در لینک زیر است. لذا ضرورت دارد که عزیزانیکه تازه در این بحث
وارد شده اند، قبلا" مقدمات بحث را در لینک زیر مطالعه فرمایند
چگونه ایزویی بسازیم که فایل ها در آن به راحتی قابل مشاهده نباشند؟
شاید بتوان گفت اولین باری که مسئله بوت مورد نظرم قرار گرفت و تصمیم گرفتم از آن سر دربیاورم زمان شکوه و
قدرت ویندوز 98 بود.
در آن زمان یک هارد با حجم چند صد مگا بایت داشتم و کسی فکر نمیکرد که زمانی هارد های 1 گیگا بایتی درست
شود چه برسد به اینکه امروزه هارد های چند ترابایتی وجود دارند.
اوایلش سی دی رامی هم وجود نداشت و بالاخره دنیا خیلی کوچک بود.
بدیهی است که با اینکه از نظر ما ها ویندوز 98 خیلی زیبا و سریع و عالی بود ولی بهر حال با اشکالاتی هم روبرو
می شدیم. و عیب یابی و تعمیر ویندوز بسیار کار مشکلی بود.چون نه مثل امروز انواع نرم افزار های کمکی ساخته
شده بود و نه سی دی رامی وجود داشت و نه علم کار موجود بود .
از مال دنیا فقط یک فلاپی دیسک داشتیم که گنجایش 1.4 مگا بایت اطلاعات داشت.لذا وقتی کامپیوترمان خراب
می شد و بالا نمی آمد. تنها راه نجات استفاده از این فلاپی بود.
شاید به من خرده بگیرید و بگوئید الان چه وقت داستان تعریف کردن است؟ الان دیگه فلاپی به افسانه ها پیوسته.
از چیزی صحبت کن که بدردمان بخورد و خوابمان نگیرد.
اگر اینگونه فکر میکنید کاملا" اشتباه است . چون درست است ویندوز 98 مرده و جایش را ویندوز 8 گرفته ، درست
است فلاپی ها جایشان را به دی وی دی رام ها داده اند وووو... ولی همان فلاپی هنوز که هنوز است کاربرد دارد.
یکی از دلایلم برای این مطلب همان تاپیک Ghost هست که کاربر محترمی در قرن 21 نیاز هائی را اعلام فرمود و بعد
بنده چند نوع ایزو برایش طراحی کردم که نیازهایش را برطرف کرد که هیچ ، دوست عزیر دیگری را به فکر انداخت و
وادار کرد که خواستار این تاپیک شود.
مطمئنا" میگوئید این چه ربطی به ویندوز 98 و فلاپی دارد؟ ربطش این است که بنده با استفاده از فایل های بوت
ویندوز 98 که در آن زمان داخل فلاپی گذاشته و موقع خرابی ویندوز 98 با آن بوت میکردیم و تعمیرات انجام می دادیم
این ایزو ها را طراحی کردم.
یعنی بنده در ایزو های مورد بحث از تکنیک های مخصوص ویندوز 98 و فایل های ویندوز 98 استفاده کرده و ایزو ها را
طراحی کردم.
و امروزه نیز سی دی های کمکی زیادی (مثل هایرن و غیره ) هنوز از همین تکنیک ها بهره میگیرند.
فقط ما باید اول با اصول مقدماتی کار آشنا بشویم و بعد راحت میتوان آن ها را بصورت مدل فوفولی امروزی بزک کرد
و استفاده کرد.
از جلسه بعدی مطالب عملی را بحث میکنیم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)