نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: استفتاء از مراجع تقلید درباره کندی اینترنت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط hadi98 نمایش پست ها
    بستگی داره که از چه دیدی نگاه کنید: اگه با این نیت که «زبان اونها» هست؛ آره این واقعا ضایع هست. جز تباهی عمر چیز دیگری نخواهد بود.
    ولی من از این دید خوندم که زبان قرآن و رسول و امامانم هست و میتونم کلام ایشان را بفهمم. زندگی همش مادیات، کامپیوتر، تکنولوژی و.. نیست. زندگی دنیوی بدون اینها هم مقدور است. آن روزگارانی که نه برقی بود و نه تکنولوژی مگه زندگی نبود؟ اتفاقا طول عمر و دلخوشی خیلی بیشتر از الآن بود. تکنولوژی سود داره و گهگاهی ضرر هم داره. تکنولوژی بدون قرآن و دین، نتیجه اش میشه فجایعی مثل بمباران هیروشیما. الآن این تکنولوژیه که شهرها را پر از دود کرده همه بیماری قلبی و ریوی و سرطانی و الی آخر دارند.
    خلاصه حرفم اینه که: زندگی همش مادیات و تکنولوژی نیست. زندگی دنیوی دو سه روزه بدون اینها هم جلو میره و تموم میشه. ولی یک زندگی ابدی هم داریم. اگر بهش اعتقادی داشته باشیم.

خوب من هم همین را گفتم دوست عزیز من
    هر کس خواست بهش یاد بدن و بره یاد بگیره ولی در همان پست اول خودم هم گفتم که برای من زوری بوده و هیچ ارزشی و فایده ای برام نداشته ...
    این را هم بگم کسانی که من را میشناسند میدانند تا چه اندازه به یاد گرفتن زبان علاقه دارم و بیشتر زبان های محلی کشور را بلد هستم
    شما مثل من آذری هستید ولی بدانید مدتها با هزینه زیاد و با وجود نداشتن وقت زبان استانبولی را یاد گرفتم و حتی آزمون اون را هم دادم
    بیشتر زبان های محلی را گفتم مانند کردی و لری و ... را یاد گرفتم ولی نمیتونم قبول کنم زبان مردمی را یاد بگیرم که جز وحشیگری در تاریخ اثری از اونها نبوده و تاریخ کشور من را با همین بهانه ها که ما خدا را آوردیم و ... به باد دادن و سرزمین من را به آتش کشیدند .
    انگار که قبل اونها مردم این سرزمین خداپرست نبودند که اونها خدا را برای ما آوردند !
    وحوشی که امروز هم دشمنی اونها با مردم ایران ثابت شده هست و چند سال قبل که پرچم عربستان را در دستان بحرین یها دیدیم همه چیز معلوم شد .
    من ایرانی هستم نه عرب
    خداپرست بودم و هستم مانند اجدادم
    نه وحشی و مردارخوار چون اجداد عرب و بی تمدن و وحشی چون نوادگان فعلی اونها ...
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. 7 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)